Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz blakey #113030 üzenetére
Persze, értem amit mondasz. Csak én úgy értettem, hogy ha bekapcsolásnál előjött volna ilyesmi, akkor kb azzal a lendülettel kapcsolom is ki, és értesítettem volna akitől vettem, hogy jöhetnek is a tévéért. Elfogadom, hogy van ilyen és rendbe jöhet egy idő után, de én most olvasok először erről.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz blakey #113027 üzenetére
Hát nem tudom. Két éve amikor megvettem a C1-et és ilyen lett volna nem hiszem, hogy kedvem lett volna járatgatni akár csak egy órát is. Mondjuk én nem is tudtam, hogy van ilyen, pedig olvasgattam anno oled témában meg videókat is néztem mielőtt megvettem. De akkor csak az én figyelmem kerülte el.
-
Kátai
senior tag
válasz blakey #112980 üzenetére
Az a helyzet, hogy egy kicsit ragaszkodok az LG-hez, mert a supportja szerintem nagyon jó. A mostani 55"-ös tv-nek három év után kijelzőhibás lett, és mikor jeleztem az LG felé hogy hol tudnám kijavítattni, kérték a sorozatszámot, majd közölték , hogy ez szériahibás és párnapon belül az otthonomba kicserélték a kijelzőt díjmentesen .Kellemesen meglepett, mert erről én nem tudtam semmit.
-
sony309
őstag
-
Krissz80
senior tag
válasz blakey #112605 üzenetére
Olvastam, de valamiért mégis bejön.
Visszaváltva a kép olyan mintha hozzáadtak volna egy szürke réteget.
És pl. az SD forrást összevetve a HDR változatokkal kisebb a színbeli különbség. Szinte már csak a fényerő marad.Az MTV 90s régebbi videóklipjei is sokkal jobbak, nem tünnek fakónak.
Tesztelgettem az alap beállítással a profilokat váltogatva és nem láttam jelentősebb torzítást, csak erősebb színeket, de a telítettséget visszavéve az megszűnt. -
mobilizmo
Topikgazda
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz blakey #112463 üzenetére
A ST és társai segítségével egy fizetős szolgáltatást veszel ingyen igénybe és az android nyílt. És bőven van fejlesztő aki, meg tudja csinálni, de ott folyamatos harc folyik a Google-al. A WebOS zárt és az LG kizárt, hogy fejlesztene a rendszerre Google lenyúlós alkalmazást.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
PLaci58
addikt
válasz blakey #112317 üzenetére
Bocsi elírtam, mert a tv Arc bementére dugtam és onnan simán kijön a hang, nem kell semmi cec hozzá. A Tv kapcsolja be-ki a soundbart és állítja a hangerejét is mindenféle cec nélkül, sőt sajnos ha bekapcsolok egy másik tvre kötött HDMI eszközt akkor is bekapcsolják a soundbart.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
herdsman12
őstag
válasz blakey #112243 üzenetére
Moderáld már magad, h.. gy...
Konkrét kérdésre reagáltam, 42LA660 TV-hez készül pendrive-ot vásárolni egy ft.
Az egy 10 éves TV, biztos vagyok benne, hogy nem működik rajta Live Playback pendrive-ra, erre figyelmeztettem.
Közbe kiderült, hogy csak mozizásra használná, így lényegtelen a figyelmeztetés.
(Otthon a családdal beszélgess ilyen stílusban.) -
PLaci58
addikt
válasz blakey #112240 üzenetére
Nem kéne félrevezetni az embereket!
A felvétel nem a tároló méretétől függ, hanem a TV-től és a tároló eszköz fajtájától.
Neked C2 van, ami sokkal többet tud mint egy régebbi tv.
A Nano-ban levő szoftver ellenörzi a tároló eszköz fajtáját és pendrrive-ra nem enged felvenni, ennek semmi köze sem a mérethez, sem a sebességhez. (minden háttértárnak van egy 2 byte-os tipusazonosítója, amit formázáskor kap, ebböl tudja a szoftver, hogy HDD, SSD, SD, netán pendrive van használatban. A TV USB2 formátumot tud, hiába dug bele valaki 3.2-öt, az csak 2.0-ban fog működni.)"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
pjen
félisten
válasz blakey #112236 üzenetére
Nem szentírás, mint írtam is irigylem, hogy Neked megy az 512 gigás pen, nem is kérdőjelezte meg senki.Viszont az LG válaszában szó sincs arról, hogy MIRE lehet használni az adott eszközt, ezt Te próbálod bele magyarázni, nem is tudom mért. Neked működik, nekünk nem és az LG szerint se kellene, hogy működjön. Nincs ezen mit megmagyarázni. Én itt be is fejezem.
-
pjen
félisten
válasz blakey #112229 üzenetére
"Olyan pendrive használata javasolt, melynek kapacitása 64GB vagy kisebb, illetve olyan USB-merev lemez (HDD), melynek kapacitása 2 TB vagy annál kisebb." Ezt Válaszolta az LG.
Biztos, hogy én nem értem amit olvasok. Nem hiszem, hogy ezen van bármi megmagyarázni való. -
pjen
félisten
válasz blakey #112223 üzenetére
"Olyan pendrive használata javasolt, melynek kapacitása 64GB vagy kisebb, illetve olyan USB-merev lemez (HDD), melynek kapacitása 2 TB vagy annál kisebb." Ugye azt írja 64giga vagy kissebb. Én próbáltam 16, 32, 64 gigával. Nem ment, hogy Neked megy 512 gigán azt határozottan írigylem
-
Krissz80
senior tag
-
LouiS22
veterán
válasz blakey #111970 üzenetére
Én is a router gyárizást javasolnám, gyorsabban és fájdalommentesebben lehet belőle kijönni, mint egy tévé nulláról beállításából.
És akkor már az is kizárható, hogy szolgáltatói hiba, két eltérő szolgáltatóról beszélünk.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
m3tr0
őstag
válasz blakey #111962 üzenetére
Fogalmam sincs.
Gondolom magától egyik pillanatról a másikra nem állítja át magát a router fix/auto csatornaválasztásra.Tamás34: várok,hátha helyreáll. Nagyon fura mert tényleg olyan mintha minden jól működne és a tv is másik eszközről megosztott nettel működik, a router meg azóta is osztja a netet a többi eszközünknek de egymással nem működnek együtt.
Teljesen nonszensz. -
LouiS22
veterán
válasz blakey #111875 üzenetére
Egy ki tudja milyen screenshot, ami lehet akár photoshop is. De légy magadra büszke, mert akkor szerinted az egész HBO Max 30 megabit és minden 4K tartalma az.
Képzeld, nem Joli nénit kérdeztem meg, hanem valakit, aki kompetens a témában.
De akkor legyen óvoda: én meg megcáfoltam a Braviás állításod
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz blakey #111871 üzenetére
Kizárt, hogy 30 megabit lenne az HBO Max. De kérlek linkelj egy hivatalos állásfoglalást, ahol ezt taglalják és elhiszem.
A Bravia Core jogos, de azt a kolléga érzésem szerint nemigen fogja elérni LG tévével.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz blakey #111744 üzenetére
Megegyszer koszonom a gyors valaszt! Kivitte a postas a tavot, es tokeletesen megy. Azt mondjak, nem pont olyan, mint az eredeti, de mukodik a TV-n az osszes funkcio. (Marmint azok, amit hasznalnak.) Sokkal jobb ez igy, mint a ket tanithatos, ami mar van otthon. (Azokkal nem lehet elerni a tv minden funkciojat. Ez eleg idegesito!)
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
fujitsu97
csendes tag
válasz blakey #111804 üzenetére
Próbáltam átállítani, hogy csak PCM, de megmaradt a jelenség. Megpróbálom az ügyfélszolgálatot elérni, csak nem akartuk elhinni, hogy háromból három tényleg ugyanazt produkálja. A kábelt csak azért vetettük el, mert minden más eszközzel jó volt. Lehetséges, hogy a másik eszközök (PS, Philips, Samsung) nem az említett eAC3-at küldik?
ha nem PCM-et állítok be, megjelenik az erositon a Dolby felirat és a hangok is jobbak, PCM-nél ahol szinten akad, nagyon gyenge a hang minősége, főleg a mély hiányzik.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz blakey #111744 üzenetére
Amit en talaltam szebb...
Ez az azsiacenter.com megbizhato hely? Mert akkor ezt gyorsan megrendelem, es lesz csaladi pattogtato.Ebbe a pepitaban van utanvet, megrendeltem onnan. Majd viszi a futar, es kifizetik neki.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Uckz
tag
válasz blakey #111620 üzenetére
Ez így van, mindenki döntse el, hogy magának mi a fontosabb. A C szériába jobb (világosabb) a panel, erősebb a hardver, 120HZ-es panel és HDMI 2.1 van.
Ha valakinek, elég a 60HZ(ahogy írta, csak tartalomfogyasztás tehát nincs konzol), ha nem kell ablakot túlvilágítania, akkor az A széria is tökéletes, főleg ha soundbar is van hozzá. Egyik TV se zsákbamacska, de nyilván a C jobb, természetesen több pénzért.
-
Skyhigh
aktív tag
válasz blakey #111549 üzenetére
Sikerült mindent megoldani,
Szlovák régióra kellett állítani, a csatorna keresés esetén (Voda), teljes keresés a véletlenszerű ne legyen bejelölve.
Utána még a beállítások /általános/ rendszer/ nyelv menüben vissza kell a szlovákról magyarra állítani és már lehet is a csatornákat kimenteni.
A Guide gomb hiba üzenete itt még sajnos megmarad, de erre úgy sikerült megoldást találni, hogy Chansort-tal elkészítettem az egyedi kiosztást és vissza is töltöttem, ezek után a Guide gomb utáni hiba üzenet el is tűnt.A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
zsiz
őstag
válasz blakey #111564 üzenetére
Most többször több helyen mértem, (speedmeter.hu, digi.hu, speedtest.net, illetve a content store-ból is töltöttem le egy sebességmérő appot), még csak egymáshoz közelítő eredmények se születtek
App szerint közel maxon megy 95/80,
böngészőből speedmeter: 60/30,
digi 30/94,
speedtest.net épp nem hajlandó mérni, de reggel amit lefényképeztem 16/94 volt.
Akkor most melyiknek szabad hinni?
Egyszer már volt alaplap + wifi modul cserélve a tv-ben.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Skyhigh
aktív tag
-
-
veterán
válasz blakey #110858 üzenetére
Köszönöm a megerősítést.
Amúgy döbbenet, hogy látvány terén mit tud ez az oled technológia. A fenti kisregényemben a színeket és árnyalatokat már meg sem említettem, azokat írtam csak le, amiben nem voltam biztos.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
válasz blakey #110791 üzenetére
Oké rendben, elfogadom amit mondasz. Csak nekem itt azt mondták, hogy egy rádugott külső eszköz állapotjelző fénye biztosan megmutatja azt, amikor ezt a tevékenységet végzi a tévé. Nálam soha sem világított kikapcsolt állapotban. És miért nincs a C1 esetében az automatikus pixeltisztítással kapcsolatban semmi a rendes menüben (kapcsolóra gondolok) mint pl a C2-ben? Vagy ez csak a C2-től van? Egyébként annyira nem foglalkoztat ez a dolog, kb kéthetente rányomok a manuális tisztításra amióta megvan...
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz blakey #110618 üzenetére
Igen, én is gondoltam rá, de az LG Store szerint nincs. Próbáltam úgy is, hogy töröltem, és újra feltelepítettem, ugyanaz a verzió ment fel. A weboldalon meg lehetne nézni, hogy mi a helyzet a verziókkal, ha működne..
Egy érdekesség: Az asztali gépemre felhúztam egy Plex Server-t alapbeállításokkal, azt megtalálta az Xplay, és onnan le is tudott játszani mindent, amit próbáltam. Lehet, hogy a frissítés magával hozott valamit, és változtatnom kellene azon szerver beállításain, aminél probléma van a lejátszással? Ha igen, akkor vajon mit?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
pjen
félisten
-
nofi
addikt
válasz blakey #110379 üzenetére
Amint bekapcsolom a HDMI-re kötött Xboxot onnantól azon a bemeneten nem tudom szabályozni TV távirányítóval a hangot csak közvetlenül a hangfalon Gondoltam akkor optikai helyett nézek más megoldást.
Xbox GT: nozsolt
-
SztiviVander
őstag
válasz blakey #110141 üzenetére
De én nem csak a panelben gondolkodom -mert az világos hogy egy oled az az olcsóban is oled és talán minőségi különbség sincs a drágábbhoz képest- hanem minden másban is: hang minőség, os stabilitás/gyorsaság, tv tudása/felszereltsége, meghibásodás esélye. Ezekkel kapcsolatban vannak kétségeim a legolcsóbbnál, mert általában mindenben (legyen az tv vagy bármi) a legolcsóbbaknál valamin meg kell sprórolni azt amiért olcsóbban lehet adni. Soha nincs ingyen ebéd ugyebár
-
blakey
titán
válasz blakey #109377 üzenetére
+ ami még eszembe jutott, kártya+modul nélkül is érdemes kipróbálni, ha úgy is jelentkezik a hibaüzenet akkor az LG-nek kell valamit csinálnia. Évekkel ezelőtt a webOS 3.5-ös TV-n kipróbáltam kártya nélkül, akkor volt kép, kártyával csak hibaüzenet és semmi kép ahogy a webOS2-n is, ami most már jó.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
cidalain
veterán
válasz blakey #109373 üzenetére
utoljára írom le, mert ennyit tényleg nem ér, még komment szintjén sem:
van a kis ablakban műsor! az a baj, hogy amikor elindul a guide akkor dob egy hibaüzit, hogy ez nem fog menni, pedig előtte és utána is megy. olyanra dob hibaüzenetet, ahol nincs hiba.
a hiba a hibaüzenet maga.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
blakey
titán
válasz blakey #109367 üzenetére
Egyébként most olyan furcsaság történt, hogy a webOS2-es tv-n Vodafone CI+ kártyával van kis kép az összes csatornán, valami frissült, 6 évig nem volt kép. Szóval van remény. Holnap megnézem a másik LG-t.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
cidalain
veterán
válasz blakey #109365 üzenetére
Tudom régi LG tévém is ilyen volt, kivéve egyszer. Azon volt egy olyan sw verzió, amin működött UPC-vel. Én ezt valami sw bugnak gondolnám egyébként, különben az okézás után sem menne egyik csatornán sem. De olyankor megy.
B kérdés: ki lehet kapcsolni az előnézet képet a guide-ban, hogyha belépek ne dobja fel a hibaüzenetet?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz blakey #109363 üzenetére
De alapvetően jó, csak akkor nem, amikor megnyitom a guide-ot.
Miután leokézom, utána minden csatornán meg tudom nézni az előnézeti képet.
Nem tudom elképzelni azt az inkompatibilitást ami csak egy funkció indításakor áll fenn, utána meg nem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
veterán
válasz blakey #108846 üzenetére
Sajnos (vagy nem sajnos) ebben az évszakban rohadt sok a szabadidőm,munkámból adódóan sokszor hétköznap van a pihenőm is.
Asszony egy ideje nincs (legalábbis állandó ),gyerek sincs,barátok meg sokszor csak hétvégén érnek rá.
Garázsban sem tudok bütykölni,sajnos nem fűtött.
Szóval sol időm van filmezni.
Tavasztól nem lesz ilyen,jönnek a kertimunkák (éljen a falusi élet),házon is kell ezt-azt csinálni,meg elindul a motoros szezon is.
Na késő őszig nem nagyon lesz időm filmezni,szóval valószínűleg évszakhoz kötött lesz a legtöbb előfizu.
Kivéve a YT Prémium és a Spotify.Előbbi a reklámok miatt,utóbbi meg azért mert a kocsiban és a bukósisakban is mindig szól a zene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest