Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJosef
őstag
válasz agressor12 #103396 üzenetére
Meglátjuk.☺️
Ami "hibát" eddig láttam arra számítottam is részben az IPS panel részben a 8-as széria miatt de ez nekem még belefér.
Amit szerettem volna azt tudja:[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Alien!
senior tag
válasz szami777 #103386 üzenetére
ha PC-ről játszol le, akkor elvileg a Kodi át tudja kapcsolni a tévéket, ennek a feltétele, hogy a fájlt a típus szerint kell elnevezned: valami.3d.htab.mkv (alul-felül kódolás esetén) vagy valami.3d.hsbs.mkv (egymás melletti kódolás esetén). Előnye, hogy a GUI is alkalmazkodik a 3D-hez! Itt bővebben vannak róla infók: [link]
-
Kaba
veterán
válasz gyarmatinic #103397 üzenetére
IPTV Set Top Box nélkül nem nézhető.A Magic Remote távval,viszont vezérelhető a box is,így elég egy távirányító.
[ Szerkesztve ]
-
gyarmatinic
tag
Üdv!
42LW4500, 55LM615S után, ha ma még ideér a futár 55UN74003LB-re váltok!Olyan kérdésem lenne IPTV-t (Telekom) lehet-e nézni rajta set-top-box nélkül valahogy?
Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
A mai napon csatlakoztam egy 49" NANO 863 készülékkel. Egy TOSHIBA helyett kell majd helytállnia.
Elsődleges feladata egy Xbox Series X megjelenítése.További szép napot mindenkinek és kellemes ünnepeket!
Forget about it
-
wierra
senior tag
válasz agressor12 #103372 üzenetére
"Ez a tárolóeszköz nem használható a Live Playback funkcióhoz.
Kérem válasszon másik tárolóeszközt." - vagy vmi ilyesmi.
Amikor csatlakoztatam, akkor letesztelte a pendrive-ot...és ezek szerint LPB-hez könnyűnek találtatta."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
veterán
válasz Gyarmati_ #103390 üzenetére
Nekem azóta van mióta itthon elérhető,már azt is elfelejtettem mi az a reklám.
Amúgy az embereknek azt kéne elfogadni és megérteni,hogy "ha nem fizetsz egy termékért,akkor te magad vagy a termék",semmi sincs ingyen a mai világban és ez ellen nem tudunk mit tenni.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz porker #103388 üzenetére
Igazad van, de nekünk így megéri. A kocsiban a youtube music megy, otthon is sokat nézzük. Egyenlőre ketten vagyunk az előfizetésben, amit aztán 5 főig ki lehet terjeszteni. Senkit sem akarok rábeszélni, de véleményem szerint ez a jövő.
[ Szerkesztve ]
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
mcll
senior tag
válasz porker #103381 üzenetére
A YT reklámok pedig igazán csak most kezdenek el majd szaporodni. Már a lejátszott anyag közben is egyre sűrűbben jönnek a reklámok. Érdemes előfizetni, az előfizetéssel nem csak reklámmentességet kapsz, de vannak jó extrák is:
[link]"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Vettem egy használt lg tv-t.
A típus: lg 42 lb650v
1 kèrdès van vele kapcsolatban:
Kaptam hozzá egy távirányítót, de el tudom kèpzelni, hogy nem teljesen ehhez a tv-hez van kitalálva.
3d filmet játszok le külső merevlemezről magától átvált 3d-re.Viszont például gépet rátéve már nem játzsa le a 3d filmet, illetve a 3d gyorsbeállításokat sem látom sehol.
A távirányítón nincs 3d gomb. :(
Máshogy is néz ki, mint az elvileg gyáriVan egy 3d monitorom is, ott pl van egy fizikai gomb, ami előhívja a 3d gyorsbeállításokat (2d-3d konverzio, 3d bekapcsolása stb.)
Itt a tv-n a beállítások között ezt nem látom.
Lehet annyi a gubanc, hogy egy hozzá való 3d gombbal rendelkező távirányítót be kéne szerezzek?
Vagy tv-n ez a 3d gyorsbeállítás opció nincs.
Jó lenne ha pc-n keresztül mennének a 3d filmek.
Koszi a válaszokat előre is.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
TeeJay
félisten
válasz agressor12 #103380 üzenetére
Oké csak hivatalos garival MM euronics emag meg edigital a nagyok közül aki választható
Azért néztem MM árait mostMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
rainman72
nagyúr
válasz stemplar07 #103377 üzenetére
Érdekes!
Hamar átálltak a 3évre,ez jó sztemPhilips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
porker
tag
Srácok!
Nincs valami lehetőség a "Smart Youtube" kliens telepítésére a TV-n (UN74003)? Agyamra mennek a Youtube reklámok... -
TeeJay
félisten
válasz stemplar07 #103377 üzenetére
Pedig már be van árazva az emelés
augusztus végén 220-ért rendeltem meg a 65UN80003LA TV-t MM-ban
most ugyanott ugyanez 290pénz[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
stemplar07
őstag
válasz OPiiPO #103373 üzenetére
hi jelen pillanatban a 3 év gari ellenére nem emelt az edigi, ha a mai napon megnézed, sem az LG-t sem a Samut, akciósak az árak...na persze én egy vasárnapi vásárlással ,,buktam,, + egy év gyári garit és kifizethettem egy+év extra garit de ez ilyen ..na mind1.. holnap már érkezik ..
-
roller
csendes tag
Sziasztok!
Ez az LG tv [link] milyen lenne egy átlagos felhasználásra?
A felskálázott 4K az valamiben hátrányt jelent? Nem néznék 4k felbontású filmeket, csak normál TV adás. Ott nem hiszem, hogy számítana ez.?
Illetve PS játékra lenne használva főképp.
Ár/érték arányban elfogadható? -
OPiiPO
veterán
válasz stemplar07 #103371 üzenetére
pontosan, ezért is halasztottam a TV beszerzést jövőre
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
stemplar07
őstag
csak egy info : Gyári TV garancia feltételek 2021 jan.01-től a 250 ezer feletti (bármilyen itthon eladott műszaki készülékre) 3 év garanciát kell(!) adniuk a TV gyártóknak is. ..mai napon nézem az edigi oldalán, már minden 250 ezer feletti TV-re 3 év gyári gari van+ 2 évre köthető a kiterjesztett gari (persze ,,finoman,, a + 2 év biztosítás ára közelít az előző +3 éves garihoz) ... a többi eladó oldalán még nem láttam ezt a változást ..
-
wierra
senior tag
válasz wierra #103369 üzenetére
Mod:
- Kingston 128GB USB3.0 pendrive-ra hajlandó rögzíteni, de a LivePlayback nem működik."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
50NANO793
- Kingston 128GB USB3.0 pendrive-ra hajlandó rögzíteni, de LivePlayback-kel működni.
- Észrevettem némi mikrolag-ot, vagy darabos mozgást sportműsor nézése közben (futbalmeccs).Kérdésem, hogy ez valamiféle beállítási anomália lehet, amit ki tudok küszöbölni beállítás(ok) módosításával, vagy ez a TV ennyit tud? Hozzáteszem egyedi beállításokat eszközöltem a 'Sport' képi előbeállítások finomhangolásával.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
amtibacsi
aktív tag
üdv. Régebbi LG LF652-es tévén van egy bevált sorrendem a csatornákon. Honnan tudom, hogy egy új csatornának mi a frekvenciája ? Pl. 67-es csatornát milyen frekin keressek ? Nem akarom újra az egészet végigkeresni, sok meló az újrasorszámozás.
-
TeeJay
félisten
válasz JamesHun #103363 üzenetére
Kiterjesztés! és be tudod nyomni melyik legyen az elsődleges kijelző (legyen a monitor)
Monitorod felbontása így marad ami van (nálam fullHD 75Hz)
TV meg 3840x2160@60Hz és tolhatod MPC-BE +madVR-el az UHD HDR filmeket[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
t-joco
tag
LG 50NANO793NE tv-n DSE "jelenségre" van valami megoldás? vagy marad a csere?
-
JamesHun
addikt
863 at hogy érdemes PC vel összekötni
Duplikálás és felbontás manuális meghágása, vagy kiterjesztés?
A kiterjesztéssel az a bajom, hogy sokszor pl a firefoxot a TV re hozná be, de mivel az ki van kapcsolva, ezért fut is a firefox meg nem is. Persze bill kombinációval vissza lehet erőszakolni a monitorra, de feleségem idegbajt kapna ettől az tutiSeriesX: JamesSHun
-
asdf_
veterán
válasz t-joco #103359 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=VeMXaoOPMFs
Ha egyáltalán van benne local dimming. Imho nincs, feliratos filmmel tesztelhető.
Ha ugrál a fényerő az (de az egész képernyőn), akkor a dinamikus kontraszttól kell elbúcsúzni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
t-joco
tag
LG 50NANO793NE tulajok,tudja valaki,hol lehet kikapcsolni a Helyi Sötétítést, Local Dimminget a tv-n?
-
junior19
senior tag
válasz v.attis #103344 üzenetére
A színskálát rakd automatikusra, így mindig abban a színtérben fog megjelenni, amilyen a videójel színtere.
A széles színtér vagy bármilyen elnevezés egy marketing fogás, jól hangzik, csak többet árt, mint használ.
A kéken nem változtat sokat, a pirosan egy kicsit, a zöldet viszont jelentősen megnöveli, s elfordítja a cián árnyalata felé. Lehetséges, hogy ezért kell ennyire csökkentened a zöld értékét.codec project
-
agressor12
senior tag
válasz vmaxter #103352 üzenetére
1.Használj kedvenc csatornákat,oda pakold át az összeset és vedd ki ami nem kell,a kizárás nem működik hosszú távon.
2.Szerintem nem tud hosszan annyit olvasni,amennyi a bitrátához kell.Vagy az USB vagy a vinyó a gond.Én médiaszervert használok(a routerre rá van dugva egy SSD,amin a tartalmak vannak, a TV kábellel van a hálózatra kapcsolva,így nincs gond.Akár a 40-50Mbit/s -os UHD tartalmak is mennek gond nélkül. -
v.attis
őstag
válasz mrmft #103353 üzenetére
Ezen már túl vagyok, épp ez juttatott a fehéregyensúly állítgatásához. Teszt ábrákkal, teszt videókkal, leírásokkal kezdtem neki, amíg ide nem jutottam valami borzasztó volt a kép! Az 5 éves Technika tévének sokkal szebb képe volt. Talán még most is veri az LG-t de azért már közelítünk...
-
Gpet777
újonc
válasz agressor12 #103351 üzenetére
Ez jó hír, köszi
Látom a te típusodrol készült képet, az enyém kicsit jobb, de vicc, hogy hogy ilyen fost ki adhat az LG piacra....
-
Gpet777
újonc
Sziasztok. Tudnátok segíteni kép beállítással 65nano803na val kapcsolatban. Local dimming kikapcsolva, háttérfény 70-es, de még így is bevilágít.... Már próbáltam sok féle képen állítgatni de még mindig nem sikerült jól, pedig már azt hittem a napokban, hogy jó lesz de nem az igazi... Köszi előre is!
-
Joci??
senior tag
Szép estét! olyan problémám van a tv-vel, hogy egy JBL 3.1 van HDMI ARC összekötve és szinte minden bekapcsoláskor a tv vissza áll alap belső hangszóróra, majd nekem kell kiválasztanom a külső hangszórót amit van hogy elsőre megért de van hogy sokadjára hajlandó csak a külső hangszórót azaz a JBL-t használni, legfrissebb szoftver van fent.
Másnál hasonló probléma, van rá valami megoldás?
Lg un74003lb a tv."Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
t-joco
tag
LG 50NANO793NE-n hol lehet kikapcsolni a Local Dimminget? sehol nem találom a menüben.
-
v.attis
őstag
válasz TeeJay #103345 üzenetére
Nappali tévézés miatt kell a 60-70. Jelenleg épp a 70-et hagytam beállítva, mert a következő 2 hétben nagy valószínűséggel nappal is menni fog egész nap a tv. A készüléktől jobbra van az ablak és erkély ajtó, szóval nappal kell a kraft. Egy arany középutat próbálok belőni, mert én biztos nem állítgatom nappali és esti fényviszonyokhoz!
-
v.attis
őstag
válasz junior19 #103342 üzenetére
Haladó1
Háttérfény 70
Kontraszt 90
Fényerő 49
Képélesség 25 (ez a gyári közepe, szerintem itt van kikapcsolva)
Színtelítettség 48Dinamikus kontraszt KI
Színskála - Bővített
Gamma 2,2Fehéregyensúly (most)
Színhőmérséklet - Közepes
Módszer - 2pont
Minta - belső
Piros 0
Zöld -10
Kék 9
Egyébként a skála +50 és -50 között állítható.Színkezelő rendszer - érintetlen, minden 0-án van.
Mindenféle zajcsökkentés és egyéb csoda kikapcsolva. Korábban írtad, hogy az árnyalattal játsszak mert valószínűleg túl sok a zöld, azért sárgás az arcbőr. Aznem hozta meg a jó eredményt, a fent leírt sokkal hatásosabb és stúdió adásnál nagyon szépek a színek.
[ Szerkesztve ]
-
porker
tag
Ha valakit érint mostanában a jelszó kérdés: nálam - UN74003LB - nem az LG által leírt jelszó - 0000 - az alapbeállítás, hanem az 1111! Ezt sehol nem láttam leírva, de mégis ez van.
Firmware: 03.11.06
WebOS: 5.1.0 - 320301 -
junior19
senior tag
válasz v.attis #103341 üzenetére
Írj már le minden beállítási értéket, kezdve a képmód megnevezésével.
Közepes színhőmérséklet az már eléggé hideg, azt nem lehet alapesetben sárgásnak látni. Ott valami beállítási gond lehet, nem megszokás kérdése.
Egyébként pont a zöldből nem érdemes ennyit csökkenteni, mert az nagy fényerő csökkenéssel jár.
A színhőmérsékletet a piros és kék arányával lehet beállítani.
Ha neked alaphelyzetben is sárgás a közepes színhőmérséklet, akkor a kéken emelj kicsit, a pirosból vegyél el.
Közepes színhőmérséklet esetén lehetetlen piros arcbőr megjelenítés, hacsak nem a műsor olyan. De egy jó stúdió képen biztosan rossz arcbőr megjelenítést eredményez a közepes színhőmérséklet, meg a kék 9 érték emelése.codec project
-
v.attis
őstag
válasz junior19 #103339 üzenetére
Kalibráltam videók és fix képek alapján is, tulajdonképpen az eredmények ugyanazok és sikerült is mindent szépen beállítani. Mostmár minden kielégítő, jó a fényerő, jó a kontraszt, nem sárgák-sápadtak az emberek. Viszont mintha picit többször látnék pirosas arcú embereket.
Megfogadom a tanácsod, lejjebb veszem a pirosat és a kéket.
Egyébként nem is meleg 1-2 hanem Közepes beállításon van a fehéregyensúly és még ezen felül állítgattam ugyanitt a 3 színt. Nekem a Meleg 1-2 nagyon sárga, nem szeretem. Tudom, hogy megszokás kérdése, de múlt héten a Hideg beállításról indultunk... 😁[ Szerkesztve ]
-
junior19
senior tag
válasz v.attis #103338 üzenetére
Attól függ, hogy konkrétan hol állítgattál ennyit.
De mérő nélkül nem érdemes neki állni, a másik pedig, hogy ne videó alapján tekergesd. [link]
[link]
Itt van két minta, inkább ezeket figyelve korrigáld, ha már mindenképpen piszkálni szeretnéd.
Egyébként egyszerűbb dolgod lenne, ha a meleg1 színhőmérsékletet választanád, az biztos kicsit hidegebb, így a kéket kellene csökkenteni.
A kérdésedre válaszolva pedig, az alacsony egy külön színenkénti luminancia vezérlő, ami inkább az alsóbb, sötétebb területekre van hatással, a magasvezérlő pedig színenkénti kontrasztvezérlő, ami a felső, világosabb tartományra van hatással, így a fehérre is.
Kalibráláskor az alsót csak nagyon indokolt esetben szabad használni, a magasvezérlővel a fehéret állítjuk be, de csak két színt használva a hármat egyensúlyba hozni. S inkább csökkentünk az értékeken, mint emelünk.
Kevesebb zöldet kellene csökkentened, hogy a piros legalább alapértéken maradjon, s a kéket is kevésbé kell megemelned.codec project
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
A fehéregyensúlynál ha állítok a zöld-kék-piros értékeken, az kizárólag a fehéret befolyásolja vagy az egészet?
Az én szememnek túlságosan meleg volt a fehér és sárgák az emberek. Levettem a zöldet -15re, a piroson emeltem picit 3-ra, a kéken szintén emeltem 9-re.
Most nagyjából minden a helyén van, de mintha pirosabbak lennének az arcok a kelleténél. Mondjuk a legtöbb stúdió adásnál rendben van, szóval lehet a felvétel hülyít már meg. -
vmaxter
tag
Sziasztok!
LG 55NANO793 tv-n próbálok UHD filmet lejátszani WD külső vinyóról. A sample (500 MB) simán fut, viszont a teljes film (60 GB) szaggat. Kevés a vinyóm hozzá?
Köszi
-
gyeniko
őstag
válasz norbertoth #103325 üzenetére
Van neki saját topikja is: [link]
Én vettem egyet, nekem tetszik. Nem hittem volna, de már közepes környezeti fénynél is érződik a végtelen kontraszt. A menüje LG menü, kicsit lassabb, mint a Samu mostani Tizen-jei.[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
porker
tag
válasz JockeyEwing #103327 üzenetére
Én is így vagyok vele. De szerintem egy hét és megunja.
-
Kaba
veterán
válasz JockeyEwing #103327 üzenetére
Előbb utóbb már nem fogja jelezni.
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Nemtudom, hogy volt-e már tárgyalva, de lehetséges kikapcsolni a frissítés elérhető jelzést, amit minden bekapcsoláskor feldob? Az auto update nincs bekapcsolva, de ettől függetlenül minden bekapcsoláskor jelzi az új szoftvert. Az tv egy LG 65UN80003LA . Ezeknek a webos tv-knek van rejtett szerviz menüje? Nem szeretném a tv-t frissíteni, minden tökéletesen működik rajta, új funkciókra nincs szüksegem, az állandó frissítgetéssel ezt csak elrontani lehet.
Vagy esetleg tűzfalon egy ip vagy port letiltási lehetőség? -
senior tag
válasz norbertoth #103325 üzenetére
Probáld meg az oled tv topikban, itt a led lcd tv van porondon.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
norbertoth
senior tag
Mi a véleményetek az LG 55BX3LB OLED TV-ről?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
porker
tag
válasz snooze #103303 üzenetére
Este neki kezdtem a csatornák rendbe rakásának. Tényleg rengeteg opció van, de a problémám ott kezdődik, hogy jelszót kér a TV amikor kimásolnál USB-re az adatokat. Azt mondja a "Felhasználói segédletben" megtalálom. Először nem néztem meg és megpróbáltam az 1234-at és a 0000-t, de nem fogadta el. No akkor "Felhasználói segédlet": ott is a 0000-t írja, de a TV azt semmire nem fogadja el Olyan mintha valami egyedi jelszava lenne.
Ilyenkor vajh mit lehet tenni? -
wierra
senior tag
válasz Gyarmati_ #103305 üzenetére
Ma reggel minden mindegy alapon ráeresztettem a tv-re egy YouTube-os screen refresher videót és óvatosan megsimogattam kendővel a kérdéses részt és eltűnt pixelcsík. Lehet, hogy csak valami 'lazy pixel' anomália volt?!
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
blacktom77
csendes tag
válasz agressor12 #103313 üzenetére
Köszönöm a megerősítést!
-
JamesHun
addikt
Egy nano863 al csatlakoznék a csoporthoz
A Samsung Q82 vel bajok voltak és a MM es eladó felhozta mint alternatíva és nem akartam rizikózni, hogy egy 3. tv-t is visszaviszek.
Eddig nem tűnik rossznak, de mintha kevesebb beállítás lenne mint a Samsungon volt, meg nekem jobban kézre állt annak a menürendszere, de azt majd csak megszokom pár nap alatt.Mit érdemes beállítani rajta?
Digiről kapja az adást egy xbox one x és egy PC van rákötve mindkettő a 3-as és a 4-es hdmi2.1 es porta.SeriesX: JamesSHun
-
boozoo
tag
válasz golffanatic #103293 üzenetére
Szia.
Én tegnap szórakoztam vele egy 49"nano863na-val és amit kiírt (ha jól emlékszem) 46kHz (vagyis az alsó frekit) -et írtam be neki, végigszüttyögte a sávot és megtalálta földfelszínibe, majd analógon is az összes ~25 adót. Analóg vagyok . A porthoz meg 1-et írtam. Továbblépett.Amúgy faxa kis készülék, csak az az oldalsó bevilágítás ne lenne .
Meg még eth-n nem annyira tudom összehozni egy desktoppal. Időnként látják egymást, aztán meg nem. Smartshare a pc-n. -
agressor12
senior tag
válasz blacktom77 #103307 üzenetére
Nekem ez van csak 55-be.Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Console-hoz next gen. kompatibilis. -
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy van egy 7600PLB és egy Logitech Z906. Ami optikával van összekötve, de a Netflix stereoba jön.
Netflix 1.5.19 ver.
Van egy Xbox series X 5.1 be jön a hang ill. egyéb movie nézésnél is jön.
Valakinek van valami ötlete? -
senior tag
válasz blacktom77 #103307 üzenetére
Szia, ezzel itt sok tapasztalat nem lesz.
Ha visszaolvasol ez széria ajánlott filmre játékra, szóval szerintem jó választásEATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
blacktom77
csendes tag
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni tv vàsàrlàssal kapcsolatban. Kinéztem egy LG nanocell tv-t.LG 75NANO903NA NanoCell Smart LED.Esetleg valakinek valami tapasztalata,esetleg véleménye?Jàtékra,(Xbox series x )ill filmezésre lenne vàsàrolva.Vàlaszokat előre is köszönöm.
-
wierra
senior tag
válasz wierra #103270 üzenetére
Üröm az örömben. Az SMB megosztást sikerült megoldanom, azonban észrevettem egy oszlopnyi pixelhibát . Egy csík talán zöldesen (de mindenképpen világosabban) 'világít' a képernyő teljes magasságában.
Ez az LG-nél garanciális kategória?"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
snooze
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek