Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok Urak!
Elakadt a tudásom. Két készülék közül kellene dönteni:
LG 55UN81003LB vs LG 55NANO793NE
Mi a különbség a két típus között?
Elvileg mindkettő nano, attól, hogy a 8100-asnak a típusjelzésében nincs benne...
(esetleg még hozzájuk tenném érdeklődés szintjén a Samsung Q60T-t is. Tudom, belépő és QLed, de most akciós (volt) az is 159k-ért az emagon, így tényleg kíváncsi lennék, van-e valódi különbség a 3 TV között. Kieséses alapon a két LG közül döntenék majd... -
OPiiPO
veterán
válasz Xutor #102476 üzenetére
49nano703: IPS + edge lit
50nano739: VA + direct lit - én erre mennék, keress vissza,
hetente többször leírjuk mi a különbség és melyik az ajánlott, kb. 5 percedben került volna[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
scream24
senior tag
válasz vmaxter #102490 üzenetére
Igen, hdmi-n. Az arc (Audio Return Channel) , nem egy kábel fajta, hanem egy + , tehát nem olyan, mint a hdmi-dvi stb. A hdmi arc meg jó 10 éve megtalálható a készülékeken. Fel sem merült, hogy ennél régebbi lenne valamelyik cél eszköz.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
vmaxter
tag
Üdv.
Kell nekem optikai kimenet a TV-re, ha később 5.1-es hangrendszert szeretnék? A bluetooth mennyire felel meg a célnak? Ezeken kívül milyen kimenetek alkalmasak még erre a célra?
köszi
-
Navonmizu2
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja van meg az új tv-m: LG 60UN71003LB. Ez a készülék direct LED-es. A mozgó képek esetében azt vettem észre, hogy halvány, de észrevehető, függőleges, kb 10-20 cm széles csíkok látszanak. Pasztell, vagy világos szürke színű háttérnél látszik a legjobban.
Emiatt érdemes szervízt értesíteni, vagy ez ilyen? Álló képeknél egyáltalán nem látszik, csak ha az egész kép mozog.
Ha jól tudom, ezt hívják felhősödésnek, vagy bevilágításnak? Esetleg tudnátok olyan beállítást javasolni, ami ezt csökkenti?
Köszönöm előre is! -
Xutor
csendes tag
Hát főleg játszanék rajta úgyhogy ezért kérdezem 😅.
-
Boborján
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés. Ahol a képfrissítés 50Hz-nek van feltüntetve az valójában ugye 60Hz csak az európai sugárzási szabvány miatt ezt az értéket írják?
LG 49UN74003LB ezt néztem ki. Később tervezek venni mellé egy konzolt ezért érdekelne. -
Xutor
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni 😅. Két tv között vacilálok az eggyik típusa LG 49NANO803NA a másiké LG 50NANO793NE . Kérdésem az lenne hogy mi a különbség a kettő között? Azon kívül hogy az eggyik 49 a másik 50-es😅.
Válaszokat előre is köszönöm ! -
blakey
titán
A csatornaváltások, a hangerő, a bekapcsolás nem Bluetoothon kommunikál így azért össze akadhatnak. Van nálam 2 LG, oda-vissza vezérelhető infrán.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mcll
senior tag
válasz kelly416 #102470 üzenetére
Nem kellene bántania. A távokat te magad párosítod a tévéhez (ha eleve úgy kapod a tévét hogy okos távja van, akkor párosítani sem kell, gyárilag már párosítva vannak, legalábbis nálam nem kellett ezzel molyolni semmit), így az nem fog "beleszólni" a másik tévébe, még ha ugyanolyan akkor sem. Ez is ugyanúgy működik mint bármilyen Blutooth-s eszköz. Csak azzal kommunikál amivel párosítva lett.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
kelly416
veterán
Sziasztok!
Édesapám vett magának egy LG smart TV-t tavaly meg egy eredeti LG okos távklikkentőt. Idén meglepné Édesanyámat is egy hasonló kombóval, de mivel két egymás melletti szobában lenne a két TV, kérdéses, hogy az egyik távklikk nem-e zavarna bele a másik TV-be és fordítva? Ajánlott a békesség kedvéért másik gyártótól vásárolni, vagy ha össze van hangolva a távirányító a TV-vel, másikat nem bánt, mint a bluetooth eszközök?
-
Ironhide
tag
válasz madagaszkar #102367 üzenetére
Szia - mindenkinek.
A szappanopera következő "hogyvolt" adását olvashatjátok.
Gatyókat felkötni...
Kedden T. A tv-t csak azon az áron vásárolják vissza, amit mi részletben kifizettünk, tehát, amit ők adtak kedvezményt, azt "buktuk".
Múlt héten a tv cseréjének engedélyeztetése ment a T-nél. Péntekre megvolt az "engedély" a visszavásárlásra. Ez esetünkben majd 130. Csak nem jött az email a helyzetről, így csak kedden tudtunk meg a fejleményeket.
Azt hoztuk ki belőle, hogy "visszafizetik", azaz, betörlesztjük a következő tv részleteibe. Így egy 65Nano793Ne lesz. Az a T-nél 294. Ezt kértük 22 hónap részletbe, ebbe kerül be a 130 és amikor azok a hónapok eltelnek (amit a befizetés fedez - kb. 10-11 hónap) ezután fizetjük a részlet maradékát.
A HDT fogja kiszállítani, várhatólag pénteken. Már szóltak arról, hogy a rendelés a központi raktárukban van. Ez tegnap este óta van így.
Nem tudom, miként áll a te ügyed, de ezekre készülj fel. Sajnos sok "igazán" jó variáció nincs. A kifizetett összeg alapján felajánlhatnak egy árban közel egyező készüléket.
Remélem nem lomozlak le vele nagyon.Ironhide
-
Iomega
addikt
válasz Pityke78 #102380 üzenetére
Sajnos, ezekkel szembesültem én is. A Vodafone kártya használata mellett nem jelenik meg a menüben a csatornák kimásolása pen drive-ra funkció, ami előtte ott volt, mert korábban más szolgáltatónál volt az előfizetés. Amióta a Voda kártya a TV-ben, azóta a guide-ban sincs előnézet. Ez minden LG TV-ben így lesz, ha Voda a szolgáltató.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Samott
addikt
válasz woolwich #102464 üzenetére
Talan segit: 2020 LG LED - OLED TV Model line-up
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Az alábbi típusok között a lábakon kívül van érdemi különbség?
- 50UN73003LA
- 50UN74003LB
- 50UN80003LC
- 50UN81003LBAlapvetően egy 50-es VA paneles TV-t szeretnék venni azért néztem ezeket. Esetleg 50NANO793NE jöhet még szóba, nem tudom milyen a belépő szintű nano?
-
do3om
addikt
Ha netán ideakad valaki akinek van LG 70UN74003LA
Kikapcsolva halgatozzon már a ki-bemeneteknél hall e kattogást.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
blakey
titán
válasz do3om #102459 üzenetére
Folyamatos nagyon gyors kattokás. Nem csak néha. Azt ne mond hogy természetes ez, - az nem, de olvasd el a kézikönyvet, nézd át a beállításokat, mert a csatornafrissítés, a gyorsindítás és még valamilyen hálózati bekapcsolásra vonatkozó beállítás kikapcsolt állapotban is aktív. Ha ezek után is folyamatosan kattog akkor vidd vissza. 1-1 kattogás a normális és nagyon ritkán.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
OPiiPO
veterán
válasz m0ski #102453 üzenetére
50NANO793-ra vess egy futó pillantást: VA panel, Direct led, Nano. Csak az 50"-os VA, minden más IPS.
#102449 TeeJay, #102455 mcll: én ezt úgy oldottam meg, hogy egy 1m hosszú USB hosszabbítót dugtam fixen a TV hátuljára amit előre vezettem, és így nem kell hátul matatnom USB ki/bedugványozás esetén.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
do3om
addikt
válasz blakey #102458 üzenetére
Nincs netre kötve.
Folyamatos nagyon gyors kattokás. Nem csak néha. Azt ne mond hogy természetes ez, és így kell aludni vele. Vagy mindig áramtalanítani.
Megköszönném ha tudnál a megoldásról linkelni.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
blakey
titán
válasz do3om #102457 üzenetére
Minden mai TV kikapcsolt állapotban is néha kommunikál a külvilággal, némelyik a gyártóval is, mindegyik a szolgáltatóval, 24 óránként csatornafrissítés folyik. Bármelyik TV-s topikba beleolvasol akkor láthatod. Megoldásokat is találhatsz, talán valamelyik segít. Természetes jelenség.
-
do3om
addikt
Hi
Vettem egy LG 70UN74003LA TV-t, 10 napja.
Kikapcsolt állapotban ahol a csatlakozások vannak gyors kattogó hangot ad ki. Bekapcsolva nem. Áramtalanítás után sem csak ha be majd kikapcsolom.
A TV a hálószobában van szóval hallom, nagyon halk de gyors ritmusú. Majd felveszem telefonnal ha kell.
Találkozott már valaki ezzel?
Attól tartok vissza kell küldenem ami egy ekkora TV esetében nagyon nagy nyűg. Már csak az emeletre felvinni is az volt, szóval kúrára nem örülök neki, fizettem a futárnak hogy segítsem, aztán ha jön lehet megint, ezt aztán majd nem téríti meg az LGSzerk
Áramtalanítás után sem kell bekapcsolni, kb 15 másodperc és már zakatol is.[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
mcll
senior tag
válasz TeeJay #102449 üzenetére
Gyanítom hogy a 2018-as LG-knél más a középtalp és a 8000-esnél más a szélső láb. Amit én láttam, ott bizony a szélső kis lábaktól inogott az egész. Az én UN74003-asom ívelt talpa viszont nagyon stabil (lehet javítottak ezen 2018 óta azért), ebbe nyugodtan dugdoshatsz hátulról bátran mindent, nem inog, nem akar felborulni.
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
2016 környékén itteni ajánlásra vettem 49LH630V-t. Alapvetően elégedett vagyok vele, de érdekelne, hogy ha most cserélni akarnék, akkor a jelenlegi kínálatból mit érdemes venni 50-55” méretben, max. 200e-ig?
Nem elsődleges szempont, de az ívelt talpat meghagynám, illetve ha még létezik ilyen, jó lenne a fülhallgató kimenet (régi erősítőm van, amin még nincs optikai bemenet).Köszönöm!
-
TeeJay
félisten
válasz blakey #102438 üzenetére
Ezért jók bőven az idei UN szériák mert Direct LED-es és LD egyáltalán nincs benne. Szélén sincs bevilágítás, az IPS felhős sarkakat meg el tudom viselni koromsötét jelenetnél, de legalább világos résznél teljesen jók a színek és a kontraszt
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
Nekem meg 65UN80003LA van pont a két szélén vannak a lábak és hidd el sokkal stabilabb mint a középső talpas. Faternak van 2018-as 55" LG középső talppal aztán mikor hátul bedugom USB-be a külső HDD-t mozog a TV össze vissza
Ez a két szélső talpas meg sem moccan plusz én hátra vettem hozzá a felső két VESA csavarhelyre kampót meg fúrtam a falra egy kampót és átkötöttem réz vezetékkel szóval meg sem nyikkanMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Dhanten
csendes tag
Sziasztok! olyan kérdéssel fordulnék a közösséghez, hogy milyen TV-t ajánlanátok, amivel tudok nézni pendriveról 5.1 hangsávos filmet, és optikán ki tudja küldeni erősítő felé. Vagy ezt majdnem minden TV tudja, vagy csak amelyik támogatja a DD vagy DTS hangzást?
Jelenleg egy 42LV3400-ZA van (2011-es évjárat) estleg ez tudhatja? SCART-on nem küldi ki a házimozinak a jelet (vagy a házimozi túl kezdetleges hozzá). Erősítőbe meg csak akkor ruházok, ha fejbe összeállt a rendszer. Gondoltam még egy olyan verzióra, hogy egy box-ot kötök rá, és onnan megy ki HDMI-n a jel a TV-be, és analog kimeneten az 5.1 egy számítógépehez kitalált aktív hangfalszettre. Erről esetleg vélemény vagy tanács?
Előre is köszönöm a segítséget! -
mcll
senior tag
Láttam élőben mindkettőt. Nekem ez a Nanocell dolog nem jött be, közel sem ér annyit amennyivel az drágább. Úgyhogyz y 65UN74003LB-t vettem, épp ma érkezett meg. Iszonyat bejött nekem.
Egyébként a talpa is sokkal jobb mint pl a korábbi 73-as szériáé. Annál oldalt van 1-1 pici láb, billeg is rendesen. Ennek a félhold alakú középtalpa viszont nagyon stabilan tartja a tévét, jó nehéz is (mármint a talp).[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Samott #102434 üzenetére
Teljesen mindegy milyen LD, úgy sz@r ahogy van. A csúcs Sony/Samsungokban is zavar illetve rengeteg részlet eltűnik pl. az űrben. Anélkül is jól be lehet állítani. Ha meg komoly fekete kell akkor OLED.
-
maseratigt
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Első körben csak az érdekelt, hogy beállítás vagy garanciális kérdés. Van esetleg olyan oldal, ahol vannak jó egyedi kép beállítások minden paraméterre? -
Samott
addikt
válasz Sonex79 #102435 üzenetére
Egy baratom pont most vett olyat (55nano793), nagyon boldog vele. En meg megnezem a 9-es mibe kerul itt a learazasok alatt, mert a 7-es kavaja nem nagyon tetszik nekem.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
-
Samott
addikt
válasz maseratigt #102432 üzenetére
Edge led dimminget hasznalnak a 8-as szerianal. Ez ilyen. Kapcsold ki, csak ugye akkor miben jobb mint a 7-es?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz maseratigt #102432 üzenetére
Helyi sötétítés (Local Dimming) Ki.
-
maseratigt
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap beszereztem egy 49nano863-at. Tudtam a felhősödésről, de az normális, hogy ha sötét jelentnél van felirat, vagy olyan jelenet, akkor sávosan világít a háttér? Vagy pl. a kurzort ha mozgatom fekete háttérrel is ugyanez van.
Ez hiba, vagy csak panel jellegzetesség? Amúgy a képe szerintem elég jó[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Szaszabond #102429 üzenetére
Ha nem tudja a DTS-t akkor semmilyen módon nem fogja tudni.
-
rainman72
nagyúr
válasz Szaszabond #102429 üzenetére
De miért akarja vki tvn keresztül küldeni hangot?
Ha van erősítőd meg hangfal gondolom,akkor miért nem egyből az erősitőre megy?Vagy nincs hozzá ezköz?[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
-
rainman72
nagyúr
Ez egy aránylag új tipus az Lg-től [link]
Valakinek vmi tapasztalata esetleg?Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
mcll
senior tag
Egy kérdés. Az új WebOS-ben (2020) nincs Chromecast? Mert mintha rémlene hogy tudja, azaz nem kell neki a ChromeCast eszköz. De lehet tévedek. Van egy Screen Mirroring App a telómon, azt fogadja a TV, de eléggé laggos, szaggat a TV-n. Vagy valami más megoldás, amivel mobilról, vagy telefonról könnyen tudok megosztani tartalmakat?
-
chungee
addikt
Napot!
Van 1 ilyenem. Rácsatiztam PC-re HDMI-n keresztül. Kérdésem az hogy melyik a jobb Váltottsoros vagy anélkül Köszönöm előre a felvilágosítást
-
RudY
addikt
LG OLED TV AND XBOX SERIES X UNLEASH NEXT-GEN CONSOLE GAMING EXPERIENCE
SEOUL, Nov. 18, 2020 — LG Electronics (LG) and Xbox have entered into an exclusive marketing partnership to highlight the phenomenal gaming experience of the widely-anticipated Xbox Series X console and LG OLED TV in key markets across Europe, Africa, Middle East and Asia-Pacific. 1 LG OLED TV becomes the official TV partner of Microsoft’s new console in these regions with special events held at participating retail locations to provide consumers the opportunity to experience for themselves the sheer exhilaration of gaming on LG’s 2020 OLED TV models and Xbox’s latest console.
[link] -
mcll
senior tag
válasz scream24 #102366 üzenetére
Beüzemeltem az imént a 65UN74003LB-t és egyáltalán nem narancsos kikapcsolva oldalról. Nem tudom te mit láttál, de szép felülete van a TV-nek. Nem az a fényes (szerencsére), kissé opálos kikapcsolva, de pont az a jó, mert nem tükröződik annyira minden rajta.
Amúgy veszett jó képe van! A gyári beállítás is már teljesen jó. Hangja sokkal jobb mint a réginek volt, szóval nem rohanok soundbart venni. Ha komoly hang kell, akkor rádugom optikán a házimozira és kész.
-
scream24
senior tag
Bizony el. 😁😁 Hazafelé a melóból elindítani a letöltést, majd hazaérve amikor az idő engedi csak elindítom. Nem kell bekapcsolni pluszban se pc-t, se laptopot stb. 🙂 Nekem egy régebbi pioneer erősítőm van, a mai napig is szépen szól, teszi a dolgát. Nyilván a pénztárca , meg az elvárás adja meg mi kell neked. Hdmi meg optikai bemenet már a 10 éves erölködökön is van, így nagyon nem lőhetsz mellé.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
scream24
senior tag
Ha minden adva van, akkor az erősítő potlása lehet a legésszerűbb megoldás. Használtan is kaphatók kimondottan jó ár-értékben.
Én is a tv saját lejátszóját használom, routerre dogott hdd-re telóval kikölcsönzöm a filmet pl. ncore-ról s már mehet is! 😁 Nagy úr a kényelem. 😁Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
blakey
titán
Nem lesz javítva. Egyéb márkák esetében még előfordul a DTS idén is. LG idén "dobta". Tavalyi modellek még tudták.
-
ndlx
aktív tag
válasz TeeJay #102415 üzenetére
Igen, határozottan szoktam eredeti nyelven nézni.
És mit kell venni egy idei LG tvhez, hogy lejátszon mindent? Hangfalak vannak, 5.1, az erősítőm viszont meghalt tavasszal, még nem pótoltam. Egyenlőre a tv hangját hallgatjuk
A tv lejátszóját használom, tehát nem pc meg külső androidos akármi, hanem csak nettó a tv. Hálózatról, synology.ról használom.
-
TeeJay
félisten
Van egy fontos kérdésem :
Szinkronosan nézed a filmeket vagy angolul?
Ha az első akkor ne parázz, nagyon kevés magyar szinkron készül DTS-el vagy ha mégis akkor jobbfajta release csapat mellékel mellé DD5.1-et vagy DD2.0-t azt meg le fogja játszani
Ha viszont angolul nézed akkor bukta mert ott bizony elég sok filmnek DTS hangsáv vanÉn PC-vel játszok le mindent a TV csak kijelző, így engem nem érint mert az MPC-BE kezeli a DTS-t és csinál belőle nekem sztereót a 2.0 hangfalamhoz
Ez van, arra terelik az embereket hogy vagy vegyenek külső lejátszót vagy vegyenek hangrendszert
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
scream24
senior tag
-
Segal
veterán
válasz Sys85 #102409 üzenetére
Én ilyen raspberry pi vagy valami usb-s infa megoldásba gondolkodtam ami adna 1 jelet a tv-nek. Előbbi valami programkód formájában (ezekre lényegében bármi írható), utóbbinál meg egy olyat mintha megnyomnám a távirányítón a bekapcs gombot, de akkor majd érdeklődök más témákban mert a tv ezekszerint sehogy sem tudja.
Reménykedtem hogy webOS-re van esetleg valami progi
Azért köszi a segítséget"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
veterán
válasz Segal #102406 üzenetére
Én nem találtam infót arra,hogy windows-zal menne a HDMI-CEC.
A monitor egy teljesen más téma,ott amikor kikapcsol se úgy kapcsol ki mint egy tv,ilyen inaktív üzemmódba megy le,nem kapcsol ki igazából a monitor és a jelre fel is ébred.Ott nem egy plusz jelre kel életre mint ahogy a hdmi-cec működik,hanem a videójelet érzékeli,ez utóbbit a tv nem tudja (tudtommal).
Én sem tudtam életre kelteni soha,pedig volt újabb AMD kártyám is,meg 2 nvidia is 2 külön gyártótól,bár mindegyik inkább középkategóriás kártya volt.[ Szerkesztve ]
-
Crondore
tag
válasz asdf_ #102404 üzenetére
Nem olyan drága egy elfogadható dts-es házimozi erősítő. A különbség meg ha valaki érzékeny rá igen csak hallható. Nekem legalább egy 10 éves Cambridge Audio Azur 540R -esem van 5.1-ben használom, ha valaminek van dts-es hangsávja akkor nem kérdés, hogy azt fogom beállítani. A stream szolgáltatók szerencsére dd5.1-es hanggal tesznek fel nagyon sok mindent, így az ilyen tartalmak térhangzása is megoldott. Azonban ezek a dolgok teljesen szubjektívek és egyéni preferenciák kérdése... és valóban vagyunk jó páran akik a dts-t részesítjük előnyben, de ez nem csak a hangról szól, hanem az audió vizuális élmény minél teljesebbé tételéről.
-
Segal
veterán
válasz Sys85 #102402 üzenetére
Semmi gond.
Természetesen nem gond, csak amennyiben van rá megoldás abban az esetben miért ne tehetném automatikussá a dolgot?
Írtam is hogy kényelmi okból lenne jó megoldást találni rá."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Sonex79
aktív tag
a hangbeállításoknál ki lehet választani, hogy bluetooth surround + tv hang egyszerre. Ehhez ki kell választani eszközt, amit, ha elfogadja a tv, felhasználja mint hangszórót a tv mellé. Így térhatású hangot tudsz előállítani aránylag könnyedén, nem feltétlen tv-hez szánt eszközökkel is, ha jól gondolom.
de simán fülessel is tudnod kell használnod, csak ott a sima bluetooth beállítással.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Sonex79 #102395 üzenetére
Én még nem találtam most olyan filmet a filmeim között, ahol legalább a magyart nem tudtam volna lejátszani saját lejátszójával.
A DTS a magyarul filmezőket szerintem egyáltalán nem érdekli. A DTS pont azoknak a fontos, akik magyart hallani sem akarnak filmnézés során. Van egy ilyen, nem is túl szűk réteg.
-
snooze
veterán
hali.
tud valaki olyan appot az lg webos-es tvre,hogy a kikapcsolást konkrét idöpontra lehessen beállitani,necsak a gyári 10,20, 30percet,stb..GO Gunners!!!
-
Segal
veterán
Sziasztok
Tudom hogy ezt elsősorban az OLED témában lenne érdemes kérdeznem, de ott nem tudtak segíteni és gondoltam hátha itt van olyan tag aki nem szokott benézni oda és több szem többet lát alapon tud segíteni
Vettem egy LG CX OLED tévét és egy 3080-as vga-t. Össze is van kötve egy hdmi kábellel a kettő és nagyszerűen működik a 4K/120hz. Minden szép és jó.
Egyedül azt lenne jó megoldani pusztán kényelmi okból hogy ha bekapcsolom a pc-t akkor automatikusan kapcsoljon a tv is be illetve kikapcsolásnál értelemszerűen meg ki
A tv-n bekapcsoltam a hdmi cec funkciót de semmi eredmény.
PC-n nem tudom hogy van e egyáltalán ilyen lehetőség, de mivel sima monitoroknál ez alapból működik ezért nem hiszem hogy a pc lenne a ludas.
A legjobb persze az lenne ha szoftveres úton sikerülne megoldást találni a problémára, de attól sem zárkózok el ha vásárolni kell valami hardvert hogy működhessen a dolog.
Tudnátok valami tanácsot adni?
Én már gondolkodtam usb cec adapterben, de nem láttam belőle 2.1-est, hálózatos megoldásban, infrás usb eszközben, de mindig zsákutcába futok
Előre is köszi ha valaki tud segíteni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program