Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz retesz147 #69586 üzenetére
Bár nincs Xbox One-om, de van PS3-am, így azt tudom mondani, hogy szinte biztosan lejátssza. Egyébként technikailag semmi különbség egy 2D 1080p és egy 1080p halfOU vagy akár halfSBS között. Egyik sem tartalmaz tényleges 3D információt, a TV-n kell bekapcsolnod hogyan szeretnéd megjeleníteni.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Julot
aktív tag
válasz huncutka1029 #69593 üzenetére
Ha ez tényleg így van - engem leginkább a netflix app izgat, és az is, hogy nem támogatják a 4K streamet DLNA-n keresztül - akkor én is kurvára morcos leszek! Nem akarok rosszindulatú lenni, de ezért nagyon örülnék hogyha nálam okosabbak, és több lehetőséggel rendelkezők tényleg beakasztanának egy jó kis pert az LG nyakába!
[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
TRob1
veterán
válasz huncutka1029 #69593 üzenetére
"7 végű modellekben nincs truemotion
- nem támogatják a 4K streamet DLNA-n keresztül, csak neten, és USB-n
- bár van benne HTML5 player, mégsem működik a netflix vele."Bocs, de nemigen értek egyet. Ezeket írták róla hogy tudja Vagy nem?
Az enyémbe meg pl. nincs beépített kamera, meg beépített 2 terás hdd sem, torrent klienssel. Igaz, nem is mondta hogy van benne, na de a mai világban elvárható lenne, nem igaz? (hisz az árba belefér) Hogy beszélgessek muterral, meg hogy nézzem a bköztöt ha épp lemaradtam az aktuális epizódról.. Akkor most átk.rt az LG? Oké, durva példa, direkt kisarkítva, de kb. ilyen jellegű a probléma (ezer dolgot lehetne felsorolni ami nins, a fimomabbaktól a durvákig, csak nézőpont és egyén kérdése). Amit nem mondanak hogy tudja vagy van benne, azt úgy kell venni hogy nincs, vagy hogy örülünk ha mégis... Szerintem. És ez árfüggetlen. (Azért a felárért van pl 4k-d. ) Mikor vette akárki is a tv-jét, rákérdezettt pl hogy tudja-e a Netfix-et??? Nem hiszem... Ha 1 év múlva kijön valami "mégmenőbbtutinetesmegoldás" és 1-1 modell nem fogja tudni, akkor mi lesz?
Azt mondod "kb 8 hónappal a forgalmazás kezdete után" derültek ki dolgok. Addig nem volt fontos senkinek?ui: Azt meg hogy mit fontos feltüntetni meg mit nem azt sztem nem a topiklakó 10-20 ember ízlése/akarata dönti el. Hidd el, a többség világszerte azt se tudja hogy 1-1 ilyen topik létezik a kis országukban, nem hogy azt amiről néha elég meredek viták folynak. Az emberek többsége örül a tv-jének (még ha ezekben a topikokban sokszor nem is így tűnik) Nézik a tv adókat, "usb-znek", dvd-t (ritkább esetben blu-ray-t néznek - de állítom sokan még vhs-t is ) Oszt csók. Ha van kis smart meg 3D, az csak hab, néha-néha jöhet az is.
Sztem 100 tv vásárlóból 98/99 csak nézne bután ha ezt mondják neki: "nem támogatják a 4K streamet DLNA-n keresztül"ui2: Ez mind csak az én szerény véleményem, egyáltalán nem muszáj egyetérteni vele senkinek. ÉS vitát sem szándékozom kirobbantani/generálni. Szimplán egy egyéni vélemény.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz huncutka1029 #69594 üzenetére
Nem, ez egy melléütés eredménye. Nem állt szándékomban bármit is elállítani. Viszont 255 helyett 254-et ütöttem, ami nem tudom mi volt már el is állította.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Gergosz2
veterán
válasz bogarfull27 #69588 üzenetére
!!!!!!!!!!!
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
huncutka1029
addikt
nem az a lényeg hogy mit tud, vagy mit nem.
Az a lényeg, hogy az üzletben, és a honlapján, specifikációban sem tünteti fel az összes funkciót, ami fontos lenne.
És csak ilyenkor döbbenődik meg a paraszt, hogy banyekezeztsemtudjapedigazthittemcsúcskategória!
Amíg egy "alap" HFD tudja, akkor a 2,5 x annyiba kerülő modellnek is illene tudni, vagy legalább is illene kiírni az LG oldalára, hogy a modell ezt, és ezt nem tudja.
Pl ami az elmúlt időszakban derült ki, kb 8 hónappal a forgalmazás kezdete után:
- 7 végű modellekben nincs truemotion
- nem támogatják a 4K streamet DLNA-n keresztül, csak neten, és USB-n
- bár van benne HTML5 player, mégsem működik a netflix vele. Youtube bezzeg megy, meg a retekklub most..Asszem jogosan kezdem úgy érezni, hogy átkúrt az LG!
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
mobilizmo
Topikgazda
Sziasztok!
Úgy tűnik a szervizmenüben történő bénázással sikerült LB671 SMART automatikus indulását letiltani. Most ugyanis MR-el bekapcsolva a TV-t semmi más funkciója nem működik, amíg a normál távirányítóval a kék SMART gombbal el nem indítom. Ekkor rövid ideig loading, majd system manager initialized üzenet után már működnek a funkciók. Hogy lehetne visszakapcsolni az automatikus indítást?
-
bogarfull27
tag
válasz rongylab #69589 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Az eco mód nem csak a képbeállítást és a fényerőt cseszteti?
Hohy lehet azt kikapcsolni? Amúgy pár kérdéssel ezelőtt valaki kérdezte a véleményt a 652-ről! Ár-érték arányban nagyon jó! Borotválkozni lehet az éles képpel! A 3d funkció is nagyon jó! A Live menüt még tesztelgetem és arról is írni fogok! Kinézetre is nagyon szép! A fémes talp és a keret komoly megjelenést mutat!Mindenkinek joga van a véleményemhez!!!
-
törölt tag
válasz scream #69580 üzenetére
A Store-ban csak néhány app látszik, amikor belépsz. Van jobb oldalon, hogy Alkalmazások és játékok, arra katt, és ott van.
Vagy még az is lehet, hogy csak a 05.00.40-es fw-be rakták bele.retesz147 Azt valószínűleg le tudja játszani, csak nem a wifin keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
rongylab
tag
válasz bogarfull27 #69588 üzenetére
Igen, a lan kábel lekapcsolja a wifit, de a eco mód is lekapcsolja ha nincs benne lan kábel.
-
bogarfull27
tag
Hali!
Trgnapelőtt vettünk egy LG 42 LF652V tipusú tv-t! Az elsővel megszívtuk mert mikor bekapcsoltam be volt törve a képernyő! Kaptunk másikat! De ez meg elfelejti a wifit! Az lehet gond hogy a lan kábel is be volt dugva a farába? Ötleteket várok!
Köszi![ Szerkesztve ]
Mindenkinek joga van a véleményemhez!!!
-
grobi007
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom egy 47LB670 tv szoftverét vissza rakni egy korábbira? (a 4.0 valamelyikére szeretném a jelenlegi 5.0-tól).
Próbáltam a fórumban vázolt LgDtvUpdater alkalmazás segítségével, de nem akarja az igazságot. Nem tudom az számít-e, hogy win10 van a PC-n.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Nem kapcsolódik szorosan a fórumba a kérdésem, de hátha itt valaki tudja a választ, mert az Xbox one fórumban nem igazán kaptam rá pontos választ.
Szóval rendelkezem egy 42LA690-es TV-vel és szeretnék XO-t vásárolni.
Arra lennék kíváncsi, hogy a Xbox külső merevlemezről, vagy gépről streamelve le tudja-e játszani a 1080p 3D-s HALF-OU filmeket?
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Köszi!
Bocs a "félig off"-ért!
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
TRob1
veterán
válasz huncutka1029 #69577 üzenetére
Miért, az összes többi gyártó felsorolja tv-re lebontva az összes benne lévő chipet, kondit miegymást, és mindennemű tudását?
Nem az a lényeg, ha valamit leír, azt tudja is az adott készülék? (Mert ugye a vásárló is ez alapján vásárol, nem az alapján ami nincs leírva) Ha ez nem teljesül, akkor mehet a per... Vagy nem? Ha többet kap a leírtnál, akkor meg max még jobban örülhet az új készülékének.(#69581) sixpak:
Lásd mellékelt kép. (webos2014, webos2015, samu smart, Sony Internet tv)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
MrBazsi
senior tag
válasz huncutka1029 #69577 üzenetére
az azért elég nagy falat lenne, de ez így valóban nem korrekt. specifikácíókból tényleg nem derül ki egyértelműen mi hiányzik melyik tipusból, én csdálkoztam is annó mielőtt eldöntöttem h 4k-t veszek, hogy miért az lfekből ennyi 4k modell, mikor az ub-ből nem volt csak 1 pár. és ez most csak 1 dolog h nem megy a 7eseken a netflix, ki tudja mi van még.
-
jonyw
tag
válasz huncutka1029 #69557 üzenetére
Köszönöm a valaszt, akkor maradok az egér bill. kombonál.
-
scream
veterán
Hali!
Adott egy LG 42BL650V, WebOS 1.4 (afro) rendszer. Van lehetőségem Twitch-et nézni valamilyen app-pal? Sajnos a böngészős megoldás nem annyira nyerő, illetve amit találtam GitHub-os project, nem megy (rárakom a pendrive-ra, látja is az appot a TV, de ha rámegyek, akkor nem történik semmi sem), illetve felraktam a Plex-et, de Plex Media Server nélkül nem is akar elindulni. Egyéb ötlet vagy megoldás?
-
huncutka1029
addikt
-
MrBazsi
senior tag
válasz exlepra #69572 üzenetére
ezt már én is hallottam más ismerősömtől akinek szintén ezt mondta az üf.
ebből még nagy balhé lessz ha ez valóban így van, az oké hogy a 4k-s tvkből van ami nem támogatja a60p-t de az azért egész más.
Ezekszerint a 7es végűekből nem csak a trumotion hiányzik?[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz huncutka1029 #69567 üzenetére
Én nem viccelek, azt mondom, amit nekem mondtak az LG-nél. ...és amit azóta itt néhányan.
Amúgy nekem 521-et kap a pc, de csak 498-at a tv.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
exlepra
tag
Az LG szerint az 7-es végű tvkre nem lesz netflix pl ami nekem van 43UF7787
Valami me/mc chip nincs benne emiatt nem megy.
ex.
-
blakey
titán
Az LF650-re már a bejelentést követő napon megjelent, ráadásul telepíteni sem kellett. Ha más régióban sem jelenik meg akkor részben igaz lehet amit az üfsz. mond, bár nem hardver miatt inkább a store korlátozása miatt, de ki tudja?
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
válasz LLKobe #69568 üzenetére
LF5400 TV bemutató
szasanyi Ráadásul a a hazai kínálat is jóval szűkebb, mint az amerikai, és Véget vet a trükközésnek a Netflix. -
LLKobe
veterán
Üdv!
Segítséget kérnék a hozzáértőktől: apám új Tv-t akar venni, egy 9 éves Panasonic Viera plazma helyett.
Sima SD tv-zésre, illetve médialejátszóról való 720 és 1080p bluray rippek nézésére.A kritériumok:
- LED LCD
- Legalább 42" vagy nagyobb
- 1080p felbontás
- Szép kép
- Jó képfrissítés, bár ez nem tudom mennyire lényeges hogy 100Hz vagy 400...Keret max 150k.
Mi az ami jelenleg ezeknek megfelel? Igazából semmi xtra nem kell, smart sem, csak szép képe legyen, és elfogadható hangja.
PL van most LG43LF5400 a MM-ba 115K-ért, ez jó cucc?
Köszönöm a tippeket előre is
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
huncutka1029
addikt
válasz sixpak #69564 üzenetére
ne viccelj, hogy a viharba ne lenne alkalmas.
minden adott hozzá. Egyébként nagy anyázás lesz, ha a 7-es végűekre nem lesz, iszen először ezeket dobták piacra az egész világon. a tavalyi modellek 80%-a ilyen készülék.
2011-es modelleken is futott netflix. 1 magon, 0,5 gb rammal.
HTML5 szabvány kell hozzá.
Csak annyit nézz meg, hogy ezen az oldalon mit mutat a teszt
vicces, mert a pc-m 466 pontot ért el, a tv 499-et!
youtube.com/html5 másik tesztoldal.
itt is mindennek megfelel. Tehát a böngészőből is futnia kellene![ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Nem értem ez a Netflix miért ekkora szám? Havidíj díj ellenében, csak angol nyelven (még felirat sincs) érhető el, és talán nem is HD. Mit nem látok / tudok erről, amitől ez annyira jó lenne?
-
sixpak
nagyúr
Írtam már tavaly is, hogy az ügyfélszolgálat figyelmeztetett erre, de senki nem vette komolyan.
Amúgy nekem már azelőtt volt rajt Netflix, mielőtt megjelent volna itthon...csak a régiót kellett átállítani UK-re, telepíteni és a régió visszaállítása magyarra után is megmaradt a Netflix.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
IRO21
aktív tag
válasz huncutka1029 #69540 üzenetére
Én UF7787-en szerettem volna kipróbálni a Netflixet. UK-ra állítva a régiót sem jelent meg, pedig ott már jelen van a Store-ban. (Lett is néhány olyan alkalmazásom ami magyar régióval nem elérhető, de a Netflix nem volt köztük, a kereső sem találta.)
Ekkor beszéltem chaten a magyar LG Ügyfélszolgálattal, ahol azt mondták, hogy a 7-es végű TV-kre nem lesz, mert a hardver nem alkalmas rá.
Biztos voltam benne, hogy nem értenek hozzá, hiszen van olyan akinek az elvileg gyengébb 6-os szériára megjelent, és csak várni kell, de így hogy Nálad sem megy egy 7-es végűn, már kezdek félni, hogy mégis lehet benne valami. -
_CsViktor_
tag
válasz Flowtation #69551 üzenetére
Szia, egyik kollegám tákolta össze a routert nekem, de azt tudom, hogy programcsomagokat lehet telepíteni rá. A TP-link fórumán van elég sok tudásanyag, de megpróbálom, később leírni, hogy hogy mint és merre.
-
_CsViktor_
tag
válasz huncutka1029 #69557 üzenetére
Nem a reklám helye, de én adok el egy 2700-as rapoot. Nekem ami nem tetszett, hogy a youtube klienst nem lehet klavival használni, minden másra jó. Viszont vettem magic remoteot, az nekem szimpibb, így felesleges.
-
huncutka1029
addikt
válasz asturel #69544 üzenetére
nálam nem ilyen a menü
csak 3 opció van 3D world sincs,
És magyar lokációval a filmek előnézete sem jelenik meg. Némettel és Angollal próbáltam, de akkor is más alkalmazást akar társítani hozzá. Prémium alatt kb 8-10 akalmazás van, Netflix nuku.
mondjuk mikor megvetem, töröltem egy halom alkalmazást róla, úgy mint YT, deezer és társai.
Lehet csinálok egy gyári visszaállítást......a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz DizzyGiddy #69548 üzenetére
Szia!
Lehet én nem értem jól........,de nem kell a TV-n semmit állítgatnod, ha upc media boxot használsz, mert az olyan neked mint egy dvd lejátszó. A TV-nek valamelyik bemenetére( Scart, HDMI, RCA) ra van kötve a box, nem a tuner(75 ohm-os antenna) bemenetre, ezért a tv-t kapcsold át AV-bemenetre. Azért írja, hogy nincs programozva, mert most a tv reset után visszaállt a tuner bemenetre, ha AV-n lenne nem írna ilyet.
"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
huncutka1029
addikt
Kell vevő egység is hozzá.
Beépítet vevő csak LA660-tól felfelé volt/ van bennük.
itt még árulnak
durva, kb 26K együtt a kettő.
Én elgondolkodnék egy rapoo-ban helyettenincs hangvezérlés, de az egér és a billentyűzet majdnem tökéletesen helyettesíti a magicet
Vagy egy Logitech K400
(#69556) jézusom
keresőbe írd be a jobb felső sarokban hogy infra hack
mindent meg fogsz tudni a waw fájlról, és társairól.[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Van egy UF680v készülékem. ilyen cucc jó hozzá, ha okosítani akarom valami wav fájllal? Egyáltalán esetemben van valami értelme belenyúlni. Tudom hülyén hangzik, de ha valami pluszt ki lehet hozni, szívesen belenézek
-
jonyw
tag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene. Van egy la620s tv-m ahhoz szeretnék venni egy mr400-as távot , menni fog vele? Vagy kell hozzá vevő is? Köszi.
-
Flowtation
őstag
válasz _CsViktor_ #69549 üzenetére
Szia!
Ezt leirnád pontosabban? Mert nekem kellene a minidlna, ráadásul openwrt van a routeremen és még a tv-m is 632V.
Köszi![ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Dapro
senior tag
Valaki tudja az 50lf652v-nek mikor jön az utódja? UKban már alig lehet kapni, azt mondták már nem gyártják és ha nemsokára jön a kövi, akkor megvárom inkább.
-
DizzyGiddy
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert sajnos nem igazán értek a tv-khez. Van egy LG 22MA33D-PZ mini tv-nk, nemrég előfizettünk a UPC-nél, kaptunk mediaboxot, minden rendben volt, aztán barátnőm valamit állítgatni akart a tv-n és visszaállította a gyári alapértelmezett beállításokat és elment minden, csak a felirat maradt, hofy "Nincs programozva". Próbáltam visszaállítani a csatornákat, de most semmit nem érzékel már, nincs elérhető csatorna. Kérdésem az lenne, hogy hogyan lenne megoldható a helyzet? Magát a mediaboxot is újra kellene telepíteni?
Előre is köszi a segítséget!DG
-
MrBazsi
senior tag
Én is nagyon vártam (várom továbbra is) a Netflixet, de így h az eredeti teljes tartalomból a sorozatok csak 15%a, a filmek csak 12%a érhető el nálunk, így még egy darabig marad a torrent...
-
weresgyufa
tag
-
weresgyufa
tag
Sziasztok segítsetek mit tegyek...
Adott egy tv LA620s... Frissített a drága sw-t, azóta a menüben inaktív azaz nem kiválasztható a gyári beállítások visszaállítása, így resetelni nem tudom. Pihent 2 hetet konnektorból kihúzva, ez sem segített, nem látja a wifit, lan-on sem talál hálózatot, pedig a settopbox meg igen, mit tudok ezzel kezdeni, mert a smart-nak most lőttek 😭. Létezik valamilyen más resetelési mód?- www.bolondsagokboltja.hu -
-
asturel
őstag
Premium menu alatt van az LG Content Store-ban.
ps.: LF652V tv-n meglepoen smooth a netflix, semmi rocoges nincs, ilyen minosegu Plex kliens kene (XPlay sokkal lagosabb, bar lehet az is sokat ratesz, hogy lassu regi pendrive-rol futott, ami raadasul meg a TV-t is lassitotta...)
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz lowzor #69542 üzenetére
pedig a mikroszálas kendő nekem mindig levitt mindent. Ha már nagyon maszatolta a koszt, akkor kimostam kendőt , utána mindent levitt.
És ilyenre gondolok: [link], nem az ennél finomabbra , amit pl szemüvegekhez adnak.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
lowzor
veterán
Valaki tudna egy normális tisztítóeszközt ajánlani LF630V-hez? Amivel kb olyan tiszta lesz a felület, mintha új lenne. Már 3000Ft-ot kidobtam különböző LCD tisztítónak csúfolt valamikre, de mindegyik nyomot hagyott. Önmagában 1db mikroszálas kendő már kevés, annyira összekente ez a sok szar.
-
blakey
titán
A gyerekek ma néztek egy filmet, tökéletesen ment webos 2 alatt, még telepíteni sem kellett. Igen, ha lemondod akkor nem szűnik meg a felhasználód, csak akkor ha nem használod egy bizonyos ideig.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
huncutka1029
addikt
csak kíváncsiságból kipróbáltam az NETFLIXet a tvmen (UF8517)
Bár az applikációk között nem jelenik meg, böngészőből beregisztráltam.
Nagyon szép, meg minden, csak 2 bajom van.
1 nem indulnak el a filmek, mert azt írja HTML5 vagy silverlight kell, installáljam.....
ez azért fura, mert webos alatt HTML5 támogatásnak kelllene lenni, és mennek is ilyen netes videók rajta.2 törölni akartam a free month periódusomat.
A tagság törlés befejezése után annyit ír ki:
Majd az adott hónap, előfizetési ciklus végén törlik a regisztrációt.... 10 hónapig megőrzik adataimat, bármikor újra aktiválhatom.Na most mit mondjak erre a nagy, agyon hypeolt alkalmazásra......
-
mobilizmo
Topikgazda
Szia!
LB671-en egy Meliconi-val be tudok lépni a szerviz menübe, de nekem se System 2 menüpont nincs, meg az egész menüben nem találtam NSU Mode vagy hasonló menüpontot. Lehet ez amiatt van mert nekem a 05.10.01 verzió van fent? Képtelen vagyok downgradelni. 1000x próbáltam, látszólag nincs hiba, de nem talál frissítést. Ezért szeretném az Engineer módot bekapcsolni.
-
Gabisan
tag
LB650V re hol talalok ujabb beta firmware-kat?
Legutolso 05.00.55 volt ha jol emlekszem.Gabisan®
-
qqzs
őstag
LG-tol ma kaptam infot - hatha masnak is erdekes - arrol hogy EUban vasarolt tevere ervenyes itthon 2 eves garancia (ha tobb van ra amaradek evekre csak a vasarlas helyen)
Eladó: GTS450
-
Harkovz
aktív tag
Remélem nem kérdezek hülyeséget.A programkalauzban mennyivel lehet előre látni a műsort?Például ha egy hétre előre akarok programozni felvételt az lehetséges,hogy ott kikeresem?Nekem még nem sikerült napokat előre menni.LB671V.
-
Tibor691
tag
NETFLIX alkalmazás: január végén, február elején meg fog jelenni az LG tévék letölthető prémium tartalmai között.
A 2012-es LM szériás TV-ken biztosan telepíthető lesz az alkalmazás.Az LG Magyarország ügyfélszolgálatától kaptam az információt.
[ Szerkesztve ]
LG OLED65G6 + 55LM660S + Alien2 + X96Max+, Tata
-
raymi16
tag
válasz huncutka1029 #69521 üzenetére
Sajna rájöttem én is hogy várnom kell vele, azért is szeretnék előtte venni egy másikat, egy olyat ami elfogadható képet ad megfizethető áron. Aztán ha az OLED is eljut oda akkor beruházok egy olyanra.
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
malnabokor
senior tag
válasz muranyig #69509 üzenetére
Szia, MAC esetén nem tudok nyilatkozni teljes értékben, de iPad-ről igen.
Saját magában nem tud kapcsolódni, mivel csak az AirPlay-t támogatja, így vagy egy Apple TV-t veszel, vagy pedig van egy EZCast rendszer ([link].
Ez támogatja a korábbi Windows-ok, Mac, iOS (7.0-tól felfele), Android képrnyőmegosztást, szóval nagyjából mindent. Az EZCast-os HDMI Stick-ek általában $19-ért rendelhetőek keletebbről, itthon 5-6000 körül vannak garanciával.
(Ha pedig csak képeket és videót szeretnél megosztani, és nem kell a képernyőtükrözés, akkor vannak DLNA alkalmazások (pl iMediaShare)).köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
blakey
titán
válasz raymi16 #69507 üzenetére
kontrasztos kép (valami oknál fogva a kontraszt a mániám )
Akkor érdemes az általános LCD topikban kérdezni.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
raymi16
tag
Sziasztok!
Hát nem gondoltam hogy idáig jutok, de tanácsot kell kérnem a TV vásárlás ügyében!
Szeretnék venni egy TV-t ki is néztem egyet (LG 55UF680V), de olvasva a fórumot kicsit elbizonytalanodtam. Esetleg tudna egy vállalkozó szellemű kolléga írni pár sort pro és kontrát ezzel kapcsolatban aki ismeri?
Illetve ha valaki le szeretne róla beszélni és ajánlani helyette másikat, csak annyi kritériumom lenne, hogy 55" és kontrasztos kép (valami oknál fogva a kontraszt a mániám ) illetve a funkciókat tekintve sok elvárás nincs, csak ne káromkodjak a színek miatt!Köszönöm a fáradozást mindenkinek!
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
Face
csendes tag
válasz Janesz1981 #69498 üzenetére
Hali!
Nem tudom mit értesz PC mód alatt, HDMI1 és HDMI2 bemenetek között választhatok. Más kompozit, Scart meg hasonlókkal nem próbáltam. A forrás kiválasztásánál lehet címkét adni neki, ha azt PC-re állítom akkor is.
Ami nagyobb baj, hogy kikapcsolás után, bár a dimming off-on marad a menüben látszólag mégis újra csinálja. Csak akkor tudom kikapcsolni ha On-Off-On-t nyomok rajta és csak addig marad úgy míg ki nem kapcsolom. Ez már kezd a szívatás kategória lenni. Bármilyen ötletet elfogadok.
[ Szerkesztve ]
CMOS cica haj!
-
eMPet72
csendes tag
Köszönöm, erre voltam kíváncsi.
Visszaolvastam előtte, meg annak idején a topikösszefoglalót is átrágtam, de konkrétan ezt akartam tudni, amit leírtál a két tévéről.
Engem zavar a lassúság, így ki fogom próbálni személyesen egy boltban. Most egy régi ITT-hez vagyok szokva téhómos beltérivel (igaz, smart nélkül). -
ngabor2
nagyúr
Ismerősöm kérdezte, hogy 32LF650V típusú tévéjére (WebOS 2.0) wifin keresztül ki tudja-e küldeni a laptopja képét, vagy pl. filmet? Nekünk más gyártmányú tévé van, rég volt LG, így nem tudtam neki választ adni. Biztos ki lett már tárgyalva, de ~70k hsz-t nem tudok holnap délelőttig átnézni.
A SmartShare erre való lenne? Más, közelebbi dolgot nem találtam, annál meg DLNA-n keresztül filmet lehet lejátszani. Nem tudom, elég-e neki ennyi, tőlem kifejezetten a noti képének átvitelét kérdezte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.