Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Vettem egy használt lg tv-t.
A típus: lg 42 lb650v
1 kèrdès van vele kapcsolatban:
Kaptam hozzá egy távirányítót, de el tudom kèpzelni, hogy nem teljesen ehhez a tv-hez van kitalálva.
3d filmet játszok le külső merevlemezről magától átvált 3d-re.Viszont például gépet rátéve már nem játzsa le a 3d filmet, illetve a 3d gyorsbeállításokat sem látom sehol.
A távirányítón nincs 3d gomb. :(
Máshogy is néz ki, mint az elvileg gyáriVan egy 3d monitorom is, ott pl van egy fizikai gomb, ami előhívja a 3d gyorsbeállításokat (2d-3d konverzio, 3d bekapcsolása stb.)
Itt a tv-n a beállítások között ezt nem látom.
Lehet annyi a gubanc, hogy egy hozzá való 3d gombbal rendelkező távirányítót be kéne szerezzek?
Vagy tv-n ez a 3d gyorsbeállítás opció nincs.
Jó lenne ha pc-n keresztül mennének a 3d filmek.
Koszi a válaszokat előre is.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz samspade #39180 üzenetére
"viszont a DTS hangsávot nem kezeli a belső lejátszója"
Ha mkv formátumú filmet szeretnék lejátszani rajta DTS hangsávval, akkor nem lesz semmi hangja?
Mivel tudom elérni, hogy legyen?“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Köszi az infót mindenkitől, akkor maradok 105 ezerért a 2 éves lg gyári garinál.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz mivamma #39143 üzenetére
üzleti garancia nekem is szemet szúrt,de..
gyári lg garanciát adnak hozzá nem?
Nem adnak hozá gyártóit nekem az elég meredek, egyáltalán van ilyen?
Januárba vettem lg monitort edigitalba ott lg-hez szóló 3 éves garit adnak.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz mivamma #39140 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ
Ebben a boltban néztem a TV-t, mert itt vagy egy tizessel olcsóbb, mint máshol.
Valakinek volt már dolga velük? Nem nagyon hallottam még róluk.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Sziasztok, a héten új tv-t készülök venni.
Kinéztem magamnak ezt az lg tv-t , az lg tévékkel eddig nem volt bajom és erről is jókat hallottam, viszont nincsen rajta fülhallgató bemenet. Mivel nem vagyok a téma szakértője azért itt kérdezem, hogy van más módja,hogy esetleg egy hangfalt rákössek?
nem 5.1-es házimozira gondolok, hanem egy egyszerű hifire, vagy max egy 2.1es kis hangfalra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.