-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
válasz Gzula[HUN] #90894 üzenetére
Szia, azt tudod esetleg, hogy az Oneodio Fusion A70-en is a jobb minőségű memória habos párna van? [link]
-
Bukk900
őstag
-
Bukk900
őstag
A Focal Spirit Classic fejhallgatómon már tavaly tönkrement a párna. 8×9cm-est sem a gyártónál, sem a Brainwavz kínálatában nem találtam...
Így AliExpressről rendeltem utángyártottat.
Így néztek ki felrakás előtt [link] és után [link] .
Egy kicsit laposabb a gyárinál, de a lényeg, hogy újra használható, mert a párja a HD 58x néha zavaróan hangos tud lenni kifelé... -
Bukk900
őstag
válasz Gzula[HUN] #86414 üzenetére
Köszönöm, ilyen Takstar van itthon, de ez túl nagy párnájú, kisebb kellene.
És a kábele már tönkrement... -
Bukk900
őstag
Sziasztok!
Keresek egy olyan fejest, aminek a legfőbb erénye a vastag, elpusztíthatatlan kábele.
Ezen kívül kis, gyereknek való méretű és zárt kellene.
Árban 20k alatt, hangja, színe, márkája, honnan nem számít. -
Bukk900
őstag
válasz Adrián0419 #75631 üzenetére
Ha a Nad-hoz veszel egy ilyen kütyüt, vezetéknélküli lesz. A Nad HP70 BT-s, de az kicsit drága...
-
Bukk900
őstag
válasz baldvin169 #74963 üzenetére
-
Bukk900
őstag
AKG K612pro akció, (32900Ft) [link]
-
Bukk900
őstag
válasz Exodius #74681 üzenetére
Szia, én a Da-300-at egyelőre megtartanám, a fejest cserélném le, szerintem ez egy lánc legmeghatározóbb eleme. Viszont kell egy külön erősítő is, mert az harmatos a Denonban, de csak azután, ha meg van a kiszemelt fejes. A lineáris táp is hasznos, jól hallható változást hoz az esetedben.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz Mákos7észta #74130 üzenetére
Szia, az összefoglalóban vannak ajánlott darabok. Az amazonon kapható pl. Takstar pro 82 zárt, Omnitronic 600 félnyitott, enyhe V karakterűek, első fejesnek megfelelhetnek.
-
Bukk900
őstag
válasz milkabrams #73928 üzenetére
Itt talán meghallgatható [link]
-
Bukk900
őstag
válasz Exodius #73839 üzenetére
Szia! Nekem is DA-300 van, egyszer kipróbáltam vele egy HD600-ast. A karaktere illett hozzá hangszeres zenéken, de a Denon erősítője kevés volt, 0-ig tekerve is volt olyan szám, ahol még kellett volna hangerő, a tudása javát sem hozta elő valószínűleg.
Akkor Presenter3 erősítőm volt, azzal bántóvá, harsánnyá vált a HD600, nem illett hozzá.
A többi felsorolt fejest nem hallottam, de bármilyen fejhallgatót is fogsz választani mindenképp kell egy erősítő is a Denon és a fejes közé, ha előrelépést akarsz, így oszd be a rászánt összeget.
-
Bukk900
őstag
válasz MPeter87 #73488 üzenetére
Biztos több a 770-ben a magas, de ez forrás és megszokás függő is. Nekem Spirit Classic van egy világos láncról. A múltkor főzés közben előszedtem a rég nem hallgatott nyitott HI2050-et (ami Beyer koppintás, egyeseknek szúrós magasakkal) és telefonról hajtva először tompa volt, mélyek előtérben, majd percek alatt hozzászoktam és tetszett a produkciója...
-
Bukk900
őstag
Mitchell & Johnson GL1 hibrid elektrosztatikus fejes 51$ postával... Jó lehet ez akusztikus hangszeres zenéhez? Ami fémnek látszik az tényleg az, ismeri valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
SENNHEISER Momentum2 akció (43k), nem hallottam még, hogy ér e ennyit... [link]
-
Bukk900
őstag
Focal Listen akció, hátha érdekel valakit! 39.990,-Ft
-
Bukk900
őstag
válasz HeadHunter98 #71534 üzenetére
Az U11 audio képességét nem ismerem, ha gyenge a forrás a fejeshez, a K550-nél tapasztaltam, hogy hiányzott a mély tartomány, esetleg halkan szól, ezen segít egy külső hangkártya.
Azt elképzelhetetlennek tartom, hogy egy fejes csak veszteségmentes zenével szól jól, az mp3-nál még hiányzik bizonyos frekvencia tartomány... az tény, hogy vannak rossz minőségű felvételek yt-on, stb. ami egy jobb fejesen jobban észrevehető.
Próbáld ki több forrásról, ha új, akkor a bejárás során kicsit változhat a hangja, ha gyári hibásnak bizonyul, azt beszéld meg az eladóval és vidd vissza.
Látom megoldódott...[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz HeadHunter98 #71528 üzenetére
AKG K545, minőségi anyagokból, strapabíró, a K550 hordozhatóbb változata kisebb térrel és több méllyel.
-
Bukk900
őstag
válasz kristof123 #70993 üzenetére
Szia, Focal Listen 45k, megér egy próbát.
-
Bukk900
őstag
válasz Lizard0828 #70996 üzenetére
-
Bukk900
őstag
válasz Albigator #70826 üzenetére
A Pioneer zárt, akkor válaszd, ha zavar a ki-be szűrődő hang, a térhangzása elmarad az említett nyitottaktól. Négy érintkezős dugója van, az USB-s kütyühez kell még egy átalakító hozzá. [link]
Az Omnitronic ( leánykori nevén Takstar HI-2050) tartósabb és jobb hangú, mint a Superlux.[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Amazonon B-stock Denon AH-MM400 [link] az itthoni árához képest féláron.
-
Bukk900
őstag
válasz milkabrams #70256 üzenetére
A magas hangokra írtam, hogy visszafogott, én több csilingelést el bírnék viselni... valaki meg erre érzékeny. Nekem a Takstar hi2050 magasa sem bántó.
Az emelt mély tartomány meg kellemes testet ad a hangszereknek.
Én túlnyomó többségben női énekeseket hallgatok, semmi gond velük. Pl. itt Sophie Milman hangja nagyon jól elválik az őt kísérő énekesnőtől.
Az anyagminősége meg tényleg gyenge, nem erre számítottam. Ear001 fórumtárs itt nagyon jól jellemzi a fejes erényét. -
Bukk900
őstag
válasz milkabrams #70253 üzenetére
A Spirit Classicot nem mondanám kiegyenlítettnek, van egy határozott, enyhe mélykiemelése, ami nem megy a többi tartomány rovására. A magas teteje viszont csapott, visszafogott pl. egy K550-hez képest.
(#70249) Dorien: ez a felhelyezés a fotó kedvéért volt, nem gondolhatod komolyan, hogy így tárolom, még a párna is benyomódna... Amúgy 16cm egy nagyobb fejméret, ennyit tartósan is bírnia kellene, ez valami tervezési, vagy anyagválasztási hiba ennél a típusnál.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz milkabrams #70077 üzenetére
A Spirit Pro helyett már a Listen Professionalt árulják. [link]
-
Bukk900
őstag
Sziasztok! A NAD Viso HP50-nek csilingelőbb, élettelibb a magas tartománya, mint a Focal Spirit Classic-nak?
Hallotta már valaki mindkettőt? Foobarban játszottam egy kicsit az eq-val és a magasat felhúzva jobban tetszett akusztikus hangszeres zenéken így, de a Tidalon nincs eq...Más, Massdropon van most Sennheiser HD58x 165$ postával, kár hogy nálam nem játszhat a nyitott...
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Sziasztok! Barkácsoltam egy kicsit, a Fiio HS1 fejhallgató állvány volt a minta, ezt tovább fejlesztve ez lett belőle. [link]
-
Bukk900
őstag
válasz st3v3np3t3r #63001 üzenetére
Kingston hyperx cloud, a 60ohm-jával passzol a V20-hoz.
-
Bukk900
őstag
válasz milkabrams #62934 üzenetére
Esetleg akciós German Maestro GMP 250? [link] 100 ohm-os.
Hosszú a kábele, nem szóltam... igaz hosszúból lehet rövidebbet vágni...[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz atibuc #59319 üzenetére
Maxell Retro DJ II, strapabíró, gyerekfejre állítható és van a vezetékén hangerőszabályzó.
Én is beállítottam a gyereknek egy közepes hangerőt, így hiába nyomogatta max-ig a tabletet, nem volt bántó.
Olyan kicsi a csúszka, hogy eleinte fel se tűnt neki, később felfedezte és megegyeztünk, hogy azt nem piszkálja. Legvégső esetben bevethetsz pillanatragasztót! -
Bukk900
őstag
ATH-D900USB-t hallott már valaki? [link] 110$-ért ingyen küldik Magyarországra? Ilyen rossz lenne?
-
Bukk900
őstag
válasz NandorHUN #58513 üzenetére
Kiemelted a mélyek fontosságát, ezért lett a háromból a K545 ajánlva.
A K550 és az M50x szerintem ég és föld. Az előbbit hallottam, ebben sok a magas, nagy tér, de zavaros, viszonylag kevés mély, de az gyors, pontos, a közép tartomány az erőssége. Az M50x az ellentéte lehet az olvasottak alapján, +10k-ért van most akciós MSR7. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM