Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironhide
tag
válasz szimszonos #102653 üzenetére
Szia. Eddig a 793-al csak jó tapasztalat van. Mondjuk én is itt kaptam infót, az alapján péntek óta ez van. Jelenleg ajánlani tudom.
Ironhide
-
Ironhide
tag
Hali.
Minden időzítőt kikapcsoltam a 65nano793ne tv-n, de még mindig ki akar kapcsolni.
Elalvásidőzítő:ki
Összes beállítás/általános/idő/időzítők: mindegyik ki.
Még hol van vmi beállítás, amiért ki akarja kapcsolni a tv-t?
Köszi.Ironhide
-
Ironhide
tag
válasz madagaszkar #102534 üzenetére
Köszönöm, reméljük a legjobbakat.
Neked is induljon be a móka.Mihamarabb élvezhesd a hőn áhított tv-t.
Kedd után ma egyébként megjött a tv. A HDT szállította, mert 55 felett már ők hozzák. Előző nap már hívtak, hogy mikor jönnek. 9-12 közé ígérték, 11 után itt voltak.
A miénk 2018.12.10 lett vásárolva és 2020.11.03 a végzete. Majdnem kihúzta a 2 évet. Bár akkor volt az lg-nek akciója és 5 év gari vonatkozott rá.Ironhide
-
Ironhide
tag
válasz madagaszkar #102504 üzenetére
Szia.
Nálunk a 65Nano793Ne lett. Igen, jól értelmezed, annyi a csalafintaság, hogy a kifizetendő hónapokról a T nem fog külön szólni. A visszavásárlási ár betörlesztése miatt. Legalábbis nálunk ezt mondta az adott T bolt vezetője, mert ő kellett a teljes ügymenethez. Nálunk a vezető azt javasolta, hogy az utolsó 7 hónapot fizessük be eseti utalással, a futamidő alatt.
A lehetőségeink: amit felvázoltam vagy a T "hivatalból" vmikor ajánlott volna fel olyan árú készüléket, amiért mi az előzőt megvettük. 128-ért.
A párom állítja, ő azt is hallotta, hogy azt a pénzt visszafizetik, de ezt nem tudom megerősíteni. Ez 3 lehetőség.
Mi a beszámításos verziót választottuk. Nem lett volna kötelező hűségidőt hosszabbítani. Úgy sem nagyon megyünk máshova, így amiatt is lejött belőle kb. 22. A gari 2 év, lg-nél már be is regisztráltam.
Egyébként köszönöm a segítséget tv választásnál a többieknek.
Ez nagyon pöpec készülék. Az előzőnél sok mindent kellett állítgatnom, most élből jók a beállítások. Játék miatt abban fogom használni, egyébként pc monitor. Tv adást nem is nézünk rajta. Wi-fi gyors, a hálózaton frankón látja a nas-t.
Kitartást, ha már a T-nél lesz a labda akkor kicsit gyorsabban fog haladni. Csak számolj rá, hogy többször kell menned a boltba.Ironhide
-
Ironhide
tag
válasz madagaszkar #102367 üzenetére
Szia - mindenkinek.
A szappanopera következő "hogyvolt" adását olvashatjátok.
Gatyókat felkötni...
Kedden T. A tv-t csak azon az áron vásárolják vissza, amit mi részletben kifizettünk, tehát, amit ők adtak kedvezményt, azt "buktuk".
Múlt héten a tv cseréjének engedélyeztetése ment a T-nél. Péntekre megvolt az "engedély" a visszavásárlásra. Ez esetünkben majd 130. Csak nem jött az email a helyzetről, így csak kedden tudtunk meg a fejleményeket.
Azt hoztuk ki belőle, hogy "visszafizetik", azaz, betörlesztjük a következő tv részleteibe. Így egy 65Nano793Ne lesz. Az a T-nél 294. Ezt kértük 22 hónap részletbe, ebbe kerül be a 130 és amikor azok a hónapok eltelnek (amit a befizetés fedez - kb. 10-11 hónap) ezután fizetjük a részlet maradékát.
A HDT fogja kiszállítani, várhatólag pénteken. Már szóltak arról, hogy a rendelés a központi raktárukban van. Ez tegnap este óta van így.
Nem tudom, miként áll a te ügyed, de ezekre készülj fel. Sajnos sok "igazán" jó variáció nincs. A kifizetett összeg alapján felajánlhatnak egy árban közel egyező készüléket.
Remélem nem lomozlak le vele nagyon.Ironhide
-
Ironhide
tag
válasz madagaszkar #102351 üzenetére
Szia.
Nálunk ez úgy történt, hogy jeleztem email-ben az lg felé a problémát, szerelő hívott, telefonon megállapította, a felvázolt hiba alapján a kijelző hibát. Alkatrész nincs, csere. A megbeszéltek szerint kijött, odaadta a cserepapírt, a rossz készüléket meg a tartozékaival együtt elvitte. Szerintem nem kéne bonyolítania a részletfizetés. Nálunk is van 1 hónap ha jól számolom. Ha nem, akkor hó elején telt le. T-nél most a jelenlegi helyzet ronthat kicsit a sebességükön. Meg az esetleges hozzá nem értés. Amint megint van fejlemény jelentkezem, de igyekszem figyelni a topikot is.Ironhide
-
Ironhide
tag
válasz madagaszkar #102141 üzenetére
Szia.
Mi ott tartunk, hogy a T azt hiszi, "karantén-kijárási tilalom" alatt állandóan hozzájuk fogunk szaladgálni. A héten hétfőn személyesen a Mammutban voltunk, hozzá nem értő értékesítő - hívjuk a 1414 - meg a boltba tudja berendelni a cserekészüléket, biztos eltudok csak úgy szállítani egy 55"-os tv a zsebemben. 1414 meg azt mondja, csak személyesen és hülyeség, hogy nekem kellene elszállítani. Kedden T, megrendel az új tv, majd gls hozza vmikor, aztán elméletileg tv átvesz, ezek után vissza T, cserepapírral és esetleges különbözettel rendezni a cserét. Tegnap próbáltam a 1414-en megtudni, hogy miként áll egyáltalán az ügy, de nem látnak rá a bolt "rendelésére", ergo azt se tudom, tényleg meg van rendelve a csere vagy csúszik. Persze gls se hívott eddig. A következő időpont a hétfő, amikor hívhat a gls. Ha nem, akkor kedden T asztalborogatás.
Ironhide
-
Ironhide
tag
válasz Pokolika #102144 üzenetére
Amennyire igyekeztem átfutni, a 8-as mintha pár dologban többet (jobban) tudna. Ezek szerint a világítás nem az erőssége. Vagy mi még a lényeges eltérés? Néztem 4K hdr és ilyesmit, de a saját oldala is elég gyatra összehasonlításban. Máshol van az egyiknek és másiknak feltüntetve pl. a wifi, bluetooth és lan csatlakozások. Lan itt is csak 100-as?
[link][ Szerkesztve ]
Ironhide
-
Ironhide
tag
válasz madagaszkar #102100 üzenetére
Hali.
A szerelő péntek reggel hívott, hétfőre beszéltük meg a találkát. A csere utalványt elkészítette. Esetleg érdeklődj a szervizben, annyit tudok mondani, hogy személyesen megkérdem az itteni szerelőt. Mondjuk örültem volna, ha pénteken elvitte volna a rossz készüléket és hétvégén már elindítottuk volna az ügyintézést.
Amiket kinéztem:
[link]
[link]
Bár még szívesen fogadok ötleteket.
Amúgy megtaláltam az egyik használati útmutatóban a vesa szabványú felfogatásokat.Ironhide
-
Ironhide
tag
válasz madagaszkar #102097 üzenetére
A hiba napján este email-ben jeleztem az lg-nek. Szerelő felhívott másnap 16 körül. Nem kérdezett semmit, a leírt hiba alapján kijelző hiba, csere készülék, mert nincs alkatrész. Adott elérhetőséget, elkérte a számlát, 2-3 nap alatt ígérte a cserére jogosító papírt, d mivel nem csere lesz, így levásárolandó. Telekom. Most nézegetem a leendő tv-t. Csak nem tudom mit. Nem mindegyiknél találom meg a vesa szabvány méretét. 55-65 körben és 150-250 között nézelődök. Jó lenne vmi tartósabbat. Talán a nano.
Ironhide
-
Ironhide
tag
Szia.
Délután hívott a szerelő, kijelző hiba a leírtak alapján. Alkatrész nincs. Csere. Kapok egy cserére jogosító papírt. Amivel a telekomnál letudom vásárolni az árát.
Amit még nem tudok, mennyi lesz amit levásárolhatok, milyeneket nézegethetek.
Mindenkinek.
200 körüli áron mit javasolnátok, 55-65 nagyságban? Mármint ami kapható a telekomnál.
KösziIronhide
-
Ironhide
tag
Sziasztok.
55uk6950plb.
Kép elment, de nem totál sötét. A remote parancsokat sem jeleníti meg. Megnyomom a netflix gombot, akkor hallatszik, hogy elindul a netflix, de kép csak halvány összevissza villódzás. Sima netezés közben ment el a kép, nem lett cseszegetve.
Még garis. Van esély, hogy itthon vmi reset, update vagy szerviz?
KösziIronhide
-
Ironhide
tag
Hali! Tudom, triviális, de nem találtam pontos leírást. Adott 55UK6950PLB tv. Amit találtam automata, meg időzített kikapcsolásra utaló beállítást azt kikapcsoltam, sőt, inkább sose volt bekapcsolva, de a tv X (sose volt időm előtte ülni, hogy tudjam) idő után állandóan kijelzi, hogy 5 perc múlva kikapcsol. Mely beállítás van még, amit ki kell kapcsolni? Köszi
Ironhide
-
Ironhide
tag
válasz Tukolp #92814 üzenetére
Szia. A csatlakozó ugyanaz, a jel átvitelben térnek el. 2.0 4K 60fps. Ha netán nem használod ki a 60 fps-t, akkor átférhet rajta a hdr. Egyéb esetben inkább 2.1. De, mivel 970-es karid van mint nekem, így csak 2.0 hdmi kimenet van rajta. Ergo, úgy jársz mint én, ha olyan akkor beakad a hdr.
Nekem 2.0 delock kábelem van, pc-s boltban vettem. Kb. 3000[ Szerkesztve ]
Ironhide
-
Ironhide
tag
válasz Móncsa #92770 üzenetére
Szia!
HDMI-ben is vannak új szabványok, pont a 4K miatt. 2.0 alatt csak 4K 24fps van. Van már 2.1-es HDMI. Nekem 2.0 Delock van és tökéletesen viszi a 4K-s felbontású játékokat 60 fps-sel. A delock-ban tetszik, hogy írtó vékony a régihez képest. Nem is vészes az ára.
Ironhide
-
Ironhide
tag
Köszi. Nem is kerestem eddig a számlát. Megtaláltam és a regisztráció is sikerült.
Meglepő, de az lg is írt levelet. Eddig ez pozitív csalódás.Ironhide
-
Ironhide
tag
Hali!
Közkívánatra újból.
Telekomtól vásárolt készüléket (részletre), miként lehet az lg-nél regisztrálni? Mivel az előfizetés terhére lett vásárolva, így külön számlám az nincs róla, ami az lg-nek kellene a regisztrációhoz. Hétvége van, írtam nekik, de itt hátha van vki, aki már tudja a megoldást.
Előre is kösziIronhide
-
Ironhide
tag
Sziasztok!
Új kérdés, ezúttal audio. A régi tv-met minden gond nélkül tudtam rca-val az 5.1-re kötni. A mostani 6950-est viszont hiába dugom a hátsó 2 rca-ba és kötöm be az 5.1-be, nem hajlandó semmilyen hang beállítás mellett sem megszólalni. Netán ez a kettő kimenet már nem úgy működik mint régen? Genius 5.1 3600-as a hangfal.
Vkinek vmi ötlete? Kábel jó, műszerrel mérve.
Előre is kösziIronhide
-
Ironhide
tag
válasz Partizan182 #92304 üzenetére
Szia!
Háááát, Tomb Raider-rel játszom, nem emlékszem, hogy hdr grafika lenne rajta. Steam-es.
A beállításokban kikapcsolom a Hdmi ultra hd deep colour beállítást és amikor elkezdek játszani, visszakapcsolja. Jó talány?
KösziIronhide
-
Ironhide
tag
válasz junior19 #92301 üzenetére
Szia!
Köszi. Nekem úgy tűnik, még szakértő módban se minden aktív. A pc mód korlátozhatja le. A kapott linket átböngészem. Köszönöm.
Az zavar, hogy amint játszom, bekapcsolja a hdr funkciót. Hiába van kikapcsolva a beállításban.
Nem a képernyővédő amit kerestem, hanem a jelkép nevezetű funkció, most már csak a szöveget mutatja és a képeket nem.Ironhide
-
Ironhide
tag
További zaklatás csak úgy.
Amikor a pc vga kari elmegy pihenni x idő múlva, akkora régi tv csak fekete képernyőt mutatott.
Itt meg szép képek váltják egymást, rajta a szöveggel, hogy nincs jel. Ezeket a képeket ki lehet kapcsolni?
KösziIronhide
-
Ironhide
tag
-
Ironhide
tag
válasz Partizan182 #92289 üzenetére
Elkezdtem, de még nem találtam meg a megfelelőt.
Tegnapi állítgatás alkalmával még tudtam a true motion-t állítani, most nem engedi.
Közben nézegetem az oldalt amit linkeltél. Merre tapogatózzak?Ironhide
-
Ironhide
tag
válasz Partizan182 #92287 üzenetére
Sikerült átállítanom az ikont PC-re.
Akkor most az ajánlott beállításban mit és mire érdemes állítani?
KösziIronhide
-
Ironhide
tag
válasz Partizan182 #92262 üzenetére
Szia!
HDMI címkét PC-re? Azt meg ugyan hol és hogyan?
A többit igyekszem megkeresni.
Előre is kösziIronhide
-
Ironhide
tag
válasz Ironhide #92144 üzenetére
Hali!
Megjött a 6950.
Sikerült összelőni a pc-vel. Most kezdtem el használni, így még olyan sok tapasztalatom nincs vele.
1 gondom viszont már akadt. Jelen állapotban nem volt kedvem össze-vissza nyomkodni a kép beállításokat.
A win menüben ilyen a megjelenés, itt a zavaróbb, de persze böngészőben is ilyen, de az még elmegy.. Ezt win vagy tv menüben tudom eltüntetni? Vagy miért csinálja? Esetleg vmi ajánlott beállítás a képernyőhöz?
A jelenlegi felbontás 1920*1080. Jelenleg nem tervezem feltenni 4K, mert akkor túl picik az ikonok. Ahhoz most nem volt kedvem hozzányúlni.
Előre is köszönöm a segítséget.Ironhide
-
Ironhide
tag
válasz #01819392 #92118 üzenetére
Szia!
A hang ilyen szempontból nem lényeges, a pc-ről megy úgyis az 5.1. Nálam úgyis csak pc lesz rákötve. Nagyon a lant is talán csak azért kapja meg, ha netán a nas-ról akarnék pc nélkül filmet játszani.
Teljesen jól, érthetően írtad.
Akkor a lényeg, hogy semmi extra app nem kell a pc használatához.
A többit majd ha meglesz.
KösziIronhide
-
Ironhide
tag
válasz Kiskutya #92064 üzenetére
Szia!
Nos, nem csak hibákról érdeklődtem. Feljebb azért pár hibát említettek. A kérdés, inkább a HDMI csatira vonatkozott. Jól sejtem, legjobban akkor járok, ha az ARC megjelölésű csatira csatlakoztatom a pc-t? Kell vmi hozzá. Nem volt még ennyire okos tv-m.
Előre is köszi aki válaszol.Ironhide
-
Ironhide
tag
Hali!
Én most szemezgetek egy LG 55UK6950PLB tv-vel.
Olvasgattam több hozzászólást, jó pár hibáról.
Csak pc lenne rákötve. Melyik hdmi bemenetre érdemes vagy kell kötni? A jelenlegi samu tv-n meg van határozva az egyik hdmi. Itt is van ilyen vagy szabadon választott?
Előre is köszi a választ.Ironhide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil