Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Studi22 #6179 üzenetére
Tudom, ezt nem nekem írtad, de hozzászólnék én is, mert ez egy kicsit bicskanyitogató szemellenzős fajta látásmód:
"Ha te tényleg olyan "hiszékeny" vagy hogy kb 60 ropis telefont voda odaad neked prepaidben 20-ért meg is érdemled az időt meg a szaladgálást..."
Te ezt válasznak és érvnek érzed azzal szemben, hogy valaki rossz árral, rossz információkkal hírdet valamit, ERGO MEGTÉVESZT vásárókat???
Mert akkor enyhén szólva is furcsán látsz dolgokat. Egy jó nagy bírságot szoktak kiszabni ilyen esetekben az adott cégre, te pedig azt mondod, hogy a vásárló a hülye, mert nincs tisztában a telefonokkal / azok áraival / akciókkal, stb???
1., nem is kell tudnia ezeket a vásárlónak
2., azt hisz, amit akar, Ő a VEVŐ
3., át lett verve, amiért általában egy jó nagy bírságot is kiszabhatnak a Vodára megtévesztés címszó alatt (már volt egy pár ilyen eset, ha jól tudom)
4., ezek után nem azt kell mondani, hogy a vevő a hülye, mert ő ezt és azt hitte és ezt és azt nem tudja, hanem elnézést kérni (tudom, ilyen Magyarországon még csak a mesében sem létezik...)
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest