-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz Dorien #61185 üzenetére
Na-na! Azért ne ferdítsünk, Nehogy azt gondoljátok már hogy rászorulok erre. A kollega tett egy rendkívül felelőtlen kijelentést, most már viselje is a következményeit.
Mondjuk amíg nem firkáltad ide ezt a förmedvényt még úgy voltam vele írok neki hogy természetesen nincs erre szükség én hiszek neki. De ezek után már úgy vagyok vele, hogy nem élek a visszautasítás lehetőségével és már csak azért is elmegyek érte.
Tulku - Akkor várom privátban a részleteket, hogy szombaton mikor és hova menjek.
-
smiti
veterán
Nem a tapasztalatát vagy tudását vonom kétségbe, Amennyit fikázott meg sz@rozott simán leírhatta volna azt a két mondatot amit más meg is tett.
Egy valami nem azért szar mert azt írják, hanem meg is mondják hogy miért. Na akkor az már elfogadható vélemény. Volt itt aki leírta, jellemezte. Az úgy már teljesen korrekt. De ha annyira sz@r, akkor ám legyen. Holnap megyek fel Budapestre, West-End-ben akár találkozhatunk is hogy ideadd.(#61144) Dave™ - Sajnos a kiírás szerint szombaton nincsenek nyitva.
(#61145) Dorien - Szerintem fel is hívom.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz fattyu #61133 üzenetére
Ez is egy igazi közösségépítő segítő szándékú poszt a részedről.
Mondjuk ha normálisan állnál hozzá a dolgokhoz, egyszer leírtál volna bármi hasznosat talán még hasznod is lett volna. Ha valaki rákeres erre a tipusra, akkor talán látná, hogy ezek a problémák vele. Nem csak a szarozásod szúrná ki az érdeklődők szemét.
-
smiti
veterán
Mi a gond a HD 461i -vel? 18k-ra van hirdetve egy bontatlan új 2 év garival, ha még ebből lehetne alkudni azt sem érné meg? Hangzásra rossz vagy minőségre?
A K518 miért kaka? Egy JBL SYNCHROS E30 utódját keresem egyébként...
Amivel szemezgettem még az az Audio-Technica ATH-AVC200, de sajna még találkoztam sehol ilyennel, meg az ismertségi körömben sincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Sürgős tanácsra lenne szükségem fejes vásárlása ügyében.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
-Legfőképpen otthoni környezetben, leginkább fekve.2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
-90 % filmnézés , maradék kevés esetben zene.3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
-20000 ft maximum4.) Új vagy használt?
-mindenképpen újat szeretnék5.) Circumaural vagy supraaural?
-Circumaural6.) Zárt vagy nyitott?
-Zárt , hogy ne zavarjam a körülöttem pihenőket7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
-Megfelelő dinamikával szóljanak a mély hangok de ez ne nyomja el a magas hangokat sem.8.) Honnan vásárolnál?
-Olyan üzletből ahol esetleg van lehetőség a kipróbálásra is9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
-Az elsődleges forrás egy Acer Iconia Tab A3-A40, ezen nézek filmeket és sorozatokat de tervbe van véve egy laptop beszerzése is.Esetleg egy ilyen Sennheiser már elfogadható lenne? Van most aprón egy új elfogadható áron.
De nagyon szívesen meghallgatom a jó tanácsokat.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Tudom nem teljesen idevág a kérdésem, de szeretnék segítséget kérni.
Vásárlási terveim között szerepel egy CREATIVE Sound Blaster X-Fi HD hangkártya beszerzése. Ezzel egyetlen egy gond van, hogy az előlapján csak 6.3mm-es dugaljak vannak a fejhallgatónak és a mikrofonnak.
Ehhez szeretnék venni olyan 3.5mm to 6.3mm átalakítót, ami viszonylag jobb minőségűnek számít, és a lehető legkisebb mértékben lóg majd ki a hangkártya előlapjából.
Most van egy ami a Sennheiser fejhallgatómhoz járt:
Ha lehetne valahonnan akkor vennék még egy ugyanilyet, vagy 2 db másfajtát de egyformát.
Melyiket ajánlanátok és honnan lehet beszerezni ilyen jobb minőségű cuccokat?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest