Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Üdv! Előfizetéses Vodafone internetet meg lehet osztani két gép között, nem tiltják?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy melyik kódszót kell küldeni és milyen számra, a tarifacsomag részletes lekéréséhez? (nem az egyenlegre gondolok)
Üdv.
-
MODERÁTOR
válasz Narancs #6893 üzenetére
Hamarosan jön egy új díjcsomag a régi ügyfeleknek, tizedmásodperc alapú számlázással, 100Ft havidíj, aminek a 13szorosa lebeszélhető, valamint megadhatsz 49 számot, amit ingyen hívhatsz, a többit meg szolgáltatótól függetlenül 2 forintért 10 percenként.
Viccet félretéve sok ember összetenné a két kezét, ha bónusz csomagja lehetne, vagy esetleg csak másodperc alapú számlázása lenne... Ne legyünk már kérem telhetetlenek. Ha senki mással nem beszélsz, akkor ott a VitaMAX Kedvenc Szám opció és kész, havi 1000Ft és semmi más.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Narancs
őstag
válasz Viktor0610 #6889 üzenetére
Tényleg van, 800Ft-al lenne olcsóbb, mint a Bónusz, ha nem beszélek senki mással csak azzal akivel ingyenes...eddig se beszéltem le a Bónuszt, de mostanában kidobott pénz az előfizetési díj.
Várható esetleg valami (Bónusznál jobb) akció régi ügyfeleknek Vodánál?Beauty is pain
-
MODERÁTOR
-
Otisz
őstag
válasz Viktor0610 #6889 üzenetére
Bónusz másodperc alapú díjcsomagban maximum 5 előfizető (egy ügyfélszámon) ingyen hívja egymást korlátlanul bármikor.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
MODERÁTOR
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Zárt csoport opció csak a Bónuszban van?Pannonnál / T-nél nincs hasonló?
Beauty is pain
-
Ben 0306
csendes tag
A WLAN használata ingyenes ?
Előre is köszi, Ben 0306.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Vodafon-nál hogy kell aktiválni a Roaming-ot?
Előre is köszi,Killing.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
dim3nsi0n
tag
válasz Forchalad #6874 üzenetére
Diákmunkára elképzelhető, hogy nem adnak, bár egy próbát érdemes tenni, max nem kapsz hitelt.
m4rc!
Szerintem anno, amikor kötötted a szerzit, akkor lett ingyenesen x hónapra beaktiválva, amit nem mondtál le, ezért számlázódik. Anno is kiszámlázásra került, csak kaptál egy 100% havidíjkedvezményt, ami jóváírta ennek havidíját. Nézd meg a szerződést, hogy van-e ilyen rajta.[ Szerkesztve ]
-
Bzzz
senior tag
SZiasztok!
Idén július 31.-én lejár a 2 éves mobilnet előfizetésem a Vodánál! Ha aug 1.-jén bemegyek és lemondom akkor ugyebár semmi gondom nem származhat belőle?Nem akarok kötbérbe belefutni itt a végén...Valakinek a lemondással volt valami tapasztalata? Simán ment??''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Studi22
aktív tag
válasz spammer #6875 üzenetére
EFI=Egyenleg felhasználási idő
RAI=Rendelkezésre állási időAz EFI-ben felhasználhatod az egyenleged ,1500 töltés+30 nap,3000-től fölfelé+365 nap ameddig van EFI-d leforgalmazhatod az egyenleged.
A RAI-ban nem indíthatsz kimenő hívást úgynevezetten zároljuk az egyenleged,melyben csak bejövő hívást tudsz csak fogadni, mely az EFI után 60 nap itt dönthetsz hogy rátöltesz oder "megölöd" a kártyád,viszont RAI-ban eltöltött időszakot levonjuk az EFI-ból.
Tudom nagyon érthetetlen példával bemutatom.
Ügyfél 42 napja RAI-ban van tölt 1500-al,lesz 1500 péz az egyenlegén de még mindig nem tudja felhasználni mert ugye 1500-as töltés csak 30 nap EFI-t ad.
Viszont ha 3000-el tölt akkor az EFI 365-42 lesz tehát 323 napig forgalmazhat újra kimenő hívást.Lényeg tölts inkább 3000-el mindig minimum és nem lesz ilyen számolgatással gondod.(plusz ha új tarifákba vagy akkor megy bónusz<---na ez már reklám volt. )
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
m4rc!
őstag
Ez a vodafone 2in1 opció ez automatikusan jár előfizetés mellé? Vodafone 300-as csomagba vagyok egyébként, és feltűnt, h az utóbbi időben szerepel ez az opció a számlámon.., mondjuk arra nem emléxem, h régen is volt-e Hol tudnék annak utánanézni, h mikor kapcsolták be nekem? Mert én nem kértem az tuti..
[ Szerkesztve ]
We are analog players in a digital world
-
spammer
veterán
válasz Gebriel #6873 üzenetére
A vitamax online szerint az egyenleg felhasználási időm és a rendelkezésre állási időm is 2010, majdnem még 1 évig... Tehát mindkettő!
Tehát ha most rátöltök 1500-at, és nem beszélem le 30 napig, akkor elveszik az 1500 (vagy a maradék amennyit nem beszéltem le belőle), miközben marad rajta még egyéb összeg (mostani egyenleg), amit 2010-ig felhasználhatok? Ez így kicsit "bullshit", nem?
Vicc, ha ez így van..
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Forchalad
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy:
Most a Vodafone-nál meg lehet venni a HTC Touch diamond 2-t. Én részletre szeretném megvenni. A helyzet az hogy én egyetemista vagyok és diákmunkát csinálok. Átalg 70e Ft ez havonta. Diákmunkára nem adnak részletfizetést ugye? A másik meg hogy munkáltatói igazolást csak bejelentett munkahely esetén lehet kérni? Meg tudnám venni 4-5 hónap gyűjtögetés után de részletre jobb lenne...
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
Gebriel
veterán
válasz spammer #6872 üzenetére
"Ha elektronikusan töltök fel egyenleget 1500 Ft-tal, akkor ugye 30 nap a felhasználási idő"
Pontosan.
"rátöltök most 1500-ast, akkor a kb. 1 évhez adódik még a 30 nap ugye? "
ezt hívják a kártya rendelkezésre állási idejének.
"Tehát nem kell lebeszélni 1500 Ft-ot 30 napon belül... Jól tudom?"
Mivel a felhasználási időd 30 nap 1500ft-nál, de a rendelkezési idődhöz kapsz + 30 napot.
1500ft töltést pl Vodafone üzletet tudsz elérni.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Sziasztok!
Ha elektronikusan töltök fel egyenleget 1500 Ft-tal, akkor ugye 30 nap a felhasználási idő [link] , de ha nekem még majdnem egy évig felhasználható a jelenlegi egyenlegem és rátöltök most 1500-ast, akkor a kb. 1 évhez adódik még a 30 nap ugye? Tehát nem kell lebeszélni 1500 Ft-ot 30 napon belül... Jól tudom?
szerk: ezt írja: Shell, Mol, Esso és OMV benzinkutaknál a benzinkutas segítségével elektronikusan is feltöltheted a normál 3000, 7000 és 12000Ft-os címletekkel egyenlegedet.
De ha ott is 3000 a legkisebb, meg feltöltőkártyánál is, meg interneten is, akkor hol lehet 1500 Ft-tal tölteni?
Köszi előre is a választ!
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
MODERÁTOR
válasz knifemaster #6870 üzenetére
Másold át a modem tartalmát egy pendrive közbeiktatásával a számítógépre, majd onnan telepítsd fel a programot.
Ezután már valószínűleg menni fog.Xiaomi 13T
-
knifemaster
aktív tag
Kivánok,
[link]
Hátha valaki tud rá megoldást.Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
Gebriel
veterán
válasz nosferatue #6862 üzenetére
Jah és Téged ez megnyugtat Ha máshol sz@r akkor itt is lehet?
Vodafone-nál dolgozol? -
-
-
Blamazs
senior tag
válasz nosferatue #6862 üzenetére
Elhiszem, de azert durva, hogy ketszer valtok online dijcsomagot, es sms semmi a valtasrol. Ez azert nagy hiba szerintem. Marcsak az lesz a szep, ha felszamitjak a havi ketszeri dijcsomagvaltas koltseget.
-
Blamazs
senior tag
válasz mukibuci #6859 üzenetére
Tovabbra is fentartom hogy toketlen. Telernedelo. Munkatarsunknal tudja kezdemenyezni a valtast, aki ebbol a pontbol nem elerheto
Aztan a szamlazasos ugyeknel nagynehezen csak lett ugyintezo, fel perc utan.
Kozolte velem hogy 20-a ota az uj dijcsomagban vagyok. Kerdem hol az sms amiben visszaigazojak, hogy sikeres a valtas. Hat azt nem tudja. Szoval toketlen az egesz.....
Bocsanat de ezt kell mondjam. -
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Mikor bejelentette a voda az uj dijcsomagokat neten kertem is a dijcsomagvaltast. 48 oran belul igertek. Azota semmi, pedig mar megegyszer megcsinaltam a valtast. Ennyire toketlen lenne a ceg netes ugyfelszolgalata? Meddig varjak meg szerintetek?
-
embe
nagyúr
Egy kis nem reprezentatív felmérés az INDEX oldalán. Ebből kiderül, hogy elégedetlenség miatt a legtöbben a Vodánál mondtak fel előfizetést. Hátha felfigyel erre valaki a "központban"!
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Gebriel
veterán
válasz grafikus17 #6852 üzenetére
Akkor napi internet "jegyet" használj 50MB br 3000ft.- 24órára
Máskülönben 1MB/2250ft.-
[link] -
grafikus17
senior tag
válasz Viktor0610 #6850 üzenetére
1MB-al elégedett lennék azon a helyen, ahol le kell jönni az autópályáról, ott meg a papír alapú térkép is megfellel tökéletesen. Ez igaz. De inkább fizetek 1800 ft-ot, mint 30-40 ezret egy GPS-ért, amit később nem használnék. Itthon már jó áron van adatforgalom, ha szükségem lenn rá, így elég a telefonon is, ami van.
Akkor wap vagy net?Xiaomi Redmi note 7
-
Depression
veterán
válasz grafikus17 #6849 üzenetére
Mit jelenthet az, hogy minden megkezdett kapcsolat? Gprs-nél?
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
MODERÁTOR
válasz grafikus17 #6849 üzenetére
Neked ezekkel a díjakkal is megérné használni a GPS-szoftvert?
Én a helyedben kölcsönkérnék (vennék) egy GPS-vevőt, ami nem forgalmaz semmilyen adatot, vagy vennék egy papíralalpú térképet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
grafikus17
senior tag
Szeretném használni külföldön a SE C702-re telepített gprs alapu GPS, ha a szükség úgy hozza.A díjak nem valami kedvezőek, de ha muszáj lesz akkor szeretnék tisztában lenni az árakkal. Amit nem tudok, hogy ilyenkor ha felkapcsolódik a hálóra mit használ pontosat?
Idézet a voda lapjáról: " A forgalom elszámolása GPRS WAP esetén 100 Kb-os, GPRS Internet esetén 0,5MB-os egységekben történik (minden megkezdett kapcsolat minimum egy egységnek számít)." 1800 Ft/MB
Szóval wap vagy net kell a térkép letöltésekor online?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
dddd4
tag
Tényleg többet adnak
[ Szerkesztve ]
-
Blamazs
senior tag
Hali!
olvasom ezt az uj "mobilweb" dolgot a vodanal. ez lenne az uj az internet start helyett?
ugy ertem, ezzel lehet webezni is, akar telorol, akar telefonon keresztul geprol?
koszi!
udvalazs -
dddd4
tag
"Egyre többet adunk". Ez az új szlogen?
-
Studi22
aktív tag
válasz sagesz93 #6833 üzenetére
Opcióként valami netcsomagot rendelni 1270-n,uttána beállítod hálózati profilnál a vitamax internet és elméletileg kocognia kellene....
-
sagesz93
addikt
Hi!
Egy vodás lg kp500-am van.
Érdekelne hogy hogyan tudnám beállítani rajta azt, hogy menjen a net.? amugy feltöltőkártyás vagyok, ha ez is fontos.
A vodába meg most nem szeretnék befáradni. Remélem itthon is meglehet csinálni. -
OgreImre
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz OgreImre #6829 üzenetére
Esetleg egy linket is dobhattál volna nyomogattam most vagy 10 percig a voda honlapját, de nem találtam ilyet (bár biztos én vok a béna).
Cetelem áruhitel van amugy, kérdés hogy kinek mennyire éri meg...
De nem kell menni sehova, 1270
[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
Sziasztok!
Megjelent a Vodánál a héten a HTC Diamond2. A honlapon hirdetik Plusz 400-as tarifacsomaggal, 0 Ft kezdő + 18x7xxx forinért. A kérdésem az, hogy más tarifacsomaggal is áll ez az ajánlat (pl. Multimedia 7500) ? Vagy fáradjak be a legközelebbi Voda boltba és kérdezzem meg ."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Studi22
aktív tag
válasz Gebriel #6826 üzenetére
Hozzám most jött be egy csaj hogy kapott egy SMS-t hogy a Kedvenc Szám szolgáltatásban lévő 3000 percet felhasználta és még van neki 31 napból 10 nap hátra,mi a teendő?
Épp amikor bevezették a T mintájára hogy korlátlan beszélgetést behatároljuk 3000 perc-re,gondoltam magamban nem lesz olyan ember aki ezt túllépi,de úgylátom van...Konklúzióként lehet hogy lesz aki 6000 percet elhasznál de nagyon minimál szegmens...
-
Gebriel
veterán
válasz mukibuci #6822 üzenetére
És ki beszél le 6000 percet? nem, hogy 1000
Átlagos user az 500 percet nem éri el nem, hogy a ...
Na mindegy, igaz SMS-t olcsóbban küldhetek.Bakker mikor oda mentem a Vodafonehoz dolgozni 2006-ba akkor gondolkodtam ilyen tarifacsomagon, ahol "korlátlanul" lehetne beszélni.
Aztán heti szinten le is kellet adni az ötleteket a területi képviselőnek. Folyamatosan toltam befelé
Végül is mostanra valami hasonlott ki is hoztak. -
Studi22
aktív tag
Mivel ugye lehet vele sms-t mind küldeni és fogadni ugye..
171-re NET szó elküldd, válasz sms-ben küldik adatot melynek fogadása 43 Ft bruttó.Monitoringra meg szedj le valamit a netről, vannak használhatóbb progik mint a beépített mérő progi...
-
Button
aktív tag
lett egy voda instant netem, feltöltős
ennél vajon hogyan kérdezem le az egyenlegem? és nem a 43 ft-os változat érdekel
elöször azt gondoltam a "my vodafone"-ban.. de oda nem igazán tudok belépni
elküldtem a 1270-re a JELSZO szót, arra visszaírt, hogy nem sikerült a változtatás, felhívni a 1270-et erről ugye nem lehet , pint és bizt kódot se fogad el..máskülönben egész jó lenne ez a vodás számoló progi amit felrak, csak resetelni nem lehet a számlálót és havi bontást csinál.. na most ha én tegnap aktiváltam, akkor június 18-án jár le a 30 napom, nem igazán vagyok kisegítve a havi bontással..
ezért lenne jó látni, ők mit és hogy számolnak, már ha lehet és nem csak én vagyok béna
-
kew
senior tag
válasz Viktor0610 #6820 üzenetére
köszi
-
MODERÁTOR
-
kew
senior tag
hali,
ha külföldi számot csak megcsörgetek itthonról, akkor arra számláz valami plusz díjat a voda, vagy csak onnantól indulna a számlázás, ha fel is venné a túloldali fél?
thx
-
Blamazs
senior tag
En valtanek az uj csomagok egyikere, de az online ufsz. nem elerheto
-
Gebriel
veterán
válasz ottoyes #6801 üzenetére
O'szt honnan kéne nekem tudom erről az új tarifákról
Egyébként aki előre akarja látni a, hogy milyen új tarifák kerülnek bevezetésre, az kövese nyomon az üzleti csomagokat, kb 1-1,5 év után azokat vezetik be a publikus csomagként kisebb nagyobb módosítással.
Presztízs --> Gold
Ráadásul ezek a csomagok már régen is voltak csak két opciót hozzá adtak.
Egy jelenlegi Vodafone-os tájékoztasson már legyen szíves.
Hogy mért jobb nekem a Silver csomag az Multimédia onet 5000-nél?[ Szerkesztve ]
-
-
embe
nagyúr
válasz mukibuci #6807 üzenetére
Na még reggel rajta volt egy HTC crouse, de most már nincs. Ott a 60eFt.-ra 18 hónap után csak 9eFt. jött rá pluszba. Ez az amit konkrétan néztem.
A legjobb előfizetéses ajánlatot mint írtam a Pannon adta. Viszont azt mondták a Vodánál-a márkaképviseleten, hogy folyamatban van egy még jobb konstrukció kidolgozása....a "hozzám hasonlóknak" . Rákérdeztem, most....az ügyfélszolgálaton semmit nem tudtak róla...[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
MODERÁTOR
A pannon-nál se fenékig tejfel azért 18 hónapos részletfizetés 33%THM, csak a 6 hónapos 0%, viszont ebben a konstrukcióban egyetlen készülék sem érhető el a honlapjukon.
Viszont az tény, hogy a T megoldása a legkorrektebb és legegyszerűbb
-
embe
nagyúr
válasz mukibuci #6805 üzenetére
A Pannonnál sem ilyen "kamatos pénz"-re adják. Egyébként Ti nem tudtok ráhatni a Vodára, hogy frissítse már időben azt a qrva árlistát a honlapján?? Nagyon ritka az, ha időben változtatnak rajta, és felteszik a frisset.
-
MODERÁTOR
-
embe
nagyúr
Egyébként mától esetleg van új árlista is?
-
embe
nagyúr
válasz grafikus17 #6802 üzenetére
Szép és jó! ....Már csak azt kellene ellesnie a másik 2 szolgáltatótól, hogy ha részletre ad egy készüléket, akkor nem feltétlenül piaci THM-el kellene ez tennie!
A részletre vásárlás egyébként hogy megy? A T-nél semmi nem kell hozzá, vagyis csak azok a papírok, amik az előfizetéshez egyébként is kellenek. Itt még mindig egy külső bank ad hitelt, és kell a hitelelbírálás?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest