Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
válasz Ironhide #102099 üzenetére
Üdv!
Ezek után már remélem nem tudják beszerezni 30 napon belül a kijelzőt és akkor nekem is fel kell ajánlaniuk a készülékcserét. Akkor legalább lesz egy új készülékem, gondolom szintén 2 év garanciával. Ha már vártam közel 3 hetet akkor ezt a keveset kibírom, amúgy van másik készülék, amit addig is tudok használni, igaz csak 32-es. Én is elkezdtem nézegetni a lehetséges utódját, de nem valami nagy a választék most a Telekomnál az 55 collos kategóriában LG-ből. Mindenképpen ilyet szeretnék a magic remote távirányító és az okos tv rendszerük miatt, annak ellenére is, hogy igy jártam. Én is nézegettem a nanocell tv-ket, de gyanús, hogy azok sem jobbak, mert nem nagyon találni belőlük. Lehet, hogy az is egy tévút volt és nem túl jól sikerült széria?
Nézegettem a 65 collos kategóriát is 20.000 Ft-al drágább csak, mint a mostani hibás készülék vásárlási ára volt. Meglátjuk, várok és kiderül mi lesz.[ Szerkesztve ]
-
Ironhide
tag
válasz madagaszkar #102097 üzenetére
A hiba napján este email-ben jeleztem az lg-nek. Szerelő felhívott másnap 16 körül. Nem kérdezett semmit, a leírt hiba alapján kijelző hiba, csere készülék, mert nincs alkatrész. Adott elérhetőséget, elkérte a számlát, 2-3 nap alatt ígérte a cserére jogosító papírt, d mivel nem csere lesz, így levásárolandó. Telekom. Most nézegetem a leendő tv-t. Csak nem tudom mit. Nem mindegyiknél találom meg a vesa szabvány méretét. 55-65 körben és 150-250 között nézelődök. Jó lenne vmi tartósabbat. Talán a nano.
Ironhide
-
Major Lion
senior tag
Hello, C9-en Plex-en használok, DirectPlay bekapcsolva, de mégis sokszor előfordul a buffering, van hogy 5-10 percig semmi, aztán percenként buffer. Hol lenne érdemes elkezdeni a hiba feltárást, net kapcsolat, router, a külső meghajtó sebessége??
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
madagaszkar
tag
válasz Ironhide #102094 üzenetére
Szia!
Neked a cserét automatikusan felajánlották, vagy te kérted? Az LG központi ügyfélszolgálatán ajánlották ezt, vagy már a hozzád legközelebbi szervízben? Nekem nem ajánlottak fel semmilyen cserét. Ma hívtam a Nyíregyházi szervizüket ahol nem tudnak még semmit a megrendeléssel kapcsolatban, csak annyit válaszoltak, hogy még nem érkezett meg a kijelző és nem tudják mikorra várható. Lassan 3 hete lesz, hogy bejelentettem a hibát. Csak azt nem értem, ha tudják, hogy nincs alkatrész akkor miért nem ajánlják fel a cserét.
[ Szerkesztve ]
-
Ironhide
tag
Szia.
Délután hívott a szerelő, kijelző hiba a leírtak alapján. Alkatrész nincs. Csere. Kapok egy cserére jogosító papírt. Amivel a telekomnál letudom vásárolni az árát.
Amit még nem tudok, mennyi lesz amit levásárolhatok, milyeneket nézegethetek.
Mindenkinek.
200 körüli áron mit javasolnátok, 55-65 nagyságban? Mármint ami kapható a telekomnál.
KösziIronhide
-
HF77
őstag
ugye ez VA Direct Ledes
LG 50UN73003LA
az létezhet hogy a display specification oldalon nincs fent?
köszixiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
asdf_
veterán
válasz madagaszkar #102086 üzenetére
(Ez év végéig vásárolt termékeknél még) csak törekedni kell a 15 napra (ezt a második napos megrendeléssel vegyük úgy, hogy megtették, bár nálad ez amúgy már nem játszik, mert a kötelező egy év jótálláson már kívül vagy, csak az önkéntes +1 év LG garin vagy belül). Jövőre vásárolt termékeknél 30 nap alatt meg KELL javítani, vagy automatikusan csere (valamint 100e felett 2, 250e Ft felett 3 év lesz a kötelező jótállás). Szóval a karácsonyi TV-t januárban vegye meg mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
madagaszkar
tag
válasz Ironhide #102081 üzenetére
Üdv!
Én három hete jártam így, ugyan ezzel a típusú készülékkel ( LG55UK6950PLB ). 2019.júniusban vásároltam a Telekomtól. Nálam is elment a kép, egy pár percig még villódzott a képernyő alsó egy harmadán, majd teljesen meghalt, de nem teljesen sötét. Bejelentettem az LG ügyfélszolgálatán, leírtam a hibajelenséget amiből megállapították, hogy kijelző cserés a készülék. A kijelzőt Lengyelországból rendelik a gyárból, mert semmilyen alkatrészt nem tartanak raktáron elmondásuk szerint, ami így 5-10 munkanap amig megérkezik Magyarországra. ( Reményeim szerint is ). Amúgy október 19-én jelentettem be a hibát, rá két napra hívott a szervízes munkatárs, aki közölte, hogy akkor megrendelik a kijelzőt és jönnek kicserélni amint megérkezett. Azóta csend, semmi előrelépés nem történt, nem hívtak.
Egyébként van tudomása valakinek arról, hogy hány napjuk van megjavítani a készüléket, aminek a nem teljesítése esetén kérhetem a cserét, vagy a vételár visszatérítést? -
Lalo_Titi
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, ezt a tévét néztem ki: LG 55SK9500PLA
Akciósan 289.000 Mi a véleményetek róla?
Hasonló áron lenne más lehetőség szerintetek? Előre is köszönöm a segítségeteket. 🤘 -
OPiiPO
veterán
Telekomtól hoznék majd el készüléket, beférne a LG 65NANO813 és a LG 65NANO793, eléggé hasonló áron. 793 direct led, de nincs local dimmming, míg a 813 az edge led de van local dimming, mindegyik IPS.
Melyik legyen[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
Ironhide
tag
Sziasztok.
55uk6950plb.
Kép elment, de nem totál sötét. A remote parancsokat sem jeleníti meg. Megnyomom a netflix gombot, akkor hallatszik, hogy elindul a netflix, de kép csak halvány összevissza villódzás. Sima netezés közben ment el a kép, nem lett cseszegetve.
Még garis. Van esély, hogy itthon vmi reset, update vagy szerviz?
KösziIronhide
-
balazska92
senior tag
Sziasztok!
Ma jött meg az új TV-m Lg 65UN73003LA
Milyen beállításokat javasloltok rá? Annyi minden van, filmmaker mode, stb, azt se tudom melyik mit csinál.
Csak külső hdd-ről játszok le filmeket, full hd-t, 4k-t, hdr-t illetve nem hdr-t.
Köszi!
-
HF77
őstag
ez jó vétel lehet? LG 50UN73003LA
nagyon szemezek amúgy egy Samsung UE50TU8002-vel
ha azt mondjátok hogy LG sokat segítene ha indoklás is lenne mellé.. miért pont ezt?!
köszi[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Két tv között vacillálok.
50UN74003LB
50NANO793NEOlvastam, hogy pár ember vett most ilyen tv-t.
Nem tudom eldönteni, hogy tényleg jobb-e a belépő szintű nano a másiknál.
Valamint nem szeretnék edge led típusút, de a nano-ra a gyártói oldal direct-et ír, míg a displayspec pedig edge led-et. Most akkor melyik az igazság? Dolby Atmos szintén kérdéses.Szerintetek melyik oldal infója az igaz? Megéri a nano azt a plusz 20-30 ezret?
Üdv!
-
junkpod
veterán
válasz Szaszabond #102047 üzenetére
Egy CoreElec képes Amlogic box lejátszó meglehet 15K-ból és semmivel nem tud kevesebbet mint a 100K-s Dune és tsai (sőt!). Kérj tanácsot az "Milyen asztali médialejátszót?" csoportban!
Box's don't touch!
-
KubanitoS
veterán
Tudja esetleg valaki, hogy lehet-e a Magic Remote-tal a Telekomos set up boxot irányítani? Valaki próbálta már szolgáltatós set up boxra belőni a Magic Remote-ot?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Adott egy LG 43LH604V, aminek betört a kijelzője. Működik, de a kép közepén csíkok vannak meg látszik, ahol a fizikai behatás érte.
A kérdésem, hogy érdemes.-e szereltetni, mennyi egy ebbe való panel, amit ki kell cserélni?
═════════════════════════════════════════
-
Bobby G.
senior tag
Ma, valamikor napközben, eltűntek a szakértői módok a kép beállításai közül. Délután még biztosan volt, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy minden csatornaváltásnál kiírja, hogy HDR mód, a szakértői módok pedig nincsenek. Valaki találkozott már ilyennel?
-
ajapi
tag
Flip set top boxszal használom az Lg SM 8600-ast, eddig hibátlanul működött. Most sem a magig remote-al sem a set top box távirányítójával sem tudok csatornát váltani, csak az utoljára nézett csatornát látom. (Többször áramtalanítottam)
Mi lehet az oka, mit tegyek?
(Flip fórumban is kérdeztem)
kösz -
-
Nilona
újonc
Sziasztok !
Adott egy 43UN74003 UPC Direct néznénk rajt CI modullal vagyis addig rendben volna de az EPG-nél nem tudja lekezelni az ékezetes betüket. Mit kellene átállítanom hogy jó legyen? ill a ChanSort progi jó a csati szerkesztésre ?[ Szerkesztve ]
-
Stalki
csendes tag
Sziasztok
Tudtommal 2019-es modell az LG 43LM6300PLA de pontos hardver-es specifikációkat nem találok, miben különbözik az idei UN sorozattól. Arra lennék kíváncsi ,hogy szoftveresen az LM sorozat is megkapja az idei frissítéseket (WebOS 5.0)? -
junkpod
veterán
válasz asdf_ #102059 üzenetére
betekintési szög/képminőség:
-azt mondta a utuber bácsi, hogy az UM7600 szériában 50" felett VA, alatta IPS panel van bármit is mondjon az LG. De azt sose tudom megjegyezni melyiknek mi az előnye/hátránya? És azt sem tudom (soha nem volt mg LCD tv-m), hogy manapság ez a betekintési szög mennyire táma egyáltalán?DTS:
- alkalmanként átvinnék oda filmeket, de mivel magamnak a HM miatt a DTS-HDMA verziókat kölcsönzöm, így jó lenne, ha nem kellene egy másik verziót is letölteni, bár végülis nem halnék bele. (de 90% TV adás 2.0 a forrás)Szóval az UM a 2019, az UN meg a 2020 széria? többi jelölés?
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
asdf_
veterán
válasz junkpod #102058 üzenetére
betekintési szög jó legyen
A 49"-os lesz akkor a barátod, nem az 50"-os.
nem csak 2.0 TV adás hanem DD/DTS hangsáv esetén is lejátszóból.
Az idei UN széria már nem tud DTS-t, csak a tavalyi UM (már amennyiben tényleges igényed van a DTS-re és nem csak úgy hasra írtad)
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
sziasztok! LG tv-éket nézünk elgfőképpen DVB-C tuneres adásra, ár miatt LCD tv-k jöhetnek szóba, régi hd-ready plazmát váltana. Boltban nézegették a TV-ket és kilistáztak nekem pár típust UM76, UN71, UN73, UN70...
Az LG 50 UM7600PLB árba még beleférhet, láttam róla egy technikai "elemző" videót, szerintem simán hozza az "elég jó" szintet. MI a véleményetek erről a TV-ről? Hog ytudok eligazodni a típusszámokban? (láttam az összefoglalóban a leírást, de talán ezek már régi infók, egy dolog ragadott meg a végén a "B" tényleg csak hd-ready tunert jelent? (az gáz lenne szvsz...)A fontosabb elvárásaink:
- természetes színek
- jó tuner és 3 méterről is jól olvasható csatornalista/műsorinfo, testre szabható csatornalista, esetleg külön csoportokkal (gyerek csoport, felnőtt csoport, nyugger sorozatok...)
- betekintési szög jó legyen, sokszor nézzük oldalról (konyhából )
- a beépített lejátszó külső felirarot kezeljen, lehetőleg betűnagyság növelhető legyen, ékezetes karatkerekkel, neadjisten szürke boxban
- jól érthető beszédhang lekeverés nem csak 2.0 TV adás hanem DD/DTS hangsáv esetén is lejátszóból.
- smart feature másodlagos, YT nem baj ha jól megy rajta
(a félkövér a fontos, többi csak extra)Szóval kellene egy rövid gyorstalpaló LG LCD tévékből... köszi.
Box's don't touch!
-
veterán
válasz Szaszabond #102052 üzenetére
Igen AC-s a wifije.
Bár nálam elég sokszor pufferelt 4K-nál,ezért lett kábeles megoldás.
De persze próbáld ki az a biztos. -
Bjoe007
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan készüléket 65" méretbe 250.000.-ft max ami határozottan megéri az árat.Tudom,hogy ez kezdőszint de itt a vége a keretnek.
Ennyi van rá.
Tv műsorok ,Netflix,xbox,Köszönöm.
-
veterán
válasz Szaszabond #102050 üzenetére
Nálam gyönyörűen viszi a legnagyobb bitrátájú 4K-t a 100-as ethernet porton keresztül is és ez egy 2 éves nagyon nem felsőkategóriás LG.
Próbáld ki az Emby-t a Plex helyett,nekem jobban bevált.
A DTS-re meg valószínűleg sajnos külső eszköz lesz a megoldás,de igazából legjobb tudomásom szerint át kéne engednie a DTS-t,még ha maga a TV nem is tudja megszólaltatni. -
veterán
válasz Szaszabond #102047 üzenetére
Xiaomi Mi Box tudja a 4K-t és nem egy vagyon és arra is van Plex,de van rá Kodi is.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Olvastam, hogy van probléma a HBO GO-val. Tegnap este vígan néztük a sorozatot, kidobott menet közben. Vissza akartam lépni, de aktiválást kért. Megadom a kódot, hogy aktiváljam az eszköt, de nem történi semmi. A webes felületen írja, hogy eszköz aktiválva viszont a listába nem látom illetve a TV-n nem történik semmi. App-ot reinstalláltam, tv-t 20x újraindottam, áramtalanitottam...stb nem segített,
Típus: 55LH6047
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
Már-már eldöntöttem, hogy veszek egy OLED CX-t, de ismét elbizonytalanodtam. Tényleg azt mondjatok, hogy1. A beépített PLEX én keresztül NAS-rol nem fogok tudni streamelni DTS HD hangsávos 4K filmeket még passthrough-ban sem? Mert ezt nem támogatja? Denon x2700H-n keresztül menne.
2. Ráadásul az ethernet csatlakozója is csak 100MBit is igazából ez sem nagyon támogatja a 4K streamet, mert az LG képtelen volt gigabitest belerakni?
Most ha csilliárdokért veszek egy TV-t akkor még jó sokat költsék egy normális médiaplayerre is? Jelenleg Mede8er van , de az meg nem tud 4K-t.... a DUNE-t vagy Nvidia Shieldet néztem de ezek is 100K körül vannak.... 😩
Áááááá... aggódom nagyon.
-
-
atbdance
csendes tag
válasz Headbang #102030 üzenetére
Sikerült megoldani a foltos témát. Nyilván nem lett tökéletes a meccs, de már észrevehetetlen lett szinte . A bal oldalról eltűnt a foltosodás, méghozzá úgy, hogy szinte teljesen meglazitottam hátul a csavarokat. Érdekes, ha picit jobban meg húzom (nem teljesen) már visszajön észrevehető szintre. Tudom, hogy tökéletes nem lesz, ez nem az az ár kategória 🙂
-
Joci??
senior tag
Sziasztok!
Folyamatosan kirakja a kep kozepere a kurzort, nem tudom eltuntetni mert ha kihuzom a kep szelere, par masodperc utan visszadobja kozepre, mar kikapcsoltam a tv de bekapcsolas utan visszajon. Ez mitol van?[ Szerkesztve ]
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Joci??
senior tag
Sziasztok!
Szeretnem megtudni hogy hany Hz a tv kepfrissitese, hol lehet ennek utana nezni? Mondtak az uzletbe hogy amiket rairkalnak a hirdetesben 300-400Hz az nagy hazugsag, mi a velemenyetek errol? Koszonom"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
atbdance
csendes tag
válasz Headbang #102030 üzenetére
Igen, ki van kapcsolva. A Szakértő mód (Sötét helység) beállításnál alapba ki van kapcsolva, de próbáltam pl. egy Színháznál, ami még az ajánlott képmódok közé tartozik, ott ugye Élénk, mindkét esetben ugyanez.
Ezeket az Eco meg csoda alapbeállításokat, azonnal kilőttem, a C20-as, kék árnyalatú színnel nézhetetlen a tv.De úgy látom be kell látnom, hogy valami "Dirty Screen Effect" vagy hasonló lesz itt, ahogy végig böngésztem az internetes fórumokat.
Így ahogy elnézem, marad valami drágább modell, nem a legolcsóbb kategória.
Mit érdemes venni? OLED? Melyik az a készülék vagy típus, amin nincs ilyen gond? -
atbdance
csendes tag
válasz TeeJay #102027 üzenetére
Háttérfény 37, Szakértő mód sötét helység, VA panel.Energiatakarékos kikapcsolva nálam is. Egyedül a Gammát állítottam át 2.4-re, ennyit változtattam rajta. De az alap képmódoknál is ugyanez a jelenség van. Ha pl egy sima M1 van bekapcsolva vagy ilyenek, azon nem látok semmi hibát. Van kábel meg műholdas tv is, nem a források a rosszak. Igazából ez a zaj idegesít engem főleg, mi a fene zúghat benne kikapcsolva? És miért hallgat el ha bekapcsolom? Természetesen mindent kihúztam belőle, sőt a benti konnektorokból is, nem e más eszköz zavarja. Egy teljesen különálló áramkörön lévő konnektorba is bedugtam ugyanaz.Az LG szerint ez normális ha elektromos áram alatt minimális zaja van, ez a készülék működését nem befolyásolja... hát nem tudom. Van itthon egy Philips TV, de abból egy egy hang nem jön ki, és a meccsnél sincs gyors mozgasnál fehér csíkozás, igaz az csak 43 colos.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz atbdance #102026 üzenetére
Milyen beállításon nézed?
Nekem is IPS van igaz 65" de focimeccs jó volt rajta
Igaz nálam szakértői mód sötét szoba van beállítva és finom hangolva a háttérfény meg 40-re húzva és az energiatakarékos beállítás kikapcsolvaMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
atbdance
csendes tag
Üdv! Jelenleg egy LG50UK6300 MLB készülékem van, de csak a problémám van vele fél év után. A Telekomnál vettem, mint kifutó modellt olcsón.. már hetek óta furcsa zaj jön ki a TV hátuljából, kijött a szervizes, kicserélte benne a tápot, a jelenség ugyanaz. Olyan mintha valami hűtőventilátor forogna benne, vagy hasonló és csak és kizárólag kikapcsolt állapotban. Baromi érzékeny vagyok ilyen hangokra, de valaki pl a szervizes sem hallotta. Haverom hallotta. A képpel sem vagyok elégedett, pl egy foci meccset nem lehet normálisan megnézni rajta, mert állandóan fehér elmosódott foltok jelennek meg gyors kamera mozgasnál. Már mindenféle kép beállítást próbáltam, semmi nem változik. Ti milyen tv-t ajánlotok, amin lehet normálisan pl meccset nézni ilyen hibák nélkül és nem kell kihúzni a tv-t estére az alapzaj miatt? Max 49-50 colos, nagyobb nem fér el. Mindegy, hogy IPS vagy VA, igazából nem szeretem a vakító, fényes képet, hogy pl egy fehér háttérnél a sötétben kiég a szemem még alacsony fényerőn is.
-
TeeJay
félisten
válasz fenergie84 #102020 üzenetére
a TV 5GHz-re vagy 2,4GHz-re csatlakozik?
Az a TV már tudja az AC wifit így ha jól beállítod a routered menni fogN/AC mixed mód legyen
fixen 80MHz-re tedd a routert
fix csatornára
és WPA2-AES titkosítás legyen benyomva
Ha kész így csatlakozz a TV-vel az 5GHz-es wifire
SSID-t célszerű úgy benyomni hogy valami2G és valami5G legyen külön a 2,4 és 5GHz-es wifi és akkor tudni fogod hogy az 5GHz-re csatlakoztál ami gyorsabbMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Van egy 55UJ701v-m, mely wifin csatlakozik egy Tp link AC1200-ra. A routeren keresztül (kábelen) az asztali gépem a média szerver. A probléma, h akadozik a tévén a filmek lejátszása. Nem tudom, h valamit be kellne állítanom a tévén, vagy a routeren? -
HF77
őstag
üdv.
130-140e korul tudtok ajánlani egy max 50-es IPS paneles LG-t?
köszixiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Kapunk egy 43UN71003LB
típusú TV-t, de majd csak karácsonyra tudjuk beüzemelni.
Van ilyen modell már valakinek, elégedett vele?
Még nem találtam róla sok infót a fórumban és érdekelne mennyire ajánlott, nem ajánlott stb. Tudom nem a felső kategória, de most erre volt keret.
Mi főleg netflixre, yt-ra használnánk vezetéken jönne az internet, néha kis tv nézés, hdmi-n médiaboxról filmnézés.[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
-
jack982
aktív tag
kijött egy frissítés 50NANO793NE tv-hez, de nem telepítem amíg nincs infó, hogy bugmentes. szóval van itt olyan vakmerő aki telepítette már? v3.11.05 (fontos frissítésnek írja a tv)
-
veterán
-
V8engines
tag
Sziasztok!
Bocs hogy itt kérdezem, de talán témába vág, meg ide bejárkálok, elég pörgős topic, talán kapok választ "korán".Szobámban újravezetném a tyúkbeleket. Kábelcsatornában mennyire barátok egymás mellett a 220V és a HDMI kábel? Plusz még a hangfalaké, de ez utóbbiak sosem panaszkodtak.
Azért kérdem csak, mert autós téren (abban mozgok jobban) nem fűzzük egy oldalon a küszöbnél RCA-t és tápot.
Köszi a válasz(oka)t!
[ Szerkesztve ]
-
Rasnac
aktív tag
válasz Pokolika #101997 üzenetére
Én beüzemelést követően mindent lefrissitettem. Nálam semmi nem változott
Ja és esetleg akinek számít a gaming
4Kba csapattam pcvel a horizon zero dawn-t és annak is szebb a képe mint az IPSen volt.[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
junior19
senior tag
A hdmi kábel nem nagyon tud olyat csinálni, amit te tapasztalsz.
[link]
Első körben a T-és készülék videó kimeneti jelét ellenőrizném, milyen jelet ad ki. S a tévén a Fekete szint beállításánál ellenőrizném megfelelő van-e kiválasztva.
YCbCr kimenet esetén a tévénél az alacsony a helyes
RGB kimenet esetén a tévénél a magas a helyes
Illetve a fekete vágási mintával is ellenőrizheted, hogy a Fényerő megfelelő szintre van-e beállítva.codec project
-
qqq
tag
nem, más itthonit, de ha ez számíthat, csereberélni is tudom. A Netflix appon is ezt látom, jut eszembe, szóval, köszönöm szépen, várom azokat a beállításokat (még sosem csináltam ilyent, a tízéves Samsung jó volt ilyen szempontból alapbeállítással is).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest