Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
senior tag
-
movax
őstag
Másik tévén még nem tudtam kipróbálni. Természetesen kiválasztottam a HDMI-bemenetet, mindhárom HDMI-csatornával próbálkoztam. Érzékeli is a tévé a kábelt, a képernyőn megjelenik, hogy PC connected, de a jel nem megy ki rá. Viszont az Xbox működik HDMI-n, úgyhogy valszeg a windows is hibás lesz ebben, folytatom a vizsgálatot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
ndomokos
tag
Oled topicban az alábbi választ kaptam:
Nekem hasonlótól égett be a Duck TV logó. Meg egyéb más is annyira, hogy nem volt egységes a panel. Védelemmel, pár ezer óra után, alacsonyabb fényerő mellett. Úgy, hogy egyébként az első két évben nem sokat, kizárólag konzolos játékra volt használva, és akkor még egységes volt a kijelző. Viszont garancián belül az LG -nél könnyen megy a panelcsere. Ha nem kap közvetlen fénycsóvát a kijelző, akkor ez oké. Az LG szerelője azt mondta, hogy az ebből felmerülő meghibásodás sem ritka. Valószínű nem mindenkinél jelent problémát, de a panelnek nem túl jó.
-
rainman72
nagyúr
Az már sokkal jobban.
Igaz nem VA panel hanem IPS.
Viszont mini led és van local dimming.
Igy sokkal jobb a kontraszt és a fekete,mint alap esetben egy alap IPS-nél vagy mondjuk a kinézett modelnél.
Az SDR/HDR fénye is sokkal magasabb.
Van Dolby Vision ami nem tudom
fontos-e,de ha van Netflix akkor nem hátrány.
Hangra kb ugyanaz lesz.
Távírányítót meg sokan imádják.
[Van] belőle 65s is igaz oled áron sajnos.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
junior19
senior tag
Nem kell csinálni, csak ha valami enyhe képproblémát már látsz a képen. Automatikusan fogja csinálni a készülék, ha már elért egy bizonyos használatot.
Üzemórától, használat körülményeitől függően évente 1-2 alkalommal fut le. Fogsz róla értesítést kapni, amikor magától akarja indítani.codec project
-
blakey
titán
Nem baj, megint kitárgyalhatjuk.
Egyébként mit szeretnél a pendrive-on átírni? Melyik TV-n nem működik?ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
ujjabb- , újabb. Azért az ujj és az új között elég nagy a különbség.
Pendrive-ra meg csak annyit, hogy én semmit nem változtattam, 512GB-os pendrive-ot behelyeztem, a TV-vel leformáztam és lassan 2 éve használom. Nem tudom, hogy mit és hogyan akarsz változtatni.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
veterán
-
Max előfizetésem is van, de az a helyzet, hogy a TV már régen nem támogatja a Max-ot. Még HBO GO korában megszűnt támogatni.
Amúgy a natív Amazon is lassan indul el rajta.
Szóval most az van, hogy a szobámban lévő ASUS TUF VG27AQ monitorra került egy Amazon FireStick 4K Max 2nd ami príma, Edifier R1600T III-mal,az LG tévére meg
Xiaomi TV Box S 2nd Gen (PFJ4151EU) van tervezve, szintén egy Edifier hangfalrendszerrel.[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Köszi
Kicsit pár gomb máshol van, illetve úgy vettem észre, hogy az Amazon Prime-ot nem indítja, de ezen nem is csodálkozom, mert bár a TV natívan támogatja, az eredeti távirányító sincs dedikált gombja. NetFlix-re is igaz ez csak Amazon Prime előfizetésem van. 😆be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Mennyi volt?
Találtam egy ilyet. Pont úgy néz ki.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Esetleg típusa ennek?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
veterán
-
blakey
titán
Valaki szívat vagy figyelmetlen és nem tűnik fel neki, hogy nem a saját TV-jére próbál csatlakozni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
veterán
Hát ha nem ti, akkor gondolom valamelyik szomszéd volt. Én nem lakom panelba, de pl a nővéreméknél rendszeresen szokott lenni, hogy tévézés közben engedélyt kér egy idegen telefon. Nem egyszer volt, hogy akkor történt amikor én is pont ott voltam.
ui: Nem is értem, hogy minek engedélyezted... Ki kell nyomni aztán kész.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
draco31
veterán
Azt hogy fizetős, tudom.
Csak úgy elég macera nézni, hogy telóról kivetítve.
Böngésző meg eszembe sem jutott, pedig úgy már néztem más online tv adást. Köszi!ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
herdsman12
őstag
Nem gondoltam volna, de most beleolvastam a SW infoba és látom, hogy csak a 8-9-es sorozatra való ami az enyémen van, 04.50.56 (2024.02.28.) verzió.
37LD450 után 49LF630V és 75NANO903NA, utóbbi kettőt használjuk, de egyiknél se volt gond a beállításokkal, nem kellett régió meg nyelv oda-visszaállítással trükközni.
Aztán simán elképzelhető, hogy vannak ilyen elbaltázott TV-k.
Mentés után ránéztem én is, nem változott semmi.
Automatikus keresés - Kábel - További szolgáltatók - Hálózatkeresés vagy Teljes keresés - Csak digitális... és ha nincs előfizetésed, akkor Kódolt csatornák átugrása.
(ChanSort-nak van feltétele a keresés módjára, emlékeim szerint a teljes keresés jó.)
Ezek szerint többfajta menüt fejlesztenek, biztos tudják miért, vagy csak így sikerült. -
Azúr tündér
lelkes újonc
Én magyarra állítottam, akkor nem lehet.
Illetve az LG support is visszaírt (szombaton, 17 perc alatt ). A válaszban az volt, hogy ha a hangolás során nem a saját szolgáltatómat választom ki, hanem az "egyéb/más szolgáltató" opciót, akkor lehet módosítani a sorrenden.
Majd ezt is kipróbálom, de az ország állítás egyszerűbb és gyorsabb megoldásnak tűnik..
Mindenesetre le a kalappal előttük, hogy szombaton ilyen gyorsan válaszoltak.
Eddig csak Samsung és Sony üfsz-szel volt dolgom, azok lópikulák voltak. -
veterán
Nekem C1 van, arra teljesen más számú az új fw. De nem is nagyon szeretek frissíteni. Amióta megvan ez a tévém azóta legalább három új frissítést felraktam, de semmiféle változást vagy javulást nem tapasztaltam. Így ezt a legutolsót ami kb februárban jöhetett már fel sem raktam. Ha jó valami, azt nem szeretem piszkálni. Az okostévé részét meg kb egyáltalán nem használom, egyedül a youtube a kivétel.
-
veterán
-
PLaci58
addikt
Csináltam, sajnos nem segített. Ki-be kapcsoltam (távvezérlővel) és megint bejöttek a régi hangolású csatornák, egy rövid ideig tudom is léptetni, de csatorna listára azt írja, hogy nincs behangolva, előbb be kell hangolni a csatornákat. Utána már léptetni se engedi " Ha life TV akar nézni előbb hangolja be a csatornákat". Közben meg nézem a TV-t, csak nem tudok csatornát váltani 😀
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
-
garga01
őstag
Offoptik, de utánvételes vásárlásra rápakol már sok webshop plusz költéséget. Én meg a hitelkártyás vásárlások után kapok is vissza pénzt, így amit csak lehet azzal fizetek.
A tv-n (28TN515S ) amúgy 05.40.20-as sw van. Nálam ki van kapcsolva az automata sw frissítés, szoktam vele pár napot-hetet, ha esetleg vmi bugos lenne vagy kivennének funkciót (mert ugye volt már ilyenre példa más márkánál) ne menjen fel Csak az este mikor már a Youtube-ot böngésztem, persze hogy akkor dobta be a kis ablakot mikor videóra nyomtam volna épp, azt leokéztam...
(De ezt a szoftver frissítés dolgot nem kimondottan neked írtam, csak egy hsz-be raktam mindent, nem akartam pluszt írni erre külön.)
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
garga01
őstag
Akkor ne használd.
Szerintem én már lassan 100-as nagyságrendű webshopon vásároltam kártyával, sose volt gond. Persze mind lekövethető, biztosan valid oldal. Mellette ott a telefonos 2 faktoros jóváhagyás... Pedig nincs virtuális kártyám Max ahol lehet Paypal-al fieztek.Hogy onoptik legyek, tegnap frissült a szoftver az LG 28MT49S kis tv-men, majd a telepítés után nincs jel fogadott a digi kábelen (DVB-C), újra kerestem utána se volt jó (lekeresett mindent, majd keresés után kilépve nincs jel megint), végül a klasszikus konnektorból kihúzás, várakozás visszadug segített. Sose jártam még így sw frissítéssel.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
blakey
titán
-
kecsu10
aktív tag
-
janaman01
addikt
Értem , köszi szépen. Igen ez igazából a problema hogy ugye a műsorujságban rámegyek egy adott műsorra rányomok hogy időzített felvétel, erre bedobja hogy nem sikerült. De ha mondjuk megy egy műsor és ranyomok hogy vegye fel akkor elindul ...
Most egy 64 gb os 3 as pendrive t próbálok arra ráfér 4 órányi műsor?[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
blakey
titán
Látom, hogy ez a fórum azért van., hogy ha a tapasztalat más, mint a leírtak, akkor is a leírtak lesznek a mérvadóak. Tehát hiába fogják "egyesek" leírni, hogy náluk pendrive-val is működik, mert a "kettesek" továbbra is "kötik az ebet a karóhoz" miszerint a gyártó szerint nem működik. Ehhez csak gratulálni tudok. Próbáld ki egy 128GB-ossal.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Az rendben van, hogy befejezted, de…
"Közben a Lg-től is megkérdeztem, milyen pendrive-al használható a tv-m."
"Olyan pendrive használata javasolt, melynek kapacitása 64GB vagy kisebb…"
Ezeken nincs mit magyarázni. Nem felvételről volt szó, hanem milyen pendrive használható. Válaszban maximum 64GB-os írnak, ez nevetséges, mert az 512GB-os is vígan megy.
Ha LG szerint nem kéne, hogy működjön, akkor nem működik, azaz…#112215 geri1111
Egyébként ebből használok egy 512GB-ost az OLED C2-höz, hibátlan.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Oké, akkor ez a "szentírás", még véletlenül sem működik pendrive-val, vagy 4TB-os HDD-vel. A lényeg, hogy amit az LG ír az jó, amit tapasztalunk, az nem.
Tehát, ha visszanézéshez minimum 80GB-os USB merevlemez ajánlott, akkor szerinted a 64GB-os pendrive jó lesz, legalábbis a te értelmezésed szerint.
Amire te hivatkozol, mint idézet, az a lejátszásra vonatkozik, de ha a visszanézésre is ez az LG válasza, akkor ők keveredtek ellentmondásba.
1-2 apróság:
"Szabványukat tekintve, pedig 2.0-ás szabvány az, amely használható." - ehhez képest, USB 3.2-est használok.
"2.0-ás szabványú HDD-t a kereskedelmi forgalomban nehezen lehet vásárolni" - mivel nem a HDD, hanem a ház rendelkezik valamilyen szabvánnyal.
Inkább nem kérdezek az LG ügyfélszolgálattól.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Most Magaddal vitatkozol? - Mert te nem érted, amit olvasol?
16, 32 és 64GB-os pendrive-vokkal próbálkoztál, az ajánlott minimum 80GB.
Az én esetemben biztos működik a pendrive, OLED C2-n most is visszanéztem az élő adást.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
80GB az ajánlott minimum, illetve szerintem a pendrive-os "történet" még régről maradt benne, mert korábban nem voltak megfelelő sebességűek és nem rendelkeztek megfelelő tárolókapacitással.
-
blakey
titán
Neked 64GB-os van, az ajánlottnál kisebb, még HDD/SSD esetében is. Azt használsz, amit akarsz és jól működik, de nálam hibátlan az 512GB-os pendrive, mindenre jó, gyakorlatilag semmi helyet nem foglal.
-
geri1111
tag
A kérdésemből kimaradt, hogy csak filmek nézésére használnám a tv-t, semmi egyéb. Milyen ssd-vel használod a tv-t? Olvastam, hogy az ssd kiépítéssel gyorsabb is és nem is lassul be mint a pen....Ez lenne az ideális megoldás..M2?
Közben a Lg-től is megkérdeztem, milyen pendrive-al használható a tv-m. Itt a válasz, ha valakit érdekel. De én már akkor ssd-vel tolom ha megtudom mivel érdemes.
"Olyan pendrive használata javasolt, melynek kapacitása 64GB vagy kisebb, illetve olyan USB-merev lemez (HDD), melynek kapacitása 2 TB vagy annál kisebb. Szabványukat tekintve, pedig 2.0-ás szabvány az, amely használható. A televízió USB csatlakozói 5V-ra vannak tervezve, és a nagyobb szabvány, nagyobb kapacitás az egyben nagyobb áramfelvétellel is jár, akár 9V, ezért annak az USB eszköznek a működése, mely meghaladja az ajánlott paramétereket, annak a működése esetleges. Előfordulhat, hogy egyes USB tárolóeszközök nem működnek vagy nem megfelelően, csak a Windows FAT32 vagy NTFS fájlrendszerével formázott USB tárolóeszközt használjon. USB csatlakozású merevlemezek esetén ajánlott, hogy 5V-nál kisebb névleges feszültségű és 500mA-nél kisebb névleges áramerősségű eszköz használata.
2.0-ás szabványú HDD-t a kereskedelmi forgalomban nehezen lehet vásárolni, azonban a külső merevlemezek esetében olyan készüléket érdemes vásárolni, amin fel van tüntetve az "USB 2.0 / 3.0" információ. Amennyiben olyan külső HDD-t vásárol, ami USB 3.0 szabványú, de rendelkezik saját tápellátással, annak is megfelelően kell, hogy működjön. Külső tápellátás nélküli 3.0-ás szabványú eszköz használata a nagyobb áramfelvétel miatt esetleges. Konkrét modell ajánlatunk nincsen a használható pendrive-ra, vagy HDD-re, mivel nagyon sok ilyen termék kapható, azonban minden olyan USB eszköz megfelelő, amely a fenti kritériumokat teljesíti."[ Szerkesztve ]
-
Vasti74
aktív tag
Nem gyári, és valami régebbi fajta: még az előző tévémhez vettem.
AM-HR650A Replacement a neve, és ha nincs bedugva a vevője, akkor csak a gombok működnek, a "légegér" funkció nem, pedig pont csak amiatt használom.
Aktív HUB-om nincs, és kihagytam, de pont az lett volna a fő kérdésem, hogy azzal működik-e? Hátha valaki tudja, mert nem akarok azért egy aktív HUB-ot venni, hogy ha nem működik, egyel több kacat porosodjon a fiókban... ;-)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én annyira nem tartom ezt meglepőnek. Viszont nem is egy kávéház kép szempontjából a kettő. Én tavaly amikor megvettem az első oled tévémet ami egy c1 akkor jöttem rá, hogy mekkora különbség van egy oled és egy lcd között.
-
herdsman12
őstag
Ha van időd rá, akkor megkérdezheted a biztosítót, hogy mi van, ha 4 éves korában leesik.
Kiváncsi lennék mit válaszolnak.
Lakásbiztosítással kapcsolatos hasonló kérdéseimre csak kikerülő válaszokat adtak írásban. Szóban az ügyintézők leginkább a teljes kártérítésről habogtak, de, amikor írásban kértem, akkor megakadt a dolog. -
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom minden apró betű számít abban a szerződésben, de az biztos hogy megtesznek mindent hogy ne kelljen fizetni, vagy ne annyit. Át kell olvasni teljesen, nincs más megoldás.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
blakey
titán
Hosszan nyomod a "0"-ét és ráklikkelsz az adott számra, majd törlöd., tehát a "0"-át hosszan nyomod és "1"-es, majd törlés.
-
fornettisuti
veterán
Valami félremehetett az éterben, mindkét TV-hez a saját gyári távcerkáját használjuk, nincs szükség másikra.
Csupán leírtam egy számomra eddig nem ismert dolgot.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
ripla
addikt
-
blakey
titán
És akkor ez mit jelent? Nálad is sz@t valami, én 20 TV-t mértem az elmúlt 10 évben, mindegyikkel a maximumon ment a TV-be épített ethernet, tehát megvolt a 91Mbps.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.