Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzGee
aktív tag
e52 topikból:
E52 + vodkafone:
Jövő héttől végre a "harmadik szolgáltatónál" is lesz az alábbiak szerint:
Havdíjas előfizetéssel, kategóriától függően: 46.990 - 54.990
Vitamax: 66.000
Persze nem 100% az info, de már ideje lenneIf you leave me, can I come, too?
-
MODERÁTOR
válasz manchester85 #7793 üzenetére
Ki beszélt erről? Erről szól az ajánlat.. Szives elnézésed kérem, hogy ezt nem emeltem ki az előző hozzászólásban, de magától értetődőnek tűnt. Ha vmiben van X ezer forintos "extra", akkor annál nem nehéz X ezerrel olcsóbb, extra nélkülit találni...
De nyomjad csak a demagóg dumát, hogy itt minden sz*r és a T az isten, csak akkor miért vagy itt? (Lenne rá tippem, de nem akarok személyeskedni )
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
SEFAN84
aktív tag
Szerintem nem kell fikåzni a Vodåt.Ha nem vagy elègedett våltani kell!Én megtettem.Våltottam T-Mobile-ra ès azòta nem szorùl össze a gyomrom,ha meglåtom a szåmlalevelet,mert jo a szåmlåzåsuk ellentètben a Vodafone-al,ahol minden 2.hònapban valamit hibåsan szåmlåztak ki!4èv utån ebböl elegem lett.
Lènyeg.Aki nem elègedett våltson szolgåltatot.Mind a Pannon,mind a T-Mobile jobb alternatìva!Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
törölt tag
válasz manchester85 #7791 üzenetére
Ez megint szép és jó, de ez csak arról tanúskodik, h a T komolyabban premizálja azon ügyfeleit, akik hajlandóak náluk előre vállaltan komolyabb (értsd a havidíjas előfizetők ARPU-ját [átlagos egy előfizetőre jutó bevétel] jócskán meghaladó) összeget havonta otthagyni, a voda pedig ugyanezeket lesz*rja. Sztem még a régi nickemen írtam be anno tavaly év első felében vmikor, h valamelyik brit cég 0-ért dobálta a 8800 Siroccot havi 25000 forintnak megfelelő fontösszegű előfizetéssel. Igen szerény mértékben ennek hazai megfelelője működik a TMo-nál.
Nade: azért lássuk be elég kevés előfizető használja ki valóban a MM XL csomagban lévő 1000 SMS-t és még hálón kívüli tarifa mellett is 850 percnyi beszélgetést (most tekintsünk el attól, h mennyien akarják/tudják a havi 16 rongyot ennek fejében kipengetni, maradjunk csak a pénzügyi oldalnál). Ha és amennyiben viszont nem használja ki vki az előfizetést, akkor annak a havidíja v annak 1 része lényegében a T-Motól (az olcsó készülék ill annak értéke formájában) felvett hitel törlesztéseként funkcionál. Lehetne rá éves kamatot számolni, annak függvényében, h mennyit fizetsz be feleslegesen, de gyanítom h nem a legkedvezőbb finanszírozás lenne (mondjuk nem is provident színvonalú )
PS. a készülék ártámogatás durvább odacsoportosítása az ájfonra MM XL szintű csomagok esetén meg lehet apple-val kötött megállapodás eredménye, ill a hype faktor kihasználása (értsd a fogyasztó könnyebben vállalja be a havi 16 rongyot ha iphone GS-t kap 18-ért mint ha egy E66-ot adnának neki ennyiért)
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz mukibuci #7789 üzenetére
De ki a fene beszélt erről? Azt mondtad, kapok-e ennyiért ilyen típusú netbook-ot. Kapok, sőt 10 ezerért olcsóbban. Most ha a voda adna még hozzá egy eredeti voda bögrét is, azt is számoljam bele? Ne légy már szánalmas! Állítottál valamit, én meg megcáfoltam. Miből gondolod, hogy bárkinek igénye van voda modemre? Ez már csak értelmetlen belemagyarázás, aki gépet vagy telót akar venni, az egyáltalán nem biztos, hogy voda modemre is vágyik. A gép nem olcsóbb, sőt, drágább, mint üzletben megvásárolva, és kész, a többi mellébeszélés.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Algieba
őstag
Részemről elégedett vagyok a 3200-as Fix előfizetéses csomagommal. Két éves hűséggel kaptam mellé nulla forintért egy Samsung L700-ast. 2007 nyarán vásárolt Vitamax számomat váltottam át előfizetésesre. Elegem lett a feltöltögetésből. 2000 óta voltam Dominós, Praktikumos, és Vitamaxos is ide-oda, felváltva. Tavaly meguntam a cserélgetést és megállapodtam a Vodafone-nál. Eddig nekem semmi bajom a piros szolgáltatóval. Kis felhasználó vagyok, kis eséllyel a zűrökre.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
manchester85
veterán
válasz Viktor0610 #7787 üzenetére
Viktor0610!
Ezt a "nem építi bele" kijelentést vedd úgy, hogy elfogadható szolgáltatást kap a csomagokért az ember, a növekvő árú csomagokért pedig olcsóbb telefont. Miért, szerinted kártyásan olcsóbbak a percdíjak?
De akkor egy kis számolás: Ikon 200 csomag, 2 év= 72 ezer forint az Iphone 3G. Akinek ennyire szüksége van mindig, vagyis kihasználja, ugyanakkor nem is lépi túl, az 5000 forintért 200 percet kap és 1 giga netet. (A hálózaton belüli sms-től eltekintenék, az szemfényvesztés sztem)
Ez kb. 20ft-os percdíjat, és 1000ft/1GB-ot jelent, amennyiben kihasználod a csomagot és nem is léped túl. Nyilván ez egy elméleti tarifa, vagy alulteljesíted kicsit, vagy felülmúlod, de ha precizen figyeled, nagyjából kijöhet ennyire.
Na most vegyünk egy 100 plus csomagot! 3000Ft, amiért 100 perc jár, meg ugye 1000 hál. belüli sms, ami szintén nem ér semmit, legyünk konzekvensek, ezt is hagyjuk figyelmen kívül.
Már bocsi, de mivel érzed jobbnak a 100 plus csomagot? Rosszabbak a percdíjak, arányában véve is kevesebbet ad, és nincs egy olyan készülék, ami ebben a csomagban olcsóbb lenne a kártyafüggetlen árnál. Oké, 2 ezerrel olcsóbb, na bumm, de ez nem akkora összeg, hogy ennyivel kevesebbet adjon. Arról nem is beszélve, hogy ikon 200-zal veszel majd' féláron egy Iphone-t, 100 plus-szal meg egy vodafüggő kártyafüggetlen árú telót 2 év rabsággal.
Nézted te már a médiamánia csomagokat? Az Iphone 3GS-nél de még a 3G-nél is olcsóbb N97 70 ezer, a filléres árú 5800XM 25 ezer, az E66 40 ezer a médiamánia XL csomagban. Az iphone 3G 990ft a 3GS pedig 18 ezer. Na, akkor vesd már össze a többi telefon kártyafüggetlen árával, meg hogy azonos csomagban mennyiért tudod megvásárolni. Szerintem egy kis fejszámolás után magad is rájössz, hogy bizonyos előfizetéses csomagok esetén az Iphone 3G vagy a 3GS jelentősen olcsóbb a nála kategóriákkal olcsóbb telefonok áraihoz képest is, említsük az E66-t vagy az 5800-t, de mondhatnám a SE C905-öt is a maga 50 ezrével.
Én nem azt mondtam, hogy a T-mobile minden szerződéskötéssel 100 ezres veszteséggel zár egy Iphone vételt, hanem azt, hogy köthetsz médiamánia XL csomaggal előfizetést a kártyafüggetlenül 70 ezer körüli E66-ra is 40 ezerért, meg köthetsz ugyanilyen szerződést, ugyanilyen kondíciókkal 3GS-re is 18 ezerért. A két telefon közti különbséget, mind minőségben, mind árban zongorázni lehetne. A 3GS majd 3-szor annyiba kerül ugyebár.
Úgyhogy nekem tök mind1, hogy értelmezed a soraimat, de ha a 3GS/ 3G árai bele vannak építve az előfizetés árába, akkor az 5800-é, az E66-é, az N97-é, meg úgy nagyjából az összes többié hatványozottan bele vannak az Iphone-hoz képest, ugye ez világos?
5800, MM XL= 20 ezer--->kártyafüggetlen, 60
N97 MM XL= 70 ezer---> kártyafüggetlen 120-125
E66 MM XL= 40 ezer---> kártyafüggetlen 70
Iphone 3G MM XL = 1e ft--->kártyafüggetlen 130 körül
Iphone 3GS MM XL= 20e ft---> kártyafüggetlen 170-180
Ja, és még mielőtt belekötnél az Iphone árak ténylegességébe, a kizárólagos t-mobile forgalmazás miatt, a használt készülékek árain, és az azokra való kereslet egyértelműen tükrözi, hogy az Iphone ára erre az értékre lőhető be.
i6 Silver
-
MODERÁTOR
válasz manchester85 #7786 üzenetére
De nem is kapsz mellé modemet, hanem beépített HSDPA modemmel rendelkezik. Olyat viszont nem kapsz 107 ezerért, valahol 130 körül mozog, de inkább felette.
-
törölt tag
A személyeskedést, ad hominem támadást mellőzve:
a vak számára is látható h a vodánál el lett határozva a mgmt részirül, h úgy kell takarékoskodni a működési költségen (egyebek mellett), h drasztikusan visszafogják a készülék ártámogatást. ennek eredménye látható kb. idén folyamatosan. Tekintve a magyar mobil piacnak az ő állapotát, vsz még ezzel se fognak túl nagy bakot lőni, a 3.-ik helyről nem lehet lejjebb csúszni, és eléggé nehezen elképzelhető, h mondjuk 5-10% piaci részesedés mínusz legyen a "jutalma" ennek a hozzáállásnak. Sajnos ez van.
Személy szerint én is szánalomhegynek tartom ezt a politikát, mert ezzel gyakorlatilag teljes mértékben megszüntetik az amelletti ösztönzőt, h vki aláírjon nekik 2 évet. Ettől ftlenül az átlag voda értékesítő vagy üfszes nem tehet erről, az értékesítési v. marketing igazgató meg nem hinném h olvassa a fórumon de az tuti h nem áll le anonim nickekkel vitatkozni.A T-Monál is a legtöbb készülék sokszor a kamatmentes hitel miatt éri meg kb, kivételek persze vannak (ott legalább vannak...)
OFF: Persze az ami a magyar mobil piacon folyik megérne egy részletesebb vitát, de az én tapasztalatom szerint ehhez hiányzik az átlag fórumozónak mind a szakmai tudása mind a vitakultúrája (ld azóta már messzire elkerült index egyes cikkeihez jövő hozzászólások pl. "10,000%-os haszonkulcs" meg "ma a világban mobilcéget üzemeltetni jövedelemzőbb mint a fegyverkereskedelem" ----> ROFL, ezt a fegyverkereskedőknek is megmondták? ). Akinek nem inge ne vegye magára.
-
MODERÁTOR
válasz manchester85 #7786 üzenetére
Nem szeretnék itt is iPhone vitát gerjeszteni, de azt a mondatod gondold át, hogy a T-Mobile nem építi bele az Ikon csomagokba az iPhone árát...
Igenis beleépíti. Persze, nincs ezzel semmi baj, ez mindenhol így működik.
Xiaomi 13T
-
manchester85
veterán
válasz mukibuci #7785 üzenetére
Hogy jön ide a sim kártya? Az volt a kérdés, kapok-e ennyiért ilyen gépet. Ja, kapok! Ki mondta, hogy mobilinternetre akarom használni? Amúgy meg, ha mégis mobilnetezni akarok, akkor rátolom az Iphone-omra, amiben van mobilnet csomag, és bluetooth-on tetheringgel használom. Ami amúgy elfogadható szolgáltatásért cserébe ténylegesen olcsóbban adja a készülékeket, hisz a médiamánia vagy ikon csomagok árába nem nagyon van beleépítve az Iphone ára. Pedig nemzetközi viszonylatban a magyar t-mobile iszonyú nagy uzsorás. Ellenben ez a netbook ugyancsak egy lehúzás, mert többre jön ki, mintha megvenném a gépet magában. És, kit érdekel, hogy ahhoz nincs modem? Hol van leírva, hogy nekem mobilnetre kell? Kapok egy modemet plusz 10 ezerért, ez az a nagy hála a 2 év rabságért? Megint tök irreleváns, amit mondasz, nem baj, vodához elmegy.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
MODERÁTOR
válasz manchester85 #7784 üzenetére
Ebben hova dugod a sim-kártyát? Nah mind1, mentem haza... Holnapig keresd meg nekem légyszi ;)
-
manchester85
veterán
válasz mukibuci #7783 üzenetére
"118500. Ennyiért kapsz mini 10 HD-t?"
Speciel, ja! Sőt, még egy tizessel olcsóbb is.
http://www.pcasz.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=172
De biztos vagyok, hogy ha jobban utána néznék, olcsóbban is találnék. Vagyis előfizetéssel drágább készüléket mutattál ezúttal is.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
MODERÁTOR
válasz manchester85 #7782 üzenetére
A netbooknál 3900FT a havi részlet, a könnyebb elszámolhatóság kedvéért van beleépítve a havidíjba. 24*3900= 93600+24900=118500. Ennyiért kapsz mini 10 HD-t?
Október elsejétől +2 giga adatmennyiség havonta (mert egyre többet adunk ), a 4 giga 4000ért már ugyanaz, mint a T csomagja (csak a lassítás mértéke nagyobb itt )
Az E52 témát meg szerintem zárjuk le
-
manchester85
veterán
válasz mukibuci #7781 üzenetére
De akkor miért azokat cseszegeted, akik ezt szóvá teszik? Mármint akik az E52 érkezését várják. Azt te se gondolhatod komolyan, hogy ez örökre így marad a vodánál, mert akkor lehúzhatják a rolót. Hiába tudom, hogy bicskanyitogató áraik vannak, mégis figyelemmel követem folyamatosan, mert ez így sokáig nem maradhat.
Ez a netbook-os akció is röhejes, csak a hülye nem látja, hogy a havidíjba van építve a részletfizetés. 2 giga net 8 ezerért, haha!
i6 Silver
-
MODERÁTOR
válasz manchester85 #7779 üzenetére
Szépen felsoroltad, hogy szinte minden telefon drága. Akkor majd ez lesz a kivétel?
Nemtudom észrevetted-e, de én sem azt mondtam, hogy a vodánál milyen olcsóak a telefonok, hanem hogy drágák.. Attól, hogy megismétled amit mondok, sőt példákkal támasztod alá, nem változik semmi...
Mivel nem az alapján kapjuk a fizetésünket, hogy milyen értékben adunk el egy telefont, ezért nekünk se jó, hogy drága minden. De tenni ellene nem tudunk.
-
manchester85
veterán
válasz mukibuci #7778 üzenetére
"Mellesleg ha a 400 plus csommaggal olcsó is lenne, szerinted az emberek (akár az itt jelenlevők) hány százalékának van ilyen csomagja?"
Amúgy meg mi közöd hozzá? Ez mindenki magánügye, hogy 400 plus-a van-e vagy más, vagy semmilyen. Na de az milyen már, hogy valaki tegyük fel Vodafone Gold Plus-ra aláír 2 év hűséget, és 90 ezerért kap egy E66-ot. Amíg semmilyen csomagban nincsenek baráti telefonárak, addig joggal lázadozik mindenki, mégha blöfföl is. Aki blöfföl, az amúgy se járna jól, mert senki nem azt várja, hogy 50 plus-ban kerüljön 9990 Ft-ba egy HTC hero, na de ne fizessen már érte mindenki 100 ezret! Bár, az tény, hogy ez a készülék tulajdonképpen annyira nincs is rossz árban, ha egy 50 plus-t nézünk
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz mukibuci #7778 üzenetére
Várnak egy telót egy szolgáltatónál, mert vszeg annál a szolgáltatónál vannak, és a családtagjaik is, vagy arra vannak berendezkedve (vodafone). Régóta szó volt róla, hogy jön, így okkal türelmetlenkednek. Azért várják, mert minden szolgáltatónál alapvető dolog, hogy egy készülék bizonyos csomagokban olcsón havazihető. Ugyanakkor beismerik, hogy szinte kár is várni, mert a vodafone eltér ettől a legalapvetőbb mobilszolgáltatói "hálától".
Gondolom nem azokról van szó, akik mindenképp E52-t akarnak venni, hanem akik szimpatizálnak a telóval, és ha baráti áron nyújtja a voda, akkor aláírnának 2 évet.
Én évekig úgy kaptam telót, hogy apám aláírt 2 évet D kategóriában, és én szinte ingyen kaptam vmi jót. Hogy van az, hogy vodafone silver-ben meg goldban drágábbak a telók, mint 400 plusban? No nem mintha sokat számítana az a pár ezer.
Vodafone 100 plus pl. 3000 forint, és drágább a telefon, mint kártyafüggetlenül
Ikon 200 pedig 5000, ami 200 perc, és 1 giga net. Kicsit jobb csomag, nem?5800XM komfortban 70 ezer (atyaég!) Ez a telefon 60-ért kapható kártyafüggetlenül, 65-ért már van gyártói garisan, de 70-ért már ilyen elektro world-ökben is lehet kapni. VICC!
ikon 200-ban az Iphone 72 ezer. Ugyanannyiba kerül, mint az 5800 a vodánál, csak épp olyan, mintha egy mercit egy suzukihoz hasonlítanánk. 130 ezres teló--->72ért, a másik oldalon 60 ezres teló 70-ért. RÖHEJ!
Amúgy apám 400 plusban van, de ikon 400, media mania L vagy XL lesz ebből, mert hasonló kaliber mellett a HTC 100 ropi, akármennyit fizethet. Mondanom sem kell, hogy hasonló csomagokkal a T-mobile-nál mennyivel olcsóbbak a készülékek. Arról nem is beszélve, hogy a vodánál lassan válogatni sincs miből, mert a kínai piacon nagyobb a választék.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
MODERÁTOR
válasz manchester85 #7777 üzenetére
Az én értelmi szinvonalammal sajnos nem vagyok képes felfogni, hogy miért várok valamire, ami most nincs, de ha lesz is drágább lesz, amikor már rég megvehetném olcsóbban.
Mellesleg ha a 400 plus csommaggal olcsó is lenne, szerinted az emberek (akár az itt jelenlevők) hány százalékának van ilyen csomagja?
-
manchester85
veterán
válasz mukibuci #7774 üzenetére
Azért sírnak, hogy igazán behozhatná már a kínálatba a voda az E52-t, ha már szó volt róla. Illetve hozzátették, hogy valszeg, ha be is hozza, több lesz majd, mint kártyafüggetlenül, hiába bíznak abban, hogy minden normális szolgáltatóhoz hasonlóan olcsón is lehetőséget biztosítanak készülékvásárlásra, bizonyos konstrukcióban.
Ezen mit nem értesz?
1. várnak már egy készüléket, amiről régóta megy a mendemonda, hisz valahol bíznak abban, hogy egy szolgáltató, honorálva a hűséges ügyfeleket, barátságos áron adja bizonyos feltételek mellett a telót.
2. ugyanakkor előre felkészülnek "lelkileg" a voda üzletpolitikájára, hogy ha be is jön a kínálatba, az utóbbi árak azt sugallják, hogy vszeg lesz pofája a vodának kártyafüggetlen ár fölölött adni.
Az emberek mindig bíznak egy szolgáltatóban, meg az ott újonnan megjelenő készülékek áraiban mert normális esetben lehetőség van a készülék kártyafüggetlen árának töredékéért megvenni egy telót, de ugyanakkor hozzáteszik, hogy valszeg hiú ábrándokat kergetnek. Találd már ki, hogy itt mindenki hülye, csak te nem, mert szerinted ők ok nélkül várják el, hogy a vodafone monnyuk 400 plusban 35 ezerért adja az E52-t, és ok nélkül feltételezik, hogy aztán a legolcsóbb megvásárlási ár majd több lesz, mint a kártyafüggetlen ár. Gondolom a vodánál dolgozol, pont oda való ez az értelmi színvonal.
i6 Silver
-
bobace
addikt
Lenne pár kérdésem, bocs a hoszú postért, remélem van is aki elolvassa és válaszol:
1. A múlt hónapban volt kis balhém, amikor megrendeltem az 1G-s netet, majd másnap lemondtam, mert gyakorlatilag használhatatlan volt. Akkor ügyfélszolgálat azt mondta 3k-t ki kell fizetni. Bementem személyesen, akkor már csak 8 napot, a számlán meg kijött 1 nap rajta arányosítva az adatforgalom is... Még jó hogy ennyire tájékozottak a munkatársak..
Na most ezek után megint megrendeltem, most már jól működik, kivételesen én voltam a balfék.
22-énrendeltem meg, de 5-én le is akarom mondani, hogy a következő számlázási időszakba ne számlázzanak új teljes hónapot(előreszámlázás ugye), mert váltok T-s netre, sokkal jobban bejött, csak ennek is adtam lehetőséget megint. Szóval szerintetek lehasználhatom az 1 gigát, úgy hogy nem volt teljes a hónap (lásd előző havi arányosított számlázás) Nyilván szívesen kifizetem a teljes havi díjat, csak ne lenne arányosított, mert már el is használtam kb 6-700 megát, és arányosításnál lehet, hogy kb 4-500 megát engedne, a maradékot meg kiszámolja nekem a 10kb/1Ft vagy mennyi aranyár tarifával. Valaki megmondaná nekem konkrétan hogyan lesz?2. Sms kód van adatforgalom lekérdezésre?
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
MODERÁTOR
válasz Studi22 #7767 üzenetére
Akkor máshol van elásva a bibi, ugyan is stick-je van tudtommal.. Úgy kapta, tehát ezért is érdeklődtem mi a szitu, mert ő sem tudja.. De most akkor már végképp nem vágom
Amit írtam, hogy régen használtam én is telón, azt tudom, hogy opció, csak azt hittem, hogy a stick-el vehető vitamax kártya is működhet így, de akkor ezek szerint nem.. Így most akkor vagy ő mond nekem hülyeségeket, vagy úgy kapta ő(egy ismerősétől), hogy rendes(hang szolgáltatásos) vitamax kártya van benne..No mindegy, köszi a helpet
Everybody lies.
-
dim3nsi0n
tag
válasz #02683648 #7740 üzenetére
Javaslat: Ne fizesd be egyenlőre a 09/13-i számládat, hanem várd meg a 10/13-i számlazárásodat, az ugyebár tartalmazni fogja a havidíj-visszatérítést. Ennek a 10/13-i számlának a végösszegével csökkentsd a 09/13-i számlád végösszegét, és akkor vagy teljesen kinullázva. (így nem kell előre fizetned, hogy aztán 30 napot várj a visszautalásra...)
kisbandima:
A panasznál írj telszám+kódot is, mert ellenkező esetben kapni fogsz egy ennek pótlására vonatkozó emailt.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Azt elárulná valaki, hogyha ennyire tudjátok, hogy a vodánál drágább/ közel annyi lesz az E52, mint függetlenül, akkor miért várjátok ennyire? Már rég megvehettétek volna függetlenül... De csak a sírás megy, hogy bezzeg a T már hájasra kereste rajta magát....
-
Studi22
aktív tag
válasz Barthezz2 #7766 üzenetére
Nos ami rokonnak van az opció mint mondta is hogy először egyenleg beterhelés aztán leforgalmazás vagyy ha nem sikerült akkor 30 nap után újra aktiválódik addig amíg le nem mondod.
Ha pedig leforgalmaztad akkor pedig újra beterhelés és újraforgalmazás.
Viszont ez hang szolgáltatás mellé opció és vagy készüléken használod fel vagy összekötve a készüléket géppel telefon modemként használva a gépen netezel.Az első variáns amit mondtam az csak net ott sticket kapsz(választhatsz olcsóbban adatkártyát is) és az csak net.
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
MODERÁTOR
válasz Studi22 #7765 üzenetére
Na oké, az előbbi érdekel, tehát csak net, viszont most kérdeztem untesóm, akit érdekelt volna ez a dolog, és azt mondja, hogy állítólag 1g csomagban van, az meg nem ugyan az, mint amit te mondtál elsőre.. És akkor erre kérdeztem azt, hogy mi van ha túlugorja a keretet. De elvileg azt derítettem ki, hogy akkor simán kikapcsolják, aztán ha töltesz, akkor meg bekapcsoltatod újra és ennyi.
Everybody lies.
-
Studi22
aktív tag
válasz Barthezz2 #7764 üzenetére
Várj ne keverjük a szezont a fazonnal.
Én a szavaidból azt szűrtem ki hogy csak netre van szükséged nem pedig hang szolgáltatáshoz szeretnél opciót igényelni mert a kettő nem ugyan az...
A vitamax kártyához rendelhető net csomagról pedig itt olvashatsz bővebben.
-
Studi22
aktív tag
válasz Barthezz2 #7762 üzenetére
Szia!
Feltöltőkártyánál megvásárolod együtt az egységcsomagot(sim+modem).Kezdésképpen szokásos 500Ft-s egyenleg.
31 napos ciklusok vannak a vásárlás napjától.
Minden 31 napos ciklusban 50MB ingyenes uttána pedig 1000Ft-ért használhatsz 250MB-t.
Feltöltőkártya ugye előre fizető ügyfél tehát itt először egyenleget levonjuk uttána kapod a szolgáltatást ergo nem tudod "túlhasználni".A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
MODERÁTOR
Üdv!
A voda feltöltőkártyás netcsomagjai hogy működnek? Ugyan ugy, mint az előfizus, hogy adott csomagban foglalt adatforgalom után lassítanak és annyi az egész, avagy itt nem lehet túllépni, vagy ha igen, akkor plusz pénz?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Studi22
aktív tag
válasz kisbandima #7759 üzenetére
Ha Vodafone-al van bajod akkor sose a vásárlók könyvébe írj az konkrét üzletre vonatkozik,oda akkor írj ha az üzletben értékesítővél illetve egyéb üzletben lévő dologgal nem értesz eggyet.
Ha Vodával van bajod reklamációs nyomtatványt kell kitöltetni az értékesítővel.A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
SZ4B
tag
válasz kisbandima #7759 üzenetére
igen, hivatkozási számmal ellátott választ kapsz, amennyiben minden szükséges ügyfélazonosítód benne van a mail-ben, ami alapján be tudnak azonosítani, ha nem, akkor megkérnek az adatpontosításra
szigNÓ
-
kisbandima
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha küldök egy e-mailt az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre, akkor az egyenértékű-e azzal, mintha a panaszom a vásárlók könyvébe írtam volna? Természetesen az e-mail tartalma azonos lenne a vásárlók könyvébe írt szöveggel.
-
Gyuresz
tag
Sajnos csak osztani tudom a véleményed a teló árakkal kapcsiban(pedig már jó néhány éve hűséges előfizető vagyok itt) és a kínálat is mintha egyre inkább a gyengébb tudású és belépő szintű modellek irányába tolódna el az utóbbi időben...
Miért van az szerintetek hogy a T-mobilnál 34 fajta! NOKIA készülék kapható míg a Vodánál csak 18?(Pannonnál is 21 és nem éppen az olcsóbb típusúakból.)
[ Szerkesztve ]
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
SzGee
aktív tag
válasz #02683648 #7740 üzenetére
elvileg ezt a számlát már befizetted nem?
mert nekem csak úgy engedték megszűntetni az előfizetésem hogy kifizettem a számlatartozásom (azt a számlát, amit még ki sem küldtek akkor)
nekem azt mondták, hogy elkészül majd egy zárószámla, és ha annak negatív az előjele, akkor a 1270-en lehet igényelni a különbözet visszafizetésétmukibuci
Október közepéig légyszi ne emlegessük az E52-tgondolom majd akkor behozzák 2 év rabsággal 70ezerért mi? vitamaxban meg 75-ért...
a voda nagyon el van szállva mostanában a telefonárakkal, pedig régen ez volt a legnagyobb előnye a többiekhez képest
[ Szerkesztve ]
If you leave me, can I come, too?
-
SzGee
aktív tag
igazából ez a kedvenc szám nagyon hiányzik a többi szolgáltatónál
feltöltőkártyáról 1000 ft-ért havi 10 órát beszélni nagyon megéri szerintem - 50 óra nem kell (legalábbis nekem)
csak ezért tartottam meg a vodás számomat 2 év rabság utánmost várom a részszámlát, elvileg a vodának kellene még visszafizetni nekem pénzt, de nem igen kapkodják el az utolsó számla kiküldését...
gondolom az utalást sem fogják majd elkapkodniIf you leave me, can I come, too?
-
MODERÁTOR
válasz manchester85 #7752 üzenetére
Ha nem tudom miről van szó, nem ütöm bele az orrocskám
A 2 felvetésed pedig ezeréve meg lett válaszolva, hitelesen
kedvenc szám bevezetésekor akciósan volt 50 óra, majd miután az akciónak vége lett, 10 óra maradt ( de ugye 10 óra nem elég 1 hónapban)
Az áfa-emeléssel pedig tényleg nem változtak az aktuálisan elérhető tarifacsomagok árai.
A készülékárak meg, hát az vicc (bár van 1-2 jó is benne)
-
kaller1
veterán
válasz manchester85 #7752 üzenetére
áraink az ÁFA emelés után se változnak
Nem a fenét,nálam is minden opcióra ráterhelték....::> <::.
-
-
Sztbeni
őstag
A Voda magazinban azt írták, hogy az E52 szeptemberben jön. 5 nap van hátra a hónapból, de egy kósza E52 sincs (makettet kivéve, mert azt láttam az eledó mögötti aztalon ). Szerintem várják az új szoftvert, és csak vele együtt jön ki.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
manchester85
veterán
Tud valaki arról valamit, hogy a jövőben jön-e valami komolyabb teló a vodafonhoz, vagy a Hero-tól eltekintve csak kifutó modellek, vagy még azok se lesznek a prémiumkategóriás kínálatban? Lesz a vodánál N szériás nokia a jövőben? Miért van az, hogy a 400 plus a top kategóriában van, de az ennél drágább csomagok "csak" a prémiumban, amikor a top-ban a "legolcsóbbak" a készülékek. És ha már a készülékáraknál tartunk:
Miért van az, hogy az E66 még a top kategóriában is 90 ezer, amikor gyártói garanciás E66 már 70 körül kapható FÜGGETLENÜL, két év rabság, és 5 számjegyű számlakötelezettség nélkül.
Ez egyébként a legtöbb készülékre igaz, de talán az E66 és az 5800 ára a legpofátlanabb. A vodafone mostantól már ezzel az üzletpoltikával kíván élni a jövőben? Nem úgy szokott működni a dolog, hogy minél nagyobb kötöttséget vállal az ember, annál olcsóbbak a készülékek? Ehhez képest az áraik drágábbak, mint a kártyafüggetlen, gyártói garanciás árak, szinte hihetetlen.
i6 Silver
-
-
Gyuresz
tag
válasz mukibuci #7744 üzenetére
Tudom tudom igazad van csak gondoltam megér még 1 próbát de ígérem többet nem teszem föl ezt a kérdést itt Nálatok...
Mégegyszer bocs de már kicsit türelmetlenül várom ezeket a telókat mindenhol azt hallani hogy hamarosan jön és nem értem a másik 2 szolgáltató kínálatában miért van már benne jó ideje.[ Szerkesztve ]
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Gyuresz
tag
válasz mukibuci #7741 üzenetére
Úgyvan!
Hiába aki tud az tud...
Véletlenül nem hallottál róla mikortól lesznek kaphatók: NOKIA 6700, E52, +valami 6303&6700 kombó(6730?) ezek a telók?
A másik 2 szolgáltató már hülyére keresi magát ezekből több mint 1 hónapja...A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
törölt tag
Bonzsur,
Nos úgy néz ki megjött az utolsó előtti voda számla. Ki vagyon rajta számlázva 09.13-ig X ft havidíjon felüli cucc, ez OK, emellett 09.14-10.13-ig 5000 ft havidíj (multimédia csomag), ez is rendben vagyon, mert előre számláz a voda.
Node: 09.15-én az előfizetést lemondtam, 09.22-re már törölve is lett a szám, ahol lemondtam ott azt mondták, h a lemondás által érintett hónapra csak időarányos díjat fogok fizetni. Akkor most befizetem a mostanit és 1 hónap múlva egy mínuszos számlát fogok kapni ergo pénzt kapok vissza a vodától , vagy 2+7-8 napért amiben elhanyagolható forgalom volt (09.16-án kidobtam a voda kártyát) fizettem 5e forintot? Pannonnnál tudtommal az utóbbi van, de ama cég számlázási rendszerének szépségeit már megszoktam (kártyás ciklus és hasonlók)[ Szerkesztve ]
-
Gyuresz
tag
válasz kaller1 #7738 üzenetére
Azt még sajna nem tudom hogy Nekem mennyi lesz de tudtommal létezik valami fél évig akciós MobilWeb mostanság csak lehet hogy nem minden előfizetőnek egyforma az elszámolása.
-
Gyuresz
tag
válasz kaller1 #7733 üzenetére
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy a számládon ugye csak 400 Ft szerepel és nincs plusz többletköltséged a MobilWebre?
Nekem már lekorlátozták a sebességet olyan 10 kbit-re mert elértem a 12 MB-ot de remélem az Opera böngésző használatáért nem számolnak föl semmit...A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
kaller1
veterán
-
Studi22
aktív tag
válasz AMD Power #7728 üzenetére
1270-re SMS XBASIC szó,uttána jön az SMS VF Internet start aktiválódik ami havídíj mentes viszont 12Ft/10kbyte adatforgalmi díja van.Ennek lemondása hogy még véletlenül se legyen adatforgalom szintén 1270-re SMS XSTART szócska.
-
AMD Power
titán
Hogy a gecib* lehet ezt a Mobilweb basic le lehet lemondani??? meg se rendeltem ezt a szart.
-
törölt tag
válasz mukibuci #7720 üzenetére
A 10e-s kötbér csak akkor van ha családi kedvezménnyel vettem volna a multimédia csomagot, mint a fenti hozzászóló, ugye? Tehát önmagában a MM csomag, csak sim kártyával semmilyen hűséget nem von maga után? Nemrég mondtam le a vodás számomat, ma már deaktiválódott is, várom az utolsó számlát, de én anno semmilyen hűséget nem írtam alá, és a papírfecnin amit adtak a lemondásnál is be van írva ló betűkkel h HŰSÉG NINCS.
-
MODERÁTOR
Ha csak sim kártyát veszel, akkor is van 2 év hűséged, és ha a 2 éven belül bontod a szerződést, 10000Ft-ot kell befizetned a kapott kedvezmények ellentételezésére.
(#7719) Sztbeni:
Nem ide írtad volna, hanem a telefonod ragadtad volna meg, már rég tudnád a választ[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
Ha betelefonálnék a Vodához, szerintetek tudnának információt adni, arról, hogy mikor jön az E52?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
ansell
tag
Meglévő Multimédia 5000 onnet-em mellé vennék, még egy ugyanilyen előfizetést. Így már családi kedvezményt igénybe tudnám venni mindkét csomagra. A kérdés az az, h az új előfizut készülék nélkül vásárolnám, azaz készülék/tarifa hűség nélkül. A családi kedvezmény miatt viszont nem uszom meg a hűséget. Az nem volt számomra egyértelmű, h mi van, ha lemondom az előfizut. Az tiszta, h a kedvezményt elveszítem, de egyéb módon is szankcionálnak?
Előre is köszi a választ.ITX konfig eladó!
-
MODERÁTOR
válasz #02683648 #7712 üzenetére
flottás csomagnál tarifahűség nincs, csak készülékhűség (ha viszel készüléket), ami szerződésbontáskor az első évben 37500, a második évben pedig 25000Ft. Ha a letiltott simkártyát nem pótolod 14 napon belül, akkor automatikusan bontják a szerződésed (ha van hűség).
Ez a 200000 valószínű, hogy a Schönherz flotta sajátja (spec én még egyetlen flottánál sem láttam ilyen módosítást, de javítson ki, aki nálam okosabb ), nem lehetetlen, hogy a Schönherz Telekom fogja ezt kiszámlázni, vagy csak beijesztés[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mondjuk a lopás esetén 2 hét után 200.000 szerződésbontási díj eléggé húzós. [link]. Bármikor ha az illető fel akarja bontani a hűséget ennyi, v csak ha lopás után nem pótolja a simkártyáját 2 hétig?
Asszem t-mobilnál vmi 50.000 de lehet nem jól emlékezek és ez tuti nem flottás. -
Fulmi
senior tag
szerintem is gusztustalan, hogy ilyen akciokkal probalnak a figyelmetlen emberektol penzt kiharcolni a szolgaltatok. T is mindig hivogat, hogy ilyen meg olyan akciot bekapcsolhat-e (de legalabb nem kapcsolja be alapbol, mint a vodafone), honap vegeig ingyenes aztan havonta x forint. es en inkabb nem is aktivaltatom, mert tudom magamrol, hogy ugyis elfelejtem es hasznalni sem fogom...
-
Fulmi
senior tag
itt van minden info. bme vik-eseknek, de ha kapok valami kis premiumot akkor segitek neked hogy ebbe a flottaba tartozhass te is.
-
kaller1
veterán
-
mexel
veterán
válasz kaller1 #7701 üzenetére
Félreérthető volt: vezetés közben érkezett és mivel nem tudtam olvasni, csak ránéztem, ezért nem tudtam mi az sms szövege. ( lényegtelennek tűnt kifejteni a szitut ebben az esetben, a lényeg hogy nem tudtam mit írnak, ezért kerestem rá és akadtam bele a homárba, ahol meg van a teljes szöveg ahonnan idéztem) Annyit láttam hogy a voda küldte, ilyenkor már nyomom is ki (ha olyantól jön amit el kell olvasnom, akkor tudom hogy később meg kell néznem). Teljesen igazad van, utálom az autóban mobilozókat, írogatókat, akinek fontos a vezetés és a telefonálás használjon kihangosítót. Egész nap úton vagyok, mégsem szoktam vezetés közben hívásokat indítani, sms-t írni. Ez pl. az egyik ok amiért idegesít ha a szolgáltató sms-ekkel és hívásokkal zaklat.
Ha ismernél, tudnád hogy a címzésed rossz helyre ment, egyébként még ezért idegesít ha valamit ír az ember mostanában egy fórumba, akkor azonnal nekiesnek (akárcsak a homáron), mégpedig nem is a kérdésre válaszolva, hanem inkább kioktatva, akár egy rosszul fogalmazott mondat miatt, vagy csak úgy általában.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest