Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headbang
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy lg 50un74003lb tv-t. Korábban próbáltam az ips paneles verziós(49un) váltzatot annál nekem nagyon tolakodó volt a háttérfény, ezért VA nal maradtam. Nem rossz, de azért nem tökéletes. Kicsit "olajfestmény" hatasúnak érzem a színeket akárhogy állítom. (Bár mondjuk én szeretem, ha egy lehelletnyivel túl vannak tolva a színek.) Valaki tud VA hoz való képbeállításokat?
Köszi -
nikos21
aktív tag
Nekem is a legújabb szoftver van a tv-n és mégsem indult el semilyen film a hbo go-n. Az egyik hozzászólásban irta valaki, hogy a tv gyári visszaállítás oldotta meg neki ezt a problémát. Én is most állítottam vissza és tényleg így már megy a hbo go. Viszont ha így teszel minden addigi beállítás elvész úgyhogy ez után jön egy kellemes újra állítás mindenben.
-
Sonex79
aktív tag
Nálam is sz.rakodik, néha azért elindul az HBO go a tv appról. Chromecastnál menni szokott, ott nagyon ritkán szokott csak gond lenni. Ma reggel is kihoztuk a cc-t mert nem ment a tv-ről.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Tegnap érkezett meg a LG 49SM8050 4K UHD NanoCell TV-m a UPC-Vodafontól. Minden nagyon szép és jó volt vele egészen fél napig, amikor is a HBO GO nem játszott le többé semmit. Előtte ment hiba nélkül, aztán egyszer csak az van, hogy amikor elindítanék bármilyen filmet, akkor csak teker és teker, de a film nem indul. Kikapcs-bekapcs, áramtalanítás, HBO GO újratelepítés, router újraindítás, semmi de semmi nem segít. Netflix megy, minden más megy a TV-n, az HBO GO is megy minden más eszközön, csak a TV-n nem hajlandó működni. Valakinek esetleg van valami tippje, hogy mi lehet a baj?
Ráadásul sem telefonon, sem tableten nem dobja föl a képernyőtükrözést a HBO GO, minden másnál (Youtube, vagy közvetelen Ipad-tükrözés) igen. Teljesen érthetetlen. -
rainman72
nagyúr
válasz Szaszabond #101186 üzenetére
Van drágább változat is,de tudásban nem lesz különbség! [link]
Itt egy összehasonlítás [link]
Egy Hdmi a különbség
Ha viszont kell DTS akkor egy tavalyi modelt kell nézni![ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
-
Szaszabond
aktív tag
Hali,
43"-ban keresnék LG TV-t sima 4K LCD. Melyik most a legjobb választás, mert nem tudok kiigazodni a típusokon. (Nem kell sem NANO sem OLED, viszont magic remote az igen. Alapvetően film és netes tartalomhoz.
-
eventus
veterán
Ma frissitett a 49UJ6307, de nem talalok hozza leirast, hogy mi valtozott. lg firmware 05.80.65 az uj. Sejtem airplay nem lett.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
válasz kalapacsolok #101178 üzenetére
itt egy kép a hátuljáról [link]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Kiadó lakásba akarok TV-t venni, alap tudás, wifi nem kell. Jól látom, hogy az LG 32LK510BPLD nme okostévé, azaz nem megy rajta az HBO go? Létezik ,hogy netkábelt sem lehet beledugni ebbe?
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Pár napja olyan problémával küzdök, hogy a TV-n lévő YouTube alkalmazás videó nézés vagy bele pörgetés közben megfagy/megáll. Kilépni nem lehet belőle, TV-re váltás esetén nagyon lassan lép át.
Ezek után a YT alkalmazásba visszatérve nincs hang, TV-n minden rendben.
TV kikapcs és újraindítás sem segit... Frissítés nincs.
UM7610-es típus. Köszönömhttps://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Etheniel
újonc
Köszönöm szépen a segítséget ment a virtuális like
-
veterán
válasz Etheniel #101172 üzenetére
Ha a tv-t csak megjelenítőként használod és a lejátszó+hangforrás a pc,akkor lesz 5.1-ed.
Tehát a filmet a pc-n játszod le,a képet hdmi kábelen tolod a tv-re,a hangcuccot meg a pcre kötöd (kábelek helyes bekötésére figyelve).A hangkimenetnek pedig a pc-n windows alatt a hangkártyát kell kiválasztani,nem a hdmi-t.MadMancs:
Az egy full analóg 5.1 szett.[ Szerkesztve ]
-
Etheniel
újonc
válasz Sys85 #101169 üzenetére
és mi van abban az esetben ha a pc-t hdmi-vel összekötöm a tv-vel? az 5.1et vagy legalábbis az összes hangfal működését nem lehet valahogy kicsikarni belőle? aztán a hangot a pchez csatlakoztatom?vagy ordas nagy hülyeségeket beszélek? (sajnos sügér vagyok ehhez a témához)
-
Etheniel
újonc
eddig egy régi 2.1et használtam amit használnék még most is csak havernak nem kellett mert költözik én meg úgy voltam vele hogy elfér itt.
De köszi szépen a tanácsot kipróbálom aztán ha nem tetszik a hangzás...tovább adok rajta hátha kis haszonnal -
veterán
válasz Etheniel #101168 üzenetére
1 db jack-rca kábellel kösd össze a hangcucc TV bemenetét a tv füles csatlakozójával.
A többit felejtsd el!
Ez egy pc-s hangfal,a többi bemenet (ahova te bedugdostad a kábeleket) pc-hez való!
Ugye nem azzal a céllal vetted,hogy olcsón legyen 5.1-ed a tv-n?
Csak mert a tv-n a füles kimenet sztereó,egy ilyen hangcucc max 2.1-ben fog szólni,5.1-ben soha![ Szerkesztve ]
-
Etheniel
újonc
Maximális tiszteletem mindenkinek
Mivel nálam sokkal okosabb emberek is vannak itt, bárkinek aki meg tudja válaszolni teszem fel a kérdést: Hogyan dugjam össze hogy megszólaljon? (az 5.1et vettem most de a tv-n látottak eléggé kinai) Netán vásárolnom kellene valamit hozzá?
(bár nem hiszem h szükséges infó, de a tv egy LG 50LB650V az 5.1 pedig genius sw-hf 5.1 6000)Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz blakey #101166 üzenetére
Szia blakey, rég beszéltünk már. Mint tudod, rég a szakmában dolgoztam, csak időközben volt egy kis kihagyásom.
Szóval, természetesen megfogom nézni a dolgot és nem, nem a "parasztvakító" beállítások miatt mondtam azt, amit írtam (nekem valahogy az LG szimpibb, még a fenti módok mellett is természetesebb a képe, mint a Samué + van hozzá egy jó kis táv) Az ár nagyjából egyforma.
Nem most akarom megvenni, tehát még várok vele. Egyébként, hogy a Panámat megvédjem, anno amikor nézegettem -és a munkámból fakadóan volt rá bőven időm- hogy milyen Pana TV-t vegyek, sorra vettem az akkori típusokat és az akkori Lineup-ba ez volt a legjobb ár/érték arányú versenyző.
OLED - igen én is gondolkoztam rajta, de sajnos, ahogy fentebb írtam, nem csak házimozizásra vinném a TV-t (laptop is rálenne kötve, időnkénti hosszabb, statikus tartalommal) és bár a gyári (2 év) garancia alatt a beégésre is van garancia, de utánaérdeklődve (LG promóter) a cég ezt a gesztust, a gar időn belül csak 1x teszi meg (és ez is kérdéses, hogy meddig és milyen feltételekkel) + ha biztosítást is vennék rá, tudtommal beégésre ez már nem vonatkozik. Így hát nehezen, de el kell engednem az OLED kezét (pedig tudom, hogy az lenne az igazi)[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Technoman #101164 üzenetére
Azért a Samsungoknak sincs gondjuk a megjelenítéssel. Ne az előre beállított profilokkal hasonlítgasd őket. Normálisan beállítható gyakorlatilag az összes ma kapható TV. Az LG ugye inkább IPS-t használ és egyes méretek (50-60-70") esetében alkalmaz VA panelt viszont, hogy milyen egy igazán jó VA panelhez képest azt csak akkor tudod meg ha személyesen látod. Az AS640 egy jó TV volt de nem kimagasló. A méret miatt mindenképp érdemes személyesen megnézni a TV-t, mert ha nincs különösebb, zavaró bevilágítás akkor egy jó cucc lehet. Persze az igazi egy OLED lenne.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
TeeJay
félisten
válasz Technoman #101164 üzenetére
Hát nem tudom
Nekem volt BenQ VA paneles 21,5" fullHD monitor de nem estem hanyatt tőle ha filmet néztem rajta és most lett idén cserélve Acer Nitro 75Hz IPS panelesre azon viszont teljesen jó számomra a filmezés
Szóval valakinek a jobb fekete jön be, nekem meg inkább a szebb színek meg a látószögMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Technoman
őstag
válasz TeeJay #101162 üzenetére
Ez számomra nagyon jó hír, mivel a mostani Panám is az.
Ha jól tudom az IPS a jobb betkintési szöget, ellenben a VA-nak meg a mélyebb feketéje (5 évvel ezelőtt legalábbis még ez volt a fő különbség). Ha ez még mindig fennáll, akkor inkább legyen kisebb a szögem, mint hogy a feketém szürke legyen.
Gondolkoztam még a Samun is -úgy tudom, hogy ők főleg VA panelba utaznak- de olyan harsány, műanyag színűek a képei, hogy majdnem elhánytam magam -
V8engines
tag
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
5 év után új (nagyobb) TV-n töröm a fejem. Amit nézegetek az az LG 70UN74003LA típus.
Szép nagy, nem a legolcsóbb, árba is elérhető. Jelenlegi TV-m is (Pana TX48AS640) kb ezen a szinten volt anno. Nagyon szeretem -az LCD-hez képest- fekete színeit, csak már kezd kicsi lenni.
Amire kéne:
1. Netes tartalom nézése (azaz monitor helyett) + folyamatos statikus programok futattása pld: excel (ezért nem nyerő nálam az OLED, meg amúgy is írtó drága)
2. Filmek/sorozatok (igen, onnan:) nézése.Szerintetek?
Thx
-
dlor
tag
Üdvözletem: Lg 42lb620v ledes tv háttérvilágítása kezd vacakolni ( világos kör alakú foltok, főleg fehéren) Meg tudja mondani valaki mennyi a korrekt ár háttérvilágítás csere esetén Budapesten?
[ Szerkesztve ]
-
Hunfiu12
csendes tag
Na ma reggel megérkezett az 55SM82. Eddig nagyon szuper, nappal szinte tökéletes, persze sötétben a sarkok kicsit fényesebbe,k de nem mondanám vészesnek, ráadásul még csak beállítva sincs. A local dimming se olyan borzalmas, persze van olyan forrás ahol azért inkább kikapcsoltam. Ami nekem fura, hogy mind a csatorna lista, mind a műsorújság tölt 1-2 mp-t. A talpon valóban imbolyog kicsit a tv, de egyáltalán nem borulós, ennek ellenére is masszívnak tűnik. Köszi mindenkinek akik - még ha nem is az én kérdésemre válaszolva - segítettek dönteni.
-
sonic60
tag
Sziasztok, pár napja vettem egy 43UN74003LB tv-t tudnátok ehhez egy csatornalista szerkesztő progit ajánlani?
-
mferee
csendes tag
Sziasztok, keresek egy LG tv-t, elsőre ez jött szembe : LG 55UM7450PLA
Mindenképp 200e alatti tv érdekel és 55nél nem nagyobb. Hangrendszert is néznek később hozzá, szóval ha van olyan ami jobban kompatibilis akkor az is szempont. Tudtok esetleg ajánlani valamit? -
Rasnac
aktív tag
Sziasztok
Az LG Oled55b9sla típusú tvvel kapcsolatban van tapasztalat?
Köszönöm"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
OldMike
őstag
válasz Balogha1 #101141 üzenetére
Szia!
Még ha kapnál is esetleg, a 37"-os méretet nem javaslom. Az LM sorozatból 37" méretben nem készült hazai régiós változat, szürke importból lehetett elérni (nyugat európai régióra készítettet), nem lehetett Magyarországot beállítani, így elég sok minden nem működött.42LM660S
-
asdf_
veterán
válasz Balogha1 #101143 üzenetére
Az a baj, hogy ahogy haladt előre az idő, úgy gyártottak egyre nagyobb méretű paneleket a gyárak (ezek meg a vágás előtti több m2-es darabok) és ennek méretéből adódik az, hogy mekkora darabokra érdemes szeletelni. Tekintve, hogy 37"-es TV-t kábé sehol sem látni, 32 és 40 van, ez a méret, a 37-es lényegében kiesett, megszűnt, mert az a gép, amely ezt gyártotta már nem működik, új van helyette, azzal meg nem ekkorát gyártanak, és maradékként sem esik le ekkora, szóval 32, használt 37, vagy új bútor, ezekből választhatsz.
-
Balogha1
friss újonc
Egyetértek! Elég esélytelen, de hátha... Igazából bármilyen okos tv érdekel, ami 85cm-nél nem szélesebb. Sajnos csak ekkora hely lett kihagyva a bútorba...
-
Balogha1
friss újonc
Sziasztok! Legjobb tudomásom szerint az LG 37lm620s már kifutott széria. Ennek ellenére tű esetleg valaki elfekvő készletet valahol? Előre is köszi!
-
sandró60
addikt
Üdv!
Lg tévé tulajdonosként-meglepődve vettem észre,hogy a kikapcsolt készüléknél-a szám billentyűgombot meg nyomva nem az az adó jön be ami arra van programozva ,ha nem ami a kikapcsoláskor volt.
Van egy Samsung tv ott mindig a számbillentyűre programozott adó jön be
Van lehetőség,hogy az Lg is így működjön?
Köszönöm -
takyka77
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy LG 65NANO903NA tv-t, van valakinek valami tapasztalata róla? -
Gondics
csendes tag
válasz Bobby G. #101136 üzenetére
Plex vagy Emby. Mindkettő nagyon jó. Applikáció mindenre van. Könyvtárakat hozhatsz létre stb. Neten át is használható, nem csak belső halózaton. Meg is oszthatod a tartalmaidat bárkivel. Plexet korábban, most Embyt használok. Pc-re torrentezek, onnan osztom a vinyó tartalmát. Minősegben Minőségben jobb mint a tükrözés. FullHD vagy nagyobb, 4K-ban jobban észrevehető.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Remélhetőleg hamarosan egy 55UN74003 televízió boldog tulajdonosa leszek. Egy 10 éves Samsungot vált majd le. Se okostévém, se LG-m nem volt eddig. Eddig Chromecast segítségével tükröztem a tartalmakat, de látom, hogy a WebOS alatt a Plex-et ajánlják. Gondolom ehhez a TV-n és a számítógépen-telefonon is ott kell lenni az applikációnak. Vagy inkább tartsam meg a choromecast-et? Szerintetek melyik megoldás a stabilabb-jobb?
-
trassher
addikt
Gondics & Kaba: Köszi, így meg is oldódott.
Redmi Note 7
-
junior19
senior tag
válasz sztomi1981 #101130 üzenetére
Az még kevés, hogy alkalmazod minden bemenetre.
Amikor más bemenetet választól, akkor azt a képmódot is ki kell választani, amit állítgattál, utána már mindig a beállított értékekkel kell működnie, nem lenne szabad megváltoznia.
S a képmódoknál is jelzi zárójelben Felhasználó jelöléssel, melyik képmódban történt változtatás a gyári értékekhez képest.codec project
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Nem tudok firmware-t frissíteni egy LG 49UK6200PLA tv-n. Jelenleg 05.20.03-as verzió van fent de az HBO GO nem játszik semmilyen tartalmat. A hivatalos oldalról letöltöttem a 05.20.04-es verziót de 2 pendrive-al próbálva sem történik semmi, nem dobja fel a frissítés lehetőségét. Ha a tv-n keresztül keresek akkor nem is talál újabb verziót a mostaninál. Erre van valakinek ötlete, hogy mi lehet a megoldás? FAT32-re formázva az usb eszközök, LG_DTV mappába másolva a kicsomagolt epk fájl.Redmi Note 7
-
Zsadi
őstag
válasz sztomi1981 #101126 üzenetére
Vagy alkalmazd az összes bemenetre, (azt hiszem van ilyen pont a beállításokban, vagy rakerdez) ha Neked az megfelelő.
Appoknál nem tudom van e ilyen.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz sztomi1981 #101126 üzenetére
Minden appnak külön-külön be kell állítsd, és utána annál az appnál az marad, amit arra állítottál.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
sztomi1981
tag
Nagyon jó, köszönöm.
Még az érdekelne hogy miért felejti el a beállításokat a TV? beállítom a szakértői mód alatt a dolgokat, erre ha benyomom a médilejászót vagy HBO GOt és átvált automatikusan vmi más képmódra. Ezt hogy lehet fixálni?[ Szerkesztve ]
-
V8engines
tag
válasz sztomi1981 #101122 üzenetére
Szia!
Itt lehet segítség.Szegény Junior19 sokszor hozta már. Most kisegítem.
[link][ Szerkesztve ]
-
sztomi1981
tag
válasz Bobby G. #101123 üzenetére
Egy 37 colos Philipset váltott ami kb 10 éves lehet vagy több, full Hd de semmi smart dolog ezen felül, nyilván a méreti különbség szembetűnő, a kép is szebbnek tűnik, de eddig kevés tartalommal teszteltem. SD adások elviselhetőek 3.5 méterről, HD elég jónak tűnik, de médialejátszóról mintha kicsit akadozott volna, nemtom ez a TV vagy a lejétszó sara e. Ettől tovább még nem jutottam egy nap alatt ma a beállításokkal szórakoztam 1 órát de még kell majd idő, ezért is kérdeztem itt meg
-
Bobby G.
senior tag
válasz sztomi1981 #101122 üzenetére
És amúgy milyen? Nekem is ez lesz az első LG, már ha megjön...
-
sztomi1981
tag
Sziasztok, tegnap megjött az új LG 55 UN7400-ám, sosem volt még LG tévém ezért lehet nektek ezek alapkérdések.
Próbálom beállítani a képet Rtings settings (ott UN73 van de tudtommal ugyanaz a panel) alapján, de úgy látom hogy vagy mindig visszaállnak a beállítások az eredetire vagy nem 'alkalmazódnak' az összes hdmi bemenetre, még akkor sem külön megnyomom azt a gombot. Hogy lehet biztosítani hog yminden HDMI portra megmaradjon az adott setting?Illetve még annyo hogy tudjátok e a lan port milyen sebességet tud maximum? ha csak 100-at akkor maradok a wifinél...
Illetve végül hogy Rtingsen kívül hol találok instrukciókat a finomhangoláshoz?
Előre is köszönöm
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Lett egy furcsa csatornám, mely rejtve van, viszont azonos számozásra került egy másik adással (Eurosport2): SW SmarDTV DLK
És ha az Eurosport2 adásra kapcsolok, akkor átvált a tv oda, de egyből át is kapcsol egy másik adásra. Újraprogramozással megoldódott, de kíváncsi vagyok, hogy miért jöhetett létre az a csatorna és egyáltalán mit jelent. Amúgy ha kifejezetten erre a csatornára kapcsolok, akkor megjelenik, hogy "OTA szolgáltatás". Köszi. -
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok! Van két LG tv-m is. Miért van az hogy NAS-ra letöltök egy filmet és nem látja egyik sem. Telefon, pc, tablet gond nélkül. Aztán 1 hét múlva ha ránézek már látja. Mit lehet tenni hogy letöltés után azonnal lássa a filmeket?
-
sandró60
addikt
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
TimeShifthez mekkora pendrive kell minimum?
-
veterán
válasz Sys85 #101102 üzenetére
Persze igazad van. Általánosságban a legtöbb embernek tökéletesen. Anyumnál az volt a bökkenő hogy rengeteg sorozatot streamel (65 évesen örülök hogy CC megtanulta) facebook, és youtube. Amit le kell tölteni azzal nincs baj, samsung videolejátszója simán átlövi, másik kettő viszont ugye nem megy.
Kodi igen, én is azzal nézek mindent (rtl most, tv2 player, PC ről SMB-n keresztül). Bongesző nincs, az nem tv re valo.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
sandró60
addikt
Kérdésem?
Szeretnék venni Magic Remote távirányítót.A Tv típusa Smart-LG-28TL510S-PZHD
Ehhez jó lenne ez a típus LG Magic Remote AN-MR19BA?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy az idei "olcsó"
UN71, UN73, UN74 LG tv-k között van bármi lényegi különbség a talpazat és a távirányítón kívül? :) Képminőségben, hangban...A válaszokat előre is köszönöm.
-
veterán
válasz MadMancs #101100 üzenetére
Nekem bőven elég amit tud a WebOS.
Serviio,Emby,Youtube,Netflix,myTuner Radio tökéletesen működik,pendrive-ról/hdd-ről nekem mindent lejátszott a saját lejátszója is,ha kell a telón lévő dolgokat is gond nélkül kilövöm rá.
Szerintem másra nem is igazán való egy okostv.
Próbáltam én android tv-s cuccot (Mi Box),telepítettem rá böngészőt meg miegymást,de nem estem hasra tőle.
Inkább rákötöttem egy jó hosszú hdmi kábellel a pc-t+touchpados vezeték nélküli bill.
Szóval szerintem az Android TV se egy nagyon nagy valami.Nem rossz,de nem feltétlen jobb mint a webos,hiába van rá sokkal több app.
Egy valamit irigylek csak az android tv-ből,mégpedig a Kodit,de a Magic Remote-ról nem mondanák le ezért. -
z123456z
őstag
válasz scansat #101090 üzenetére
Ez tök érdekes. Látszólag semmi köze az én esetemhez, de mégis...
Az enyém 6 vagy 7 éves 47lb671v. Régebben én is plexet használtam, de átálltam sima egyszerű, telefonra felrakható DLNA szerver+smart share(?) kombóra, ami évek óta jól működött. Tegnap akartam egy filmet nézni, és folyamatosan instabil kapcsolatra hivatkozva nem jött össze. Gyorsan kipróbáltam a tabletről, azzal is ugyan ez a probléma. Más DLNA appal sem megy, és a gyerek DLNA-s tévéjét sem tudom megjeleníteni, bár az eszközök között ott van. Rúter menüjét átnéztem, többször is újraindítottam, de semmi változás.
Nem ismerem a DLNA működését, de létezik, hogy valamit LG-nél csináltak? Vagy az elmúlt napok villámcsapásai meghülyítették volna vagy a rútert, vagy a tévét ( a kaputelefon van a panel tönkrement ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja