Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi22
aktív tag
válasz Frekvencica #6199 üzenetére
Nem tudom hogy működik e még:tavbeallitas
Telszámod meg adod kapsz sms amit csak mentened kell.
Ha kér jelszót akkor 1db 1-s vagy 4db 1-esA világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
Frekvencica
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom az istennek sem beállítani a wapot a telómon... Szolgáltatás van az előfizumon, de nem tudják leküldeni a beállításokat, manuálisan pedig DNS-t kér. Tud valaki segíteni?
A mai kedvenc szókapcsolatom a nem tudom. Valahogy semmi felelősségérzet nincs ma bennem...
-
addikt
Napi 3x árlista nézegetős-letöltős-elmentős-megnézős-elemzős-összehasonlítós emberkék hatalmas előnyben!
<bár ez éppen ennél a szolgáltatónál felejtős, hiszen jó, ha négy-öt nappal az új árlista kiadása után frissítik a honlapjukat!>
Sajnos...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
embe
nagyúr
válasz Studi22 #6195 üzenetére
Szerintem zárhatjuk a C902-es témát. Már csak annak kellene ebben a témában hozzászólni, aki valami jogorvoslat után nézett. Beszámolhatna az eredményről. Egyébként meg jól ki keseregtük magunkat.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Studi22
aktív tag
Te is úgy fogod érezni hogy én nagyon elhivatott vagyok a cég felé pedig lesz@rom őket mivel nem is az ő alakalmazásukban állok...
Fölötted már írták a legjobb megfogalmazás:
1,Kint az árlista 20k se c902
2.,Eladás van ahol volt készülék
3.Mint minden nagyon kedves szolgáltató, hipermarkett,etc:"készlet erejéig"
4.Árlista változtat letudva a buli.Na már most, az hogy ti itt megtudtátok illetve a boltokban elmondták "hogy van csak nem adhatjuk el" ez van és most lehet csámcsogni hogy ki és mennyire undorító.
Ha információk nem lettek volna se boltból se innen akkor csak azt látja user hogy hú de rövid akció volt és lehet hogy ez csak elírás bla bla bla...
Én vitát ez ügyben lezárnám is mennyen mindenki isten hírével,mert veszett fejsze nyele amin itt megy a csámcsogás.
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
MODERÁTOR
Az már viszont teljesen részletkérdés csak, hogy nem volt hirdetve sem rossz, sem jó árakkal a C902. Mellesleg az is csupán egy aprócska részlet, hogy bárhol megvehetted a készüléket, ahol volt raktárkészleten. És az is csupán egy apró részlet, hogy a viszonteladók nem fognak egy ilyen telefonból több 10 darabot tartani... Nálunk 1 darab volt, az is november óta ott porosodott, még csak rá se nézett senki. És igen, aki jókor jött, az megvehette... 20ért, vitamaxban. ennyi
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
bepe79
addikt
válasz Studi22 #6179 üzenetére
Tudom, ezt nem nekem írtad, de hozzászólnék én is, mert ez egy kicsit bicskanyitogató szemellenzős fajta látásmód:
"Ha te tényleg olyan "hiszékeny" vagy hogy kb 60 ropis telefont voda odaad neked prepaidben 20-ért meg is érdemled az időt meg a szaladgálást..."
Te ezt válasznak és érvnek érzed azzal szemben, hogy valaki rossz árral, rossz információkkal hírdet valamit, ERGO MEGTÉVESZT vásárókat??? Mert akkor enyhén szólva is furcsán látsz dolgokat. Egy jó nagy bírságot szoktak kiszabni ilyen esetekben az adott cégre, te pedig azt mondod, hogy a vásárló a hülye, mert nincs tisztában a telefonokkal / azok áraival / akciókkal, stb???
1., nem is kell tudnia ezeket a vásárlónak
2., azt hisz, amit akar, Ő a VEVŐ
3., át lett verve, amiért általában egy jó nagy bírságot is kiszabhatnak a Vodára megtévesztés címszó alatt (már volt egy pár ilyen eset, ha jól tudom)
4., ezek után nem azt kell mondani, hogy a vevő a hülye, mert ő ezt és azt hitte és ezt és azt nem tudja, hanem elnézést kérni (tudom, ilyen Magyarországon még csak a mesében sem létezik...)Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
wwhy
veterán
válasz Frekvencica #6190 üzenetére
és ha a mondandód nem kapcsolódik szorosan a topichoz, akkor az OK gomb lenyomása előtt jelöld be, h off topic
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Yahhher
aktív tag
Jajjnemásrácok....
Nem tudtatok venni egy telefont jó áron, és megy a balhé... Nem fognak ezért senkit megbüntetni. Minden akcióhoz odaírjaák, hogy "amíg a készlet tart", általában azt is, hogy " A készülékkínálat boltonként változhat"!
Volt már ilyen a történelemben, nem is egyszer, és nem is csak a piroséknál.
-
embe
nagyúr
válasz Studi22 #6179 üzenetére
Beismerem tévedtem.... valóban fasor, és nem utca Qrva sok megkeresést írtam oda.... de már 1 éve nem vagyok ...mondjuk úgy aktív, így felejtek Látod, anno a megkeresésekre viszont mindig a voda válaszolt a leggyorsabban. Anno kb. 5-6 évet voltam a Pannonnál, csak akkor a voda behozott egy jó percdíjas céges előfizút így váltottam. A mesékről. Az is mesés, hogy pl. a 6300 amit jelenleg használok-megjegyzem ezt is gsm boltban vettem újonnan függetlenül, most 6 éves hűségem jutalmául megvehetek 29970 Ft.-ért, míg bárhol 30-35 között van újonnan függetlenül. Beszéljünk másról! Mikor költözik a központ Miskolcra? Költözik akkor valóban?
További szép napot!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
-
Studi22
aktív tag
Első körben nem védek én senkit,tisztában vagyok hogy szolgáltató révén nem máltai szeretet szolgálat...
A C902 ügyre annyit mondok neked Markos-Nádast idézve:
"-Hány éves vagy királyfi?
-...
-És még hiszel a mesékben"
Ha te tényleg olyan "hiszékeny" vagy hogy kb 60 ropis telefont voda odaad neked prepaidben 20-ért meg is érdemled az időt meg a szaladgálást...Én mivel értek egyet a cégnél is mivel nem az legyen az én problémám és megfelelő csatornákon közlöm(jelzem úgy is leszarják).
Annyira örülnék ha végre eltöltenél másik szolgáltatónál kb 5-6 évet és uttána őszintén beszámolnál arról hogy hogyan érzed magad...
Ui:Lechner Ödön és ha jól tudom tudom nem utca hanem fasor.
Ugye te se gondolod komolyan hogy akik kitalálták Rózsát és Robint illetve fantasztikus árlistát azok tudnak olvasni?Nunder:Nincs semmi lehetőséged mivel keretszerződésben rögzítve vannak mind a feltételek,jogosultság,illetve a díjazás.
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Üdv. A Vodafonenál van az egész család. Közalkalmazott díjcsomagban vagy miben pesvedünk és az után érdeklődnék hogy ezen belül van valamilyen lehetőség csomagváltásra? Gondolok itt arra hogy ha én esetleg nem beszélem le soha a rendelkezésre álló összeget de az sms limitet mindig túllépem akkor lehet e valamit módosítani a számokon?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
wwhy
veterán
válasz Studi22 #6174 üzenetére
Reklamációval kapcsolatban: valóban válaszolnak ... sokszor 2-3 hónap, habár a törvény 30 napot ír elő (ha jól tudom). Amikor volt az átállás az új számlázási rendszerre, akkor kb. 5 hónapig (!) miden havi díjat 2x számláztak ki. Reklamáció eredménye: fizesse be, majd kivizsgáljuk, HABÁR világosan látszott, h mi a gond. Mondom, nem fizetem, világos a probléma. Erre lekapcsolták a kimenő hívásokat mind2 előfizumon. Így kénytelen voltam mindig befizetni a dupláját, majd egy fél év múlva jöttek azzal, hogy OK, a panasz jogos, de nem utalnák vissza, hanem majd ebből vonják a havidíjat (!). Így is lett, csak ugye én ez idő alatt duplán fizettem minden (ami nekem kiadás az nekik tőke+kamat)t, amire legalább méltányosságból - szerintem - illett volna vmi. kedvezményt/egyebet megadni.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
embe
nagyúr
válasz Studi22 #6174 üzenetére
Te nem bírsz dolgokat felfogni. A legdurvább válaszuk az volt, ha nem tetszik menjek a bíróságra. Ennyi. Volt amikor beírtam, pontosabban kitöltöttem... hagyjuk nem írom le megint. Te véded a mundér becsületét, de hidd el nem olyan szép a helyzet mint amilyennek Te láttatni szeretnéd. Sőt! Nem siránkozok, tényeket közlök. Attól hogy tényekkel alátámasztva megyek be reklamálni, még semmi nem oldódott meg hamarabb, mint ahogy a nagyságos voda óhajtotta. Erre a C902-esre pl. mi a reakciód? Végig jártam 4 voda kereskedést ( idő = pénz ) mire kinyögték elbaszták, és nem is lesz ilyen teló ilyen áron. Azokkal is beszélhetsz, akik visszajelzést kaptak a C902-es megrendelésről, most meg mehetnek a sóhivatalba, ha nem tetszik nekik valami. Ettől függetlenül a 6230i még ott vigyorog a listán, már csak azért is rákérdeztem kapható-e. Kiröhögtek.
A másik: nézd meg 1-2 fórumozó hozzászólását itt. Akikről lerí hogy szintén a vodánál dolgoznak. Ők is köpködnek. De hagyjuk . Szerintem ezt a témát itt zárhatjuk.ui. Tájékoztasd már a nagyságos marketing osztályt, hogy néha az ilyen fórumokat nem ártana látogatni, olvasgatni. Talán reálisabb képet kapnának az életről, mint ott a Lechler Ödön utcában található irodában.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
ottoyes
senior tag
Én a Voda ügyfélszolgálatán-ha nemis egyből-mindig el tudtam rendezni,ha vmi kínom volt a céggel..lehet,hogy csak szerencse?
Ottoyes
-
Studi22
aktív tag
Nos bekocogsz egy voda boltba kitöltetsz egy reklamációs nyomtatványt(az köcsög voda mindig válaszol rá) és ha ügyes vagy és alá támasztod érvekkel(ügyfészolis neve,hívás ideje,tarifaváltás max. ideje...,stb)hidd el megkapod a jóváírásodat,legalább is nálam eddig még mikor az ügyfelek visszajöttek egy támadható esetnél, mindig megvolt az eredmény...
Úgy látom te nem nagyon fogod fel épp ésszel a dolgokat amit ecseteltem egy szolgáltatót nem hat meg az hogy otthon az ember dúl-fúl magában.
TENNI kell valamit mert attól hogy te síránkozol itt hogy mennyire rossz az ügyfél kezelés ahelyett hogy te ezeket nagyon akarnád el tudnád okosan ügyesen intézni,de úgylátom elég neked az ingyen duma a kollégákkal, ezen felül meg terjeszted az igét hogy fos voda aki nekem ezt a szolgáltatást adja mekkora egy köcsög...A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
embe
nagyúr
válasz dim3nsi0n #6166 üzenetére
Hidd el összevissza beszéltek, egymásnak homlok egyenest ellentmondó dolgokat . Egyszerű volt a kérdés: miért nem történt meg a megadott határidőn belül a tarifacsomag váltás. Ezen nincs mit mellébeszélni. De megtették. Szerintem végig hallgattam az összes okot, hogy miért nem történhetett meg a dolog. Csak az a gond hogy mindig marhaságot mondtak. Erre mindig rávilágítottam. Ekkor jött a tartsam a telót - fél nap után közölték folyamatban van, nyugodjak meg. Mind1. Ráadásul nem első esetben bizonyított a cég . Ahhoz is tartom magam, hogy a legszarabb ügyfélkezelése tapasztalatom szerint a vodának van.
6 éve vagyok flottás. Mint írtam ilyen feltételekkel mehetnék a magentához, ahol normálisabb áron vehetnék nekem tetsző telót. Csak a volt kollégák a vodánál vannak, így velük flotta beszélgetés miatt maradok.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
wwhy
veterán
válasz Yahhher #6169 üzenetére
persze:
saját hálózatba csúcsidőben 19,20 Ft
saját hálózatba csúcsidőn kívül és hétvégén 14,40 Ft
más mobilhálózatba csúcsidőben 24,00 Ft
más mobilhálózatba csúcsidőn kívül és hétvégén 19,20 Ft
minden vezetékes körzet minden időben 9,60 FtHavi előfizetés összesen: 2238 Ft
A hívások 60 másodpercenként kerülnek számlázásra.[ Szerkesztve ]
-
Yahhher
aktív tag
-
Yahhher
aktív tag
válasz dim3nsi0n #6166 üzenetére
Flottánál nem csak A lehet. Én most voltam benn az egyik vodánál, B-vel vehetek telefont. Flottás vagyok, ráadásul kb. 2 éve át lett iratva saját névre, cég nevéről. Maradt minden a régiben, ráadásul most januárban csökkentek a percdíjak, meg az sms is. Nem sokkal, mert 1 ft a minusz, de akkor is jól esett.
6300 melegedés. Vékony, fém hátlap. Ezért érzed melegebbnek, mint a műanyag hátlapos telefonok. Nekem is az van, kipróbáltam. Minden akksi melegszik, max nem veszed észre. Rc autóban szinte égetni is tud az akksi egy intenzív használat után.
-
dim3nsi0n
tag
Figyu, senkinek sem érdeke, hogy neked HAZUDJANAK, bármennyire is így látod a szitut. Ám ha ezt tapasztalnád, vagy azt, hogy egymásnak "ellentmondanak", akkor:
a) nem mondhat mást, mert másnap már be se kell jönnie dolgozni, kib*sszák mint macskát sz*rni. Jelen gazdasági helyzetben pedig jó, ha van valakinek munkája;
b) új, még nem rutinos emberrel beszélsz (rengeteg alkalmazás és folyamat miatt ez nem megy egyik pillanatról a másikra)
c) vén rókával beszélsz, aki az a) pont miatt nem tudja azt mondani, amit TE szeretnél hallani, vagy amit ő szíve szerint mondana.A készülékek "A" kategóriás ára tényleg vicc, de nem kötelező ezen az áron megvenni... Pl: ha vállalsz tarifahűséget, akkor köthetsz B,C,D-t is. Flottás előfizetéseknél persze szívás van azoknál csak "A" van, oszt helló, max 2 év múlva kaphatsz jobb kategóriát is, ha sokat beszélsz (havidíjon kívül persze).
-
wwhy
veterán
válasz Frekvencica #6162 üzenetére
ha valakinek válaszolsz, akkor nyomd a válasz gombot, így egyszerűbb követni h ki kivel mit
-
Frekvencica
csendes tag
Bocs, nem figyeltem, hogy nem nekem jött a válasz még szokom a fórumot
A mai kedvenc szókapcsolatom a nem tudom. Valahogy semmi felelősségérzet nincs ma bennem...
-
wwhy
veterán
Nem, dehogy. A telefon megjelenése, fizikai paraméterei természetesen nagyon számítanak. DE kamera, mp3 lejátszó, 3G (mobilnet) nekem nem lényegesek. Annál inkább kellene pl. olyan opció, h adott időpontban ki- majd bekapcsol a telefon (nem ébresztés!); ilyet még csak a Panasonic-ok tudtak, sajnálom is, h nálunkfelé már nem lehet az újabb készülékeiket kapni.
-
Frekvencica
csendes tag
Ezt miből szűrted le, hogy nekem mindegy milyen telefont használok?
-
ertz
aktív tag
Nyilván ennyi erővel akkor neked a 6230i is jó választás lenne...
Szóval ezzel annyit akarok mondani, hogy ha az ember kiad már x összeget telefonra, akkor nem olyat vesz amit az 5 évvel ezelőtti telefonja is tudott.
Persze nagy kijelző meg minden, érintős, fasza, csak egy megjegyzés volt. -
Frekvencica
csendes tag
Dehogy féltem, a család használta Legalább nem kellett velük 40 perceket beszélgetnem Édes 4 hónap volt
-
wwhy
veterán
válasz Frekvencica #6154 üzenetére
csak nem féltél, h felrobban ?
-
Frekvencica
csendes tag
A 6300-ból vettem 7-et tavalyelőtt karácsonykor, amiből 5 hibás volt mert forrósodott a telefon. Cserélni kellett kapásból. Inkább a csúcsabb telókkal vagyok egy hullámhosszon.. N91-est cseréltem most le sony-ra.
A wiewty sem jött be az a honlapon a képen olyan számológép stílus volt nekem Élőben nem volt rossz, de nem nyert meg...
-
bt infó
tag
válasz Frekvencica #6151 üzenetére
Az Lg igazán a Viewty val csapott az asztlra..
Az se jön be?A pecsét helye
-
<NewL>
addikt
válasz Frekvencica #6151 üzenetére
akkor azt mondanám ,hogy 6300 de elég drága most
Ha a wifi nem kell a telefonodba,meg amit leírtál akkor menj el és nézd meg ,hogy mégis milyen. vagy egy MM-ba vagy a vodafonnál. Tényleg nem rossz árban adják most.bár a c902 jobb lett volna én is elmentem a közeli vodapontokba amikor itt olvastam háthanátha... nem jött össze
There's an app for that
-
Frekvencica
csendes tag
nekem nem volt még LG-m, bár többet is próbáltam közülük... Kicsit nokia fun vagyok bár épp most cseréltem egy sony-ra.
Valahogy nem állt közel hozzám soha az LG, sem a samsung vagy a motorola.A mai kedvenc szókapcsolatom a nem tudom. Valahogy semmi felelősségérzet nincs ma bennem...
-
wwhy
veterán
Miért lenne probléma? szerintem még nagyon sokan vagyunk, akik telefonálni használjuk (elsősorban) a telefont előző telóimmal is jó ha összesen 25 képet készítettem+2-3 év alatt 2-3 óra mp3-at hallgattam. Nyilván kinek a pap, kinek a papné az igénye
-
Frekvencica
csendes tag
A 3G a wapozásnál jól jöhet az tény, bár én nem szeretem a telefonomat 3G-n használni.
-
wwhy
veterán
válasz Frekvencica #6147 üzenetére
persze. több LG-m is volt. és mind jók voltak
-
Frekvencica
csendes tag
Én sem szeretem az LG-t, de kíváncsi vagyok... Nagyon nyomják a reklámokat is róla. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy miért rossz. Volt valakinek LG-je?
-
embe
nagyúr
válasz Frekvencica #6142 üzenetére
Nem gáz. De hiányzik belőle: autofocus, wifi, 3G, HSDPA. Ha ezek hiányát nem érzed, akkor jó vétel. Ha szükséged van rá, akkor viszont gáz.
-
ertz
aktív tag
Én sem láttam, csak elolvastam róla Bog tesztjét: [link]
Talán a 3G hiánya a legnagyobb probléma vele, ugye 2009-et írunk. -
Studi22
aktív tag
Még mi sem tudjuk!
Biztos jön majd valaki aki még életébe se látta nem is hallott róla de elfogja nekünk magyarázni...A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
Frekvencica
csendes tag
Sziasztok!
Miért gáz a KP500??
-
Studi22
aktív tag
válasz Blamazs #6137 üzenetére
Persze átrakhatod publikusra a flottádat.
Másodperc alapú publikus tarifa 3 szolgáltatónál lakosságiban nincs, csak üzletiben...Symbicimbi:Komolyan nagyon gáz az LG KP500?.
Ezt nem nagyon érteném kifejtenéd?
Volta kezemben ennyi pénzért korrekt bármiben is vennéd...[ Szerkesztve ]
-
symbicimbi
csendes tag
Komolyan nagyon gáz az LG KP500? Pedig pont ilyenbe gondolkodtam a napokban hogy lehet kellene majd venni egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Megtudakoltam vegre a kormanyzati csomag valtozasait, es mit mondjak, sajnos nekem nagyon hatranyos a regihez kepest. Ugyhogy az lenne a kerdesem, hogy ezt a szamot at tudom-e vinni rendes elofizus csomagba, es utana nevre iratni? Jelenleg is neven van, de nem az enyemen. Szoval tudtok vmi biztatot mondani?
Esetleg letezik vmi elerheto masodpercalapu dijcsomag amihez hozza lehetne jutni? -
embe
nagyúr
válasz Vangelis #6128 üzenetére
Erről beszélek. Amikor egy ügyintézés miatt felhívom a vodát 5 x, és 5 féleképpen HAZUDNAK egymásnak homlok egyenest ellentmondóan. Egyébként a Trénél is megvan ez az "ingyen beszélgetős flottás" csomag, csak mint írtam a legtöbb volt kolléga a vodánál van. Én nem a platinakártyára meg ilyenekről beszéltem, hanem arról, hogy rendes lista áron lehet készüléket venni, és nem rendes "A" kategóriás horror áron. Igaz ebben az "A"kategóriában van 1 Ft-os készülék is - így tudom a választ: hallgassak!
-
Vangelis
félisten
Hát én beszarok...
Alja letta vodafone
14:00 kor hívnak, hogy sajnos nem érkezett meg a rendelésem hozzájuk, nem találkoztak vele.
Mondom OK !!!Erre 17:10 kor telefon csörög, másik női hang.
-Kaptunk Öntől egy megrendelést, amit fel is dolgoztunk volna, de sajnos a készülék a nagy akció miatt elfogyott, ezért egy másikat kellene választani helyette.
Modoráltam magam...(köszönöm akkor nem kérek hosszabbítást)
-Jó rendben akkor törlöm a rendelését(amit állítólag nem is kaptak meg)Jól becsaptak ennyi!
De lebuktatják magukat.!!!Hajrá vodafone!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
MODERÁTOR
válasz Studi22 #6126 üzenetére
Még jó hogy mindenki csak az ingyenbeszélgetés miatt van a vodánál annyira jellemző amugy az emberekre, hogy nem elég a sokkal kedvezőbb havi és percdíj, de még a telefon is ingyen kellene hozzá...
A T-s aranykártya meg.... hát inkább no comment ha lett volna már ilyened, nem irnád h mennyi kedvezmény gyülik rá, hiszen havonta kapsz valamennyit rá, viszont (nemtom pontosan) a fél évnél régebbit le is vonja... Normál használat mellet igy 5 év alatt vettem ingyen egy 2gigás microSD kártyát, amit házhoz hoztak potom ezer pénzért a T egyetlen jó dolga az a részletfizetés, ami nem külső bankon keresztül megy és nem húznek le a végletekig vele...
És tényleg lehet menni szerencsétpróbálni olcsón kapsz készüléket, ha kapsz viszont az ingyen beszélgetéssel mi lesz?
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Studi22
aktív tag
Fogjuk rá vodafone dealer vagyok ennyi.
Tíz éve tré előfizum van a mai napig is a az aranykártya pontokon kívül(ami forgalomhoz mérten lóf@sz)semmi mást nem kaptam.Ha vodánál teszem azt ilyen forgalmam van egy tuti B-s tarifába biztos hogy mindig c-t kaptam volna hosszabításnál.
Most a Trénél ugyanez kb 3000-4000 Ft amit beváltanak aranykártyapontot a készülékárába.
Na most ha összehasonlítom egy "gusztusosabb" telefont b-c közötti árfekvést hát nem 4000 jön ki ennyit a legnagyobb szolgáltató hatalmas segítségéről...
Jelzem sosem rinyáltam Trénél ez miatt használtam most standardba van,de van...
Az hogy Voda ügyfélkezelése ilyen lesz@rom,én rendesen végzem a munkámat korrekt vagyok néha jobban mint kellene.
Többivel meg szívjon a központ és addig amíg szarik rád(lásd fogyvéd esetek,hsdpa akció,stb...)addig nem is lesz fejlődése,de ez legyen a globál problémája...
Nekem csak azzal van bajom ha valakinek gyíkja van egy céggel akkor ne sírjon mindezt igen látványosan hanem cselekedjen(mert ugye demokrácia van)...Ennyi én ezzel befejezném...
csibor:Mondtam egy szóval is a két említett gyűjtőfogalomra hogy publikus lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Norbi21
senior tag
Nekem is ez a 6-ik évem a vodánál. De azért mostanában egyre többet elagyalok azon, hogyha annak idején a tré-hez megyek, mekkora kedvezményem lenne ott már. Lehet meg is dobnának ingyen 1 nem gyenge telóval... embe-hez hasonlóan én is csak az ingyenbeszéd miatt vagyok még itt
-
embe
nagyúr
válasz Studi22 #6120 üzenetére
A szövegedből ítélve a vodafosnál dolgozol. Na emiatt a hozzáállás miatt utálom a vodafost. Ez is csak ki kívánkozott belőlem. A T-nél nincs ilyen megkülönböztetés, vagyis ott is van ilyen percdíjjal havidíjjal - számomra - előfizetési lehetőség, de normál áron vehetek telót. Egyébként perc alapú az előfizetésem. Továbbá megelőzve a következő kérdésed: azért vagyok még itt, mert sok volt kolléga ebben a flottában van, így velük ingyen beszélek az opciós díj megfizetése után. Ennyi. Mint többször leírtam: a legretekebb ügyfélkezelése a vodának van. A fogyasztóvédelemnél mondták 1 alkalommal, hogy a legtöbb panasz is erre a szolgáltatóra van. Pedig nem neki van a legtöbb ügyfele.
[ Szerkesztve ]
-
Studi22
aktív tag
Jaj istenem mit kell siránkozni mint fürdős k.rva,mindenkinek ugyanaz a szöveg van, rá kéne ébredni.Illetve bonuszos vagy flottás csomagnál rinyálni hogy csak A meg ez a duma.Örüljé annak hogy használhatsz másodperc alapú számlázást lakossági szegmensben,ha meg nem tetszik akkor meg én magam állítom ki neked számhordozási nyilatkozatot(még a postát is állom).
Nem mintha imádnám bármelyik szolgáltatót,de attól hogy nyivákolsz hogy neked csak "ezt dobta gép",még nem lesz jobb.
Ha szeretetre, megértésre, törődésre, vágysz akkor ne szolgáltató topikban sírj hanem inkább tarts kutyát.Ui: Ne vedd támadásnak,csak nagyon ki kivánkozik ez az emberből.
[ Szerkesztve ]
-
Davey7
senior tag
De a sok éves jutalmad az,hogy ebben az "új" A kat.-ban hosszabbíthatsz ahol majdnem megegyezik a telefon ára a vitamax-éval
én is itt vagyok a vodánál már vagy 5-6 éve,de hát a fogyasztók töretlen hűségéért cserébe emeltek az A kat. telefonárakon...
Más szolgáltatónál aranykártyát vagy mit osztogatnak,ha hűséges vagy,ami ugye kedvezményre jogosít fel[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
A vodafos honlapján megnéztem a "Te ajánlatod" menüpontot.
Ezt írták:
" Kedvezményes készülékvásárlás
Köszönjük, hogy már ilyen régóta kitüntetsz minket bizalmaddal!
Hűségedért cserébe, most A kategóriás áron vásárolhatsz készüléket 2 éves hűségszerződés aláírásával! "Anyád! Hűségedért cserébe????
-
CsuRi101
tag
Ok, köszi
-
Vangelis
félisten
Nekem annyit igértek, hogy visszaivnak:9, hogy hol tart a szerződés hosszbitásom, de gondolom sehol.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
kiskiralyok
csendes tag
válasz ottoyes #6103 üzenetére
Gondoljatok bele így is mennyi c902-t adtak el... volt olyan üzlet ahol a csajszika a vodás pult mögött még fingja se volt az új árlistáról és amikor már méteres sor volt és a vevő bement 20 topival hogy vegyen c902-it fura vigyorral az arcán a csajszika oda adta fura güzü szemekkel "hogy akkor most mi a franc van" simán leirodot a képéről. Ha csak egy-kettőt is adtak el boltok-ént az is maximum 150-200db, akkor se voltak veszteségesek ebben az "akcióban" . Hisz egy akkora cég mint a vodafone a beszerzési ár jócskán alul van kb harmada mint ha SE -tol vennétek. És mobil szolgáltatok üzlet politikája nem titok nem az eladott készülékekből járnak jól, vagy tudják magukat fenntartani, hanem a sim kártyák használatából legyen az elöfizus vagy feltöltökártyás.
Tehát nem hiszem hogy fejeknek kellett volna hullani maximum egy ejnye bejne, most valahol ül egy székben egy több diplomás marketinges mitudomén emberke és elindított egy lavinát.
Mivel egy új árlista (szerény véleményem szerint) elfogadásához több ember jóváhagyása szükséges nem elég egy fickónak csak úgy átírni az árakat, így most indítani fognak egy belső vizsgálatot hogy mi is történt valójában, és ha cég inkább nem veri nagydobra hanem próbálja majd titokban tartani az ügyet hogy mekkora több diplomás balféket tartanak a vodánál -tisztelett a kivételnek- ezért senkit nem fog kirúgni max kapnak valami írásbeli figyelmeztetést és kész.Nem okoskodni akartam csak egy vélemény mert látom hogy mekkora vihart kavar ez a c902i dolog
[ Szerkesztve ]
Ha addig élnénk, amíg ki nem ismerjük a nőket, sosem halnánk meg
-
CsuRi101
tag
Sziasztok, hogy lehet egy vodás kártya számát kideríteni? Lemerült, fel szeretném a pénzecskét tölteni rá, de nem tudom a számot.. USSD kód vagy valami van?
-
Studi22
aktív tag
Fej nem fog hullani c902 ügyében.
Nem törvény rendelkezik ilyenekről hanem ászf...A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
Vangelis
félisten
válasz Norbi21 #6097 üzenetére
JIpííí--- én már multkor kártyásítani akartam....de felhívtak, hogy megkapom az a 1200ft os havidíjat.
De igérték, hogy visszahívnak a telefon miatt.
HA beköpik, hogy nem kapok, akkor majd kérem őket, hogy hagy hordozzam el a számomat,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Éjszakai műszak
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- PlayStation 5
- Politika
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest