Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tiro8224

újonc

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni! Olvasgatom a fórumot már egy ideje mivel tv vásárlás előtt állok. Az a helyzet, minél többet olvasgatok annál zavarosabb a téma :). Jelezném eddig még nem volt "lapos" tv-m :) :)) így teljesen laikus vagyok. Sokat olvastam a távolságról, panelekről, fekete-nem fekete, ilyen led olyan led... Most arra jutottam, hogy két tv-t szemeltem ki. Az egyik típus az LG 42LF652V, a másik az LG 43UF778V. Azt szeretném tudni, hogy melyik lenne a jobb választás. Pro és kontra egyik illetve másik mellett. Illetve ha van ilyen áron másik, esetleg jobb lehetőség azt is szívesen megnézném. Szeretném a pénzemért a lehető legjobbat kapni :) (mint mindenki gondolom). Amire szeretném használni az leginkább filmnézés, sorozatok, (így jó lenne ha lejátszana mindent ami szóba jöhet, kiterjesztés, felirat), esetleg okos funkciók, netezés. Ha jól szűrtem a választott típusoknál ezzel nem lenne gond. Annyi, hogy nem feltétlen szeretném hamar lecserélni, így minél időtállóbb típust szeretnék, tudás terén is. Sok minden azért nem egyértelmű, szóval ha valaki szánna rá időt és kisegítene megköszönném.

Üdv: Tiro

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés