Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvarez81

    csendes tag

    válasz Roxkex #61694 üzenetére

    Nekem munkahelyen a 662 EVO van. Nem bántam meg, mert mi sokan vagyunk egy irodában, és tök jól izolál, ha el kell merülnöm valamiben. Egy rossz szavam sincs a hangképére, de valahogy nem a kedvencem. Nem tudom miért nem, mert nem találok rajta fogást. Nem igazán lágy a hangja, inkább pörgősebb. Nem keni a hangokat. Van benne basszus is, nekem az is pont jó. Szépen tisztán szól, nincs dobozhangja, Talán kicsit hideg a hangzása. Viszont tere, az nem nagyon van (külső DAC-ról picit jobb). Nekem olyan, mintha a teljes zenekar a fejemben ülne. Lehet, hogy ez vele a bajom, mert semmi más értelmeset nem tudok felhozni ellene.
    Szeretem, de mégsem szerelem... 681 EVO-m nem volt sajnos, de 662 EVO-ból már 3 db van a csapatban nálunk, ezek szerint a többieknek is megfelelet. A 681 EVO elvileg sokkal mélyebb, sokkal inkább V hangzású. Mivel a HD 662-EVO-nak szép lapos a frekvenciagörbéje középen is, ezért aki nem ehhez szokott, annak a női énekesek, cintányérok hangja lehet, kicsit túl sok is lehet. A 681 neked valószínüleg jobban bejönne a zenéidhez, de ha tényleg zárt kell az iroda miatt, akkor 662 EVO. Szerintem bőven árán felül teljesítő fejhallgató, pedig én még 12k-ért vettem :) .

    (esetleg hallgass meg egy Pioneer se-m531 -et egy Mediamarktban. Nekem az elődmodell van, és azt is szerettem. A 662-höz képest melegebb, lágyabb hangkép, de nem is olyan precíz, keni a mélytartományt, viszont szerethető. Nem teljesen zárt, de picit jobb is a tere. Ha az új modell ugyanaz, - mert kívülről ugyanaz - akkor egy próbát megérhet Szeretek filmet nézni vele.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák