-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz Roxkex #61807 üzenetére
Nos. Ma voltam is a boltban s mindenféle kekeckedés nélkül egyből kicserélték a hibás fülpârnát. Sőt még a blokkot se kêrték el. De persze nálam volt
Szóval eddig pacsi az arkadiahangszer.hu-nakRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz fericske #61797 üzenetére
Már már talán azt mondhatom, hogy lassan jó is lesz
Habár a bőr pántot nem tudtam kiszedni sajnos :\ De így is sokat sikerült rajta lazítanomEttől más téma.
Fel akartam rá rakni a szövetes fülpárnát és azt vettem észre, hogy az egyikből hiányzik a gumis rész Míg a másikban ez ott van! Ebből következően azt amelyikből hiányzik könnyebb is volt felrakni míg a másikat nehezebb. De amelyiket könnyebb volt felrakni (amelyikbe nincs a gumis rész) az természetesen túl könnyen lejön. Úgyhogy úgy néz ki lesz egy utam majd az arkadiahangszerbe Holnap ! Kár, hogy csak most vettem észre.. :\ De remélem nem fognak szívózni és kicserélik a fülpárnát. (Vagy ahogy az eljárás kívánja az egész terméket.)Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz fericske #61785 üzenetére
Rendben, köszi a tippet !
Tehát akkor csak azt a 2 fémpántot fogjam és jobbra meg balra húzva valahogy ? :\ (Nem igazán értem a gondolat menetedet de aztán lehet, hogy amiatt hogy késő van :\)Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz Roxkex #61718 üzenetére
Nos. Első körben HD 662 EVO tulajok felé szolnék. Vagy aki volt tulaja ennek (az egyébként fasza!) fejesnek
Ugye csütörtökön vettem meg a fejhallgatót. Superlux HD 662 EVO. Tetszik a fejes, a hangja még kicsit szokatlan. Jelenleg bejáratás alatt áll! Továbbá esténként direkt felrakom valamire, hogy egy kicsit a szorosságából engedjen.
Továbbá a kérdésem az az volna, hogy ez a fejhallgató mennyit fog engedni a későbbiek során a szorosságából ? (Vagy esetleg valami ötlet arra, hogy ezt meggyorsítsam ? :\)
Sajna nyomja a fülemet egy idő után.
Nyilván valóan nem a párnák nyomják a nagy fülemet hanem a belső műanyag, mert nagyobbacska a fülem :\ És ez nagyon rá szorul. Amikor megvettem akkor felpróbáltam de akkor még nyilván nem derült ki rögtön mert kb 30perc 1óra után kezdem érezni. :\
Ezért eléggé a felé hajlok, hogy elállok a vásárlástól valahogy. (Habár nem rendeltem meg neten :\ Hanem telefonon felhívtam őket és érte mentem .. De elvileg van ez a 3 munkanapos dolog )
Ha meg nem sikerül akkor :\ Ez van
(Invotone HD 2000 az határozottan lazább is volt már a kezdetekkor) Alapvetően az viszont tetszik, hogy nagyon jól szűri a zajokat , talán jobb is egy kicsit mint az invo volt.Sajnálom ha nagyon nagy blődséget kérdezek
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz Samtya #61721 üzenetére
Rendben!
Köszi a tippet ! Ha esetleg zavaró lesz akkor majd berakok közé egy ilyet.Egyébként most egész este azt szimuláltam, hogy a fejemen van (HI-FI-m nagyjából annyira széles mint egy fej) és arra raktam rá a fejhallgatót s szólt egész végig a zene. Aztán most a szorosságából egy kicsit talán visszább vett :3
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz Spíler #61717 üzenetére
Rendben !
Köszi
Már megijedtem, hogy a bolttal van valami rossz tapasztalat. Mert már ott megvettem a fejhallgatót !Már megvettem a fejhallgatót (Superlux HD 662 EVO) az arkadiahangszerbolt-nál. Át is vettem és már nyüstölöm.
Elsőre ez eléggé szorosnak tudom mondani. Ez fog valamennyit lazulni egyébként ?
Továbbá, egyéb ötlet, hogy mégis hogyan lehetne kicserélni a fülpárnákat a szövetesre ? Eléggé nehézkesnek tűnik és feszítgetni egyelőre nem igazán akarom (/merem).
Előre is köszi !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Köszi szépen !
Viszont az egy kicsit eltántorított, hogy külföldre kell vissza juttatni
Esetleg az arkadiahangszer.hu boltról van valami véleményetek ?Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Rendben !
Köszönöm szépen!
És a garanciáztatás az magyarországon belül történik vagy az is kint ?
Elvileg erre a termékre 1 év a garancia. Ezt alá tudja nekem valaki támasztani ?Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Óóó elnézést kérek! Hibáztam, kimaradt amikor elsőnek olvastam el.
De most már minden világos !
Ennek alapján (különösen, hogy az előző is az volt) a zárt felé hajlok ! Már csak amiatt is, hogy az előző Invotone HD2000-em is zárt volt !
Akkor viszont ez eldőlni látszik a Superlux 662 EVO irányába.Még annyi kérdésem volna, hogy a "Muziker.hu" bolt az megbízható ?
Innen szeretném rendelni. [link] Elvileg holnap meg is jönne :3 Ami nagyon jó lenne :3[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
válasz Alvarez81 #61696 üzenetére
Hát egyelőre még csak itthon használom de a későbbiek során amikor végzek az iskolával és megyek dolgozni (remélhetőleg január-februrár tájéka) akkor viszont hasznos lehet amikor egy-egy adott feladatba nagyon bele kell merülni. Ezért eléggé a felé hajlok, hogy a 662-t vegyem. Viszont a mély hangzások végett meg a 681 felé hajlok :\ Úgyhogy ezt még el kell döntenem a hétvégén és jövőhétre be is szerzem
Köszi szépen mindent !#61695 - Dorien:
Ezt a félig nyitott dolgot, hogyan kell érteni ? Mert a képek alapján nem teljesen világos. Bocsánat, ha nagyon nagy blödséget kérdezekMind a kettőnél igaz az, hogy nem állítható a fejpánt ? Illetve a tartó zsák + cserélhető fülpárna ? Meg a jack kábel (2db a rövid és hosszabb)
-
Roxkex
senior tag
-
Roxkex
senior tag
válasz Samtya #61642 üzenetére
És ez mennyire hasonló hangzásban az Invotone HD2000-hez ?
Illetve nem ismerünk egy olyan fejhallgatót ami nem ilyen "kicsi fityegő" jack kimenettel van megoldva !? :\ Hanem csak egy aljzattal effekítve. Mert így talán könnyebben fenn áll a kontaktosodás esélye mint, hogy ha "csak" egy aljzat lenne. Ha tévednék nyugodtan oktassatok ki !Szerk.: Használatához volt már lehetőséged ? És milyen élményt nyújtott ?
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Sajnos abba a helyzetbe kerültem, hogy a 2 éve és 8 hónapja vásárolt Invotone HD2000-es fejhallgatóm jobb oldala meghalt - Amikor ezt vettem akkor is tőletek kértem tanácsot a vásárlás ügyében, hogy melyik a legajánlatosabb. Ennek fényében most is felétek fordulok! Habár ezt a fejhallgatót nagyon szerettem és alapvetően különösebb bajom nem volt vele ami a hangzását illeti, viszont volt 1-2 "kényelmi" szemppont amit másképpen alakítottam volna ki rajta.1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Itthoni felhasználás az elsődleges és munkahely. (Iroda szerűség)2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Média fogyasztás, filmek nézése, videók nézése, zene hallgatás mellett ott van a játék is és kommunikáció (TS/Discord...stb).
Első sorban techno zenét szoktam hallgatni de mostanság egyre többet hallgatok rock és rap számokat is.
(Drowning Pool,Eminem,Funktasztikus hátha számít az előadó is!)3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Maximális összeg amit rá szeretnék költeni az 10 ezer magyar forint!
A HSZ végén aláhúzott "kritériumok" nem férnek bele ebbe a 10 ezer magyar forintos határba, akkor még hajlandó vagyok 2-5 ezer magyar forintot hozzáadni a termékért !4.) Új vagy használt?
Csak és kizárólag ÚJ jöhet szóba!
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt!7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Olyat mint amit az Invotone HD2000 fejhallgató tud. (Vagy esetleg jobb !? / Hasonló!)8.) Honnan vásárolnál?
Bolt kifejezettel nincsen megjelölve. Viszont mindenképpen szeretném itthon beszerezni a garancia végett.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Az esetek 99%-ban laptopra lenne követve a fejhallgató.Továbbá ami számomra "kényelmetlen" volt az Invotone fejhallgatómban az az, hogy a kábelek elvezetése "V" alakú volt. A két hangszórójából jött ki a kábel. Ha lehetséges akkor most egy olyat szeretnék beszerezni ami nem így van megoldva, hanem csak egy oldalt jönne ki. Továbbá ha még olyanra is van lehetőség, hogy ez nem FIX kábel, hanem cserélhető az már csak hab lenne a tortámon !
Előre is köszönök szépen minden választ amellyel egy kicsit is előrébb jutok a termék vásárlásához !
Sziasztok!
További szép estét kívánok nektek ![ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
válasz magyargyerek #36516 üzenetére
Én utcaira inkább a hallójáratos fülhallgatókat szeretem (nem rég vettem egy Xiaomi Piston 2-t) - Szóval én ezt inkább bentre , laptophoz játékra, filmre ... stb-re fogom használgatni - És teljesen jó
-
Roxkex
senior tag
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok , szeretnék venni egy fejest a laptopomhoz aminek sajnos csak egy jack kimenete van (ami egyben a mikrofon és a fülhallgató bemenet is).
"Feltételek:"
-Koleszban / itthon használnám laptophoz
-Zene hallgatás , játék , filmezés
-Nagyon maximum a 10ezer HUF ! (Magyarországon szeretném meg venni!)
-Mindenképpen vezetékes
-Circumaural
-Zárt (de ha nagyon nincs akkor lehet nyitott is)
-Mindenképpen mikrofonos
-Mivel főleg zenére kéne és olykor olykor egy koleszos lan partyra , ezért inkább a basszus ami jól jönne a től nagy magast lehetőleg hanyagoljuk és a doboz hatást is
-Laptopról hallgatnám , használnám-Ami a legfontosabb , hogy egy kábeles legyen (tehát ne külön legyen a mikrofon és a hang kábel) és ezek mellé mikrofon is legyen hozzá ! (mivel egy kimenetem van) - Már ha van ilyenre lehetőség , ha nincsen ne nyírjatok ki - Nem értek hozzá :\
Előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája