Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
válasz Dorien #61293 üzenetére
Köszönöm ,de az AD900X egyelőre bőven túl van az árlimitemen, és még csak most pottyantam bele a külső DAC/AMP világba, nem akarnék egyből feljebb is lépni . Még a Beyerben sem vagyok biztos. Csak az nagyon tetszik, és elméletileg nagyon hasonló a karaktere mint a mostani fejhallgatómnak, aminek jó a zenei képe, de nagyon elmossa a részleteket középen, és mélyben. Egyelőre még ez a megállapítás is sokkoló, mert 2 hete nem így gondoltam. szóval csak lassan, megfontoltan haladnék..
-
Samtya
senior tag
válasz Sinesol #61301 üzenetére
Lehet venni. Amfiton TDS-15. Head-Fin van egy-két írás róla.
Spíler, nem biztos, hogy koppintás. Vannak előző modellek is, tudhattak ilyet maguktól is az oroszok. -
Spíler
őstag
válasz Sinesol #61309 üzenetére
Félreérthető volt amit írtam.Csak azért baj,hogy Orosz,mert nem tudom,hogy onnan,hogy lehetne alkatrészt szerezni.Egy Beyerhez 20 év múlva is van,de ehhez nem tudom elképzelni.Aztán lehet,hogy tévedek,nem néztem utána.
[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Tulku
veterán
válasz Spíler #61310 üzenetére
Én forrasztottam Sheratannak ezt a fejest...na egyszerű mint a a faék...kábelt kell benne cserélni 40 évenként és ennyi
Más...
Bodz említette (meg néha tán Fattyu is ) hogy a HD650-nek meghajtás kell és milyen szépen skálázódik, meghálálja a törődést...nos igazuk volt...eddig ezzel a BT egységgel és egy DX50-nek hallgattam, nem voltam elragadtatva, szerintem a két készülék hibáit hallgattam vele...
De tegnap Nigér AK240 játékosával már valami teljesen más hangot hallottam...szellősebb tér, sokkal jobb hangszerek...gyanítom, az AK320 +AK380 AMP kombóval jelentősen javulna, de sajnos el kell válnunk, mert vettem egy rolekszórát...de egy roppant kulturált, nekem nagyon tetsző hangképet hallottam, én sehol nem éreztem kiemelést, főleg a számomra nagyon háklis középmagas tartományon nem..Nekem az LCD jutott eszembe...
Kényelemre tökéletes, mintha semmi nem lenne a fejemen..
Aki úgy szeretne teret és részletességet, hogy azt nem középmagas kiemeléssel és az ehhez tartozó (számomra) fárasztó hangképpel kelti a hangkeltője, annak melegen ajánlom...
-
Alvarez81
csendes tag
válasz Spíler #61306 üzenetére
Köszi, de ezek nem túl mélybe hajlóak? Mindenesetre nyitva tartom a szemem.. Vidéken nem olyan egyszerű ezeket kipróbálni. Ha lenne lehetőségem Pesten körbenézni, nem zaklatnálak titeket, egyszerűbb lenne .
@ Dorien : Ó, hát egyből árukeresőn néztem, nem is gondoltam volna, hogy akár feleannyiért is beszerezhető.
Rákerült a listámra. De ezt is meg kellene hallgatnom valahol. Köszi! -
Tulku
veterán
válasz gaborka8x8 #61318 üzenetére
A 12 szereséből...
-
addikt
Videojátékoknál van problémám azzal, hogy a sztereó fejhallgatómon úgy jön a hang, hogy ha a hangforrás tőlem jobbra van, akkor csak a jobb fülemnél jön a hang, ha balról jön, akkor csak a bal fülemre kapok hangot.
Na ez nem élethű, mert a valóságban attól még, hogy jobb oldalról érkezik a hang, a bal fülbe is jutnia kell, normális esetben, ettől lesz igazi térhangzása valaminek... A valóságban így van, a virtuális világban nem igazán.
Sok játékban van beépített keverési beállítás, hogy pl 5.1 házimoziról tolom-e, vagy pl sztereó fejhallgatóról, de ez nem oldja meg ezt az előbb említett problémát.
Akkor az a kérdés, hogy meg lehet-e ezt jól csinálni? Van-e a hangkártya driverekben, vagy valahol olyan opció, amivel tényleg élethűen jön a térhangzás?
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
-
crowgun
tag
válasz Spíler #61339 üzenetére
Meg tudom erősíteni Spílert, az Audiocentrumnál meg tudod hallgatni. Valamelyik héten meg is hallgattam az Aeon-t, vittem egy Nad Viso HP50-et referenciának. Szinte a teljes aktuális MrSpeakers palettát meg tudod hallgatni náluk és az Oppo PM széria is megtalálható.
Hozzátenném, hogy nincs akkora tapasztalatom még fejhallgatózás és hangfalas hallgatózás kapcsán mint a legtöbbünknek itt, ennek megfelelően kezeljétek a véleményem. Naiv kezdőként nem gondoltam, hogy ténylegesen többet nyújt egy sokszázezer forintos fejes, ezért azzal a céllal mentem meghallgatni a kinézett fejest - MrSpeakers Aeon -, hogy bebizonyosodjon, hogy nincs már felfelé, egyszer és mindenkorra agyontaposhassam a hifibogarat, csak a termék prémium mivoltát, a presztízst és a márkát fizeti meg az ember, stb.
A hallgatott lánc végén egy M2Tech Marley fejhallgató erősítő volt, előtte pedig azt hiszem valamilyen Project CD lejátszó és Nordost kábelek. Klasszikus zenei CD volt épp ott és filmzenék. Kb. összesen 1 órát voltam ott és próbáltam minél inkább megismerni a fejhallgatót. Hallgatóztam a Naddal, majd az Aeon következett. Elszomorodtam egy kicsit, mert szerettem volna, ha véget ér ez a hifibogaras dolog, de bebizonyosodott, hogy ez a bogár hirtelen baromi nagyra nőtt és bizony kísérteni fog még jó ideig, tényleg van feljebb: az Aeonhoz képest a HP50 olyan mint egy szokol rádió, baromi nagy ugrás az Aeon. A tere sokkal nagyobb volt és mélyebb, a mély és főleg a szubbasszus tartomány szinte beremegteti a fülest, de nem azért mert sok, abszolút rendben van, a közepe kellemes, a teteje is tetszett, nem bántó, szépek a cinhangok, kerekek és testesek. Neutrális fejhallgató, a tónusa talán kicsit sötét. A Marley teljesen fel volt csavarva és úgy sem volt túl hangos, szinte felzabálta a fejeserősítőt, sajnos kell neki kakaó, LG V20 telefonról főleg nevetségesen gyengén szólt.
Egy meghallgatásra mindenképpen ajánlott. Én mindenképpen fontolgatom, hogy egyszer majd, ha lesz píz... Nagyjából ennyi, remélem segítettem valamennyit.
[ Szerkesztve ]
-
crowgun
tag
válasz crowgun #61340 üzenetére
Még néhány infó, a szerkesztés már lejárt:
- Nemrég jött ki a fejes, túlvan már a hypeon, az első vásárlók és kipróbálók kezdik kipörgetni és eladogatni ebay-en, head-fin, láttam már többet is 200k alatt elmenni, érdemes nézelődni annak, akit érdekel a fejes, bár nem tudom mennyi a példányok közötti szórás és mennyire érdemes meghallgatás nélkül megvenni
- Hallgattam Ether Flow C-t is az Aon mellett, még mindig ez a MrSpeakers flagshipje, de nem annyival jobb az Aeonnál, mint amennyivel többe kerül, szerintem nem éri meg a felárat -
fattyu
veterán
-
Spíler
őstag
Megjött az Alzától a DT990/600,egy nappal korábban mint ahogy ígérték.
Sokat nem írnék róla mert:
1.Ti úgyis jobban ismeritek mint én
2.Nincs bejáratvaPár észrevétel:
1.Minden forintot megér amit kifizettem érte
2.SAP-8 60% körül kihajtja tökéletesen
3.Nagyon kényelmes
4.Qrva jó hangja van (tudom relatív)Ez már felveszi a versenyt a Koss KTX/Pro1-el.Furcsán hangozhat,mert kinézetre a Koss olyan mint egy gyerekjáték,de nagyon jó hangú kis fejes.
[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest