Új hozzászólás Aktív témák

  • Samtya

    senior tag

    Mostanában jött meg ebayről a kínaiak szerint a Beyerdynamic DT sorozathoz való párna. Teszek be néhány összehasonlító képet. Méretei:
    - külső ármérő: 10 - 10,3 cm
    - belső átmérő: 5,5 - 5,8 cm a legszűkebb részen mérve
    - hátsó kivágás átmérője (felfogatáshoz): 6,4 - 6,7 cm
    - magasság: 2,3 cm
    Nem egy mérnöki pontosságú az alakja, az egyik 1 mm-el alacsonyabb is a másiknál. "kínai" minőség, az egyik belső varrásán van egy 3 centis hiba is.
    Az anyagának tapintása és a szivacs összenyomhatósága a CAL gyári párnájához teljesen hasonló, lényegében ugyanolyan, csak ez nem fekete, hanem sötétszürke. Tehát nagyon puha és jó tapintású. Enyhe szivacsszaga van, egyáltalán nem irritáló.
    1000 Ft az ára, ár/érték arányban ez a legjobb az összehasonlításban szereplő 3 ebayes párna közül. A másik kettő a Technics RP-DH1200 (800 Ft) és Bose QC1 (500 Ft).
    Voltam olyan perverz és rátettem a RetroDJ-re, rajtamarad, lehet vele használni, de elég arra a Technics párna is.
    Az utolsó kép nem ez a téma, azon egy Sony MDR-V55 látható Invotone HD2000 párnával és Superlux szivacslappal. Ugye a Sony gyárilag supra, így viszont circummá válik. Jobb mert hiába puha gyárilag, egy idő után mégis igazgatnom kell, mert supra. A szivacslappal az volt a célom, hogy visszavegyen egy kicsit a középmagas tartományból, mert nekem sok amennyit a fejhallgató tol. Egyelőre nem tudom mit mondjak, nem hallom, hogy visszafogta volna. :)

Új hozzászólás Aktív témák