-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Samtya #104343 üzenetére
Csak ki kellene próbálni a konkrét típust - fejformától is nagyon függ a kényelem.
Csak azért neked írom a választ, mert Te konkrétan a DT-990-et hoztad fel példának: nekem kicsi (de legalábbis nem nagy) a fejem, motoron M-es bukósisakot hordok, nincs is motoros ismerősöm, akinek ez a sisak elégséges volna, mindenki L-es, XL-es bilit hord. Viszont a DT-990-et 5 pöttyre kell kihúzzam a 8-ból, így kényelmes a felfekvése. Lehet rossz helyre tervezték a fülemet....
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz Samtya #88121 üzenetére
Hát nem tudom mi befolyásolhatja de hallgatva a felvételt hasonlót hallottam lewitzel,hogy van basszus de inkább vékony a hangja volt olyan felvétel ahol kellemes volt pl egy dob szólónál de más felvételnél meg vékonynak éreztem pl hip hop vagy mondjuk valami mix felvételnél a hyperx alfának már nem ilyen a hangszóró része ahogy a videón láttam meg azon voltak valami fúrt lyukak valami basszus kiengedés vagy mi a tököm az ISK-n olyan pl nem volt.De hogy lehet az most ugyan az a hangszóró lehet bennük vagy csak hasonló,és ha ugyan az akkor,hogy tudják elérni,hogy az egyikben sok legyen a mély a másik meg vékonyabb legyen?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Ba cy lus
addikt
válasz Samtya #87339 üzenetére
amiről lehetett hallani, hogy kicsit túl sok.
Hát, ha már hallani lehet róla, akkor esélyes, hogy nekem sok lenne a magasa, de ki tudja. Persze nem mostanában fogok elmenni meghallgatni még nem hallott fejhallgatókat.
A fő kérdés az vele kapcsolatban, hogy tud-e annyit, hogy a HD600 ne érje meg a felárat.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Samtya #87331 üzenetére
Ha lenne itthon egy, szét is szedtem volna, csak, hogy mutassak egy fényképet a belsejéről. Így, hogy nincs, ez csúszni fog.
Videot, csak egyet találtam. Korábban is kerestem már rá, akkor se volt több.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Samtya #87327 üzenetére
Features:
1.Heavy bass design brings pure and powerful bass shock feeling.
2.Stable PET diaphragm perfectly reproduces the music details, sound field and layers.
3.High protein PU leather ear pads for comfortable wearing.
4.Ergonomic design fits for different head shape wearing.
5.High-quality OFC cable can effectively reduce the sound quality loss.
Specifications:
*Color: Black
*Transducer Principle: Dynamic, stereo
*Driver Diameter: 40mm
*Impedance: 24Ω±15%
*Frequency Response: 10Hz-25KHz
*Sensitivity: 97±3dB at 1KHz
*Max Power: 50mW
*Rated Power: 20mW
*Cable Length: 1.6M
*Adapter Plug: 3.5mm/ 6.35mm gold-plated
*Item Weight: 220g / 7.8oz
*Package Size: 24 * 22 * 8.5cm / 9.4 * 8.7 * 3.3oz
*Package Weight: 480g / 17oz
Package List:
1 * Headphone
1 * 3.5mm to 6.3mm connector
1 * Carry Bag
1 * Users' Manual(English & Chinese)[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Samtya #87250 üzenetére
Youtuber éppen nem vagyok de szoktam nézelődni ott,ha valami érdekel akkor ott is utána nézek,pont ezt a videót láttam nemrég Azt láttam,hogy vagy egy tizesbe kerül ami tényleg nem rossz ár.
Ami a linken van az most a lewitz vagy a lewitz a koppintása az ISK-nak? És a LEWITZ HP8500 hogy szól az sl150-hez viszonyítva?És ez a teljes fület elnyeli? Tegnap este bass hip hopot hallgattam olyan mélyek voltak,hogy na csak.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Geree
senior tag
válasz Samtya #87198 üzenetére
Köszönöm, meglesem őket (főként "papíron" mert nem nagyon vannak "mainstream" boltokban ahol kipróbálható lenne...
esetleg supraaural változatok ilyen paraméterekkel? Ez a fő paraméter amiben nem vagyok biztos, melyik lenne kényelmesebb.
a friend in need is a friend indeed
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Samtya #87130 üzenetére
telefonnal is teszteltem, telefonnal azonnal halkul el.
darvinya: ugy nez ki a fules azonnal halkul el egy ido utan telefonnal, de elotte megy.
fules ugyanezt produkalta ket kulonboz hangkartyaval (technikailag ampdaccal).
elsore en is kondira gyanakodtam a dacampban, de arra eleg kicsi az esely, hogy ket kulonbozo usb "hangkartya" adja meg magat.
egyebkent azert is lehet, hogy a hangkartya eloszor halkul, mert egy 250 ohmos, nehezen hajthato fulesrol beszelunk.
---
[link] ugy nez ki beleallhat a hajszal a driverbe es az okoz pontosan ilyen hibat.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ooooobi
senior tag
válasz Samtya #87042 üzenetére
Nem gondoltam ilyen lesz, ha bekapcsolom a zajszürést akkor eltünik a fátyolosság, viszont kicsit fura is lesz. Azt gondoltam, hogy pont akkor lesz tompább, ha bekapcsolom a zajszürést. Ami amúgy a hangtónuson kívül nem nagyon változtat semmit, alig szüri ki a zajokat. Még azért adok neki esélyt, de közben elmegyek MM-be pár fejest meghallgatni. Ha találok valami szimpit ez megy vissza valszeg. Nem a Sony egy full alap, most nincs nálam, de googe képeket nézegetve talán MDR-V150.
#87041Pierre75: nem, ezt teljes kikapcsolt állapotban is produkálja[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz Samtya #86912 üzenetére
Hát kipróbálom aztán meglátjuk bár nincs tapasztalatom ebben,de biztos lehet hallani kis különbséget ha működik.
Igaz ez angolul van de a fickó azt írta ő hallott különbséget a járatás utánAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Samtya #86903 üzenetére
Ezt írják róla kicsit google fordító bocsi
"IsoTek - Teljes rendszerjavító és fiatalító korong
Az IsoTek Full System Enhancer CD nemcsak beégeti és demagnetizálja az audiorendszert, hanem meg is fiatalítja,
lehetővé téve a sebességváltó optimális működését.
Az IsoTek Full System Enhancer CD három számot tartalmaz. Az 1. pálya (30 perc) és a 2. pálya (30 perc) hasonló,
a másodikat nagy hangszórókkal és / vagy mélynyomó (k) val rendelkező rendszerek számára optimalizálták. Általában használja az 1. számot a
a legtöbb állványra szerelt hangszóró és a Track 2 a padlón álló modellekhez, kivéve talán a legkarcsúbbakat.
A 3. számot (5 perc) kifejezetten a hifi gyors „felpótlásaként” fejlesztették ki, amely egy kicsit
a „hi-fi aerobic” a kezdetektől, vagy a 0.1 és 0.2 számok, majd egy kicsit kevésbé átfogó demagnetizálási rendszer.
Jegyzet:
Ezt a CD-t csak oktatási célokra szánják, amely után ajánlott licenccel megvásárolni a CD-t"
Az egészet le kéne futtatni?Csak azért kérdem mert írja hifihez vagy mélynyomóhoz ilyesmi,ártani nem árt neki?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Samtya #86903 üzenetére
Na enne az IsoTek CD-nek most hirtelen utána néztem azt írja akár egy óra is elég járatni ezt a cuccot és a több napi hetit megcsinálja egy óra alatt.Hol lehet ilyet szerezni?
Ez lenne az IsoTek - Full System Enhancer & Rejuvenation Disc / Flac igaz?#RetepNyaraB
Az igen ,nem semmi akár egy hétig is tarthat a bejáratás[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz Samtya #86872 üzenetére
+1
Kényelemben és a mikrofonját teliktve magasan árkategóriája felett van. Kb az összes többszörösébe kerülő headset-et maga mögé utasítja így a szememben. Van 1-2 olyan ma már, ami mikrofon feature-ben jobb (pl. zajszűrés), de hangminőséget tekintve headset mikrofont jobbat még nem hallottam.
Hangilag sajnos limitált, de árához képest még az is teljesen rendben van, kb az alapján van beárazva.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Dorien
veterán
válasz Samtya #86819 üzenetére
"Ha sokáig mélykiemeléses fejest használtál, akkor el lehet hangolódva a hallásod."
Mondd ezt egy Beats tulajnak...
Kedvenc Innerfidelity videóm: [link]Crow: A Oneodio fejesek tudtommal mind zártak, a HD681 EVO meg (fél)nyitott. Szóval jobban fognak hangszigetelni, de nem lesz meg az a természetes térélmény. Az én ajánlatom az Omnitronic SHP-600 egy kis EQ-val megtámogatva: [link]
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
addikt
válasz Samtya #86819 üzenetére
Én is újat akartam venni. De közbejött az ebay és találtam egy majdnem újat, igaz egy éves.
A korai hibásodást már én is azután láttam meg hogy leütöttem a használtat. Azétr nem számított az ár mert ismerőstől szerettem volna a gyártótól jóval ár alatt.
Mindegy meglátjuk hogy bírja.
Gyerekkorom óta igénylem a basszust ezt tudom.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Greg204538
tag
válasz Samtya #85999 üzenetére
Köszi, én is ezt találtam megfelelőnek. Iszonyatos volt leszedni a gyűrűt amire a párna "válla" Kapaszkodik. Végül szerencsésen egyik műanyag szegecs forma bolha sem tört bele Öregedtem egy keveset a feszegetés alatt. Hova menjen rendelés a párnára, van bevett hely, discount esetleg? Ezer hála
[ Szerkesztve ]
-
atomanti19
aktív tag
válasz Samtya #85982 üzenetére
Ránézek a DT770-re, de nem tetszik a fejpánt belső részének a borítása. Képről ez a tipikus lepergős cucc. A mostani is 2 év után ledobta ezt a fura, puha műbőrt.
Ha jó a borítás akkor egy HA400-al hajtva kipróblom.Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
-
Sonja
nagyúr
válasz Samtya #85972 üzenetére
De az is forgalmazza. Picit többért, az igaz.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
_Smooth
senior tag
válasz Samtya #84487 üzenetére
Amúgy a DT990 Pro-ról mit érdemes tudni? Azt néztem, hogy az általad is ajánlott DT880 jóval drágább (kb a harmadával), mint az AKG K612Pro. Viszont a DT990Pro csak durván 10%-kal.
Nem következetes a számozás és a 990 alacsonyabb kategória lenne? Vagy sokkal régebbi, esetleg gyengébb konstrukció?
kb: 41k vs 45k vs 55k
A 880Pro meg majdnem 80k[ Szerkesztve ]
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
_Smooth
senior tag
válasz Samtya #84495 üzenetére
Köszi az infót.
A fejpánt (remélhetőleg) jó lesz. Ránézésre nagyon emlékeztet az ezeréve próbálgatott AKG-kra (pl. K530). Nagy fejem van, de haj még azért borítja (legalábbis ott, ahol a fejpánt tart ).
Közben véletlenül bukkantam rá a K712 Pro-ra is. Az a dizájn nagyon megfogott. Persze csak azért nem fogok többet fizetni (gondolom, hogy hangzásban is jobb, de előbb erre eleszek kíváncsi).# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Dave™
nagyúr
válasz Samtya #84487 üzenetére
A K612-t én is nagyon ajánlom, most ez a nyitott fejesem, és semmivel sem érzem rosszabbnak az R70x-nél, sőt. Az elején még volt egy kis karcossága, ez mostanra teljesen eltűnt, nagyon szép sima és kiegyenlített karakter, jó térrel, korrekt felbontással, meleg forrásról szerintem kifejezetten zenei produkciót nyújt, bőven túlteljesíti az árkategóriáját.
-
Stepo
aktív tag
válasz Samtya #84313 üzenetére
Nem feltétlenül ragaszkodok 1:1-ben a Pro 80 hangzásához, elég ha csak hasonló.(enyhébb V, vagy kiegyensúlyozott)
Vevő lennék egy hasonló karakterisztikával rendelkező, de minőségibb fejesre.(hangminőségre és anyagminőségre is)
Sajnos elég hamar elkezdett foszlani a műbőr és repedni a műanyag a Pro 80 feliratnál.
Ha azt a részt is fémből csinálták volna és a műbőr helyett valami minőségibbet használtak volna, akkor szinte örök életű lenne.(Bár a műbőr még orvosolható is lenne)
Vagy 60 ezerig ilyen nem létezik? -
Gzula[HUN]
addikt
válasz Samtya #84313 üzenetére
Az ISK8500-assal kapcsolatban azért megjegyzem, hogy ennyiért elég drága tud lenni, ha megfogja a vám. Ki kell várni vele egy akciót, és doboz nélkül (-4-5 dollár), ha 38 dollár alá esne az ára, akkor érné csak megvenni. Annyiért viszont egy ígéretes ár/érték arányú fejhallgató lehetne.
Más esetre INNEN rendelni egyszerűbb megoldás lehet. Ha egyébként megnézed Alin a vásárlók által feltöltött képeket, nem a promóciósakat, akkor tök ugyanez a szín jön szembe. Még a "8500" is stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Samtya #82941 üzenetére
Köszönöm a válaszokat !
Na, tegyünk akkor pontot ennek a végére. Ha az alis random kínai Takstar Pro 82 párna (mondjuk [ez], itt a mérete látszik az egyik képen) méretben passzol az MH751-re, az igazából nekem már elég (gondolom ezen a CM-es brand-elés nem változtat). A keretről a gyárit valahogy leműtöm, a hiányzó perforációt a peremébe belevágom, az újat ragasztani pedig (ha jól értem), felesleges, simán ragasztó nélkül felrakom.
Ha erre azt mondjátok, hogy így működhet, és egységsugarú mezei felhasználó számára túl nagy buktató nincs benne (egyetlen ATH M40x-em van csak mellé, azon párszor cseréltem párnát, de az egyszerű), én már rendelem is.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Samtya #82941 üzenetére
Ó, ezt benéztem, köszönöm a kijavítást.
Szóval, mint ahogy említettem korábban, az MDR-1A párnacseréjén már túl vagyok egyszer. Ami megjött utángyártott, az is 1-2mm-el kisebb volt a gyárnál, jógázni kellett, hogy a pöckök ugyanott legyenek, ahol kellene lenniük, de +5mm-nél már egyik lyuk lesz ott, ahol lennie kell (ahová először illeszted), a többi már nem.
Nem azt állítom, hogy lehetetlen a csere a 751-en, csak komplikált. Akkor inkább lyuk nélkülit rendelnék, és a régi "mintája" alapján vágnám ki a lyukakat mondjuk egy Pro82 párnáról.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz Samtya #82689 üzenetére
Jaja. Mondjuk ez egy nagyon jó kis teszt, mert nemcsak megemlítik, de fel is vette a csávó. Ráadásul szépen hallható, mennyire természetesebbnek hat mondjuk a Rode NT-USB a többihez képest, vagy mennyire robot-, dobozszerű egyik-másik.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz Samtya #82676 üzenetére
Az MH752 az egyik legkényelmesebb fejes a piacon. Ám arra soha nem tennék nem bőr/műbőr zárt párnát, mert mélyben nem túl erős és bizonyos esetekben már így is tud bántó lenni. A gyári párna bírja ameddig bírja, utána meg meg kell próbálni valamelyik Takstar Pro82-re építő gyártótól (Takstar, CM, Brainwavz) szerezni rá replacement-et.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Samtya #82678 üzenetére
Nem volt 400-as a fejemen, de kb. 1 éve gondolkodtam, hogy a TAD-500 utódjának beszerzek egy AVA500-ast. Mivel az továbbra is Japán belpiacos, mint az elődje, így utána olvasgattam. Akkor néztem frekvencia ábrákat is, és a 400-asban jóval kevesebb volt a mély. Nem találtam driver cserére utaló jeleket, ha volt is, nem sokat változhatott. Mivel az 500-as is vékonyabb hangzású, mint a Cloud, a 400-as szerintem nem lenne jó választás két mély bomba után.
A másik, hogy nem is biztos, hogy bejönne a plüss párnája, mert ilyen se nem circum, se nem supra. A széle vastagabb, és egyre vékonyabb lineárisan.Mivel a SE-M531-ben és ATH-M50x is több a mély az átlagnál, gondolom valami olyasmi hangzást keres most is.
Őszintén szólva elég nehéz egy M531 után annál is kényelmesebbet ajánlani. Nekem 2 db M290 volt, aminek tök ugyanaz a felépítése, mint annak, és TAD-500 után a 2. legkényelmesebb fejhallgató volt a fejemen.
X2HR még amiben van mély, meg memóriahabos plüss, de iszonyat, hogy szorít, pedig ott is nagy párnák vannak, meg nem is 30ezres kategóra.Ötletem elfogyott. Be kell menni egy boltba fejhallgatót próbálni. Nekem "golyó" fejem, mindegyik kényelmes
Ui.: Aliról már bátrabban rendelek, mint pl. Amazon.fr -ról
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Samtya #82676 üzenetére
Az AVA400 szerintem nem lesz jó, mert a féltesója, az 53mm-es hangszóróval, a TAD500 is úgy szól nagyjából, mint egy M40X, a 400-as sorozatban meg 40mm-es van, és a görbéje is "vékonykásabb". M50X után szerintem felejtős. Viszont megerősítem, hogy kényelmes ez a sorozat. Ha ez az irány, akkor inkább az AVC500 + plüss.
A CM MH752-n tudtommal nem cserélhető a párna, bár én ezt megoldanám
(#82675) Rimuru: Maga az, hogy textil/plüss párnával használnád, már vékonyít a hangján. Első körben én én az M50X-re rendelnék valami puhább párnát.
Esetleg:
- HyperX Cloud (valamelyik csomagban, talán a II-esben adnak hozzá ajándék textil párnát is, nézz utána, a műbőr párnája egyébként se a legjobb szerintem). Inkább enyhe V, mint mélyorientált, de szerintem jó választás. Én is szeretem a sok mélyet, de bejött.
- Dorienét elrontod egy textil párnával
- OneOdio Studio Pro igazából akármelyik változata, ledobod róla a gyári párnát, és felraksz rá egy ilyen hibrid párnát (95mm-es kell rá). Kényelmes, és marad sok mély, de inkább a SE-M531-nek lesz riválisa, az M50X azért részletesebb. Ha gyári hangzás kell, akkor a Pro 50 belőle, de ha nem használod műbőr párnával, akkor tökmindegy melyiket rendeled, mert az alap ugyanaz, csak a párna más (meg a doboz).[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
válasz Samtya #80783 üzenetére
Nem, elvetem a 3D nyomtatást, utánakérdeztem [link] és messze nem lenne olyan jó, mint egy fröccsöntött, az esztétikai oldaláról a dolognak nem is beszélve. A festést is elvetem, mert lepereg/lekopik hamar. (immár tapasztalat )
Arra gondoltam, veszek akkor fülpárnát. Ezt találtam, vélemény? [link] Csak még azt nem tudom hogy red vagy dark red legyen. Hajlok a dark red-re. Kompatibilis a HD 650-el (akkor a 6xx-el is)
A fejhallgató festésre visszatérve, butaság, mert hamar lekopik, hisz hajlékony, meg fogdosod, ide teszed, leejted, viszont ez: eléggé szexi lett (18+ [link] ), és ugye csak ott lett lefestve, ahol merev, szolid kis mod. Bár én ezt nem fogom megejteni, a 6xx-el szívesen barkácsolok, de a 800S-t hát inkább nem szedem szét, mert összerakom és nem úgy szól, ahogy szólt. Bár szétszedés nélkül, gondosan maszkolva talán lefújom
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Samtya #80755 üzenetére
Igen, vettem egy MSI GX740 laptopot és gondoltam milyen jól passzolna hozzá a HD 6XX, ha piros lenne a kerete
De lehet megint megpróbálkozom a festéssel [link] a nyertes spray színe és ára is jó, csak venni kell.
Sajnos a múlkori próbálkozásom: [link] a gumiszerű festékkel kudarcot vallott, igen hamar lekopott és csúnya lett, lásd a gép mellett ott van a 6XX hogy néz ki [link]
Persze ez csak szórakozás, nem kell komolyan venni. Másik opció lenne elmenni egy 3D nyomtató műhelybe, ahol vagy beszkennelik a szóban forgó alkatrészeket és kinyomtatják kiváló minőségben pirosban
[ Szerkesztve ]
-
magickonfig
tag
válasz Samtya #80646 üzenetére
Nekem elején kicsit szúrós volt a velúr és gyorsan bemelegedett. Esetleg a többi Brainwavz: báránybőr, micros suede vagy esetleg az angeld báránybőr?
Külföldi forumokon össze vissza írnak dolgokat. Pl.: angeld báránybőr: nagyobb tér és jobb mély a másik sokkal initmebb kisebb tér és jobb tisztább magas mély
Cél a kényelem és nagyobb tér, ha egyáltalán létezik.[ Szerkesztve ]
-
K_Gabor
tag
válasz Samtya #80591 üzenetére
Köszi!
Igen, volt pár nem olyan jó értékelés is, ezért sem rendeltem még be.
Tetszik az 1am2-is, de az jóárasítva is ~40ezer ami eléggé fájdalmas.
Körbenézek, hogy milyen lehetőségeim vannak megtapizni errefelé üzletben füleseket azt még alszom rá egyet.Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei
-
Zsohi
őstag
válasz Samtya #78128 üzenetére
Ott a pont, úgy néz ki a meghajtással lesz a gond és a hanganyag minősége is jóval kritikusabb szempont, mint más korábbi eszközeimnél tapasztaltam. Az LG V30-cal jelentősen javultak a dolgok, mély továbbra se az igazi, de legalább nem mosódnak el a részletek a mélyeknél. Az, hogy mi lesz a sorsa az egyenlőre rejtély. Tudnál ajánlani valami megfizethető erősítőt mellé(hordozhatóság nem szempont , otthoni használatra lenne)?
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
darkengurry
csendes tag
-
-
Fleto93
tag
válasz Samtya #77211 üzenetére
HD 668B lett, nagyon megtetszett neki képeken, hogy nem a szokványos pánt megoldás van a fejtetőn.
Azt mondta az EVO-m mérete is szokható, ezzel remélhetőleg nem lesz gond.Ahogy néztem ugyanolyan plüss párna használható ehhez is mint az EVO-hoz, be lehet ebből gyárit/jó minőségűt szerezni valahol?
Elvileg szerdán érkezik a fejhallgató, kíváncsi leszek, hogy mennyire válik be neki.
-
vamzi
senior tag
válasz Samtya #76977 üzenetére
Mivel a fő kábelköteg ezen átmegy, ezért tartós, végleges megoldásra van szükségem, mert nagyon kellemetlen szétszedni a fejhallgatót (7db vezetéket kell leforrasztani az alaplapról, az akku vezetékeit szigetelni kell, mert átvezetésközben zárlatot okozhat, ráadásul bele van sajtolva vezeték minden alkatrész belsejébe). Már szedtem szét és cseréltem benne alkatrészt. Szívesen kifizetem a gyári megoldást. De köszi az ötletelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Kuponkunyeráló
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest