Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
-
ripla
addikt
Üdv.
Ez a harmadik topik a kérdésemhez.
Adva van egy LG tévé, amin a pendrive helyett szeretném SSD-ről lejátszani az *.mkv kiterjesztésű fájlokat (több fér rá, sokkal gyorsabb), ezzel az SSD-vel:
[link]
Szerintetek működne? -
ripla
addikt
Az miért van, hogy a tévé nálam sem képes normálisan kezelni a beépített browserének megadott linkeket? Pl. beírnám az M4 Sportot, és csak tölt és tölt a végtelenségig, (LG 75UN71003LC, 2000/1000 gigabites nettel).
-
ripla
addikt
Köszönet mindenkinek a segítségért, de Catman javaslata oldotta meg a problémát. Feltelepítettem a Plexet a tévére meg a gépemre, összeszinkronizáltam őket, és most a TV menüjén keresztül kiválasztva a gépen lévő filmeket tökéletes a lejátszás, tűéles kép, mikrolagok nélkül.
Még egyszer hálás köszönet, megmentettétek a napomat.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz vargalex #106437 üzenetére
Van ilyen opció a Win10-en belül, hogy "Átvitel eszközre", ha így használom akkor tökéletes a kép, se mikrolag, se semmi, és szerintem élesebb is a lejátszott 4K-s film. Ezzel szemben bármilyen lejátszó programot használok, akkor mikrolagok vannak a lejátszásban és rendkívül zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz TeeJay #106425 üzenetére
Illetve a problémát továbbra sem értem. Hogyha a PC-ről hozzárendelem a 4K-s filmet a tévéhez, akkor tökéletesen játssza le és tűéles a kép, semmilyen mikrolag nem jelentkezik, viszont ez esetben csak kilépni lehet belőle, nincs előre-hátra tekerés, semmi.
Viszont ha ugyanazt a filmet bármilyen lejátszó programmal indítom el (Windows Media Player, VLC, MPC-BE), akkor előjön a mikrolag, illetve Youtube 4K videóknál is.Tehát azt már kizártam hogy a HDMI kábel lenne a ludas, hiszen mindkét esetben ezen megy a jel, úgyhogy a gépem a bizonytalan pont. A Win10 60hz-re van állítva, a gépem konfigja meg biztos hogy megfelelő (Rog Strix Gaming alaplap, I5-10400 6 magos Intel proci, 16 giga ram, 8 gigás Sapphire RX 5500 XT videókártya). A tévé meg ez [link]
Egyszerűen nem tudok rájönni hogy miért csinálja ezt. -
ripla
addikt
Üdv.
Van egy LG 75UN71003LC 4K Ultra HD LED Smart tévém, amit monitorként használok PC mellé. Elmondom a problémámat.
Ha simán elindítom MPC-HC-ból a filmet, akkor érezhetően nem teljes a lejátszás élménye, mintha apró kis mikroakadások lennének a lejátszás közben.
Viszont ha a filmet jobb egérgombbal hozzá rendelem a tévéhez, hogy a tévé hardverből oldja meg, akkor tökéletes a lejátszás, konkrétan ég és föld a különbség a két megjelenített lejátszás között, viszont nem tudom kezelni, csak kilépni lehet belőle.
A kérdés pedig, hogy melyik lejátszót ajánlanátok PC-hez, 4K tévén filmek lejátszásához?[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Üdv.
Lett egy ilyenem.
[link]Létezik olyan opció a tévénél, ahol meg lehet nézni hogy eddig mennyi üzemórát ment?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.