-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz Samtya #62596 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Igen, én is felfedeztem, hogy a Retroval ez a baj, hogy egy kör alakú pánt mentén mozognak az earcupok, így aztán törvényszerűleg alul lép fel a szorítóhatás. Ezt a kiegyenesítést érdemes lenne megpróbálnom.
A balance tudom, hogy rendben kell, hogy legyen. Viszont érdekes volt, hogy rossz balance-ot éreztem a Hyperx-nél (több emberrel is végigpróbáltattam, hogy ők is érzik-e, és mindenki érezte). Elküldtem gariba, elvileg egy full újat kaptam (legalábbis fólia volt rajta, és annak tűnt) - mégis ugyanazt éreztem rajta, hogy a jobb vagy a bal oldal jobban szólt (már nem emlékszem melyik).
Gondoltam rá, hogy adjak még egy esélyt egy Cloudnak? Most Amazonon 62 euróért el lehetne hozni. -
hoffman_
nagyúr
válasz Samtya #62524 üzenetére
én is, főleg, hogy már a rendelés gombon volt az egerem másfelé páromnak lesz meglepi, szerintem ez több, mint elég lesz neki filmezésre. a párnája kicsit feszesebb, mint a (sokéves) HD555 fülesemen lévő, de nagyjából egy kaptafa és ezt is szeretem. nem nagyon kezdte ki az idő, csak megevett némi szöszt az évek alatt.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Samtya #62338 üzenetére
na, ezt még pont elcsíptem aznap. körbenéztem, weben már nem nagyon találtam, de aprón pont akadt egy nem használt, patika darab 10 darab ezresért. ma tudtam elhozni, ennyi pénzért, ez több, mint vállalható. nagyon kellemes kis fejes, köszönöm a tipped!
ui.: lehet, hogy azért is tetszik, mert csípem a Sennheiserek hangját, de ez más tészta. ha meglesz a belépő kis dacampom végre, akkor megnézem, hogy találok-e bármi különbségez eközött és a HD595 között. ha nem fogok, akkor elengedem ezt a dolgot
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz Samtya #62374 üzenetére
@+(#62373) emiki6 + kromatika
Engem rendkívül zavarnak ezek a dolgok és mint kiderült nem vagyok velük egyedül.
A Sennheiser HD650-em jobb oldala is ad ki hasonló hangokat, ha nyitogatom a számat (tudom, inkább fogjam be ) és most keresem rá a megoldást.
Egyébként pont erre találtam egy nagyon érdekes beszélgetést. Ki fogom próbálni és beszámolok, ha sikerrel jártam.
Úgy értettem, hogy érzékeny a forrás minőségére, hogy pl egy sima youtube videó hangján nagyon kihozza, hogy az nem egy minőségi audio anyag. Nem az erősítésre gondoltam. Bocsánat.Én inkább arra akartam csak felhívni a figyelmet, hogy a hang az egy dolog. De nagyon el tudja venni az ember jókedvét, ha beleszalad egy olyan fizikai problémába sok pénzért, amire nem is számított. Most volt szerencsém kipróbálni rengeteg fejhallgatót, és nem egy (Sennheiser HD 201, NAD VISO HP50, Shure SRH840) vérzett el a fizikai paramétereken (súly, kényelem, anyaghasználat, stabilitás, recsegés, ropogás, ...).
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz Samtya #62363 üzenetére
Én még mindig tartom, hogy a Shure SRH840-et semmi pénzért nem venném meg.
Van most DT770 Pro 80-am (teljesen más hang) és M40x-em (ez már közelebb áll hozzá, de Brainwavz párnákkal meg egy új világ) is és kényelemben, build quality-ben mind a kettő magasan veri az SRH840-et. A Shure terméke recseg, ropog, nehéz, de legalább nagyon érzékeny a forrás minőségére. Ez utóbbi lehet előny persze, hiszen egy jó minőségű anyag szépen is szólal meg rajta, de közben ha esetleg megmozdul az ember feje, akkor arra el is indul rajta a fejes. Come'on!
Lehet hangban kiemelkedő ebben az árkategóriában, de szerintem az csupán 1 paramétere a választási procedúrának és szerintem nem elegendő.
Persze, ha valaki már próbálta és beleszeretett, akkor azt megértem, de vakon senkinek sem ajánlanám a fizikai "problémái" miatt.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
lethos
tag
válasz Samtya #62357 üzenetére
Ok, köszi. Tehet neki foguk újra:
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
- Otthon2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
- elsősorban zene hallgatás, de filmnézés illetve játék (de ze utobbi nem a legfőbb tényező)3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
- max 50-60e.4.) Új vagy használt?
- mindenképpen újat szeretnék.5.) Circumaural vagy supraaural?
- elsősorban circumauralra gondoltam6.) Zárt vagy nyitott?
- itt már nem tudom biztosan. Azért kell fejhallgató, hogy ne zavarjam a körülöttem lévőket. De a minőség is fontos.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
- Egy kiegyensúlyozott hangzást várok el. A mély legyen mély a magas legyen magas. A közép tiszta legyen. (remélem ez érthető így, nem gépi zenéket hallgatnék vele)8.) Honnan vásárolnál?
- Itt nincs konkrétum, de jó volna Magyarországról.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
- Elsősorban PC (normális hangkártyával)[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
válasz Samtya #61721 üzenetére
Rendben!
Köszi a tippet ! Ha esetleg zavaró lesz akkor majd berakok közé egy ilyet.Egyébként most egész este azt szimuláltam, hogy a fejemen van (HI-FI-m nagyjából annyira széles mint egy fej) és arra raktam rá a fejhallgatót s szólt egész végig a zene. Aztán most a szorosságából egy kicsit talán visszább vett :3
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
-
Roxkex
senior tag
válasz Samtya #61642 üzenetére
És ez mennyire hasonló hangzásban az Invotone HD2000-hez ?
Illetve nem ismerünk egy olyan fejhallgatót ami nem ilyen "kicsi fityegő" jack kimenettel van megoldva !? :\ Hanem csak egy aljzattal effekítve. Mert így talán könnyebben fenn áll a kontaktosodás esélye mint, hogy ha "csak" egy aljzat lenne. Ha tévednék nyugodtan oktassatok ki !Szerk.: Használatához volt már lehetőséged ? És milyen élményt nyújtott ?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
addikt
válasz Samtya #61576 üzenetére
Akkor sajna, ez nem lesz nyerő, mert mindenképp 7 mm, vagy alatta kellene lennie a teljes átmérőnek, szóval továbbra is várnám az ilyen jacket, ha találna valaki ilyet.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
válasz Samtya #61559 üzenetére
Szerintem igen, a kábel végén 2,5-ös mono jackek vannak. Arra már én is rájöttem, hogy egy 5 mm-es vezetékhez, 7 mm vastagságú házátmérőjű jacket találni, az kb. Tom Cruise, Mission Impossible következő fejezete lenne. Az ilyen esztergálós, meg egyéb mókolás is messze túllép az én komfort zónámon, szóval nagyon úgy néz ki, hogy itt véget is ér a történet, azért köszönöm a javaslatokat.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Spíler
őstag
válasz Samtya #61510 üzenetére
Értem amit írsz,de ha otthon használja telóról a fejest,akkor kb. mindegy a vezeték és a csati mérete,asztalon van minden,ha jobb hangú a HD579 talán az jobban megérné ennyiért.Viszont azt nem tudom,hogy a DT880 nem éri-e meg jobban mint a HD579.Később eladás szempontjából is talán kedvezőbb a Beyer,vagy affene tudja.
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
ribizly
veterán
válasz Samtya #61493 üzenetére
Sorry. Nem tudtam, hogy ez ilyen általános. Gondoltam legyen mindenkinek jó.
Egy kérdésem volna @(#61486) FrigoCoder nyomán találtam egy komolyabb leírást a 668 és 681 moddingról.
Melyiket érdemes mindenképpen alkalmazni?
Ki melyiket alkalmazta eddig?Az tuti, hogy kap egy normális szövet padot (Cosmos 1) már.
-
kutkut
addikt
válasz Samtya #61219 üzenetére
Ehh, nagyon sajnálom.
Egyébként én attól nem tartok, hogy túl szoros lenne, inkább attól, hogy túl nagy... Azt meg tudnád még nézni, hogy minimum állásban nagyobb-e a pántja, mint a Pio-nak (szintén teljesen összecsukva)? Nekem a Pioneer így is határeset, ha annál nagyobb, akkor eleve kilőve... :/
& Spíler: Köszi mindkettőtöknek.
Meizu MX3 32GB
-
emiki6
veterán
válasz Samtya #60984 üzenetére
Nem tudtam, hogy kémkedsz utánam. Mikor írtam azt a hsz-t gondolkodtam, hogy beajánlom az új Arthur király score-ját is, mert sokat hallgattam mostanában, de nem tettem...
Miközben hallgattam amit linkeltél azon gondolkoztam miért szól ez ilyen szarul, aztán beugrott, hogy youtube... (Az ME2 zenéje is hallhatóan rosszabb youtuberól, de mi mást linkelhetnénk?) A yt nagyon nem szereti azA kérdésedre válaszolva: Ha nem yt-ról hallgatom, akkor elég jól. Egy mélyhiányos fejesnek esélye sincs rendesen megszólaltatni. Jó, hát a 840 párnával és sötét hanggal autentikusabb volt ez a mély énekhang, de azért a 1540 párnával se rossz.
Itt van még pár a Hellblade-ből (itt már nem a yt a limit, hanem a játék motorja, amiből csak alacsony bitrátával lehet kinyerni zenét: [link] [link] [link] [link] [link]
Érdekesség, hogy a Hellblade játék szerves része a binaural sound: Ragnarok Trailer (mikor először hallottam a fostexben... ahh); Official Trailer; és ez mutatja be, hogy mit kezdtek a biaural mikrofonokal: Senua Trailer
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
válasz Samtya #60786 üzenetére
Lehet, hogy a Prodigy kezd elfáradni?
Nem hiszem, akkor nem csinálná közvetlen az alaplapi kártyáról is, mint említettem. Amúgy nem is a torzítás itt talán a megfelelő kifejezés, inkább olyan sercegés szerű járulékos zaj annál az üstdobos résznél. Amúgy nem zárom ki, hogy a párnacsere miatt lett ez most hangsúlyosabb. Fene sem tudja. Azért a másik fejhallgatóból is sikerült kicsalnom ugyanezt a sercegés szerű zajt, csak annál feljebb kellett tekernem kicsivel a hangerőt. Szóval lehet, hogy nincs semmilyen rendellenes az egészben, csak mikor legutóbb hangosan hallgattam ezt a felvételt, opa2134-ek meg opa2604 volt az opa2111-ek helyén, illetve a párna is más volt.
-
törölt tag
válasz Samtya #60783 üzenetére
Nem állítottam semmit, hónapok óta ugyanúgy használom. Szétszedtem most a fejhallgatót, nem látok beszúródott hajszálat sem.
Mivel mindkét oldalon egyszerre jelentkezett (legalábbis én így vettem észre), én az egyetlen megmaradt "közös részre" tudok gyanakodni, a fejhallgató kábelre. Bár az is igaz, hogy egyelőre nagyon-nagyon kevés felvételnél tapasztalható, de biztos vagyok benne, hogy még ennyi sem volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Samtya #60779 üzenetére
Kezdek? Think again.
A Fostex T40-re és a Sexy Philips-re is kellene új párna (előbbire csak esztétikai okokból, utóbbi a gyári párnával gyilkolja kényelmi szempontból a fülkagylómat), kb. most jutottam el odáig, hogy rendeljek is rájuk. Majd elválik, hogy melyikhez melyik párna lesz a legjobb.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ribizly
veterán
válasz Samtya #60734 üzenetére
Jah. Azért durva, hogy ahonnan indultam (Creative sound blaster audigy 2 zs, sennheiser mx500, sony mdr-x200, Creative i-trigue 3800) elég komoly kis változáson ment át itt minden. És közben kicsit beleláttam ebbe a világba is.
-
Spíler
őstag
válasz Samtya #60573 üzenetére
Akkor én meg szolgáltatnám a hangulathoz illő zenét.
-
Bodz
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz Samtya #60565 üzenetére
Ezeket simerem, de nem tetszenek. Ez a kedvencem egyébként, csak sajnálok ennyit kiadni érte. Mondjuk még mindig olcsóbb, mint ez az Oppo.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
emiki6
veterán
válasz Samtya #60514 üzenetére
Sikerült rászenvedni a 1540 párnákat. Sokkal lengébb így a fejes, mint az idők során meglapult 840 párnával.
Összességében nagyon más lett, átrendeződtek az erőviszonyok, 1-2 sajátosság megmaradt, de lényegében egy másik dimenzióba került a fejes.Visszahúzódott az a mindent elborító borongós mély, persze azért maradt még belőle, de most már nem olyan sötét a hangja. Ellenben a magas egyes részei (5 és 10 khz között) sokak lettek (az "sz" hang kifejezetten és a cinek). - "although i add a toilet paper square in front of the driver, really calms the highs and brings it back to neutral" - ezt lehet kipróbálom, de lehet marad így (nem szeretem le-fel rakosgatni a párnát)
Egyelőre még szokom, így folyamatosan változik a véleményem (+ továbbra is zenespecifikus, hogy jobb e vagy rosszabb), de fura, hogy nincs kifejezetten sok mély, ám van a mélynek alja. Úgy érzem kicsit közelebb került ahhoz a hanghoz, amit Tim T40-e alapján vártam ettől a fejestől (a T40 dobjai nagyon valósnak hatottak számomra, most már itt is egész jók), jóval realisztikusabb lett a hang (nem valósághűségre, inkább beleélhetőségre, gondolok). Lehet a 880-ra nem lesz szűkség.Lényegében a mély jobb lett, a magas túl sok, a közép vagy kevés vagy rendben van, nem tudom.
Bármennyire volt túlzás az a sok mély, őszintén szólva kicsit hiányozni fog, megvan a maga bája.
# Fostex T50RP MK3 / MKIII
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Benhill
senior tag
-
htc07
addikt
válasz Samtya #60287 üzenetére
beakadt a térdembe amikor lehajoltam, megrángattam kicsit, azóta nem szól, és a telefonom is csak vonalbemenetként ismeri fel, fejhallgató helyett. gondolom a kábel szakadt el.
igazából nekem bejön a hangszíne a 450-nek, azért szemezek a 950-el, nem tudom, annak mennyire hasonlít a hangképe.
-
Spíler
őstag
válasz Samtya #60116 üzenetére
és Dorien
Köszi.
Tehát akkor nagy valószínűséggel K240S van többségben a srácokon,ami otthoni zenehallgatásra nem nagyon közkedvelt(nem a sextett-ről beszélek). Különben most elég baráti áron lehet hozzájutni.
Joe Bonamassa "keze" amiben benne van,az nem lehet rossz(nekem)[ Szerkesztve ]
-
-
Spíler
őstag
-
-
EQMontoya
veterán
válasz Samtya #60021 üzenetére
OKok, este teszek vele egy próbát.
Milyen feszen mérjem az ellenállást?
Sok kárt már nyilván nem okozok, de nem akarom elpukkantani a valamennyire még működő balos drivert.4 éves amúgy, de irodai használat, szóval napi több óra, olykor azért sikerült leverni az asztalról, ilyenek. Kapott az élettől...
Igazából majdnem gazdasági totálkár, de ha már rajta van az a 10/22 felirat, csak rendberakom.Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz Samtya #60018 üzenetére
A következőképp néz ki a dolog ugye:
Jacken három pont van, bal, jobb, nulla
Balos driveren három pin van beforrasztva, a sajátja, középen a jobbos (igazából csak rögzítési célokat szolgál), illetve a nulla.
Ebből az utóbbi kettőre rá van forrasztva a kábel, ami átviszi a pánton a jelet a jobbos drivernek.Mértem gyakorlatilag az összes értelmes kombinációt (ahol ugye közvetve vagy közvetlenül összeköttetésnek kell lennie), és van.
Same rules apply!
-
sunnyi
csendes tag
válasz Samtya #59866 üzenetére
Sziasztok, fejhallgatót szeretnék venni kérném a segítségeteket.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Elsősorban melóban, irodában.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
50k vagy 75k
4.) Új vagy használt?
Új
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.
6.) Zárt vagy nyitott?
passz, kollégáknak nem hiszem hogy zavarná nyitott sem.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
középtartományban erős, lehetőleg egyenes hangképpel
8.) Honnan vásárolnál?
elsősorban hazai boltból, de külföld is szóbajöhet.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
HP/Lenovo PC-k dedikált hangkártya(Realtek ALC221), Xiaomi/Nexus mobiltelefon.azért írtam két összeget, kíváncsi lennék mind két ár kategóriában mi lehet jó, egyáltalán megéri-e nekem 75k körül vásárolnom ha csak normáls pc-s hangkártyáról hallgatom. Eddig Bose-t néztem az tudom még drágábbak. de reménykedem hasonló tudással jobb ár/érték aránnyal találok hasonlót, ha nem akkor maradok annál.
a Bose qc25 egyébként telóról egészen korrektül szólt
Nyugalom, a hosszú élet RITKA!
-
Spíler
őstag
válasz Samtya #59971 üzenetére
Az sem rossz ár,csak annak "hártyás" párna borítása van,a 900-asé jobb(szerintem),legalábbis tartósabb.Bár 2 évente cserélni egy párnát,senkit nem vág földhöz.
Végre egy kis pörgős zene. A The End c.albumuk is Zseniális.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Samtya #59955 üzenetére
Köszi szépen, utánanézek. Itt Genuine Replacement Ear Pads Cushions for SENNHEISER RS195 HDR195 Headphones Dimensions: 4.1" X 3.2" (105 mm X 82 mm) méretűt írnak.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Samtya #59880 üzenetére
518 nem visszalépés? bár 40e körül megy, ami alig kevesebb, mint az 569 vagy 579, ezt nem igazán értem. az újabb szériák nem sikerültek jól? a mélyet szeretem, kellő mennyiségben, nem érzem hiányát a jelenlegiben, pedig sok hallgatott zenémben jelentős.
nincs rossz állapotban, nem szeretnék feleslegesen váltani, csak érdeklődtem. alapvetően márkát nem szívesen váltanék, igazán kedvelem.
köszi a választ
-
J97
tag
válasz Samtya #59820 üzenetére
Igen, valóban nagyon megtévesztő, mivel tényleg úgy néz ki. Ezért is próbálkoztam vele, illetve volt olyan weboldal ahol kihúzhatóként jelölték a 451 -nél is. Viszont akárhogy próbáltam nagyon nem akart jönni. Kár érte! Remélem nem törik meg a kábele, megpróbálok nagyon vigyázni rá! Köszi a segítséget!
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
J97
tag
válasz Samtya #59816 üzenetére
Próbáltam úgy is de nem nagyon engedett. Ennyire nehezen jönne? Vagy lehet ennél a típusnál tényleg nem cserélhető? A videóban 451G van illetve 461 és 471.
Ezeket olvastam még:
Egyik felhasználói vélemény:
Hátrányok
Ami előny a kis súlyban, az másrészről hátrány az anyagminőségben. A kábele is meglepően vékony félő, hogy nem fogja sokáig bírni (nem cserélhető). Összeségében nem az örökkévalóságnak készült, de talán nem is ez volt a cél.A másik meg egy itteni [hozzászólás].
Nem tudom, jó lenne ha tényleg cserélhető lenne!
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
lajxko
tag
válasz Samtya #59778 üzenetére
Igen még a korábbi, rég kifutott AD-500-ról van szó, azt mondta a cég, hogy van még nekik elfekvőben egy bontatlan darab. Erről vélemény?
Nem vagyok az az ezermester típus, egy pesti címmel beszéltem ([link] ő azt mondta, hogy kb 8-10 ezerbe jönne ki a javítás. 16500 volt maga a füles, és még 16 hónap garancia van rajta.. most kókányoltassam össze saját pénzem, bukva a garit? Aztán ha máshol is megadja magát? Váá magam se tudom mi legyen.
-
Spíler
őstag
válasz Samtya #59767 üzenetére
Szanaszét hajtom reggelig
Bakker,tényleg sziszeg és néha recseg is,csak azt nem nagyon hallom,olyan erősen búg is.(#59768) Uzsidoboz97
Zajos környezetben érthető a zárt,meg tényleg jó kis fejes az(ha jó).
Slx HD662 EVO-t kéne kipróbálnod esetleg,ha ez bekrepál.[ Szerkesztve ]
-
Uzsidoboz97
csendes tag
válasz Samtya #59762 üzenetére
Hibás? Egyszer egy már volt cserélve az is hasonló volt de arra nem emlékszek hogy ilyen szinten-e. Holnap bemegyek MM-be kipróbálom a kiállított darabot. Poweramp, jetaudio plus meg stock CM zenelejátszóval is csináltam mindegyikkel ilyen :\ Most néztem laptopon is.
[ Szerkesztve ]
They say avoidance never heals but this sure feels good.
-
Spíler
őstag
válasz Samtya #59750 üzenetére
Nem értem a Pio-nál ezt a sziszegést,esküszöm nálam semmiről nem sziszeg sőt,távol áll tőle,de még csak nem is olvastam,hogy valaki erre panaszkodott volna.Azt már inkább,hogy esetleg a mély picit sok,nem értem.Azt tudom elképzelni,hogy a forrás a hibás.Még a Fiio E10K-ról sem sziszeg.Esetleg a fülem ennyire xar,hogy már nem hallom ugye,ugye,az öregség előnyei
[ Szerkesztve ]
-
Uzsidoboz97
csendes tag
válasz Samtya #59748 üzenetére
Dede az a 10 centis, a filc lap a 681 evohoz van. Nekem sima 681-ből van a nagyobb előszőr csak betömködtem a párna alá úgy hogy az érintkezet a fülemmel de nem volt sok különbség. Ketto darab meg már nem férne bele.
-
Uzsidoboz97
csendes tag
válasz Samtya #59745 üzenetére
Sajnos csak egy pár van beraktam nagy nehezen de nem sokat javult. :\ hogy kéne bele rakni? Csak a drivert takarjam le vele, vagy azt a két lyukat is ami fehér papirral van bevonva?
Neten láttam más fejeseknél működött hogy blu tack-et raktak a driver mögé a "doboz" hátfalára, az működhet? Vagy nem erre van? Ha valaki tud esetleg más mod lehetőséget szívesen meghallgatom gari nár nincs mert jacket cseréltem.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest