Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Nem tudja valaki, hogy a Huawei P40 lite mobil legalább egyik SIM-je független?
Köszi. -
>Deego..
senior tag
válasz maximilian4 #58050 üzenetére
Nem bejelentkezett face appal hanem böngészőből nézve eszi az adatot.
HomeNet+-t használok." Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
rin33
senior tag
válasz MadMancs #58089 üzenetére
Persze, stabilabb, a B20-on simán leesik felére, akár nehány mbit/s-ra a sebesség csúcsidőben, B3-on is hullámzó de kb. mindig 2x gyorsabb. Nálam ha B20 és B3 egyforma erős , akkor is B20 van általában, ha -80 dBm-nél erősebb csak akkor áll stabilan B3-ra.
Ez amúgy az üzemidőnek kedvező de pl. ma mértem és kereken 10x gyorsabb volt a Telekom (B3 -110 dBm, 58mbit/s) mint a Voda (B20 -95 dBm, 5 mbit/s)[ Szerkesztve ]
-
veterán
Dunántúl, Voda B3 at még soha nem láttam (legalábbis hogy teló használta volna) B20 -115 nél vált B8 HSDPA ra ( többnyire). B3 mennyire stabil vodánál? Jobb mint B20? Telekom viszont -122 ig kitart B3-on (itt még azért működik) utána vált B20 ra, de amint B3 visszamegy -115 alá, vált is vissza rá, hiába van B20 -100 körül még. Gondolom azért mert mint tegnap írták, itt Telekom B3 saját, B20 meg telenor és sajátot előnyben részesíti.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
rin33
senior tag
válasz Diák66 #58074 üzenetére
Nálam is ritkán vált a B3-ra, bázis közelében is csak az esetek felében de ha Network Signal Guru-val lock-olom akkor gyorsabb gyorsabb szokott lenni mint a B20, B1-re még ritkábban vált, beltéren még sose állt rá de pl. város mellett igen. A két ,,T"-nél meg fordítva, ott a B3-t csak -115 dBm-nél engedi el, de még -100 alatt is megvan a 30 mbit/s (Telekomnál legalábbis)
(Orosháza)[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
-
sanzi1982
tag
Egyébként a B20 eléggé le van terhelve,szinte mindenhol
-
-
-
sanzi1982
tag
Váltasz és még ennyid sem lesz
-
Gebriel
veterán
válasz eddieke666 #58055 üzenetére
Igen, megosztható.
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
https://www.vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/elofizeteses-tarifak
Szerk.: Válasz akart lenni (#58053) eddieke666 -nek.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
eddieke666
aktív tag
Most fogok váltani vagy red free-re vagy az egyel nagyobb csomagra.Mi a különbség a kettő között?Illetve a korlatlan red-es csomagok hotspot-on keresztül megoszthatóak?
-
Lazika
senior tag
Hali! Ha hó közbe azaz pl ma lépnék régió flottából a red free csomagra, akkor duplán számláznánk a jövő hónapban? Köszi
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
maximilian4
addikt
válasz Beniii06 #58045 üzenetére
Nem tudom hogyan lehet valami beágyazott vagy külső oldalra mutató ami fullra a facebookon megy stream. Egyébként jelen esetben pont azért, mert a facebookal szerződött le az adott streamer. Bár a vodától ahogy megismertem a 10+ év alatt simán kitelik hogy a kisbetűs résszel átbacca az embert és számolja az adatforgalmat.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
veterán
Pont azért (is) tippelek téves értesítésre. Páromnak nem jött sms se. Nekem se, mondjuk nekem Red Free van. Hívd fel 1270 az a legegyszerúbb, redesként hamar kapsz élő embert.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kutga
nagyúr
Hölgyek /urak!
Red Live tarifát használok, még hűség van rajta. Jött egy üzenet a vodától hogy a korlátlan Vodafone mobil-vezetékes hívás opciót kikapcsolták nálam, mégsem korlátlan a Red?
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Beniii06
addikt
válasz maximilian4 #58044 üzenetére
Azért pillants néha rá a forgalmi számlálóra, mert ha jól tudom, a beágyazott tartalmakat/külső oldalra mutató dolgokat már számolja. Inkább tévedjek, csak fel akartam hívni rá a figyelmedet. Annyit biztosan állíthatok, hogy az ÁSZF-et átböngészed és ott benne kell hogy legyen, mi számít bele pontosan.
-
titán
válasz maximilian4 #58041 üzenetére
Social Pass:
Facebook, Instagram, Twitter , Pinterest , Snapchat
Connect Pass:
Facebook Messenger , Viber , Whatsapp
Video Pass:
netflix, youtube, hbo, horizon go, prime video, da vinci kids, vodafone tv
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz maximilian4 #58041 üzenetére
Nekem zsizi nem szívja
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
maximilian4
addikt
Ha van social pass-om, akkor bármit csinálok pl facen, az nem szívja az mobil adatforgalmamat? Mondjuk ha végignézek egy több órás streamet.
Maxi
-
törölt tag
Sziasztok!
A Vodafone-nál van olyan mobilnet csomag, amihez adnak “routert”, amivel wi-fi-n keresztül tudok csatlakozni otthon laptoppal és mobillal?
-
Bailey
senior tag
Az 5G használatához szükség van új SIM kártyára? Sima Oneplus 8-at használok, és a céges előfizetésen elvileg aktiv az 5G. Viszont a menüben nincs 5G opció a hálózati beállitásnál, akkor sem, ha az egyik SIM kártyát kiveszem ( azt tudom, hogy 2 SIM mellett még nem megy az 5G egyenlőre ). A Oneplus support azt irta, próbáljam meg másik SIM kártyával, de az nem olyan egyszerú sajnos a cégnél. A kártya amúgy 2018-as.
-
JayZ
tag
https://www.vodafone.hu/static/docs/Elofizetoi-jogviszony-atirasahoz-nyilatkozat.pdf én ilyet találtam arra, hogy "vodafone előfizetés átadása"
-
JayZ
tag
Sziasztok!
Át akarom adni az előfizetésem édesanyámnak (telekomhoz vinnénk a 2 számot). Nincs hűségünk.
Írtam egy nyilatkozatot (messze lakik), ahogy olvasom, le kell adni a régi sim kártyát is.
Kérdésem, hogy működik-e a forgatókönyv: Édesanyám becaflat a vodafone-hoz a sim-emmel, ott átírják az én előfizetésem az ő nevére, majd átmegy a telekomhoz, ahova átviszi a két vodás számot.
Meg tudnátok erősíteni/cáfolni ebben? Köszi szépen -
pjen
félisten
válasz karldergroße #58026 üzenetére
Nekem egy 1 éves garis hüvej p9 lite telót 3000 ft ért akartak beszámolni.
-
Kbali
nagyúr
válasz karldergroße #58026 üzenetére
Bármilyen használt készülék max. 20-30eFt
-
karldergroße
senior tag
A cseréld újra programhoz hol találom a kalkulátort? Mennyit érhet egy 2016-os jó állapotú htc10? Érdemes vele foglalkozni?
-
simpley
őstag
Üdv,
a folyamatos hívásrészletezőt hogyan lehet megrendelni e-számlán? Kártyás.signed by simpley.
-
Beniii06
addikt
válasz #72445440 #58020 üzenetére
"főleg egy szolgáltatói kedvezményes ajánlatban."
Pont ez a lényeg, hogy nincs ilyen, ha csak nem a legdrágább előfizetést választod, de úgy is 6 hónap alatt visszafizeted azt a "kedvezményt". Legutóbb még a köszönet programban kaptam 2000 ft kedvezményt, de ugye már az sincsen több éve.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz #72445440 #57917 üzenetére
"Megfizethető"
Feltöltőkártyás 140k ár nem sejtet túl jót. Az eddigi készülék "kedvezmény" tapasztalatok alapján mindegy, ha listaáron szerzi be az ember, de ugye SW ügyileg csak félig okostelefon már, így aki nem ért hozzá vagy márkahívő, arra rátudják sózni részletre.
-
veterán
+1
Rendszeres eset hogy összes sms akkor kapom meg egyszerre mikor elindulok dolgozni (4G arra szinte ismeretlen fogalom). Hívással szerencsére nincs gondom.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
tomp
félisten
válasz radio100jozs #58011 üzenetére
Próbáltad kikapcsolni a VoLTE-t, hogy úgy megérkeznek e az sms-ek?
Vodánál mostanában elég sok hiba van a VoLTE miatt. -
radio100jozs
őstag
Valami zavar van az éterben, hogy voda-voda között nem jönnek meg az sms-ek. Volt már ilyen, aztán fél nap múlva tömegével jönnek egyszerre. Na meg mai tapasztalat, hogy VoLTE hívás, és kicsengéskor egy torz csengőhang van, a beszéd az már rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Sziasztok!
Hátha van itt guru, aki tudna megoldást az ötletemre.
Egy olyan dologban kérnék segítséget, hogy van egy előfizetésem, rednek a legnagyobb és olyat szeretnék csinálni, hogy most egy Mi 9 lite-ban van a kártya, de vissza szeretnék menni régi telefonra és ez menne a telefonba. 6310i, 6210, 7250i, vagy valami hasonló lenne az elképzelés amiben használva lenne a redes kártya.
A mi 9 lite-on meg szeretnék csak netezni, de ide kellene gondolom egy sim kártya. Már most MIFI kártyát, vagymit, nem szeretnék, aminek lenne plusz havi költsége.
Ez valahogy kivitelezhető lenne?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest