Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
-
-
DJosef
őstag
válasz DJosef #104076 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből.
Lehet rosszul fogalmaztam pontosabban arra gondolok minta fátyolos lenne a kijelző egésze. Leginkább sötét jeleneteknél és sötét szobában lehet észrevenni. Sötét szobában világos jeleneteknél nincs ilyen vagy nem látni.
Forget about it
-
-
Samott
addikt
válasz DJosef #103963 üzenetére
Sportnal speciel ki kell kapcsolni, siugrasnal harom siugro repul ha be van kapcsolva.
Szerk: ertem en hogy megvetted, es neked bejott, de el szeretnem kerulni hogy tobbi lyen panasz jojjon. Szoval csak ovatosan, mert eleg sokan rafaragtak vele.
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
válasz DJosef #103948 üzenetére
"A Local Dimming minden esetben kivan kapcsolva."
De akkor ennek megis igy mi ertelme van? Ha kikapcsolod akkor a 7-es es a 9-es szerianak is hasonlo kepe lesz (kiveve, hogy azok direct ledesek, tehat egyenletesebb a hatterfenyuk). Raadasul a 7-esen ki se kell kapcsolni, hiszen nincs benne, ennyivel is olcsobb.
AssAssynn: a 8/9 szeriat letesztelte az rtings, annal jobb tesztet ugyse talalsz: nano 85/86 , nano 90/91
Local dimming, edge led:
Local dimming, direct led:
Nyilvan ez se tokeletes, ahhoz mar OLED kellene. Ezert mondtam hogy jol nezd meg mit veszel. Ha neked az jo uzlet hogy kifizeted a felarat es kikapcsolod hat tedd. A masik amiben tobbet tud az a 100Hz vs. 200Hz. Az igazabol csak a jateknal jelenthet pluszt (mar ha van uj generacios konzolod vagy csucs pc-d), a tv/blu-ray/streaming amugy is csak 50/60Hz...
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
AssAssynn
őstag
válasz DJosef #103948 üzenetére
Köszönet.
Hát igen, így kikapcsolva nincs az a függőleges világos folt, csak a sarkokban látok egy kis bevilágítást (ha így nevezik). Kíváncsi lennék egy direct lednél vagy más technológiánál hogy néz ez ki. Jó lenne, ha valakinek lennének ugyanerről a tesztvideóról, ugyanilyen sötétben hasonló képei, az összehasonlítás miatt."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
herdsman12
őstag
válasz DJosef #103917 üzenetére
Annyira vacak felvételt nem tudok produkálni.
Redőnnyel sötétített szobában az első képen az a döntött pirosas folt a kamera alkotása, a képernyőn nem látható.
A második szürke kép függőlegesen kitölti a képernyőt, jobb és bal oldalon kb 25 cm-es a “fekete” háttér. Az alsó világos sáv a TV állvány megvilágított lapja.
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
válasz DJosef #103929 üzenetére
Közben kicsúsztam a szerkesztési időből.
Szóval nekem 863 van elsődlegesen a Xbox Series X miatt és arra hibátlan.Filmeket és sorozatokat szoktunk nézni és ha ezt este tesszük a sötét jeleneteknél kijön a részletes Local Dimming gyengesége de nem élhetetlen. Én mindenhol kikapcsolom a helyi sötétítést.
Ezt még olvasd el.
[link]Forget about it
-
JamesHun
addikt
válasz DJosef #103562 üzenetére
Samsung Q82 volt eredetileg (első pixel hiábs volt a 2.nak meg nem volt hangja), de aztán Q80-at akartam de ott meg csak az 55" kivitel tudja a HDMI2.1 és 120 HZ-t és persze készlet sem volt, meg drága is volt.
Így a NANO863 nál kötöttem ki ott hirtelenjében.
A távirányító is sokat dobott a kérdésen, mert a Samsungnak volt kb 8 gombja és asszony kiakadt amikor meglátta. Nem mintha több kellene, de neki a távirányító az a sok gombos.
Nekem az jobban tetszett.
A kevesebb néha többSeriesX: JamesSHun
-
DJosef
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest