- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- League of Legends
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Path of Exile 2
- Battlefield 2042
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz EQMontoya #60098 üzenetére
Csak eszembe jutott erről, hogy amúgy ilyen szempontból kicsit "alattomos" a beyer. Pont annyival kisebb a párnája kerülete, hogy ne tudd rátenni egy átlag fejhallgatóra, ellenben a beyerekre meg rá tudod tenni az átlag párnát, ha akarod (csak nincs értelme...).
Ha a Fostexre rámenne a beyer párna, lehet felforgatná a modding communityt...[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
szakibá...
senior tag
-
Samtya
senior tag
válasz EQMontoya #60015 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ha már látod a membránt, tehát eddig eljutottál, akkor mondjuk a kivezetésekre vékony drótot (pl kis kötöződrótot, aminek csak a végeit blankolod) rátekerve próbálod valamivel meghajtani. Esetleg kimerült ceruzaelemet hozzáérinteni egy pillanatra és nézni, hogy mozog-e vagy serceg.
-
-
Tim82
félisten
válasz EQMontoya #59997 üzenetére
Még mindig az a jó módi, hogy kérsz rá árajánlatot valamelyik itthoni Beyerdynamic-partnertől (Basys, Bluesound), mert raktáron valóban nem tartanak drivert, a gyártótól kell rendelni.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bodz
nagyúr
-
Sinesol
veterán
válasz EQMontoya #56295 üzenetére
Ja, rosszul emlékeztem tényleg.
Most visszakerestem az ominozus cikket és nem Teslaként, hanem a Tesla technologia ellenfeleként emlegették, mivel a driver több mint egy Tesla erősségű a felhasznalt permendur anyagnak köszönhetően, ami közel 2,5 Teslara is képes elméletileg.Mondjuk a Beyereknél ha jol tudom azert nevezték Tesla drivernek a cuccot, mert egy Tesla erősségű volt, szóval a logika szerint ez is Tesla, hiszen ez is megvan legalabb 1 Tesla erősségű...
[ Szerkesztve ]
-
-
Sinesol
veterán
válasz EQMontoya #55886 üzenetére
Amennyire tudom a D7000 szeria volt az utso, amit a Fostex szàllított. Aztàn a Fostex beszüntette az üzletelést velük, emiatt jelenleg màs, talàn sajat cucc hasznàlatàra kényszerülnek.
A szakavatottak szerint ezek az uj szeriak épp emiatt nem is igazàn ernek a regiek nyomaba és inkàbb a Fostex fejeseket tartjàk szàmon a regi szeriàk utodjaiként.
-
-
törölt tag
válasz EQMontoya #55241 üzenetére
Igen, mert tudják a gyártók is, hogy mindenki terelődik a hordozható cuccok felé, és megpróbálják eladni úgy a termékeiket, hogy milyen szuperül megy hordozhatóval. Ami ordas ferdítés, eddig nem nagyon hallottam olyan fejest, ami hűde jól ment volna úgy. Kivéve talán azokat a fejeseket, amik amúgy sem voltak olyan jók, hogy javítana rajtuk egy normális forrás.
-
Tulku
veterán
válasz EQMontoya #55170 üzenetére
Kammerernél tetten érhető megalapozottság, megfigyelés, fizikális viszony is az adott folyamatokkal kapcsolatban, csak rendre elhajlik ezotérikus felhangokkal megspékelve....olyan kissé szürreálisan bölcsészlelkület....
Itt minden elem hibádzik, kivéve a határtalan magabiztosság...általában ez egy bizonyos elkövetői körre érvényes sajátosság, de most PC van MO-n, így nem írom le pontosabban...
Mondjuk filmen a kettő viszonyát úgy tudnám jellemezni, mintha az egykori Nyugat spiritiszta költője találkozna az útszéli cigánnyal....
-
Spíler
őstag
-
pulutodurumo
addikt
-
mc.g
aktív tag
válasz EQMontoya #54271 üzenetére
persze, fog szólni, csak nagyon halkan...
(a 3,5-es jack aljzatot használó készülékek jellemzően 0,7V-os kimenő feszültséget tudnak (persze, van szórás), a 16...32ohm-os fej/fül-hallgatók tudnak nagyobb hangerőt elérni ekkora kimeneti szinttel (persze kinek mekkora hangerőre van szűksége))[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz EQMontoya #53328 üzenetére
Sztm is sokan nem ismerik (én sem). 600 ohmosat ,Beyert hallgattam a fejes találkozón,az jó volt. (.DLL Beyer DT880 600Ohm Bass Mod-ját)
Egyébként ilyen a tied,vagy még speckóbb 600 ohmos?[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
zsocy
őstag
válasz EQMontoya #53328 üzenetére
Néztem én is, és arra gondoltam hogy amikor kerestem akkor bezzeg senki sem akart eladni, most meg itt van... Csak azóta szereztem ebayről egy ezüstöt én is.
A tiéd az ezüst Madoomás, ugye?
Biztos elmegy az, csak sokan szerintem nem is tudják mennyire ritka és nehéz megszerezni. És hogy milyen jól szól ez a széria[ Szerkesztve ]
-
Kovbob
senior tag
válasz EQMontoya #52435 üzenetére
Na most össze zavartál Multkor azt mondták, a Shure az jobb, mert jobb a közép tartományban. A másik meg az Impedancia, nem értek hozzá, de félek, hogy nem lenne jó a hangkarimmal, amiatt, hogy a Beyerek nehezebben hajthatóak és érzékenyebbek a forrásra. (Legalábbis ezt olvastam) Egyébként a Beyer is tetszik, csak nem tudom a forrásra mikor tudnék majd költeni.
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
-
Tulku
veterán
válasz EQMontoya #52414 üzenetére
Hangfalas résszel nem teljesen értek egyet...azért ahhoz kiváló hangszigelt ajtó, miegymás kell, hogy aludni tudjanak tőle...,vagy kicsi hangerő...persze én megküldtem mindig a klasszikusokat, aztán crescendonál szólt olyat, hogy felébredt volna halott nagyanyám is...
Sheratan: amilyen denevér hallásod van, lehet nem hallották kint amit én mellesleg bent sem hallanék a te hangerő szinteden
-
gaborka8x8
aktív tag
válasz EQMontoya #52316 üzenetére
Köszönöm!
Ha jövőhónap közepéig nem sikerül ennél nagyobb akciót találnom, akkor valószínűleg megrendelem innen, az angol Amazon-ról, mert karácsonykor már bejáratva akarom hallgatni azt, amivel "meglepem e kávéházi szegleten magam magam".
Aztán majd lehet, megírom, milyen különbséget hallok hosszabb távon az első és a második generációs között.
[ Szerkesztve ]
"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
Archttila
veterán
válasz EQMontoya #52293 üzenetére
Ilyenkor nem felsz attol, hogy egy mar visszakuldott darabot kuldenek?
Neha amazonon olvasgatom a feedback-eket es hat idonkent azert mocskoskodnak ok is.
Ettol fuggetlenul en is szivesen rendelek kulfoldrol mert itthol altalaban joval dragabb vagy a masik veglet, nem lehet kapni.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
gaborka8x8
aktív tag
válasz EQMontoya #52303 üzenetére
Ha karácsonyig nem lesz valami nagy akció valahol, akkor 850 eurós forrás is érdekel, mivel Magyarországon 319 000 forint, azaz, 1050 euró a legolcsóbb helyen is (Muziker) a második generációs T1. (De a Bartimex-nél pl. 403 000 Ft.)
Tehát, ha 850 euróért meg tudom venni, akkor is 200 euró, azaz, több, mint 60 000 Ft a megtakarítás, ami azért jelentős összeg.
Ezért arra kérem, küldje már el nekem a linket. (Akár privátban is.)"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
gaborka8x8
aktív tag
válasz EQMontoya #52300 üzenetére
"Ez jelen áron 150e, itthon 190 körül lesz az ára."
Negyvenezer forint különbség ekkora összegnél már valóban nem kicsi, de azért nekem a 150e Ft és a 190e Ft még egy árkategóriába tartozik.
És már elég régóta várom, keresem, hogy ki tudjak fogni egy második generációsat az ön által korábban írt 700 eurós, vagy az környéki áron, de én eddig még nem találkoztam ilyen akcióval, pedig figyelmesen és sokat keresgetem, mert nem vagyok a saját pénzem ellensége.
[ Szerkesztve ]
"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
Tulku
veterán
válasz EQMontoya #52293 üzenetére
1. Nem a te portékádra értettem
2. T1 2 genről volt szó...amit 100-ért árult valaki (kb 10 db-ot) a rosszfogáson
3. Gondolom papírt kaptál hozzá...ha mást nem egy internetes számlát amit ki tudsz nyomtatni...
4. És te kibontottad a dobozt, már bontatlanként nem hirdethetedÉn az egész posztot a lekövethetőség miatt írtam...nem az ár miatt...
-
krichd1
addikt
válasz EQMontoya #52279 üzenetére
Igen. Persze, akcióval minden olcsóbb, normál árakra gondoltam. Szerintem nem valami erős a mezőny, úgyhogy kellenek az újdonságok. Amúgy Elearnak is vannak hibái, például egy kis középmagas kiemelést ebbe is belecsempésztek. Bár szerintem ha nem lenne Utopia, akkor még jobban megcsinálták volna az Elear hangolását.
A példaként felhozott T1 és Dt1990 ugye csak vicc volt?Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
gaborka8x8
aktív tag
-
gaborka8x8
aktív tag
válasz EQMontoya #52279 üzenetére
"A T1 pedig a gyakorlatban azért jóval olcsóbb, simán lehet 2gen-t venni 700 eur körül"
Már korábban írtam, hogy le akarom cserélni az első generációs T1-emet egy második generációsra, és úgy gondoltam, hogy karácsonyra "meglepem" magam vele. Ezért érdekel, hogy hol lehet 700 euró környékén második generációs T1-et venni?
Előre is köszönöm a segítséget!"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
krichd1
addikt
válasz EQMontoya #52277 üzenetére
A kifuttatás csak az én tippem, jelenleg kapható mind a háromféle Spirit ás a Listen is egyszerre. A Listen az Elear és Utopia típussal egyszerre jött ki. Már most is sokra jutottak, az Elear simán hozza a régi nagy gyártók 1000-1500$-os dinamikus fejhallgatóik szintjét, sőt szerintem jobb is azoknál (HD800, T1, K812).
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
BigBlackDog
veterán
-
-
fattyu
veterán
válasz EQMontoya #52029 üzenetére
olvastam arról is olyat hogy nem feltétlen jobb mint a hp1 hanem más, de nem hallottam.
Szerintem egyértelműen szintet ugrani már onnét nemigen lehet nagyon súlyos összegek nélkül és vagy eleve teljesen más irány nélkül. stax, orpheus ( akár a kicsi ), hangfal.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Dyingsoul
veterán
válasz EQMontoya #51899 üzenetére
Nem trollkodásnak szántam. Ide azért nem írtam mert nem gamer fejhallgatót keresek. Vagy az árával lenne bajod? Sajnálom, a cég max ennyit költ rá, csupán megvan a szabadságom hogy megvegyem magamnak a cég nevére aztán ők elkönyvelik.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
.DLL
veterán
válasz EQMontoya #51813 üzenetére
Na én még A1000X-et nem hallottam, csak AD1000X-et. 900-ból viszont a zártat is (meg persze a fontosabb belyereket) Ezek alapján a zárt ezres milyen? Előre is bocsánat, csak ha van időd.
(#51814) mike710: Kissé nem értem az értetlenkedés okát: az első hsz-odban eleve azt írtad csak zárt jöhet szóba. Igen, a DT880 kihallatszik, ebben nem sokkal különbözik a DT990-től. Ha a Pioneer HRM 7-et vennéd maradna bővebben keret forrásra is (DAC és Amp).
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
krichd1
addikt
válasz EQMontoya #51662 üzenetére
Annyira bőven nem fogom, nem untatom vele a topikot, csak röviden. HD800-nak nem tetszik a közép-magas kiemelése, nincs jól finomhangolva a karaktere, túl világos, ami rosszat tesz a hangzás egészének, hangszerek, énekhang tonalitásának, hangszínének, ami hosszabb távon zavaró, ugye ezekre a hibákra van DIY mod, de még úgy se igazán jó. Ezen a szinten ezek elég súlyos hibák.
TH-900, V karaktere miatt, háttérben szorul a zene lényege, a középtartomány, közép-magas kiemelése zavar, jobban, mint HD800-nak, a hangzását összességében ennek sem tartom hitelesnek, inkább villantós, már majdnem "loudness"-es.
Az alkalmatlant remélem érted, miért tettem idézőjelbe, szigorúan magánvélemény, a kíméletlenebb fajtából, azért 1000€ feletti fejhallgatóktól többet várnék. Ettől függetlenül ajánlom mindkettőt, sok embernek tetszik a hangjuk.[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
törölt tag
válasz EQMontoya #51644 üzenetére
Hogyne, majd ha a HD800 tulaj ráfizet
balisz: Igen, lehet róla beszélni, csak a topik törzsgárdája nem szeret róla beszélni. Ez is érthető, ha egyszer valamilyen céllal egybegyűltünk ide, és nem alakulhat ki értelmes párbeszéd a témában, mert egy rakás ember más problémákkal jön ide. Akik ide járnak, azok nem tudnak, és nem is akarnak igazán szerintem tanácsot adni vezeték nélküli, meg gémer témában. Arra van más topik.
Amúgy a topik névválasztása nem a fórumtagok véleménye alapján lett kiválasztva, hanem a moderátorok (többszöri) átszervezésének eredménye. Egy sztereó simán elférne még ott a címben, hogy egyértelműsítsen, mert ez nem akar általános fejhallgató topik lenni. -
-
BigBlackDog
veterán
-
törölt tag
válasz EQMontoya #51100 üzenetére
A kérdés, hogy a fa típusán kívül más is változott-e. Nekem az nagyon zárt volt, a tér teljesen lapos, bezárt érzést adott, és nem igazán volt olyan részletes, mint szerettem volna. Lehet, hogy akkor már az a Meze 99 jobb vétel lenne, az is szép. Vagy Fostex TH-X00, ha még van belőle drop.
-
-
Tulku
veterán
válasz EQMontoya #50891 üzenetére
Nem az...elég könnyen hajtható, hordozhatóról valóban eléggé hype hangja volt, de hosszabb idő után némi kopogást véltem felfedezni a mélyekben...de persze nem számottevőt....azért utána a Shure 840-et felvéve én az utóbbit finomabbnak, muzikálisabbnak éreztem jazzre, klasszikusra, de tény, hogy a Yamaha nagyon eladja magát...és persze rengeteg olyan műfaj lehet, ahol nagyobbat szól mint a 840....
Egyébként szakik azt mondták hogy a Yamaha nem csinált soha saját fejlesztést, csak tokozott...tehát elképzelhető hogy vmelyik nagy fejes gyártó lelke dobog a három hangvilla jel alatt...
-
fericske
addikt
válasz EQMontoya #50850 üzenetére
A szétmoddolt 860-asom nem lehet hasonlítani egy gyárihoz hangban és műszaki paraméterekben sem, csak mondom.
Impedancia konverterrel használom, speciel halkabban szólalt meg mint az 1770pro, vagy az 1990pro.A TH610 vitathatalanul jobb fejes a 99 classic-nál. Ha a dupla nulla tényleg úgy szól mint a 610, akkor teljes mértékben igazad van.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz EQMontoya #50412 üzenetére
Muzikernél volt pár napig DT990 Edition 250 ohm 52900-ért (kuponnal 50900-ért), azt én is nézegettem egy darabig... De most boldog vagyok, hogy Sense V1 erősítő lett helyette.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,