Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bobace

addikt

Lenne pár kérdésem, bocs a hoszú postért, remélem van is aki elolvassa és válaszol:
    1. A múlt hónapban volt kis balhém, amikor megrendeltem az 1G-s netet, majd másnap lemondtam, mert gyakorlatilag használhatatlan volt. Akkor ügyfélszolgálat azt mondta 3k-t ki kell fizetni. Bementem személyesen, akkor már csak 8 napot, a számlán meg kijött 1 nap rajta arányosítva az adatforgalom is... Még jó hogy ennyire tájékozottak a munkatársak..
    Na most ezek után megint megrendeltem, most már jól működik, kivételesen én voltam a balfék.
    22-énrendeltem meg, de 5-én le is akarom mondani, hogy a következő számlázási időszakba ne számlázzanak új teljes hónapot(előreszámlázás ugye), mert váltok T-s netre, sokkal jobban bejött, csak ennek is adtam lehetőséget megint. Szóval szerintetek lehasználhatom az 1 gigát, úgy hogy nem volt teljes a hónap (lásd előző havi arányosított számlázás) Nyilván szívesen kifizetem a teljes havi díjat, csak ne lenne arányosított, mert már el is használtam kb 6-700 megát, és arányosításnál lehet, hogy kb 4-500 megát engedne, a maradékot meg kiszámolja nekem a 10kb/1Ft vagy mennyi aranyár tarifával. Valaki megmondaná nekem konkrétan hogyan lesz?

2. Sms kód van adatforgalom lekérdezésre?

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés