Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz salapp #76938 üzenetére
"kínaiak kilőve".
És szerinted a Nokia nem kínai? Segítek, HMD Global telefont használsz, Nokia logóval.
Ennyi erővel bármelyik Xiaomit is választhatnád. Azt elfogadom, ha a MIUI nem tetszik, akkor olyat kell nézni, amin nincs vagy lecserélhető LineageOS-re.
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz MadMancs #74178 üzenetére
"Nem utolsó sorban nem csak Voda háló. Van Telekom is."
Fórumon a legutolsó információk, hogy nem lehet Telekomos csomagra már szerződni, akkor sem, ha direkt kérné az ügyfél, mert voda lefedettsége nincs, ahol használni szseretné az előfizetést.
-
Beniii06
addikt
2G-n való netezést úgy tudom a szolgáltatók nagy része lekapcsolta már takarékossági okokból és csak hívás/sms maradt meg, adatforgalmazni 3G/4G/5G-n lehet. Vodafone-nál is erre tippelek és azért nem tudsz 2G-n netezni. Ha csak 2G-n és 3G-n működik az eszköz, amin használni akarod az internetet, nem igazán lesz lesz jó lefedettség/tapasztalat vele, mert már a 3G-t is kapcsolják lefelé egyre több helyen.
Ez esetben modernebb eszközre lesz szükséged, ami 4G-t is tud legalább.
-
Beniii06
addikt
válasz #08176384 #59092 üzenetére
Nekem pedig az, hogy nem véletlenül lett ez az 500 GB-os csomag.
Kiderült a Digi milyen árakkal fog indulni(hwsw lehozta), 1000 Ft-ért 15 GB net + 200 perc vagy 30 GB net, továbbra is 4 Ft/perc "ingyen" kategória a másik háromhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Donki Hóte #58695 üzenetére
Ilyet még nem hallottam.
Másik készülékkel is csinálja ugyanezt? Honnan kerülnek bele a "címzett" telefonszámok a készülékbe, ha azt nem ők(felhasználók) írták bele?
Milyen készülék ez pontosan? Hol vásárolták? Újként vették? Én biztos ha ilyet tapasztalok, már az első 10 üzenetnél kiszedtem volna a sim-et és kipróbálom egy másik, normális telefonnal is, kiszedett sim-el pedig egy készülék alapra beálítást nyomni és úgy vissza. Nyomógombos nokia is van már 4000-ért újonnan, ha nem merték bele tenni okostelefonba, bár ezt én csak eszközhibának tudom betudni, ha nem ők/a gyerek csinálta.
-
-
Beniii06
addikt
válasz Somatom #58686 üzenetére
Passz, de szerintem az lenne csak 100% biztos, ha nem lenne eszközben a kártya, mert volt már rá példa, hogy mégis felcsatlakozott a hálózatra és az a-gps forgalmat bonyolított (2-es zónában elég kellemetlen).
A legjobb az lenne, ha szereznél egy olcsó mifi hotspotot és csak akkor kapcsolnád be, amikor használni is akarod, a tabbal meg csatlakozol a hotspotra, ha nem akarod kiszedegetni a kártyát állandóan.
-
Beniii06
addikt
válasz #72445440 #58397 üzenetére
Nem volt olyan még, hogy kötbért kelljen fizessek, de a többi szolgáltató gyakorlata az, hogy a készüléket egy összegben kell kifizetned + az eddig igénybe vett kedvezményeket(listaárhoz képest).
Pontos összeget csak az ügyfélszolgálat fog tudni mondani szerintem.
-
Beniii06
addikt
válasz trec12 #58148 üzenetére
"de a hívásfelépülés gyorsaságából és a hívási hangból megismerni, hogy VoLTE a hívás."
Hívás közben megjelenik a HD és a HD+ ikon a kijelzőn, szerintem az is a volte-t jelzi, de nem vagyok benne biztos, nem figyeltem meg, hogy 3G-n is pl kiírja-e. Ami biztos, hogyha netet megosztasz hotspottal, elindítasz egy hívást, megszakad a net a másik eszközön, akkor nincs volte.
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
https://www.vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/elofizeteses-tarifak
Szerk.: Válasz akart lenni (#58053) eddieke666 -nek.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz maximilian4 #58044 üzenetére
Azért pillants néha rá a forgalmi számlálóra, mert ha jól tudom, a beágyazott tartalmakat/külső oldalra mutató dolgokat már számolja. Inkább tévedjek, csak fel akartam hívni rá a figyelmedet. Annyit biztosan állíthatok, hogy az ÁSZF-et átböngészed és ott benne kell hogy legyen, mi számít bele pontosan.
-
Beniii06
addikt
válasz #72445440 #58020 üzenetére
"főleg egy szolgáltatói kedvezményes ajánlatban."
Pont ez a lényeg, hogy nincs ilyen, ha csak nem a legdrágább előfizetést választod, de úgy is 6 hónap alatt visszafizeted azt a "kedvezményt". Legutóbb még a köszönet programban kaptam 2000 ft kedvezményt, de ugye már az sincsen több éve.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz #72445440 #57917 üzenetére
"Megfizethető"
Feltöltőkártyás 140k ár nem sejtet túl jót. Az eddigi készülék "kedvezmény" tapasztalatok alapján mindegy, ha listaáron szerzi be az ember, de ugye SW ügyileg csak félig okostelefon már, így aki nem ért hozzá vagy márkahívő, arra rátudják sózni részletre.
-
Beniii06
addikt
válasz janaman01 #57821 üzenetére
Biztos a marketing része, hogy "törődnek veled". Az önreklámozásnak egyébként ebben a formában nem látom értelmét kb. olyan mint amikor nézel a Youtube-on valamit és akkor beugrik egy Youtube logós reklám. Minek reklámozni önmagukat, ha amúgy is nézed/használod, aki meg nem nézi/használja, az a reklámot sem látja.
-
Beniii06
addikt
válasz Hegyirabló #57690 üzenetére
VoLTE be van kapcsolva? Azzal akadnak ehhez hasonló problémák.
-
Beniii06
addikt
válasz 4Grider #57679 üzenetére
Nem olvastad el ezek szerint. A csalóknak ahhoz is volt eszük nyílván, hogy maguknak írtak egy meghatalmazást, mivel minden adatot tudtak.
"az ügy kivizsgálása során megállapítottuk, hogy a Telekom partnerüzlet munkatársa a belső szabályozásnak megfelelően járt el. A SIM-cseréhez szükséges a jogosultság igazolása az előfizető részéről. A SIM-cserét kérő személy jogosultságának ellenőrzése megtörtént, bemutatta az aláírási címpéldányt, a meghatalmazást, személyazonosságát a bemutatott személyazonosító okmányokkal igazolta, a SIM-csere szükségességét azzal indokolta, hogy új készülékeket vásároltak, melybe más méretű SIM kártyára van szükség."
Hadd ne idézzem már a komplett cikket, részenként.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Nikaré #57674 üzenetére
"A megszerzett céges aláírási címpéldánnyal egyszerűen besétáltak a budapesti Westend bevásárlóközpont Telekom-üzletébe, és családi vállalkozás nevében igényeltek három új telefonkártyát, mondván, új készülékeket vásároltak, amikhez kisebb méretű SIM-kártyákra van szükségük. Sikerrel jártak, három új kártyát aktivált a Telekom a csalók számára, ezzel párhuzamosan mindhárom céges telefont lekapcsolták a hálózatról."
Forrás: [link]
Olvasd végig. Ugyanezt meglehet csinálni bármelyik szolgáltatónál, itt nem a telekom a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz SutPet #57672 üzenetére
SMS-t vagy valamilyen üzenetet nem kaptál előtte? Számlák időben be lettek fizetve?
A helyedben megpróbálnék hibát bejelenteni, azzal nem veszíthetsz semmit sem.
Fontos szolgáltatás pl netbank/bankos bejelentkezéshez volt regisztrálva a szám?
Azért kérdezem, mert a napokban volt egy elég nagy hírű és volumenű kárt okozó csalás, szintén céges sim kartyákkal..
A sim slotba mit "fújkáltál" be?
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz galaxys80 #57596 üzenetére
Azért ennyire ne keverjük ide a flottás tarifákat, van külön topikja, nyilván egy olyan tarifa amit te is leírtál, csak kevés embernek elérhető + itt meg lakossági tarifákról van szó általában, az már gyanúsan deficites is lehet a szolgáltatónak, ebbe inkább ne is menjünk bele.
"Pedig 2 hónappal ezelőtt megadtam az esélyt vodának. Telefont akartam venni. Ha adtak volna kedvezményt a telefonra elgondolkodtam volna. Nem adtak."
Nem tudom mire számoltál, most az ügyfélmegtartós csoportnál is bekeményítettek szerintem, mert fele annyira sem volt részrehajló, mint korábban, kizárólag egy tarifát ajánlott fel, azt nem fogadtam el és ennyi volt, így pedig én is valami más után fogok nézni, ha nem is most, de hamarosan biztosan.
Ugyanez a tapasztalat egyébként a Voda vezetékes szolgáltatásainál is(korábbi upc ügyfelek), ott is kevésbé sikeresek már az ügyfélmegtartások, mint korábban, köszönhetően a szigorúbb röghöz kötésnek.
-
Beniii06
addikt
válasz Gubu0101 #57569 üzenetére
Az aláírásodban lévő telefon árából + egy ilyen tarifával? Nem esnék hasra az ajánlattól, a többszörösét otthagyod nekik azzal tarifával.
Egy korlátlan beszéd csomag minden irányba nem ér többet 5500-nál és e mellé korlátlan net +5300-ért(igaz másik sim, de ne firtassuk - nem az a lényeg), ezeken is van haszon ugye, akkor a ~7+1 hónap alatt már visszafizeted nekik bőven a kedvezményt és még van hátra 16 hónap.
galaxys80-van igaza, ha ingyen adnák mellé a telefont, akkor lenne jó deal, amúgy a szokásos lehúzás kategória és a marketingeseknek jár a jutalom, mert elhitették veled, hogy milyen jól jártál.
-
Beniii06
addikt
válasz Micsurin #57548 üzenetére
"Azt hiszem te leszel a másik mumus, az első az tboldi a motoros fórumról minden hol is összefutunk. "
Majd a boxos offtopikban válaszolok erre.
"nem akarunk flottás számot pont ez a baj szinte semmiféle kedvezmény akció stb soha nem vonatkozik ránk cserébe a netet is aranyárban mérik."
Van még hova tájékozódni, mert az, hogy most pl egy 1000 éves flotta tarifában vagy az nem azt jelenti, hogy nem létezik sokkal jobb tarifa, biztosan van másik, ahol jobb feltételek vannak, igaz Telekomossal nincs tapasztalatom, csak Vodafone-os és Telenorossal. Nem viccből írom, hogy nézz utána, mert feleannyiból kijöhet amit te szeretnél, persze készülék nélkül.
Nem tudom mit néztél, de a mobil s csomag 3 GB net + amiket leírtál azok nem fogyasztanak adatot 4700-ért, ha már mindenáron publikust szeretnél T-től. Vodánál pl olyan flotta tarifák is akadnak, hogy 2000 ft/hó, 1 GB net, 10 ft percdíj és akkor ugye ezek s alapon, adatbővítésnek meg 1800-ért van +5 GB, 6k-ért már +20GB-ot kapsz.
A vodától ne számíts készülék kedvezményre, eddig kb a max az volt ~12 év alatt, amikor adtak 2000 ft kedvezményt egyszer a készülékre.
"számhordozásra mennyivel kaszálnak még le egyszeri díjban?"
Biztos, hogy te akarod rendezni az egészet? Ebből is látszik, hogy van még hova tájékozódni, mert már legalább 2 éve ingyenes a számhordozás törvényileg.
Amiben a voda tényleg erős a többihez képest és érdemes ide szerződni az a roaming, főleg EU-ban kb. mindenhol ott vannak vagy olyan partnereik vannak, akiknél jó a szolgáltatás minősége is, illetve olyan országokat is 1-es zónába tesznek, amit más nem. Ha csak itthon van egész évben, akkor szerintem lehet jobb ajánlatokat is találni, mint a vodás, publikus csomagok. Ha ideszerződsz, akkor a You opciót mindenképpen játszd ki.
-
Beniii06
addikt
válasz Micsurin #57544 üzenetére
Üdv itt is.
A vodánál köztudottan drágák a telefonok. Publikus csomagokban nem tudom milyen árak vannak adatbővítésre, de nem számítanék túl jó árakra, a flottásakból kiindulva.
Ahogy látom a Go Next-el tudnátok egymással ingyen beszélni, ezt úgy tudod növelni, hogy a nevedre iratod az összes számot és akkor a You tarifát választhatod + pár GB nettel. Szerintem te 26 alatti vagy.
A készülékek függőek, csak a dual simesek nem általában, én így tudom. Többek között ezért sem a vodától szoktam készüléket venni. Igaz, régen is vettem már telefont szolgáltatótól.
Magentába nem tudtok kimenni vagy sima publikus előfizetésbe? Ott 4k körül/előfizetés(2-3 GB nettel), már tudnátok egymással ingyen beszélni + a netcsomagokban több az adatot nem fogyasztó alkalmazás.
Ha olcsóbb előfizetést szeretnél, akkor nézz be a mobilflották topikba is, igaz elég kevés az olyan flotta ahol a szám a neveden marad, de van.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz DevKiller #57436 üzenetére
"Maguktól már nem tehetik meg."
De igen, lejárt hűségidővel, elég régi csomagokkal megtehetik.
Amire te gondolsz, az a csomag kivezetése(tehát publikusan már nem elérhető, nem lehet új előfizetést kötni rá, de a meglévő emberek használhatják tovább) és van amit ő mondott, hogy megszüntetik(akkor a meglévőknek felajánlják, hogy váltsanak vagy mert megszüntetik a tarifát X naptól és azzal együtt előfizetést is). Van különbség a kettő között.
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
"ügyintéző feladata lenne, ha megemlíti hogy kamionos kiemeli, nem biztos jó megoldás, de azok általában nem értenek a dologhoz."
Lenne, de neki csak az számít, mint értékesítőként, hogy új embereket szerződtessen és megkapja a jutalékát, lehet jövő héten már nem dolgozik ott, de ismerősöd fogja elszenvedni a hátrányát, a félre/nem teljeskörű tájékoztatást.
Azért is lett volna jobb pl telefonon intézni, mert ott kikérhette volna a hangfelvételt és lett volna mire hivatkozni/reklamálni, de személyesen még erre sincs lehetőség. Itt a gond, hogy sokan azt gondolják, hogy azért mennek személyesen ügyet intézni/előfizetést kötni, mert akkor az ügyintéző a neki legjobb csomagot fogja választani, a valóság meg az, hogy tisztelet a kivételnek, de ők sem tájékozottak és csak a jutalékra mennek(minél nagyobb csomagra rábeszélni), nekem és itt a fórumon olvasottakon ez a tapasztalat.
Erre így én sem látok megoldást, max ha hazajön, akkor menjen be egy üzletbe és a saját tapasztalatai alapján, hogy mennyire korlátozták le/milyen plusz összeget fizettetnek ki vele érdeklődjön, illetve ha szükséges váltani(telefonszám nem fontos), akkor minél előbb visszamondani, mert annál kevesebb kedvezményt kell visszafizetnie kötbérként(tanulópénz azért mert nem járt kellőképpen utána), neked meg addig érdeklődni kellene másik alternatívaként pl Itt és Itt. Én ezt csinálnám az ismerősöd helyében.
-
Beniii06
addikt
"Késő bánat, szerződés megköttetett."
Ha nem személyesen kötötte, akkor X időn belül, ami ha jól tudom 14 nap, akkor vissza lehet kérni az eredeti állapotot vagy visszamondani egyszerűen.
"Ez a majd lesz valahogy" hozzáállás pedig nem jó, mert egyszercsak küldik, majd az sms-t amint átlépte a "méltányossági használatot", hogy használja itthon a sim-et vagy korlátozás lesz/havidíj növelés és most itt nem 1-2 ezerről van/lesz szó, plusz később visszamondani sem fogja tudni, az 1 vagy 2 év pedig kötelezi rá, hogy fizesse tovább, ha csak meg nem szüntetés lesz a vége, a sorozatos szabályszegés miatt, de azt biztosan nem fogja olcsón megúszni, de ezt csak szerintem eset lesz, én még idáig nem fajultam, hogy figyelmeztetést is küldtek volna egyszer is.
Egyébként nem egyedüli eset, tudok "kamionos" flotta létezéséről is(ha jól tudom CP csinálja azt is), legalábbis írtak a mobil flották topikban róla páran, gondolom, ha ez a neve, akkor erre is lehet kitalálva, de pontosan nem tudom, utána kell kérdezni és addig változtatni, amíg van rá lehetőség, bár gondolom az ismerősödnek hiába magyarázod, ő csak azt nézi, hogy most jó és majd csak azután lesz pislogás, amint elkezdik küldeni az sms-eket, ő szidni fogja a szolgáltatót, a szolgáltató meg az ÁSZF-re fog mutogatni.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz gabor9991 #57364 üzenetére
Akkor lehet változtattak rajta, illetve ahogy mondod csak bizonyos tarifáknál lehet ezt eljátszani, mert kb egy féléve próbáltam én is váltani és világosan le volt írva az utolsó oldalon, hogy a futárcég kéri a flottaigazolás felmutatását és személyit is kérnek, mivel előfizetés. Azóta nem próbáltam, az igaz, hogy kb. két éve van ez a tarifa, amit képen linkeltél és létezik több változata, én legalább 4-ről tudok, de az már nem ide tartozik.
-
Beniii06
addikt
Nincs vele tapasztalat, de erre lakossági tarifát biztosan nem mernék kötni, mert a szabályozás és a szankciók világosan le vannak írva.
Esetleg valami üzleti tarifát néznék vagy minimum egy olyan flottás tarifát, ahol nincs ez a kikötés egyáltalán(mert erre a célra van kitalálva) vagy nem nézik szigorúan. Ezekre más szabályozás vonatkozik, mint egy átlagos lakossági tarifára, így én hasonló helyzetben ilyenek után néznék.
-
Beniii06
addikt
válasz gabor9991 #57362 üzenetére
Találni nem találhat, de hivatalosan is beléphet egybe ha akar, persze minden út a flottakezelőhöz vezet először. Az sem igaz, hogy a rendszer nem írja véglegesítés előtt, hogy nem kell flottaigazolás, pont hogy írja(az utolsó oldalon), külön futárcég van megbízva, akiknek fel kell mutatni a flottaigazolást és személyit, stb. ez a lényege nagyjából.
-
Beniii06
addikt
válasz Onderon #57356 üzenetére
Miért nem a mobilflották topikba néztél be előbb? Ott van az összefoglalóban a táblázat, melyek azok a flották, amik "publikusak", van ahol megkapod az engedélyt simán, van ahol belépődíj is van, de egyébként mindenki számára elérhető.
-
Beniii06
addikt
válasz karldergroße #57349 üzenetére
Mobilinternet esetén láttál már olyat bármelyik szolgáltatónál, hogy a garantált nem 0/0 Mbps?
Ez a térerő miatt van, mert ahol az nincs, ott internet sincs értelemszerűen.
-
Beniii06
addikt
"A Vodafone új RED csomagjaiban a korlátlan beszélgetés és üzenetküldés mellé korlátlan adatmennyiség is társul – hogy a felhasználó valóban úgy érezze, semmi sem állhat az útjába. A RED Free már havi 10.990 Ft-os havidíjért elérhető, a korlátlanság mellé pedig 10 Mbit/s sebesség is jár, amivel még az 1440p-s, full HD felbontású videókról sem kell lemondani. A világgal szorosabban kapcsolatot tartani kívánóknak a RED Infinity World mindemellett díjmentes roamingot is biztosít 110 országban 42 ezer forint extra készülék-kedvezménnyel, havi 15 990 Ft-os havidíjért. Azon ügyfelek számára, akik vezetékes Vodafone szolgáltatással is rendelkeznek, előbbi már 8.990 Ft-os, míg utóbbi 12.490 Ft-os kedvezményes havidíjért érhető el."
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Ha már volt téma, offban elfér gondolom:
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Én régebbről valamilyen 171-es szám felhívására emlékszem, de az biztos, hogy fizetős volt, 100-200 Ft-ba került régen, most nem tudom, hogy van.
Myvodafone-ban online regisztráció nem opció? Ott biztos ki írná az egyenleget.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Bagira01 #56933 üzenetére
Akkor most ez egy kicsit ellentmondásos nem?
(#56931)
"Még működik a szám tudok hívni meg engem is tudnak. Feltölteni már nem tudom."Vagy tényleg ennyire leterhelt lenne a voda rendszere, hogy egy sim letiltása is napokba kerüljön mire átfut?
-
-
Beniii06
addikt
válasz cipofuzo87 #56882 üzenetére
5G-s HGW-je van a vodafone-nak vagy telefonról akarod megosztani? Lakossági csomagban nem szoktak ilyet tolerálni, inkább nézz át a mobil flották topikba.
-
Beniii06
addikt
válasz Diák66 #56849 üzenetére
"Na meg hát a mostani 5G adótorony gyújtogatást is elősegítené."
Elég olcsó lett a benzin is hozzá. Most olvastam, hogy legalább a YT-ről és az FB-ről eltávolították a fő szónokukat, de ide már ez is kevés szerintem.
Eddig a 4G, 3G, 2G nem volt probléma? Mi a helyzet az az AM/FM rádióval, GPS rendszerek, pmr, noaa, dvb-t és dvb-s-el? Ha otthon mikrohullámú neten keresztül nézik az 5G ellenes tartalmakat akkor úgy nem kapják el a vírust? Agyrém.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz MadMancs #56843 üzenetére
Lehet valami karbantartás vagy hiba, de azt is eltudom képzelni, hogy ott már lelőtték a 3G-t, hogy LTE legyen helyette, amivel akkor lehet szívás, ha azt a frekvenciát nem tudja a telefonod, bár ha másoknak is, akkor hibára tippelnék. Egy próbát megérne, bejelenteni a 1270-en.
-
Beniii06
addikt
válasz Nordik #56657 üzenetére
Akkor még lehet használható, mert "meg nem romlik", de csak akkor bajlódnék vele, ha a szám nagyon jó és meg akarod szerezni/tartani. Akkor kövesd az utasításokat az aktiváláshoz online(hátha meglehet oldani így), ha problémába ütközöl, akkor telefonos ügyfsz.
Másik szolgáltatónál már jártam én is így, a lejárati dátum után 2 hónappal sikerült aktiválni a sim-et, igaz nálad hosszabb idő is telt el, egy próbát megérhet.
-
Beniii06
addikt
Ha már mindenki nagy sebességmérésben van, ezt itt hagyom, örülni kell, amíg van egyáltalán mobilnet vagy fel nem gyújtja valaki a tornyot.
-
Beniii06
addikt
válasz 4Grider #56329 üzenetére
+ (#56327) zzola
Ott is van a képen "Maximális le- és feltöltési sebesség (Mbit/s) 10/10"Inkább, arra lennék kíváncsi, hogy milyen apn-t engedélyeznek erre a csomagra. Ha a tömörítettet, akkor a 10 Mbps sok mindenre elég lehet, főleg YT és társai szempontjából.
-
Beniii06
addikt
válasz hallerlaller #56302 üzenetére
A nevét biztos jó ötlet volt kiírni?
-
Beniii06
addikt
Most már működik a vodafone.hu és a upc.hu is.
-
Beniii06
addikt
válasz Donki Hóte #56285 üzenetére
Telekom az mióta "Japán"
A Magyar Telekom a Deutsche Telekom leányvállata, de kíváncsi vagyok az összeesküvés elméletedre. (vagy inkább itt nem és máshol sem, mert nagyon off)
-
Beniii06
addikt
válasz NavySeal #56018 üzenetére
"A 4G-alapú hanghívás mind az ügyfelek mind a szolgáltatók számára járhat előnyökkel. Az előfizetők a csomagkapcsolt technológia révén jobb hangminőséget és gyorsabb hívásfelépülési időt tapasztalhatnak, emellett a készülék a hívás időtartama alatt sem vált vissza 2G vagy 3G hálózatra, ami a háttérben futó alkalmazások szempontjából bizonyos helyzetekben kifejezetten előnyös lehet. Ezen kívül a 4G-s hálózaton hangátvitelt bonyolító készülékek akkumulátora a kevesebb cellaváltásnak és kisebb jelterhelésnek köszönhetően kevésbé merülhet."
Forrás: [link]"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz BullZeye #56016 üzenetére
Ha fontos neked a szám, akkor nem várnék vele fél évet. Azért azt a 2k-t nem egészen ők kapták, főleg ha fel sem használtad, akkor pont az a lényege, hogy visszakérhető lejárat után, de lehet belőle venni autópálya matricát vagy lottót stb. tehát a felhasználási módját te határozod meg. Szerintem is az lenne a legjobb, hogyha személyesen bemennél és rákérdeznél, hogy milyen módon szerezhetnéd vissza a számodat, minél később mész be, annál kisebb esélyét látom a már így is csekély jelentőségű esély mellett.
-
Beniii06
addikt
A mostani helyzetet tekintve, hitellel lehet a végén többre jönne ki, hiába most alacsonyabbnak tűnik az ára. Ha részletre hozza el szolgáltatótól és fizeti rendesen, azon nem emelhetnek, de a kamatok emelkedhetnek.
Az már másik kérdés, hogyha valamit részletre/hitelre kell venni, akkor tényleg van-e rá szükség, de ezt nem nekem kell eldönteni.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Köszi. Neked is Soul Gem.
Látod, ketten kétféle árat is írtok, ezért akartam saját szemmel meggyőződni a dologról adott címre, az is lehet, hogy a vodás rendszerben más besorolást kap a cím, ki tudja.
Gondolom az első 3 hónap csak új előfizetőknek szól.
Azt olvastam én is, hogy a Horizon platformot le kell váltaniuk, én arra lennék kíváncsi, hogy április 1 után lehet-e szerződni happy home premium 500-ra, úgy hogy megmaradjon a mediacard/lejárt szerződéssel maradhat-e.
Belépve jelenelg 6990-ért írja, azt az 500 Ft felárat még éppen megérné, hogy maradjon a jelenlegi rendszer, iptv nem opicó, így maradna a hűségidő nélkül az ember, de ha később váltani akarna feljebb, akkor valószínűleg csak iptv-vel tehetné meg, illetve másik opció, hogy most feljebb vált, addig 1 évig biztosan nem lenne változás, utána is maradhatna lejárt nyilatkozattal egy darabig biztos.
Más:
Van-e arról információ, hogy aki még ebben a hónapban váltana 500-as net+premium tv-re annál maradhat-e a mediacard vagy már kötelezően erőltetik a voda tv-t?[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Bejön a upc-s oldal, beírva a címet, legörgetve a "Vodafone Mediabox 4K" részhez van egy nagy piros "Tovább" gomb, arra rákattintva 504 gateway error-t dob.(Gondolom itt kellene megjelennie a csomagoknak/áraknak, de sehol semmi, a lényeg, hogy nem derült ki.)
Arra lettem volna kíváncsi az eddigi "hiéna" árakat, értsd konkurenciás területek(D), hogy oda is a publikus ár érvényes vagy ott adják-e olcsóbban, ahogy eddigKülönben is ez van a kép alá írva: " A Vodafone TV Internet 500 és TV Premium szolgáltatás együttes megrendelése esetén érhető el"
Ebből arra következtetek, hogy a happy home 500 premium embereket fogják át felé terelgetni, illetve a kisebb csomagban lévőket rávenni, hogyha gyorsabb netet vagy nagyobb tv csomagot akar(ezekre már nem fognak kiadni mediacardot/horizon boxot), akkor szerződjön a maximumra és kapja a voda tv-t. Azon gondolkozom, hogy mielőtt elengednék a horizon platformot, érdemes lenne-e feljebb váltani, hogy megmaradjon a mediacard, mert simán megtehetik, hogy eszközcseréhez kötik a nagyobb csomagra váltást (lásd connect box erőltetése már 300-as netnél is, pedig a régebbiek simán bírják).Kérdés: Később lesz-e lehetőség feljebb váltani a jelenlegi mediacard megtartásával?
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz zeon.hu #54429 üzenetére
Ha restart sem oldja meg, elképzelhető, hogy a sim kártya elmozdult a helyéről(esetleg nem-e esett le a telefon), elég sok "márkás"-nak mondott telefonban lötyögősre tervezik a sim tálcát, utána csak a user szív vele, így érdemes megnézni, vagy papírral kihézagolni(a tetejére, hogy az érintkezők felé szorítsa). Max még egy sim cserével próbálkoznék, ha vágva volt, de ha nem akkor is és ezután, ha még garos beadnám szervítzbe, de csak egy factory reset(szoftveres alaphelyzetbe visszaálítás után).
-
Beniii06
addikt
válasz feco70 #54296 üzenetére
Én is akkor kaptam meg, mint te a Special D-t, de nekem már csak 1 GB nettel ajánlották fel, mikor rákérdeztem, nem-e lehet nagyobb nettel kérni, azt mondták, nem, mert ez egy fix csomag és ő nem tud jobbat adni. Persze ez már sokadik kör volt, először jöttek a lehúzós ajánlatok(amik még feltöltősben is olcsóbban jönnek ki kb., utána mondtam, hogy ne húzzuk egymás idejét és akkor adta a Special D-t.
Vannak még elvileg flotta basic voda korlátlan beszéd + 100 perc bárhova(utána 10 Ft/másodperc) +100 MB net 1500-ért, de van ennek egy "+"-os változata is ugyanez csak 1 GB nettel 2000-ért és van egy másik flotta "valami" csomag korlátlan beszéd bármilyen irány + 5 GB net + passok 5000-ért, ennél jobbról nem tudok, de nekem nem kell korlátlan beszéd. Ha valakinek van több infója, jöhet privátban is, mert érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest