-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
Francia Amazonon időnként leárazzák az X2HR-t ilyen 99-116 Euró között. Az enyémet 116Euróért rendeltem tavaly novemberben BF utáni hétfőn. Akkor olcsóbb volt, mint BF-kor. Azóta minden hónapban látom 1-2 nap ilyen áron. Érdemes vadászni rá. Könnyen hajtható egyébként, de normálisabb forrás nélkül elég cicásak a magasai. Egyébként meg elég fun.
[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
Elég jók, de az alaplapi hangkeltő nem lesz elég ezekhez. Hangerő talán elég lenne, ha kimaxolod, de nem fogják hozni azt a dinamikát amit tudnának nekik megfelelő forrásról. A K702 valószínűleg eleve mélyszegény lenne neked + válogatós a meghajtás szempontjából.
A listához veheted még a Philips Fidelio X2-t, a meghajtása könnyebb némileg, bár a hangképe ennek sem teljesen flat. -
törölt tag
Én elmondtam, ami az eszembe jutott az adott paraméterek mentén. Az Aurvana Live! hangkaraktere és ár/érték viszonya elég széles közmegegyezésnek örvend, kevesen vitatják, hogy kellemesen-dinamikusan mélyhangsúlyos fejhallgató, és hogy annyi pénzért nagyon jó vétel. A másik két ajánlatom vitatottabb, a többség szereti őket az árukhoz képest, de a kisebbséget zavarják a hibáik, vagy a különleges hangkarakterük - merthogy a Pro Monitor-nak és az M30-nak is különleges hangkaraktere van, amit nem mindenki szeret, e kettő esetében biztos hogy csak egyéni meghallgatás után érezheted meg, hogy te szereted-e. Az Aurvana Live! könnyebben elfogadtatja magát, de az persze mindig és mindenkor érvényes, hogy hifi készüléket csak meghallgatás után szabad venni, lehetőleg miután meghallgattál minél több versenytársat is.
-
törölt tag
Még én se hallgattam a Noontec Zoro-t, de a te szempontodból azt írják róla, hogy bár szépen szól, basszusban éppenséggel nem erős. Én ezt persze fordítva mondanám, bár mélyben nem erős, de szépen szól - ha igazak a hírek.
"Ennyiert mar erdemes lenne valami 50mm-es nem?" Nem. Vagy igen. Vagy nem. Vagy de.... A hangszórómembrán mérete nem a leendő vevőnek a fejhallgatóra szánt pénzkeretével függ össze, amely árkereted ráadásul elég harmatos árkeret, a 15ezres árkategória nem az a szint, ahol követelőzni lehetne, hogy "ennyiért" ilyen meg olyan legyen. Hogy hány mm-es a fejhallgató hangszórója, az a konstrukció függvénye, nem az áré.
"Valami jol kinenezo fejest tudtok ajanlani max 15k-ert?" Elég rossz megfogalmazás ez ebben a topikban, még akkor is, ha gondolom, hogy úgy értetted, hogy a jó hangminősége mellett legyen jól kinéző.
A rászánt összegeddel az a baj, hogy éppen ezen árkeretben a legritkább a jól szóló zárt, circumauralok kínálata, mint ahogy az ajánlott Noontec is supraaural inkább. A te igényeidnek kiválóan megfelel a Creative Aurvana Live!, próbálj valahol olyat venni (előbb persze meghallgatva, hogy neked is tetszik-e a hangja), sajnos már kifutott típus, és nem nagyon kapni.
Az árkategórián belül hangilag nagyjából megfelelne az igényeidnek a Digitech Pro Monitor is, amely azonban csak külföldön kapható, és inkább közepes szépségű, mintsem világszépe. No meg szóbajöhet az Audio-Technica M30, kicsit többért az M40.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest