Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
válasz gyeniko #98118 üzenetére
jóesetben , igen nincs, az én tv-m pedig jóeset. a mai napig "meglep" a brutálisan jó fekete, és a tényleg hibátlan kép. persze vannak az oledből is hibás példányok, de példaértékű az lg hozzáállása ezekhez.
tigerclaw, nem egy fokkal , hanem sokkal jobb. ha az oled a 100, akkor egy jó lcd max 60 jóindulattal. ez az én tapasztalatom. nekem is volt csúcs 4k lcd-m hidd el látom a kettő közt a valós különbséget.
nem vitát akartam gerjeszteni, csupán a saját tapasztalataimat osztom meg. Sosem néztem demókat viszont sok 4k HDR tartalmat nézek, és az bizony állelejtős, összehasonlíthatatlan. idén jön a 49es oled is és akcióban már volt idén 350ért is 55ös oled ami egy 250k-s lcdhez képest már nem olyan nagy különbség, egy szónak is 100 a vége, megéri a többletet. Más világ...[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz #52931072 #98115 üzenetére
"Egy 6-10-szer drágább oled tévének sokkal-sokkal szebb képe van a mi vacak led tévéinknél?" Így van,akármennyire is fáj de ez az igazság. egy olednek sokkal szebb képe van, teljesen más világ. nincs szürkének kinéző fekete, nincs bevilágíás, nincs oldalról fakulás, nincs semmi képi anomália, hidd el nekem is volt jó sok lg lcd-m, míg végül másfél éve megvettem a B8at. Drága volt? Igen, megérte? igen! Összehasonlíthatlan a kettő. Nagyon szerettem azt az Lg-t amit váltott, de tényleg ég föld a kettő. mielőtt fikázzátok az oledet talán próbáljátok ki, hidd el nem fog kelleni utána újra az lcd.
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. adott egy 42LB650v.
usb-n szeretném frissíteni, de nem akarja feltenni az Lg oldaláról letöltött legfrisebb szoftot. mindent úgy csinálok ahogy kell de nem indul el. Járt már valaki ezzel a tipussal így?
nagyon régóta a mostani 05.05.55 szoft van rajta, észrevettem h az lg oldalán már van frissebb, 05.05.60 verziószámú. a tv ha keresem magától nem találja meg, ezért is akarnám usbről feltenni. többször csináltam már ilyet, ismerem a folyamatot, de most mégsem indul el. ötlet valakinek? 3 pendriveról is próbáltam... -
MrBazsi
senior tag
Srácok segítsetek már légyszi. Mikor megvettem a tv-t pendriveról rámásoltam az elmentett csatorna listát, és nem kellett programozni semmit megvoltak a tv adók sorrendben úgy mint a régi lg tv-n.
Ma megjött a digire is a spíler 1-2 HD, szerettem volna külön behangolni de az istennek nem találom a csatornák menüpontban azt a menüt ahol hozzá lehetne adni új adókat.
Szolgáltatóm digi ugye, 3 választtási lehetősáég van a tv-n antenna, kábel, műhold. kábel alatt nekem nem az a menü jön be mint a régi tv-n hanem egy teljesen más és ott nem tudok mhz-et beírni. mit rontok el? -
MrBazsi
senior tag
Sziasztok.
A jól bevált 49uf850v tvmet lecseréltem ma egy 55sj850v-re. remélem nem fogom megbánni, de nagyon jó áron volt. 1órát nyomkodtam a boltban, és az eladó volt olyan kedves este 7kor lekapcsolni a villanyt a kedvemért első blikkre a kép szebb bár a finomhangolás még csak most jön, a webos sokkal gyorsabb, és az mr700 távri egy istenkirály cucc a 600hoz képest.[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Srácok használ itt valaki 55SJ850v-t? ma élőben láttam teszteltem egymás melett az Sj810et és a 850v-t nagyon jónak tűnt a 850, bár elég sok rosszat olvasok róla.
Akinek van megköszönném ha írna tapasztaltot főlega fekete színek, felhősödés, sávosdás bevilágítás gondokról ha van, illetve focimeccsek minőségéről -
MrBazsi
senior tag
Sziasztok srácok.
Új tv vásárlása előtt állok, az F szériáig képben voltam, de azóta egy kicsit lemaradtam a témában, Egy UF850V nek keresnék méltó utódot, ennek gyönyörű képe van, és nem szeretném lejjebb adni képminőségben. viszont nagyobbat szeretnék.
van pár kinézett modell elsőkörben:
UJ7507
SJ810V
SJ850V
előfordulnak még mindig brutál méretű bevilágítások, sávosodások mint régen az alacsonyabb 6os 7es szériás tv-ken?
esetleg valakinek egy nagyon bevált tuti modell aminek nagyon szép képe van a tavalyi és az idei kínálatból?
Az uf850nél kritérium volt h focinál ne látszódjon a felhősödés és akkoriban nagyon sok volt a bevilágítás az alacsonyabb szériákban, ez most is feltétel lenne h szép képe legyen. Köszi előre is! -
MrBazsi
senior tag
Jött ma frissítés UF850v-re.Új funkciót nem fedeztem fel, eddig se mondtam volna a rendszert lassúnak, pláne jó volt egy döglassú 630-652-hez képest, de most érezhetően gyorsabb mint volt. Sokkal!
-
MrBazsi
senior tag
válasz huncutka1029 #76144 üzenetére
és tényleg, köszi!
-
MrBazsi
senior tag
gyerekek egy megmagyarázhatatlan érdekes dologba ütköztem a napokban.
Lg uf850v, nézem a tv adást, bedugom a pendriveot vagy a külső vinyót, belépek az usb menübe tallózok a mappák közt, és közben zene szól! Amint elindítok egy filmet, abbahagyja, de amíg a pendriveon lévő mappák közt lépkedek, egy idióta dallam szól. ellenőriztem mindent, de fogalmam nincs ez mitől lehet.
Ez hogy ? más is tapasztalt ilyet? -
MrBazsi
senior tag
válasz sweet122 #75551 üzenetére
torrentoldal neveket nem írhatok, az itt tiltottnak számít, de az összes nagy torrent oldalon van 4k tartalom bőven
Próbaképp itt találsz pár demo anyagot, ezek nálam mind mennek, de mondom a filmekkel sincs gond. Ha neked is uf850ed van és nem mennek a 4k filmek se vinyóról se usbről a gyári lejátszóval, ott valami gebasz van a tv-vel mert többünknek is megy akiknek itt ilyen tvje van[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
UF85x tulajoktól kérdezném, tegnap vettem észre hogy ha külső vinyóról nézek filmet, nem megy a hangsávváltás. nemrég jött új szoftververzió 2-3 hete kb, (04.05.01) előtte biztos hogy jó volt, most ugyanannál az mkv fájlnál nem tudok hangsávot váltani. Más is így járt? eddig nem volt ilyen gond.
-
MrBazsi
senior tag
válasz huncutka1029 #75420 üzenetére
hagyd, ne fusd le vele ugyanazokat a köröket mint én, van akivel tényleg nem éri meg foglalkozni
-
MrBazsi
senior tag
válasz index31 #75397 üzenetére
Én értem a logikádat, de hidd el hogy gyakorlatban az edge jobb. sokkal. az a kép meg egy öngól tényleg rosszul van írva, ahogy már előttem is írták. de neked is csak azt tudom mondani mint az uhd - fullhd témára, tapasztald meg mind a kettőt, és utána látod a különbséget, nemcsak olvasod a cikkeket. Jókat írtak az előttem szólók ezzel kapcsolatban, pummával ritkán értek egyet de most még ő is reálisan írta le a helyzetet.
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz shouryuken #75343 üzenetére
persze én tudom h az volt, de látom ezt te nehezen tudod megemészteni, nem értem mit zavar ez téged, te bajod.
-
MrBazsi
senior tag
válasz shouryuken #75291 üzenetére
"Engem az húz fel, ha valaki nettó baromságokat ír, hogy ő látja a különbséget 55-colon 3 méterről."
pedig hidd el hogy van, és arról nem mi tehetünk ha te nem látod mert vak vagy, vagy nem akarod észrevenni.
-
MrBazsi
senior tag
válasz AtaWrc #75256 üzenetére
nem én vagyok a te embered. van már nem egy olyan hely, ahol 250ért kapsz 55ös uf850v-t de 300ért már sok helyen és az csak 25-50% felár nem 2 szer drágább. úgyhogy ez nem nyert.
mivel etetem? kapásból tudnék írni 8-10 sorozatot amit az idén már 4kban néztem, filmek is akadnak már bőven, úgyhogy ezzel is mellélőttél. és igen mivel fel is skáláz eleve jobb. -
MrBazsi
senior tag
válasz AtaWrc #75239 üzenetére
igen az a baj vele annyiért csak "egész elfogadható" képet ad. én meg szeretek úgy leülni a foci vagy a trónok harca elé hogy tettszen a látvány, és ne a hibákat vegyem észre először. nem akarok meggyőzni senkit, mindenki maga dönti el mire veszi a tv-t de szerintem a jó képminőség megéri a kicsit több kiadást. pláne h nincs már ütős fullhd a kínálatban csak átlagos.
-
MrBazsi
senior tag
válasz AtaWrc #75191 üzenetére
De pont ez a lényeg, nem árról beszélt a fórumtárs hanem hogy tök felesleges, és egy sima fullhd hez képest nincs értelme. Szerintem meg igenis van, a 2 említett tv közt tényleg ég és föld a különbség képminőség terén. de ezt tényleg csak akkor tudja az ember ha van tapasztalata mindkettővel, és nem csak a médiában 10perc próba után. Teljesen mindegy milyen árkategória, akinek számít a képminőség annak nem alsó kategóriás tv-t kell venni se fullhd-ból, se uhdból. és egy jó uhd megér egy kis felárat egy átlag 652hez képest, és akkor nincs az h bevilágít, felhős, életlen stb... elég sok panasz van rá itt is, érdekes használunk itt páran 8as szériás uhd-t egyikünk se nagyon panaszkodik rá. talán mert tényleg jó?
-
MrBazsi
senior tag
válasz shouryuken #75178 üzenetére
és mi most az lgnél az "ütős fulld" ? mert a 632-652 nem az. De komolyan kérdezem, tényleg. ami kb egy 8as uhd szériával már felveszi a versenyt
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz shouryuken #75164 üzenetére
Ha lenne uhd tv-d tudnád hogy van értelme. tegyél egymás mellé egy sima 652v-t és egy uf850v-t ugyanolyan méretűt, számodra megfelelő képbeállítással. Azonos tartalmat nézve, nézd meg a fekete színeket, ég és föld, nézz focit ég és föld az uhd javára, 4méterről is. Akkor miről beszélünk?
-
MrBazsi
senior tag
válasz shouryuken #75155 üzenetére
nem a táblázatnak kell hinni hanem a személyes tapasztalatnak.
Huncutka leírta utánad a lényeget. "egy Edge ledes Uhd, teljesen más megjelenést ad, mint egy directledes FHD. Csak nézd meg a feketéjét egymás mellé téve." Fociról ne is beszéljünk. Ott minden kiderül.
Ennyi a történet, semmi több. -
MrBazsi
senior tag
válasz shouryuken #75150 üzenetére
Én ezt megcáfolom, egy JÓ uhd-nél igen is látszik a különbség 3 méterről egy sima fhdhoz képest. Pláne egy sima 6os szériához képest. ég és föld. tapasztalat
-
MrBazsi
senior tag
"azt mondták, hogy nagyon ritka a teljesen homogén feketéjű LCD tv"
már bocsánat de ez egy jó nagy baromság. ami neked is a problémád az egy tv-nél kb az elfogadhatatlan kategória, a direkt led miatt tiszta bevilágítás a tv-d nem lessz jobb pláne egy fhd6os széria. Vegyél egy 7es.8as szériás edge ledes uhd-t, és élvezd, ég és föld. -
MrBazsi
senior tag
válasz K Norbi #71953 üzenetére
4k akadozik neked ha ki van kapcsolva a tru motion? pedig annak nem kellene. nekem "csak" egy ub820 van, de pl hetek óta 4k-n nézek egy két sorozatot is, és meg se koccan neki. nálam alapból kivan kapcsolva, és nem is érzem szükségességét h be kellene kapcsolni, így természetesebb.
-
-
MrBazsi
senior tag
Én is intenzíven takarítom az enyémet, mert gyűlölöm ha poros, és a feketén egyből meglátszik. de nálam eddig 1 tv-n se volt látható felhő takarítás után, a jelenlegin se.
Az övé is csak úgy lett takarítva mint az enyém, clin, mikroszálas kendő, áttöröl, kész, de viszont azon frankón látszanak a takarításnál használt kézmozdulatok felhő formájában. Az milyen már... -
MrBazsi
senior tag
na ez érdekes, mert ismerősnek pont fordítva van. októberben vett egy 55ös 652v-t, eddig tök jó volt, múlthéten jött elő neki is ez a sávodás, plussz felhősödés is, és szerinte a nagytrakarítás miatt merthogy elég intenzíven takarították a képernyőt. ha valóban takarítás miatti nyomkodás miatt lett olyan, na az gáz...
-
MrBazsi
senior tag
válasz #94529552 #71367 üzenetére
Bocs pumma hogy megint belédkötök, de nincs igazad, a régi Lg tv-k minden(!!) feliratot visznek usbről, hddről egyaránt. Amióta van a webos azóta van baj a feliratkezeléssel, legalábbis én ezt látom itt sokhelyen, és tapasztaltam is, h a webos gyári médialejátszója nem olyan jó mint a netcastes tv-é.
A 8 éves ld420 a mai napig minden felirattal elboldogul! Még akkor is ha 3 nyelv audió és 3 nyelvű felirat van beágyazva egy mkv-ba szó nélkül viszi, és tud is váltani köztük!(#71369) Bajzath ha nincs vele baj, és tényleg 1év garija van még az elég jó vétel. 6os szériát ne vegyél hiába újabb
-
MrBazsi
senior tag
válasz Grande Ale #71325 üzenetére
Pedig addig cseréltesd ki amíg lehet, hosszútávon nagyon bosszantó lessz ám. Pláne h már most is csalódásnak érzed, 3 hónap múlva se lessz jobb. Következő tv vásárláshoz meg vigyél egy usb-n valami hd focit, egyből kidobja ha bármi hasonlót látsz
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz Grande Ale #71283 üzenetére
Direct led, nem nagyon tudsz vele mit csinálni, focira edge ledest kelett volna venni.
[ Szerkesztve ]
-
-
MrBazsi
senior tag
Áruld már el légyszi mik azok a hátrányok.... Elégedett 4k tv tulajként szerintem jópáran kiváncsiak lennénk rá....
Egyébként elég szomorú h az elmúlt hetekben csak azt látni, hogy mindenki a legolcsóbb árkategóriájú tv-ket akarja venni, és szinte csak azután érdeklődnek, h jó e stb... Ár a minőség felett.
Keresőt használni is luxus manapság...
Értem én h mindenki olcsón próbál tv-t venni, hisz ugye elég nagy kiadás, csak akkor ne legyen akkora elvárás mint egy felsőbb kat. tv-nél. Aztán meg utólag derül ki h egy csati hiányzik, kicsit nem olyan a kép, ez a funkció hiáyzik stb... -
MrBazsi
senior tag
válasz palfekokaa #70427 üzenetére
Szerintem meg tegyél hozzá még egy kicsit és uf770v alá ne add, nem fogod megbánni az uhd-t. Nem érdekelnek a szögpercek, meg a papír adatok, de jobb a képe mint egy sima fhd-nek. és nem is lassú...
-
MrBazsi
senior tag
Urak használ valaki 2tb-nál nagyobb külső vinyót a tv-hez? lassan megteleik a jelenlegi 2tb-s vinyóm, és lehet vennék nagyobbat ha bírja a tv. Megköszönöm a tapasztalatokat.
-
MrBazsi
senior tag
Na urak, csak h írjak valami nagyon pozitívat is:
3hete jeleztem az lg.üf-nek h szar a simplink a tv-n. Hibajelenséget leírtam, kolléga közölte h nem én vagyok az első ez ügyben, továbbítja a szoftverfejlesztőknek a dolgot.
Eltelt 2 hét , semmi. Múlt 7 csütörtök délután délután írtam újra, h mi a helyzet, várható e valami. Még aznap írt az üf-es hogy utánakérdez, ír amint tud valamit. Másnap reggel arra keltem hogy hajnal fél 6kor(!!) jött válasz h pár napon belül érkezik az új szoftver, amiben javítva lesznek a hibák. Kicsit szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, de mondom jól van.
És láss csodát ma megjött az új szoft (LB820v-re 04.11.23.) és valóban a hiba kijavítva, végre jó a Simplink, nem kell 2 távrit használni, van Netflix, Youtube gyorsabb, böngésző nem változott, és usb lejátszásnál eddig léptetésnél néha volt 1-1 kis hangakadás 1-2 másodpercre, ez is megjavult. Más észrevétel egyenlőre nincs.
4k steramet még nem próbáltam, és a magic távri némítógombja még mindig nem működik házimozit használva, de összességében ez egy tisztességes javítás volt,a legnagyobb gondom a rossz simplink megjavult, megéri keresni őket ha valami probléma van.[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz blakey #70040 üzenetére
Ő ugye a koszonodást és a bevilágításokat emelte ki hibaként, ez pedig a directre jellemző. edge leden ugye inkább banding szokott látszani főleg foci közben, max kis dse.
persze én is láttam olyan edge ledest amitől a falnak mentem (konkrétan annó la660), de én akárhogy nézem a saját és ismerősök tvit is az edge-re kevesebb a panasz. nekem az ub jelenleg kb olyan mint a Sixpak amit az előbb linkelt, nem egy oled a feketéje, de ennek ellenére igen jó, nem foltos, és nem is világít be sehol. 2-3-4 kilós tvnek ne legyen már olyan tré képe mint amit ő is linkelt.
biztos van mind 2 fajtából eleve hibás rosszul összerakott, de emlékezz csak tavaly itt hányan linkelték hasonló hibával a direktes lbket.
Sixpak: mivel csináltad a képeket? én telóval nem tudok ilyen jóminőségűelket lőni. -
MrBazsi
senior tag
válasz Beni2360 #69996 üzenetére
Digi a szolgáltató, a de bosszantó a dolog, csináltam egy downgrade-et hátha megoldja, de nem, pár napja van ez csak. beállítások varilása se segít.
(#70012) balszempol
55ös tv-n sd adásnál édesmindegy melyiket választod egyik se lesz hűdeszép.
nem sdre vannak kitalálva[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz Diamond500 #69979 üzenetére
kössz de olyat kérdeztem aki tudja, okoskodni nem kell...
-
MrBazsi
senior tag
urak, 2 napja az rtlnél ás a tv2nél a reklámok és ajánlók közti váltásoknál ,sőt híradó közben is, bejátszásoknál 2-3másodpercre elmegy a hang, nem állítottam semmit, és máshol semmi bibi, más is tapasztalja ezt vagy egyedi dolog? esetleg megoldás rá?
-
MrBazsi
senior tag
válasz Tiro8224 #69684 üzenetére
nem tudom milyen távolságról akarod nézni, de hosszabbtávon jobb választás lehet az uhd, a jobb hardver miatt is, nem szaggat rajta a webos mint a másikon, viszont ha kell a 3d, és meg tudsz barátkozni a kicsit lassabb menüvel, és fontos az ár, akkor a másik. bár nálam az edge led miatt csakis az uhd lenne a nyerő.
(#69682) yvsmad:
"A csatornák menü legutolsó pontjában lehet kikapcsolni a hbbtv-t."
na ott kerestem én is, a kábeltv beállításoknál de semmi, azért nem vettem észre mert netcasten máshol van, az opció fül legvégén, ahol kb soha nem járok, de megvan végre. -
MrBazsi
senior tag
engem spec nagyon zavar a médiaklikk a királyi adókon, főleg az m4en, nem működik miatta a sport mód gyorsgomb zöld gomb megnyomására, amit focinál és forma 1nél használtam előtte. kár h nem kikapcsolható.
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Mondjuk én pont a killasample meg társaival az usb-n mentem tv-t vásárolni, boltos srác meg is jegyezte 10 vevőből max 1-2 tesztel a boltban bármit is. De akkor oké, vegyük az átlag usereket, aki tegyük fel csak megnézi az lg oldalán a tv-ket, talán még össze is hasonlít egyet kettőt, és látja hogy van 2 szinte majdnem azonos verzió ami az összehasonlításnál semmiben nem különbözik, Lásd mondjuk itt :UF770v vs UF7707
árban viszont van közte egy 20as különbség, melyiket veszi meg az átlag, persze hogy az olcsóbbat, hisz ha nincs közte különbség papíron akkor jó az is. És itt azért valahol jogos a felháborodás, hogy igenis tüntessék már fel a különbségeket.
mint pl az alacsonyabb ub-knál is fel volt tüntetve h bizony nem tudja a 4k60p-t, és nem utólag jön rá az ember mint jelen esetben hogy hoppá.[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz huncutka1029 #69577 üzenetére
az azért elég nagy falat lenne, de ez így valóban nem korrekt. specifikácíókból tényleg nem derül ki egyértelműen mi hiányzik melyik tipusból, én csdálkoztam is annó mielőtt eldöntöttem h 4k-t veszek, hogy miért az lfekből ennyi 4k modell, mikor az ub-ből nem volt csak 1 pár. és ez most csak 1 dolog h nem megy a 7eseken a netflix, ki tudja mi van még.
-
MrBazsi
senior tag
válasz exlepra #69572 üzenetére
ezt már én is hallottam más ismerősömtől akinek szintén ezt mondta az üf.
ebből még nagy balhé lessz ha ez valóban így van, az oké hogy a 4k-s tvkből van ami nem támogatja a60p-t de az azért egész más.
Ezekszerint a 7es végűekből nem csak a trumotion hiányzik?[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz huncutka1029 #69540 üzenetére
Én is nagyon vártam (várom továbbra is) a Netflixet, de így h az eredeti teljes tartalomból a sorozatok csak 15%a, a filmek csak 12%a érhető el nálunk, így még egy darabig marad a torrent...
-
MrBazsi
senior tag
-
MrBazsi
senior tag
válasz Nakivagyok #69438 üzenetére
pumma majd biztos segít neked, ő szokta mondani rá hogy ajánlott...
ha van lehetőséged, vidd vissza és vegyél valami komolyabbat ha téged is (jogosan) zavar h lassú. -
MrBazsi
senior tag
válasz olajbogyo #69389 üzenetére
Próbáld meg első körben a tv-n a simplinkben kikapcsolni az auto power módot, szerintem neked is a simplink kavar be , mint nekem , csak nekem nem autómatikusan bekapcsolja, hanem nem tudja bekapcsolni a házimozit. Ügyfélszolgálattal beszéltem, tudnak a simplink hibájáról ennél a modellnél ígérték h továbbítják a szoftverfejlesztőknek. Ha viszont másik kábelen és lejátszón is egyből összevissza kapcsolgat akkor +1 blackeynek és huncutkának, ott más gubanc lessz.
Igen azt én is úgy szoktam megnyitom az srt-t jegyzettömbbel, és elmentem utf-8ra, és úgy jó
Szerintem jobban jársz ha veszel egy új lejátszót amin már van hdmi és optikai csati is, és akkor nincs gond a csatlakozással.[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz huncutka1029 #69366 üzenetére
Nem keveredtem meg, kicsit félre érthetően írtam valószínű.
Az én tvmhez az AKB73975728 számú távrit adják gyárilag, ez helyett használok egy AKB74115502 -t ez is gyári lg, de számomra sokkal kényelmesebb, mint az a másik, vacak kicsike.
Szeretem ezt a magicet, (mr500) a régit amit az lmhez adtak, azt egyáltalán nem csíptem rossz fogása, idióta alakja volt, de ez tényleg nagyon jó. Igaz ez se tökéletes, de itt legalább használom mindkét távrit, ágyból a simával, innen a gép mellől ülve az írósztalon a magic van nálam, így legalább mindenhova jut egy
Abban igazad van ha megnyomom az ok-t előjön a kurzor. De hát én akárhogy állítom a kurzort számomra a pozicionálás vele arra a vékony sávra még mindig bosszantóan körülményes, jobb a nyíl.
Nekem a némítógomb nem működik a magicen ezen a tv-n, érdekes máson igen, mondjuk ez valószínű simplink hiba, ügyfélszolgálaton is megerősítették h nem csak én küzdök ub szérián simplink gondokkal.(#69369) olajbogyo
Nálam se a serviio-n se a gyári usb porton keresztül nézett filmnél se volt baj soha a feliratokkal, minden megy tökéletesen. Elég sok amcsi sorozatot szedek torrentről soha nincs baj se az utólagos feliratokkal, akkor se ha az mkv fájlban van alapból angol, és ez mellé beteszem a magyart, akkor is tudok bármikor választani a kettő között.
T5 nekem se ment dlna-n ahogy semmi ami 4K. Inkább azt mond meg mi volt neked az a 3 ami ment.
van egy pár 4k demós videóm, amiket a tv vásárlása előtt töltöttem le innen a topicból, az összes megy usbről, de dlna-n keresztül egyikse.
Szerintem a mi tv-nk gyári media playerje egyáltalán nem rossz, sőt, mégis szidják itt sokan, akinek meg nem jó, hdmivel összekötve pcről olyan lejátszót használ amilyet akar, vagy vehet külön is vannak media playerek, de szerintem felesleges.
Szerintem ne hangprojit vegyél hanem egy rendes 4 állóhangfalas házimozit legalább. sokkal jobb[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz huncutka1029 #69352 üzenetére
Én se szeretem a magic távri azt a tulajdonságát hogyha kell a kurzor pl tekeréshez, vagy léptetéshez filmlejátszáskor, nincs ott azonnal. egyszerűbb a jobb nyíllal léptetni a hagyományossal, és a magiccal is, (már amelyik tudja a léptetést) mint rázogatni h legyen kurzor, aztán célozgatni vele arra a kis sávra. Többet használom a simát mint a magicet, megszokás kérdése. Olyannyira hogy a vacak kicsi gyári távrit nem is használom, a jó öreg nagyobb sima távri a legjobb szerintem. Azon már csukott szemmel is tudom minden gomb helyét. Amikor megvettem az ub820at azthittem agybajt kapok a gyári távrijától, olyan kicsi és rossz elrendezésű. Viszont a magic nagyon jó, sokkal jobb mint a régebbiek.
Egyébként amit a múltkor beszéltük az ums nálam még mindig nem megy, megdöglik tőle mind a kettő gépem, az asztali és a laptop is. Azzal a régebbi verzióval is amit te ajánlottál, de az újabbakkal is.
Serviio-n pedig továbbra se megy a 4k stream, de egyszer csak rájövök miért nem.[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz online1986 #69327 üzenetére
"Ami érdekes volt és találtam egy hirdetés ahol egy UB -seriás tv árultak és 4K de nem 3D de az illetőnek sikerült bekapcsolni ez létezik?"
na ez úgy ahogy van bullshit, ub820 nem 3d, az ub830 850 már igen, fizikai képtelenség nem 3d-s tv-n szervízmenüben bekapcsolni a 3d,t mivel teljesen más benne a kijelző, az ilyeneket nem szabad elhinni.
Én is olvastam olyat h ub820b-n valakinek megy a 4k60p, az is lehetetlen, nincs benne az a chip ami ehhez kell.Egyébként jót röhögtem a 3d balhén, ami szerintem vihar egy pohár vízben, a 3d akkor lesz jó ha majd nem kell hozzá semmilyen szemüveg, addig olyan mindegy hogy aktív vagy passzív, egyrészt gyerekcipő még, másrészt a gyártók se nagyon újítanak, és nincs már körülötte akkora hype mint annó.
4-8k oled jöhetne elérhetőbb áron inkább -
MrBazsi
senior tag
válasz #94529552 #68753 üzenetére
senki nem lovagol rajta, de ne mondjátok már itt másoknak h ajánlott meg h jó a 630 meg a 652... dehogy jó, tetűlassú! nem csak először, mindig. Aztán meg semmi mást nem lehet olvasni itt h lassú, miért, nemezt vártam stb... senki nem mondta h szakértő vagyok, csak ne állítsatok valótlant. Huncutka nem az epgről beszéltem csak, unblock az egészről, az csak a lassúság csúcsa!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest