Új hozzászólás Aktív témák

  • Samtya

    senior tag

    válasz kutkut #61205 üzenetére

    Szia!
    Az imént nekifogtam volna a HD562-t összehasonlítani az általad említett Pioval, de meghiúsult mert fejre helyezés közben eltört a Superlux pántja. Mindkét része szinte ugyanott. Nem csináltam vele semmi különöset csak fel akartam venni. Ezt a példányt nem kellett feszegetni, mivel Spíler kollega korábban már jól kitágította hajszárítós módszerrel (amit javaslok tovább fejleszteni, lehet túl nagy hősokkot kapott a műanyag).
    A gyári állapotú HD562 jóval szorosabb lehet, mert sokan említik, hogy túl erősen szorít. Az én példányom egyáltalán nem szorított 2-3 órát is tudtam hordani.
    Neten utánanézve mások is említenek fejpánttörést, full műanyag a pánt sajnos, az anyagminősége mostmár kérdéses, valószínűleg öregedésre hajlamos ez is.
    Női énekhanggal összehallgattam mégis. Egész hasonlót produkál mindkét fejhallgató. Talán a HD562 egy picit jobb is. Jó értelemben fókuszáltabb, az előadó kicsit előrébb van térben, hajszálnyit hangsúlyosabb a középtartomány. A mostani akciós árát bőven megéri ez a hang. Neked mérlegelni kell a dolgokat, nekem meg Teardrops From My Eyes, aztán javítás (majd egyszer). :K

Új hozzászólás Aktív témák