Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz baloghgabor #86646 üzenetére
Nem vagyok szakértő, csak sokeszközös felhasználó.
Én a router megfelelő elhelyezésében bízom leginkább, mert nagyon sok használhatatlan külső antenna van a piacon. Ránézésre pedig nem állapítod meg, hogy melyik árt vagy használ közülük.
A te esetedben pedig ha tényleg csak B28 és B20 van, akkor egy megfelelő 5G routerrel is előbb bepróbálkoznék, mint külső antennával. 4G routerek között ui. nem nagyon van olyan, ami B20 és B28-at összefog, az 5G routerek között azért gyakoribb... -
4Grider
nagyúr
válasz Marcsello31 #86623 üzenetére
Ha nincs más lehetőség, de szükséged van a netre, akkor előfizetnél rá.
Ahova csak alacsony sáv jut el, az fejlesztés után is csak alacsony sávval lesz lefedve. Hacsak nem kerül hozzá közelebb a fejlesztett bázisállomás.
Az megint más kérdés, hogy fejlesztéskor általában a meglévő B20 mellé helyenként bekapcsolnak B28-at is. -
4Grider
nagyúr
válasz Leslie1966 #86620 üzenetére
Az eltávolított esim webes fiókjában megjelenik a sim-nél egy igazolványfényképezős szelfi videós online aktiválási lehetőség. Én fél napig (harmincszor) próbálkoztam vele, nem ismert fel, így be kellett menjek személyes ügyfélszolgálatra új qr kódot kérni.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz headhunter #86522 üzenetére
Ennyi a publikus ára.
Korlátlan de terheléstől függően qos-el legyalázhatják a sebességét 2 Mbps környékére, azaz olyan csomag, aminek utolsó a prioritása. -
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #86494 üzenetére
A korlátlan csomagok esetén is utólag fizetés van, mert az adott havi számlák kiállítása hó elején történik, fizetési határidőre pedig már beszéltünk egy fél hónapot.
Prepaid és postpaid. Előre és utólag fizető előfizetők. -
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #86490 üzenetére
A kártyások csak abból az összegből tudnak beszélni, amit előre odaadtak a szolgáltatónak. A postpaid előfizetők utólag fizetnek a hívásokért.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz pdr755 #86463 üzenetére
2022-ig nagyjából fix díja volt az áramnak, olyan 75 Ft nettó körüli összegre emlékszem. Fontos, hogy az adatparki áramdíj tartalmazza a hűtés költségét is, tehát nem csak a nettó áramfogyasztás van/volt benne a nettó 75 Ft-ban, hanem ezt a fogyasztást korrigálják hűtés költségével is. Az adatparktól függetlenül 2023 végéig volt hosszú távú (2 éves) szerződésünk a székhelyünk áramdíjára, az nettó 34 Ft volt. (Erre viszont minden elosztói és egyéb díj rájön, a 34 Ft csak az áram ára volt.) Ma már ez nettó 50 Ft felett van (szintén minden Mészáros és egyéb díj rájön).
Most szeptemberben az adatparkban nettó 144, októberben a már említett 154 Ft-nál tartunk, ezekben viszont minden egyéb, az áramra járó díj benne van. -
-
4Grider
nagyúr
válasz Marcsello31 #86427 üzenetére
A vörösrézre.
-
4Grider
nagyúr
válasz ArthurShelby #86349 üzenetére
Merre van ez a 3500 MHz-es AAU?
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
Valaki szokott esim-et áttenni eszközök között?
Csak mert az első lépés lenne a qr kód beolvasása amihez tabletet és telefont javasol, de tableten feljön egy olyan szöveg hogy "Ezt a folyamatot mobiltelefonról tudod folytatni", mobilon meg feljön a voda alkalmazás, ahol nyoma nincs az esim beállításoknak.
Ez most komolyan így működik?
(3 órája szedtem le az előző eszközről az esim-et.) -
4Grider
nagyúr
Mindenütt biztos hogy nem jobb a yettel a vodánál. Csak 80%-ban. Előbbinél az elmúlt 3 évben elég sok milliárdot elszórtak hálózatmodernizálásra, ez pedig többnyire meg is látszik. De mivel rádiós technológiáról van szó, mindig minden szolgáltatónál lesznek gyenge pontok. A voda jelen pillanatban az utolsó.
-
4Grider
nagyúr
válasz martongunar #86194 üzenetére
Simán kikapcsoltam a telefonon az átirányítást foglaltság esetére a +36709090998-ról. Nekem mondjuk nincs hívásvárakoztatásom, mert nem beszélek órákat, ha pedig igen, ránézek időnként a beérkező hívásértesítő sms-ekre...
-
4Grider
nagyúr
válasz martongunar #86186 üzenetére
Miért jó az, ha csak az egyik fajta hívások elmaradásáról értesülsz? Azaz miért fontosabb az elérhetetlenség esetén elmulasztott hívás a foglaltság esetén elmulasztotthoz képest?
-
4Grider
nagyúr
válasz Marcsello31 #85997 üzenetére
Én eddig úgy tudtam, hogy a játékszervereken keresztül látjátok egymást, nem közvetlenül a te gépedre csatlakoznak. A nat-ot azért nem ajánlják, mert nő egy kicsit a válaszidő.
-
4Grider
nagyúr
válasz Grande Ale #85991 üzenetére
A rengeteg anyagi kárt okozó visszaélés miatt nem egyszerű a kártyacsere.
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz nincsnév007 #85928 üzenetére
Akkor próbáld meg a weboldalt.
-
4Grider
nagyúr
válasz Donki Hóte #85848 üzenetére
Számhordozástól számított 30 napig.
-
4Grider
nagyúr
válasz Zsombe #85769 üzenetére
Bemész egy vodafone üzletbe vagy felhívod a 1270-et hétköznap munkaidőben. Jelzed, hogy túl drágák, el akarsz menni. Ügyfélmegtartót fognak kapcsolni, akivel meg tudod beszélni, hogy milyen csomagot szeretnél. Ha előtte a flottás topikban egy kicsit felkészülsz a voda flotta csomagokból, akkor akár irányítani is tudod a beszélgetést.
Ugyanezt a másik kettőnél nem kapod meg. -
4Grider
nagyúr
válasz eldoble #85646 üzenetére
Nekem még soha nem mondott olyat a telefonom, hogy egy szám ki van vonva a forgalomból. Ilyen szolgáltatói bemondás szerintem nincs. Nem a gsm modul mondja ezt, mert nem tudja azonosítani rendesen a hívószámodat (esetleg nem megfelelő formátumban lett rögzítve bele)? Hiszen ezeket a cuccokat csak előzetesen regisztrált hívószámokról lehet üzemeltetni...
-
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #85629 üzenetére
Ez alapján én is azt mondtam volna, hogy a készüléknek/töltőnek nincs baja, ha egyszer tölt. Van olyan kereskedő, aki bemondásra cserél/visszafizet?
-
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #85626 üzenetére
Milyen problémád volt a telefonnal, ami a rendeltetésszerű használatot megakadályozta?
-
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #85461 üzenetére
Mindig bírtam a marketingesek ügyködését. Nyilván ők sem értik, hogy mit akartak írni.
-
4Grider
nagyúr
válasz baloghgabor #85453 üzenetére
A telefonod topikjában talán több okos tippet találnál...
-
4Grider
nagyúr
válasz TomPack #85377 üzenetére
Abban abszolút igazad van, hogy sehol nem tüntetik fel, hogy feltöltős opció lemondása esetén nincs visszatérítés. Mert ilyen sehol sincs, ezért a szolgáltatóknak ez evidens.
A nagyobb gond ott van, hogy lemondáskor az appban nem látszik a szöveg vége, ahol ennek olvashatóan ott kellene lennie.
Esetleg próbáld meg weboldalon a fiókodban lemondani, ott már jó eséllyel látszódni fog. -
4Grider
nagyúr
válasz TomPack #85372 üzenetére
Nem szokás lemondott prepaid opciók után a pénzvisszatérítés. Ezért a Telekom pl. lemondáskor a kifizetett időszak végéig fenntartja az opció használatának jogát.
Itt viszont azonnal elveszik és pénz itt sem jár vissza, szóval nem érdemes lemondani semmilyen előre kifizetett opciót. -
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #85324 üzenetére
A viber out nem túl jó minőségű, főleg a hosszabb hívások problémásak. Attól jobbak szoktak lenni a Dellmont klónok is. A feltöltőkártya visszafelé olcsóbb ötlet.
-
4Grider
nagyúr
válasz thomas77 #85285 üzenetére
Te magad írtad be a jogszabályt:
"11. § * A számfüggő személyközi hírközlési szolgáltatást nyújtó szolgáltató köteles lehetővé tenni, hogy az előfizető és a felhasználó a 9. § és 10. § (1) bekezdésében foglaltakat egyszerű módon végrehajthassa, így különösen az egyes letiltásokat a készülék használatával elvégezhesse, ha a készülék erre műszakilag alkalmas." -
4Grider
nagyúr
válasz Marcsello31 #85263 üzenetére
A vodának anno volt valami vállalása, hogy a hálózatukat x %-ban zöldenergiával üzemeltetik. Lehet, hogy ezzel függnek össze az időzített éjszakai leállások.
-
4Grider
nagyúr
válasz SztiviVander #85260 üzenetére
Budán hajnali négykor úgy szoktam végigautózni, hogy fixen B20-on marad a telefon. Reggel hat körül szokott egyszer csak 4G+ lenni...
-
4Grider
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #85227 üzenetére
Lehet hogy nem vagy naiv, de fafejű biztosan. Páran már leírtuk, hogy akármennyi évet aláírhatsz, attól a számod még elhordozható (természetesen utólagos kötbér fizetés ilyenkor várható). Viszont mivel papírod van a vodától, hogy a számhordozást lemondtad, a papírt majd lobogtathatod ha a rendszer még mindig rossz.
-
4Grider
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #85216 üzenetére
Arra gondoltam, hogy volt a Vodafone háttérrendszernek olyan állapota, amit nem érdekelt, hogy te leállítottad a számhordozást. Kérdés, hogy ezt javították-e. Holnap estére kiderül.
Ja, az hogy a yetinél aláírsz ezer évre, az sem életbiztosítás, ha lobogtatják a papírt hogy te kérted a számhordozást. Max. a yeti a végszámlában kiszámlázza az ezer év kötbérét... -
4Grider
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #85214 üzenetére
Nyugtával dicsérd a napot. A számhordozásod eredeti időpontja mikorra volt kitűzve?
-
4Grider
nagyúr
válasz ArthurShelby #85211 üzenetére
Vagy kapcsold át "dns.google"-ra.
-
4Grider
nagyúr
válasz mateus #85189 üzenetére
Nem tudom, hogy a szifonokban lehet-e módosítani, én android esetén szerkesztem ilyenkor az apn-t és direkt elrontom. Pl. tejbetok-re. Azon garantáltan nem szokott adatforgalom számlázódni...
A VoWiFi meg jó ötlet, azon tudsz ingyen fogadni és hazai díjjal indítani hívásokat (már ha helyi wifi-re csatlakozik a telefonod). -
4Grider
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #85179 üzenetére
Nem kötelezhetnek rá, hiszen távollévő felek közötti ügyleteket érint az elállási jog.
Az elállásnak a törvényi feltétele a jogszabálynak megfelelő elállási nyilatkozat kitöltése és eljuttatása a kereskedőhöz/szolgáltatóhoz. -
4Grider
nagyúr
válasz csaszi75 #85160 üzenetére
Van ebben az országban néhány százezer olyan modem, ami már csak 2G-n kommunikál a 3G leállítása miatt a hatóságokkal és szolgáltatókkal. Ebből kb. 150 ezer olyan pénztárgép, amit a mai napig árulnak, sőt csak 2G-n roamingolni képes előfizetéseket ad hozzá az a meghatározott 2 db neres cég. Az előfizetést persze könnyű upgradelni 4G képesre, az eszközökben lévő AEE (adóügyi ellenőrző) egységek cseréje nem lesz egyszerű. A szintén százezer feletti mérési helyeken lévő okosmérők cseréje sem lehetséges néhány éven belül, tehát 5 éven belül nem igazán látszik, hogy 2G tekintetében bármi változás várható.
-
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #85124 üzenetére
Mondjuk ezt a hálózatot tényleg elég sok helyütt óvni kell a felesleges terheléstől.
Yettelnél mindenki 5 napra korlátlan mobilnetet kapott, alig lehetett néhány helyen észrevenni a sebesség csökkenését...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest