Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi22
aktív tag
válasz Blamazs #6694 üzenetére
Tuti ingyen van...
31 napos periódusban újra lehetőséged nyílik a használatára.
Viszont itt is él az egyenleg felhasználási idő,tehát ha megveszed akkor 90 nap EFI-t kapsz de ezt töltéssel ugye tolhatod feljebb...
1500-as töltés 30 nap plusz EFI
3000-től felfelé 365nap plusz EFIDanielsson: Nincs Live menüje
[ Szerkesztve ]
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
Danielsson
tag
Vodánál néztem Nokia E51-et, C-ben 31ezer magyar forint! Megéri? Live-os menüje van?
-
Blamazs
senior tag
a feltoltokartyas akcioban levo netcsomagban hogyan kell ertelmezni a havi 50 mb forgalmat ami dijmentes? tuti nem adjak ingyen. de nekem boven elegendo lenne a havi 50mb. telorol csak mailokat szoktam olvasni.
-
Blamazs
senior tag
-
Ferenc.v
tag
válasz Barthezz2 #6688 üzenetére
Én csak erről tudok:
2009. május 2-i hatállyal az Általános Szerzıdési Feltételek Díjszabása A) Fejezet 3.2, 3.3
valamint a Díjszabás B) Fejezet 2.2 és 2.3 pontja a következıképpen változik:
A Vodafone Internet Szabadon tarifacsomag és a Vodafone Internet 10G tarifacsomag és
opció kivezetésre kerül. A tarifacsomagra elıfizetéssel rendelkezı ügyfelek elıfizetését a
módosítás nem érinti, de új elıfizetés már nem köthetı e csomagokra.
Szintén kivezetésre kerül az elıre fizetı elıfizetıink részére eddig rendelkezésre állt
Vodafone Internet 10 G opció is -
Ferenc.v
tag
Engem az vágott földhöz, hogy tízszeresére emelte a Voda az internet start forgalmi díját: 1,2HUF/10kB-ról 12HUF/10kB-ra.
Nem használom sokat telóról a netet, inkább csak alkalmanként és így megérte. De így azért egy kicsit gáz...2009.04.23-ai közlemény:
[link] -
MODERÁTOR
Üdv!
Nem tudja valaki nem-e változott az internet szabadon ászf-e?
Mert mostanság valahogy nem vagyok korlátozva, pedig a 10 giga már túllépve, a számlazárásom meg még odébb van.. No ne mintha baj lenne, csak nehogy hátulütője legyen..Everybody lies.
-
iday
aktív tag
("Hülye kérdés")
Boltosoktol, vodás dolgozoktól kérdezem.
Miért állitjátok be a telefonokon a "Folyamatos csomagkapcsolatot" állandóra?3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
SpeedR
őstag
A vitamax instant net -hez milyen modemet adnak?
-
cickanyka
csendes tag
Kedves Mindenki!
A szakdolgozatomhoz (a BGF hallgatója vagyok) kapcsolódó kutatáshoz szeretném, ha kitöltenétek az alábbi linken található kérdőívet. Mobiltelefon használati szokásokkal kapcsolatos a felmérés:
http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=cj9W2bUa2NgPh9uU4k9H0A_3d _3d
A felmérés nem anonim, de adataitokat senki sem fogja felhasználni.
Megköszönném, ha tovább is küldenétek!
Köszönöm a segítséget!
Az utolsó oldalon győződjetek meg kérlek arról, hogy a kérdőív elküldésre került-e... egy köszönő oldalnak kell megjelennie.
-
gergo84
aktív tag
jáj de kígyó akkor marad a net. köszi a hsz-eket
-
embe
nagyúr
válasz Blamazs #6677 üzenetére
Jogos a felvetés. Az előfizusok meg fizetnek. Lehet marketing áll a háttérben. Ha bemondja vagy értesíti az előfizetőt, akkor lehet megijed, és visszafogja magát, ergo nem telefonál annyit.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
szumoo
senior tag
Mostanában minden hívás után kapok egy sms-t az aktuális egyenlegemről.
Ez eddig is így volt, vagy csak mostanában kezdték csinálni?A nyúlon túl?
-
embe
nagyúr
Talán akkor az a legegyszerűbb, ha üzenetrögzítőre szövegnek az új számodat bemondod, hogy megváltozott a számom blablabla. Így amennyi készenlét van a karidon, addig mondja, így vélhetőleg minden ismerősöd, illetve hívód értesül arról, hogy a számod megváltozott.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
ádyz
addikt
Üdv.
Nemsokára kapok egy új előfizetéses simet. Na, most nekem van egy vitamaxos kártyám.
Kérdésem az, hogy erről a vitamaxos kártyárol a hívásokat mennyi pénzért lehet átirányítani?
Vagy hálózatbon belül ez ingyenes?
-
embe
nagyúr
válasz gergo84 #6664 üzenetére
Szerinte? Ennyi erővel veszek annyi előfizetést + mellé telót jó áron ( ) amennyit csak lehet, majd azt mondom, hogy olyan peches vagyok, hogy feltörték a kocsimat és mind ellopták. Szerinted ezt benyelné bármelyik szolgáltató is??? Pótolja neked a "cuccot" pénzért, és használd tovább! Ha nem pótolod a "cuccot" akkor meg fizesd havonta a díjat. Ha nem akkor szerződést szegtél. Polgári peres eljárás. Ha hamis feljelentést teszel, akkor meg a Btk-ban nevesített " Hatóság félrevezetése" nevű bűncselekménnyel kacérkodsz! A döntés a Tiéd!
-
SpeedR
őstag
Nincs kibúvó. Benne van a szerződésben, hogy akkor is köteles vagy fizetni a havidíjat, ha ellopják/megsemmisül stb. az eszköz.
Szerintem rakj fel egy hirdetést, hogy fizetsz mondjuk 5ezer ft-ot aki átveszi tőled az előfizetést. Azt sajna nem tudom, hogy ezt a vodánál le lehet-e papírozni, majd a vodás srácok megmondják. -
MODERÁTOR
Ez azért így még viccnek is erős Add oda egy ismerősödnek, hogy használja és fizesse ő.
Ha nem fizeted a számlákat, akkor kikapcsolják a szolgáltatást, küldenek néhány csekket, majd egy idő múlva eladják a tartozásod (aztán 2-3 sötétített mercedes áll meg a házad előtt és kiugrálnak belőle a kétajtós szekrények és elviszik az alsógatyád ). Mellesleg ha nem fizeted a számlákat, akkor utána egyik szolgáltatónál se tervezzél előfizetést kötniNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
gergo84
aktív tag
hali,
meg lehet azt játszani, hogy a jelenleg meglévő, működő mobil internetemtől (voda 1G) úgy szabadulok meg, hogy azt mondom nekik, ellopták a cuccot, ezért szeretném megszüntetni sürgősen. másikat nem kérek helyette.... az a helyzet, hogy a 2 év hűségidő vége még messze van, viszont lemondási dijat nem akarok fizetni. vagy mit tudnak csinálni ha nem használom a netet, de a számlákat sem fizetem be? -
jasonka
aktív tag
Üdv !
Vodás mobilnethez melyik a megbízhatóbb eszköz : az USB-stick vagy az Express kártya ?
Hja kérem ! A Belváros !...
-
embe
nagyúr
válasz Depression #6661 üzenetére
Kár érte! Köszi a választ! A pannon tocsikos kérdést nézd már meg légyszíves!
-
embe
nagyúr
válasz Depression #6659 üzenetére
Ez csak jó hír ha rosszul gondolom! Látod ez egy olyan készülék amit be tudnék vállalni ha autofokusz van benne. Bár a csuszkás telóktól ódzkodom. Soha nem is volt sem kinyitható, sem szétnyitható telóm. Kezedben volt már ilyen készülék? Milyen benyomásod alakult ki róla? .....hátha hamarosan láthatunk a teszt rovatban egy írást róla, és 1-2 fotót amit ezzel a készülékkel készítettek. Köztük egy francia erkélyen lévő tornacsukáét.
Depression! A Pannon tocsikban kérdeztem 1-2 dolgot. Ha tudsz, válaszolná rá?! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
De igényes egy kis teló. Valszeg az autofokus hiányzik belőle. Jól gondolom?
-
C.Dávid
tag
Hát őhh nézzük csak...
Tudásra ha a Wlan-t nem nézzük akkor=W910I ami Sony Ericsson márkaboltban függetlenül gyári szoftveresen 40 ezer ft!
az a fránya Wlan nem ér meg+20 ezret,ráadásul undorító az a Live menü ami ezen van,mert ugyanaz a menüje,mint a W910I-é.Nálam a Live menü nem is volt 2 hétnél tovább a W910I-men!
Ráadásul a Voda számára készült,tehát jóval olcsóbban jutnak hozzá....Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905
-
embe
nagyúr
válasz Depression #6648 üzenetére
Köszi a várom a jelzésed! Szerinted az árlista vagyis az árak korrektek, az árképzés logikus, következetes?
a.: Igen, szerintem az.
b.: Nem, szerintem nem az.Ha Te is követnéd az árlistát, akkor láthatnád, hogy abszolút idióta, minden logikát nélkülöző módon szokták az utóbbi időben azt összeállítani. Abban igazat adok neked, teljes mértékben, hogy kicsit erős volt amit írtam. Emiatt ezúton is megkövetek mindenkit.
Tudod, mint írtam 7. éve használom az előfizetést jelenleg csak 4-5eFt. a SIM-em számlája. Ha hosszabbítani akarok, akkor szinte olyan áron /kivéve az 1Ft.-os telókat / vehetek készüléket, mint aki vesz egy Vitamaxot.Ja csak céges előfizut említettél.
Ezt csak neked írtam, Mukibuci és Studi22 ne válaszoljon, nem akarom őket hergelni.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Depression
veterán
Kedves embe!
Ha egy kicsit is visszaolvasol, akkor azt is észrevetted volna, hogy azt írtam: flottás/céges előfizetésekben a percdíj a kedvezmény.
És azért kérdeztem rá, hogy egyáltalán mit akarsz, mert nálam a 'Rohadjon meg vki!' kicsit erős a figyelemfelkeltésnek. Kicsit visszaolvasva láttam, hogy már január legelején is ez volt a bajod, és sajnálattal veszem tudomásul, hogy a voda semmilyen neked tetsző ajánlattal sem tud szolgálni (már lassan fél éve).Igérem személyesen fogok szólni, ha az éppen kapható legjobb telefont ingyen adják, és havi 500Ft-ért bármennyit beszélhetsz, akár külfölddel is.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
GGGBR
tag
A Sony Ericsson W715 Walkman sliderphone-nal bővül a Vodafone készülék kínálata.
A Vodafone a mai naptól kínálja a Sony Ericsson kizárólag a mobil szolgáltató számára gyártott készülékét, a W715 Walkman mobilt. A Vodafone és a Sony Ericsson együttműködésének köszönhetően a W715 Walkman mobil teljes GPS alapú navigációs megoldással és Vodafone Zenetár eléréssel is rendelkezik (Vodafone live!-on keresztül).
A zenetelefonban szintén megtalálhatók a SensMe, TrackID - Zenefelismerés, Shake control funkciók, illetve MP3-lejátszó, Repulse üzemmód és FM-rádió. A HSDPA kompatibilis készülékben biztosított a WLAN és DLNA támogatás, illetve a közvetlen YouTube elérés.
A QVGA kijelzővel szerelt Sony Ericsson W715 mellett április második felében további készülékekkel bővül a Vodafone kínálata, kapható lesz többek között a Samsung C3050, a Sony Ericsson C510, W302 és T700, valamint a Motorola W397.
I LOVE THIS GAME
-
MODERÁTOR
Kedves Embe!
Tudom hogy rám (is) gondoltál , de amint látod én ketté bontottam a hsz-emben a flottás és céges témát
amúgy még ezt a mostanit sem tartom annyira normálisnak, főleg h megemelték a diamond árát De lassan ideje lesz belátni, hogy nem lesz minden telefon ingyen, hanem igenis fizetni kell érte. Ha valaki telefont szeretne venni, akkor nehogymár az a pár ezer forint tartsa vissza... Ha nincs 3 ezrem telefonra, akkor honnan lesz majd a havidíjra? Tehát ez van, ezt kell szeretni a kenyér is drágább lett
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
embe
nagyúr
válasz mukibuci #6642 üzenetére
Kedves Mukibuci!
Figyeled a megszólítást? Olvass vissza kicsit! Na azért írtam amit írtam, mert tettem 1 megjegyzést az újabb szenzációs árlistára. Azért is írtam amit írtam, mert aki megszólított, csak a céges előfizukról beszélt, arról amiről Te is. Én viszont flottásról beszélek. Nem arról amikor az általad leírt eset fennáll. Terád is céloztam amikor azt említettem, hogy több Voda közeli fórumtárs is enyhén szólva leszólja olykor az árlistát. Talán Te írtad, hogy a C és a D kategória szinte 1 árba került stb. No comment!
Na 1 szónak is 100 a vége. Én csak megemlítettem, hogy újabb szenzációs árlista került fel a netre. Ennyi. Tájékoztatni szerettem azon fórumtársakat akik nem követik az árak alakulását mindennap. Akik eddig a magas ár miatt nem hosszabbítottak, lehet rohanni a képviseletekre készüléket venni, szerződést hosszabbítani, mert egy most már elfogadható árlista került fel a netre..................ez így korrekt nem ?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
De azt is elmondták a valószínűleg vodafone előfizukat áruló fórumtársak, hogy Te a flottás előfizetéseddel nem tartozol a "publikus előfizetők" közé, és ha publikus csomagban lenne 3-4,5 ezer a számlád, akkor "B" kategóriában lennél. Kezd uncsi lennni
- "Aki egy éven át vállalja a havi 3k-es számlát, az már "B" kategóriába kerül, jelentős kedvezményekkel." ******Ezt Te is tudod, hogy marhaság. <---- egyáltalán nem marhaság, ugyanis a fix3000 csomag "B"nek számít, ha hosszabbítasz, akkor is... Ergo sosem kerülsz "A" kategóriába (tarifahűséggel).
- "Kevés olyan céges ember van, akinek multimédiás telefonra van szüksége. (most nem vágyról írtam, hanem akinek létfontosságú ez az üzletben)" *** ez is a fenti kategória. <--- Szerinted aki vesz az alkalmazottainak telefont annak az a lényeg h kamerás legyen, vagy pedig az h minél olcsóbb? Ha vesz is multimédiás telefont 1 vállalkozó, akkor azt magának veszi meg a lányának, ami kb 2db, a többi 10et pedig a munkásainak veszi...
És könyörgöm végre zárjuk már le ezt örökre
-
embe
nagyúr
válasz Depression #6634 üzenetére
Elárulom. "A" kategóriában vagyok. Az előfizetést 7. éve használom. Ebből kb. 3,5 évig egy "cég" nevén volt, de oly módon, hogy a szolgáltató is tudta, hogy az adott alkalmazott használja. Csak pár éve névre kellett írni. A havi számlám, mármint annak a SIM-nek amit én használok 4-5 eFt. Korábban, amikor még nem volt "A, B" stb., havi szinten 15-20 eFt. volt a számlám. De most összesen 5 előfizum van más-más számlaösszeggel ......a többi a családban. Egyébként valszeg a következő hónapban 2 előfizut átviszek a Pannonhoz, mert jobb ajánlatot kaptam. Készülékek közül a középkategória érdekel. De nem a ratyi kijelzős, már a megjelenésekor is elavult telefon, horror áron, vagy 1-2 eFt.-al a Vitamax ára alatt.
Egyébként nem céges előfizetésem van, hanem flottás.Más:
Ezt írtad:
- "Aki egy éven át vállalja a havi 3k-es számlát, az már B kategóriába kerül, jelentős kedvezményekkel." ******Ezt Te is tudod, hogy marhaság.- "Kevés olyan céges ember van, akinek multimédiás telefonra van szüksége. (most nem vágyról írtam, hanem akinek létfontosságú ez az üzletben)" *** ez is a fenti kategória.
Egyébként a Voda készülékárairól: ne is rám hallgass, csak olvass vissza, mit is írnak a valszeg. Voda előfizukat áruló fórumtársak!
További szép napot!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
GGGBR
tag
szerintem egy darabig nem várható készülék ár csökkenés:
Az Artisjus a tárolókapacitás függvényében növekvő jogdíjjal sújtja a pendrive-okat - derült ki februárban. A mai naptól érvényes díj miatt akár 2400 forinttal is többe kerülhet egy USB-s adathordozó. A szabályozás kiterjed az összes memóriakártyára, a multimédiás eszközök integrált tárhelyére, optikai lemezekre, és természetesen az USB-pendrive-okra és Flash drive-okra is.mi viszont nem kapott akkora visszhangot, az a különféle hordozható eszközökbe integrált tárolóegységeket sújtó díj. "Az audio, illetve audiovizuális tartalom lejátszására alkalmas hordozható multimédia eszközökbe integrált tárolóegységek" után is fizetni kell. Ebbe pedig a különféle mobiltelefonok, PDA-k, okostelefonok és multimédia-lejátszók is beletartoznak. A mobiltelefonok memóriája 64 megabájtos kapacitásig mentességet élvez, csakhogy egyre több készülékbe kerül ennél több memória. Az Artisjus díjai alapján pedig egy nagyobb kapacitású iPod ára akár 8000 forinttal is drágulhat.
A közlemény február 27-én jelent meg, a kereskedőknek április 15-ig kellett felmatricázniuk készleteiket.
I LOVE THIS GAME
-
C.Dávid
tag
válasz Depression #6636 üzenetére
Ebben is van valami,de azt valljuk be,hogy régebben tarifákban és telefonokban is olcsóbb volt a Voda.Ma különbséget se nagyon lehet tenni a 3 szolgáltató árai között,ez pedig a verseny halálát jelenti a mobilszegmensben és ezzel mi előfizetők járunk a legrosszabbul!
Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905
-
Depression
veterán
válasz C.Dávid #6635 üzenetére
Sajnos rosszul látod. A szolgáltatókat nem az ügyfélszám érdekli, hanem a pénz.
Ugyanannyi pénz pedig minél kisebb létszámmal jó elérni, mert kevesebb ügyfélszolgálatos kell hozzá.
Az A kategória a nevetségesen alacsony fogyasztóké, akik tényleges profitot alig hoznak.
Aki egy éven át vállalja a havi 3k-es számlát, az már B kategóriába kerül, jelentős kedvezményekkel.
A céges kedvezmények pedig a percdíjakban nyílvánul meg. Kevés olyan céges ember van, akinek multimédiás telefonra van szüksége. (most nem vágyról írtam, hanem akinek létfontosságú ez az üzletben)Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
C.Dávid
tag
Azért abban van valami,hogy a Voda mostanában igen drágán adja a készülékeket!Régen sokan azért mentek a Vodához,mert sokkal olcsóbban lehetett készülékeket kapni,mint a másik két szolgáltatónál,ráadásul A Select díjcsomagik ők voltak a legolcsóbbak is!
Mára egyik sem igaz sajnos a vodára!
Lehet megfelel nekik a jelenlegi előfizetői számKedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905
-
embe
nagyúr
.....és megjelent a neten az új szenzációs árlista! Hurrá! Rohadjon meg aki összeállítja és kitalálja!
-
C.Dávid
tag
válasz ottoyes #6631 üzenetére
Jelenleg nem igazán van támogatott áron telefon a Vodánál pl SE W910I független SE 2 év garanciával is 39900ft és a Vodánál is!Ráadásul a Vodánál Live-os,függő!
Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905
-
-
C.Dávid
tag
válasz mukibuci #6627 üzenetére
Lehet az én IQ-m nem elég hozzá,de pontosan nem értem mire gondolsz
Szerk: Leesett
Nos igen...legyen kevesebb extra szolgáltatás előfizetéseseknek,de akkor minimum a felébe kerüljön minden A kategóriás előfizetéses telefon.[ Szerkesztve ]
-
C.Dávid
tag
válasz mukibuci #6625 üzenetére
Akkor mire véled a készülékárakat,és amit te is említettél a rengeteg vitamax kedvezményt!?
Ráadásul még az előfizetői fix díjcsomagok percdíjai is növekedtek.A net ugyanabba az árban van.Nem tudom az átlag embert ez hogy ösztönözné,hogy ne vitamax-ban,hanem előfizetéssel vásároljon készüléket
Remélem ezen mihamarabb változtat a voda és mi előfizetők is kapunk valami kis "jóságot"Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905
-
MODERÁTOR
válasz C.Dávid #6624 üzenetére
ez a vitamaxba kényszerités hidd el nem a készülékárakon múlik...
inkább ideje lenne a vitamax extrákat importálni az előfizetések mellé is... Nem akarok azért két telefonnal mászkálni h ingyen tudjak telefonálni meg ingyen tudjak sms-ezni
-
C.Dávid
tag
Sony Ericsson W380i
19980 9990 4980 1 19980Azért ez a legdurvább!
Ugyanaz az ára vitamax-ban,mint A kategóriában
Normálisak a Vodafonnál?Akik az árakért felelősek biztos elgurult a gyógyszerük
Komolyan a Vodafone feltett szándéka,hogy elüldözze az előfizetőit,vagy vitamax-ba kényszerítse,mert a legtöbb telefon csak pár ezerrel drágább Vitamaxban,mint A kategóriában!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
De legalább újra lehet kapni 5310est, rögötn fekete és piros szinben is ;) És 3120classic is van újra, és az is van piros szinben
-
MODERÁTOR
Mindenki alszik még a nagy locsolás után, vagy csak szimplán ennyire jó az új árlista?
-
dim3nsi0n
tag
Az pedig jó. Ebben az esetben akkor javaslom, hogy jegyezz fel 2-3 (javasolt az 5) ilyen időpontot, amikor megdöglik a neted (de fel vagy csatlakozva), majd hívd fel a 1270-et übkóddal együtt (menüpont 5-0), és jelentsd be. És megnézik, hogy mi lehet a gond. Persze 1-2 kérdésre még válaszolni kell (hol laksz, épület típusa, milyen gyakran fordul elő, stb..), de az nem vészes.
-
vagamo
őstag
válasz dim3nsi0n #6608 üzenetére
Ezt is próbáltam már most is így van beállítva csak 0-al:
standardnet.vodafone.net
DNS1: 80.244.97.030
DNS2: 80.244.96.0010-a nélkül nem is működik.
Innen vettem ezeket a beállításokat:
http://www.vodafone.hu/microsite/mobilinternet/letoltesek.htmlMinden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
dim3nsi0n
tag
-
vagamo
őstag
Abban tudnátok segíteni, hogy mi lehet nálam a gond!
VMC 870-es modemem van a laptopban, ma valamiért elkezdett olyat csinálni, hogy a kék fény ég folyamatosan, de az oldalakat mégsem tölti be, adatforgalmam=0. Csak úgy javul meg, ha kihúzom a gépből és újraindítom a kapcsolatot. Már sok mindent kipróbáltam, de semmi. Az az érdekes, hogy a kapcsolat nem szakad meg, és ha manuálisan meg szakítom, hiába csatlakoztatom újra, akkor sem lesz jó, csak az segít rajta ha kihúzom a géppből és úgy indul újra az egész.Olyan is ritkán előfordul, ha nem jó indítom újra, hogy hibát jelez, vagy, hogy már használatban van (ami nem igaz). Most sajnos fejből nem tudom, hogy pontosan mit is szokott írni. Nagyon idegesít, hogy csak percekig tudom használni!
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
embe
nagyúr
válasz mangaka #6603 üzenetére
....de ez komoly? Én nem azért írtam be ide............hanem csak azért, mert valóban egy kedves ügyfél orientált ügyintéző volt. De azért köszi!
......akkor ide beépült a voda?? Ez nem baj, sőőőt!
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Studi22 #6592 üzenetére
Löszi, de pont egy részletes tesztben olvastam néhány apró, de annál idegesítőbb bugról. Éppen ezért lenne fontos számomra, hogy ha már Vodásat veszek, akkor az frissítehtő legyen, és ne a szokásos, hogy kiadnak egy frissítést, a Vodát meg nem érdekli, hisz ők már eladták a telefont, de a gyári szofttal meg nem kompatibilis.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
m@xsys
senior tag
válasz Studi22 #6586 üzenetére
Ugye elég lett volna, ha csak azt íróm, h ez is csak 1 MULTI aki profitorientált.
Az a 4-ik szolgáltató nagyon hiányzik, a voda volt aki az állóvizet felkavarta, de ma semmivel sem különb mind a másik 2. Sőt!
megj. nem kell semmit sem ingyen adnia, csak versenyképesen! No kartell....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Micro Four Thirds
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest