Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dimanche
csendes tag
Sziasztok,
Próbálom ezt a home (5mp) majd 1105 ok kombinációt, de nem történik semmi. Ez egy 2012ben vásárolt 42ls570s tv. Ennél más lenne a belépési kód? Van ilyen tv-je valakinek? Köszi -
csuhi32
újonc
üdv!adott egy 42lb650.mért van az hogy szebb a képe ha fel van kapcsolva lámpa a szobába mint sötétbe?élénkebbek a szinek.beállitás probléma? mondjuk a samu ue40d5500am is ilyen
-
Technoman
őstag
Fekete Péter...ööö akarom mondani Péntek
Szerintem, még az ott dolgozók sem tudják megmondani, mert a főnökség titkolózik. Csak az akció napján fogják közölni. Annyit azért lehet "tudni" egy elkapott interjúból, hogy a fejesek a kütyüktől várják az év végi forgalomnövekedést. Tehát, 90 ezres 42LB730-ra ne nagyon számítsatok, viszont olcsóbb Samu S3/S4 telóra nagy valószínűséggel lehet (talán) számítani.
Ettől függetlenül a piac már kezd mozgolódik. Most a két, nem magyar cég ugrott egymásnak (Emag vs. Mall.hu) az előbbinél a 42LB630-ast lehet kapni 119.000 csengő-bongó magyar aranyforintért, a másiknál viszont ennyiért a 3D-s 650-est vágják hozzád (!) Az Extreme-nél a 670/671-est még mindig 170 pénz (igaz, soundbarral, de kinek kell, ha így a TV olcsóbb lehet) a Mall.hu-nál már 140-ért megy (sb nélkül)[ Szerkesztve ]
-
szabferi
tag
válasz Maddoxtomi #46391 üzenetére
Kétlem hogy bárkinek is lenne az edigitallal kapcsolatban fekete péntek tapasztalat hiszen most lesz először....
Az meg hogy tudjuk hogy működik nyugaton (ebay, amazon meg társai) ugye jelen esetben nem mérvadó.
Javaslat: várd ki, veszteni nem vesztesz vele semmit
-
törölt tag
válasz Maddoxtomi #46391 üzenetére
Ki tudja miből hány db van nekik készleten, vagy mekkora az értékesíthető darabszám, stb. Lehet így-lehet úgy.
Ha nem várod meg, lehet hogy megbánod, ha megvárod és nem jut akkor is....Ezeket csak akkor tudnánk megmondani, ha az edigitálba melóznánk vagy az ezo-tv-ben.
Dasfaf Kép beállítása, Haladó, vagy További kép beállítások.[ Szerkesztve ]
-
Dasfaf
tag
Az ilyenféle beállításokat hol találom meg?
Pl:
Színhőmérséklet Meleg2
Dinamikus Kontraszt Ki
Szuper felbontás -
Shingen
addikt
-
Maddoxtomi
tag
A végéhez értem a keresgéléssel, kérdezgetéssel, mindenkinek köszönöm aki segített nekem a választás során. 55"os LG lesz a vége.
Utolsó kérdésem, aztán legközelebb majd csak a beszámolómmal jelentkezek :
Érdemes várni ez e-digital fekete péntekjét (ezen a héten pénteken) és az esetleg egyéb üzletekben esedékes fekete pénteket (jövőhét péntek), vagy ami alapból leértékelve van most is, (730as) az úgyse fog plusz akcióban részesülni? 305ért van most fent, ennél csak 1 helyen olcsóbb az országban.
Valakinek van ilyen "black friday"-el tapasztalata?
-
szegto
senior tag
válasz huncutka1029 #46389 üzenetére
Igen van ilyen lehetőség, csak sajnos nem módosítható a beállítás.
Amit irtál módszer az működik, csak macerásKöszi
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz szegto #46385 üzenetére
szia,
A video beállításokban próbáld meg a hang, és a felirat nyelvet állítani.
A 2013-as (LA) sorozat ezt már tudja. Ha nem megy, mert van olyan is, akkor ts muxer nevű progival, vagy makemkv progival a magyar nyelvet, vagy feliratot állítsd elsődlegesre. A Tv media playere ezt keresi alapból.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
direwolf
őstag
válasz Maddoxtomi #46387 üzenetére
Mivel a micro pixel control vagyis local dimming kikapcsolható, és a 650 mellé nem jár a magic remote, mindenképp a 730 ajánlott, hacsak nem 4-5 méterről nézed, mert akkor számít a +5" is.
Szerintem..."I've seen things you people wouldn't believe"
-
Maddoxtomi
tag
Sziasztok,
LG lb55 730 és LG lb60 650
különbségek:
Micro Pixel Control (Helyi fényerő szabályozás)
3D zajszűrő
730as 800Hz ; 650es 500HzMinden más ugyan az, csak nyilván az egyik 60" a másik 55", kérdésem az lenne, hogy ezek a különbségek mennyire látványosak?
Volt itt már téma, hogy ez a képfrissítés 100Hzig érdekes, felette nem számít mert feljavításról van szó mindössze, a másik kettőről viszont nem tudom mennyire lehetnek fontosak.
Árban pedig kb.30ezer eltérés van, ezért érdekes nekem vásárlás előtt a téma . -
Gabonetta
aktív tag
válasz huncutka1029 #46384 üzenetére
Hülye.
-
szegto
senior tag
Üdv.
A routerre van dugva egy vinyó, aminek a tartalma meg van osztva MiniDLNA segítségével.
Az lenne a problémám, hogy ha egy filmen van több hangsáv, akkor nem tudok választani a TV-n hangsávot.
LG LA690-ről van szó.
Ezt valahogy ki lehet küszöbölni?
Próbáltam már Serviio-val, de azzal is ugyan ez a helyzet.
Tipp?Köszi
-
huncutka1029
addikt
válasz Zsmester89 #46371 üzenetére
Megkövetlek,
tegnap este felfigyeltem a tv-men a felhősödésre, lőttem is egy képet róla.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
zsolt19900
őstag
válasz Stevenstyle #46372 üzenetére
na erre én is kíváncsi lennék igaz láttam egy phs tesztet a másik "tartós" lg tvről, ott vannak beállítási javaslatok a tesztben, azt is érdemes kipróbálni
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
törölt tag
Ha jobban bele akarsz merülni a témába, találsz a neten házi kalibrálásról cikkeket, útmutatókat tesztábrákkal. Mint ahogy lehet találni ilyet, kiindulási pontnak ezt találtam, de mivel elvileg minden tv egyedi beállítást kíván, ezért saját ízlésre kell még igazítani: [link]
-
csaba12242
tag
Nálunk van egy LA660 edge led, és pár hónapja LB671 direkt led, utóbbira számtalan ajánlott beállítást kipróbáltam és ezeket finomhangolással tovább állítgatni, de határozottan jobb a képe a nagyon sötét megjelenítéseknél, főleg menüben képeknél a tavalyi edge ledes LA660-nak, viszont filmeknél, vagyis mozgó képnél egyáltalán nem látom rosszabbnak a LB671-est.
-
TaylorPro
addikt
válasz huncutka1029 #46373 üzenetére
Ha már így képben vagy, képileg van látható különbség az LB671 és az LB730 között?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
stefi69
csendes tag
Üdv. LG lb650v valahogyan bezárt a gyerekzár funkció :-(( . És senki nem tudja a családban,hogy mi a kód,és hogyan kerül zárolásra. Hogyan lehetne feloldani? /csak a csatorna keresést zárja /
-
vj0c1
aktív tag
Attól függ mire gondolsz.. Kép terén ahogy püben is írtam, "normál"-t vagy "élénk"-et használj, én az utóbbin használom, és mivel a gépem képét alapjából véve nem a teljes kijelzőn jeleníti meg így "mozi közelítés" van betéve.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
huncutka1029
addikt
válasz Zsmester89 #46371 üzenetére
nem vitázni akarok, de nem a hd ready-n van a hangsúly, hanem azon, hogy direkt led vagy Edge led.
Hogy te nem ajánlod a 8xx szériát, hát lelked rajta.
hidd el nézem a tv-ket folyamatosan, eléggé képben vagyok.
Hetente több alkalommal útba ejtem haveromat az egyik nagy áruházban, és elbámészkodok a műszaki osztályon.
És azt kell mondjam, elkeserítő a képminőség az LM és főleg az LW sorozat után.
Főleg a gyors mozgások.
És bizony, amikor váltanak a lejátszók a demó anyagok között, ott vannak bemutató módban is a "szürkés" feketék, és maszatos hátterek.
Ezalól a samuk és a sony-k sem kivételek.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Stevenstyle
senior tag
Sziasztok!
Akik lb670/671v típust "nyúznak" milyen beállításokra esküdnek? Most van 1 kis időm és próbálgatom, hogy mit lehet kihozni a kütyüből
Eddig egész baba a cucc
-
Zsmester89
őstag
válasz huncutka1029 #46351 üzenetére
NA ezt most azért te sem gondolod komolyan, hogy a hd ready ln szériást hasonlítjuk a felső kategóriás full hd-s panelekhez?
Akkor csak hogy tudd, ezek amikről én beszéltem, jobbak mint az edge led, amit te mondasz, lehet h rosszabb. Itt szebbek a színek és a fekete is, nem maszatos, nem homályos (sarkokban állóképeknél lehet, így aki homogén képeket akar nézni, azoknak nem ajánlom!! persze nem arra veszünk tvt )
Tényleg, valamelyik üzletben nézz meg direkt ledes minőségi panellal szerelt tv-t és meglátod h mennyivel jobb gondolj bele, ha még normálisan (ahogy te is szoktad) be van állítva mindenAz LB8xx edge leddel szerelt, ezért nem ajánljuk hiába felső kategória...
Amikor megvettem a tv-t, lőttem pár képet gyorsan a telómmal, gyári beállításokon minden ITT megnézhetitek, látszik, hogy amit itt írtok maszatos sarkokat, mennyire látszik kb egy film alatt (Bosszúállók).
[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
hadogabi1
senior tag
upc cl+ -on tolon. Azt nem lehet beállítani hogy csatornaváltásnál megjelenítse az éppen futó műsort is? Boxon azért kényelmesebb volt. Csatornaváltás és egyből írta a futó műsort. Itt pedig nyomogassam az info gombot. Nincs rá mód hogy egyből kiírja mi fut éppen?
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
gabaly
tag
válasz #94529552 #46358 üzenetére
Szia.
Köszönöm a tanácsaid a TV készülék vásárlásától a csatornák szerkesztésén át mindenben. Nagyon jó volt a lista főleg az összes adataival. Most már nézhetem a tv-t világba. A LG- 42 lb671v-ben nem csalódtam mint írtad is az SD adásokkal sincs már problémám vagy fenntartásom igaz, ehhez szolgáltatót váltottam azt hiszem amelyiknél te is vagy.
Üdv, I.Sholom!
Én a helyedben meg gondolnám a lapos távirányítód eladását csak hadd porosodjon valami fiókban. Kb 10 napos a Tv-m és mint tudjuk eleinte rengeteget használjuk a távirányítókat. Én általában a m.r.-val lőttem be a készüléket majd tegnap délelőtt letettem szépen egy szekrénykére és amikor este elővettem a gyors menüje nem működött, egészen ma délutánig, csak a léptető, hangerő és a ki-be kapcs. De ott volt a másik és azzal meg tudtam csinálni amit még akartam, volt még mit állitgatnom, csatornákat keresnem stb. Most képzeld, ha nem lett volna hova fordulok, hogy minél hamarabb tudjam használni?! Elteszed, tudod azt szokták mondani nem kér enni. -
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
válasz Sholom #46360 üzenetére
Felváltva használom a távpiszkákat.
Jó a gyári is mert több funkció gombja egyből elérhető és nem kell össze vissza nyomkodni mint az MR-t.
pl. teletext gyárin ott van egy nyomás és bejön, míg az MR-n ez 3 nyomás.
Tehát gyorsabban lehet bizonyos funkciókat elérni, én meghagynám a régit.風林火山
-
Maddoxtomi
tag
Valakinek tapasztalat Sharp LC60LE652 3D SMART LED Televízióval?
LG 55lb 730 -al szemben?Azonos áron vannak, smart funkciók és hangzás annyira nem lényegesek, szép képe legyen, jó 3d-je és a 60"még pont elfér. Mi a véleményetek a Sharpról?
-
watador600
senior tag
Ma jött meg az LG 32LB5610-es tv. Hát mit ne mondjak... külsőre is gyönyörű és a képe is. Hangja, az a teljesítményét nézve, csillagos ötös. Ha valaki ebben a tvben vagy esetleg nagyobba gondolkozik, vegye nyugodtan, nagyon pöpec!
Köszi a válaszokat is egyben!Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
Sholom
tag
Szerintetek ha vettem az LB650V-hez AN-MR500 Magic Remote távirányítót akkor kellhet még majd valamire a gyári? Úgy értem tud valamit amit a magic nem? (még nem nyomkodtam meg, ki sincs bontva)
Ér a gyári távirányító valamit? El lehet adni egyáltalán? (minek porosodjon a fiókban?) Kb. mennyit érhet? (tudom nem beárazós topik, de ilyesminek nincs nagyon hely sehol)
-
törölt tag
Most komoly, hogy ezen megy a vita, hogy melyik a jobb háttérvilágítás, aszerint, hogy kinek melyik van éppen vagy a pap vs papné választás a döntő?
Maddoxtomi 730-870, mindkettő az idei FHD felső kategória, és aszerint kell, hogy legyen megtervezve és kivitelezve. A lakhelyed szerint utána kellene nézni annak, hogy hol tudnád élőben megtekinteni egyik-másik
típust. De véleményem szerint egyikkel se lőhetsz mellé. Ha annyira, de annyira nem tetszene a kettő közül elsőként kiválasztott, megrendelt, (amit én kizártnak tartok) akkor simán elállással a másikra cseréled.
Sliderxy Talán a Házimozi erősítős topicban is érdeklődhetnél [link]
A másikra meg: szerintem ezer féle beltérit gyártanak Kínában, a szolgáltatók akkor tesznek újat a kínálatba amikor az előző széria elavul, vagy másért, pl. 1 centtel olcsóbbat tudnak beszerezni másik gyártótól nagy tételben. Ezt a tv gyártók sem tudják azonnal lereagálni a fejlesztésben és a gyártásban. -
Stevenstyle
senior tag
válasz Sliderxy #46353 üzenetére
" Tehát akinek Inviteles set-top-box-a van az ne akarja a Magic Remote-al vezérelni?
Eszem megáll. "Akarni akarata, de azt te is beláthatod, hogy nem lehet elvárni egyik gyártótól sem így az LG-től sem, h mindegyik boxxal kompatibilis legyen sajnos.
Nekem a T-s Ciscoval pl tökéletesen megy. Esetleg meg lehetne kérdezni az Invitelt is, h nincs e náluk más fajta.
-
Sliderxy
senior tag
válasz Sliderxy #46283 üzenetére
Rákérdeztem az LG Support-ra, elvégre ha más nem nekik tudniuk kell a választ.
A reakcióidő 1 nap volt.
A válasz:
"
Tárgy: Magic Remote beállítása Invitel Intek HD-C63CX beltérihez.Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
A mozgásérzékelő settop-boxhoz való társításkor meg lehet adni a beltéri egység típusát és gyártóját vagy a szolgáltatót, esetleg egyéb szolgáltatót. Amennyiben se gyártó szerint, se szolgáltató szerint nem tud kapcsolódni a mozgásérzékelős távirányító a settop-box-hoz, akkor sajnos azt nem tudja lekezelni. Sajnos nem mindegyiket támogatja.
Amennyiben úgy érzi a tájékoztatás nem volt teljeskörű, kérjük küldje el érdeklődését újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40-54-54-54-es számon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
"
Tehát akinek Inviteles set-top-box-a van az ne akarja a Magic Remote-al vezérelni?
Eszem megáll.CI modullal használ valaki Inviteles Kábel TV-t? Ott működik a Magic Remote vagy ott is az Inviteles távirányítóval kell navigálni?
-
huncutka1029
addikt
válasz Zsmester89 #46347 üzenetére
mindenki arra panaszkodik, hogy foltos a direkt képe, főleg szürke, és fehér háttérnél, mintha koszos lenne.
szerintem semmivel sem mélyebb a fekete, illetve a szinek sem élénkebbek rajta.
Van otthon egy LW5500, LW5590. és egy direktes LN570R
Az igaz, hogy a direktnél nincs bevilágítás az éleknél, és bátrabban fel lehet húzni pont emiatt a háttérvilágítást.Én szeretek bíbelődni a beállításokkal, kicsit ez a fétisem talán ezért én jól beállítottam és nincs felhősödésem, és bevílágításom sem.
Szubjektív véleményem, de szerintem a direkt led gyengébb minőséget sugall megjelenítésben.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz Maddoxtomi #46346 üzenetére
50 " felett már csak direktes modelek vannak, illetve oled... akkora tv-be nem tesznek edge ledet.
-
vj0c1
aktív tag
válasz Maddoxtomi #46346 üzenetére
Mindenkinek más tetszik, nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy egy tv ami 20 embernek tetszik, az a 21.nek is tetszeni fog. Én eddig több olyan véleményt olvastam, amelyek egyértelműen a direkt ledet részesítik előnyben (nekem is az van és tetszik is - 50lb671v), de ezek szerint van kivétel is, na.. ez van.
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Sliderxy
senior tag
válasz sz.z.csicsi #46344 üzenetére
Nálam ugyan ez a helyzet. Nekem is a régi TV-m ami Samsung volt rá volt kötve a mozi erősítőre és ha azt bekapcsoltam a hang automatikusan megszólalt rajta. A tv-t lehalkítottam és ennyi. 42LB650V-nél viszont nem ez a helyzet. A menüből szoftveresen kell kiválasztani hogy melyik kimeneten adja át a hangot. Sajnos ez tényleg nyűg. Megoldás engem is érdekelne, bár szerintem nagyon meg van kötve a kezünk.
-
Zsmester89
őstag
válasz huncutka1029 #46345 üzenetére
Nekem LW széria volt, ami családban maradt, így volt alkalmam összehasonlítani a képüket (+ boltokban a többi tv-vel az lb-t).
- szebb színek
- mélyebb fekete
- nincs felhősödés (minimális max 1 blokkon belül, hála a direkt lednek)
- az éleknél nincs bevilágítás
- erősebb a háttérvilágításNem azt mondtam, hogy az edge nem jó, mert tökéletesen meg voltam azzal is elégedve, de a direkt led jobb, sőt, az oled még annál is jobb. így megy ez..
Maddoxtomi:
Direkt led. Sokat olvastam, meg jártam pendriveon képekkel és videóval az üzleteket, mert ha már költök rá, a legjobbat vegyem..és a 8xx elmarad a 7xx képminőségben.[ Szerkesztve ]
-
Maddoxtomi
tag
válasz huncutka1029 #46345 üzenetére
Fentebb volt róla szó, hogy melyik a jobb, itt rávágták, hogy az edge nem jobb a direktnél.
Most akkor ez megint olyan, hogy kinek mi jön be? Mert 55" lb 700 és 800 as sorozat között van kb. 20ezer forint eltérés, én ha veszek a jobbat venném, de melyik is akkor a jobb?
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Zsmester89 #46343 üzenetére
Éspedig?
felsorolnád őket?
Nekem van 2 edge ledes tv-m, de (2011es modellek) simán kenterber veri az idei direktreseket is megjelenítésben.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
sz.z.csicsi
tag
LM660-nál optikai kábellel volt összekötve az erősítő és tv.Csak bekapcs az erősítő lehalkít tv és bármelyik forrás hangját így hallgattam.
Na most az LB730-nál ez nem megy (vagy nem jól csinálom) mivel a hang beállításban kikell választanom hogy mi adja a hangot.Ha az optikai lehetőséget nyomom vagy bármelyik másikat amelyik nem a tv hangszóró akkor a tv-n nincs hang..
Ez azért lenne fontos mivel én általában még a tv adást is erősitőn hallgatom de nem mindig.Nejem vagy kicsi gyerekem meg csak bekapcs a tv és ugye akkor nincs hang mert én úgy hagytam a beállítást.Ők nem fognak és tudnak menübe szörfözni hogy hogyan is
Van más beállítás. A tippek előtt: Nem akarok másik kábel meg erősitő meg stb. Optikaival szeretném továbbra is. -
Zsmester89
őstag
A kérdésekre a válasz: az edge led-nek több hibája van, mai látványos filmezés közben, mint a direkt lednek.
-
Dasfaf
tag
Hali, most akkor ez az ajánlat él még? Ugye arról van szó, hogy adnak hozzá egy LG NB2540 hangprojektort.
Viszont már Nov 17. van .
Mert úgy írják a honlapon, hogy November 10-16 között.
[ Szerkesztve ]
-
Maddoxtomi
tag
válasz huncutka1029 #46340 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ez esetben nem látom a különbséget a 700 és 600as sorozat között. Volt itt róla szó, hogy esetleg a hardver erősebb lehet benne. De mi más használná ki a hardvert mint a komolyabb webes tartalmak megjelenítése?
Az meg hogy 500Hz (650-es) vagy 800Hz (730-as) , az megint csak majdnem mindegy kategóriás különbség
-
huncutka1029
addikt
válasz Maddoxtomi #46337 üzenetére
szoftveres támogatás= 0
A kiadás évében kap 3-4 frissítést, esetleg a következőben még egyet, és vége.Ha most nem támogat flash tartalmat, nem is fog később sem.
egyébként a Java megszüntette a nem windows alapú flash fejlesztést. (android, linux strb)
Más webplayereket kell keresni a gyártóknak.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Sliderxy
senior tag
Nem lehet azt valahogy megoldani hogy a TV-re (LG 42LB650V) kötött USB-s külső meghajtóhoz egy új "csempét" helyezzek ki a menüsorba? Sokkal egyszerűbb lenne ha onnan közvetlenül el lehetne érni.
-
nemurea
aktív tag
Sziasztok! Találkozott már más azzal, hogy a beépített böngészőben az indavideo.hu-n a videók jellemzően valamelyik kerek percnél (6:00, 10:00) megállnak? Adott videó mindig ugyanott. Egyébként kiválóan működik a böngésző és a videólejátszás is, csak hát így nem lehet a tévén megnézni egy sorozatepizódot... A tévé 42LN577S típusú, tavalyi okostévé.
Lehet egyébként más böngészőt telepíteni rá a meglévő mellé?
Megoldás lenne a Miracast és társai, csak sajnos egyik nálam lévő eszközzel (laptop, tablet, okosteló) sem tudtam működésre bírni, a legtöbb, amit elértem, hogy a hang átment, a kép nem. Meg hát minek másik eszköz, ha a tévé is okos, ugye. Köszi!
-
Maddoxtomi
tag
Sziasztok,
Ezek a TV-k szoftver szinten mennyire vannak támogatva az idő múlásával?
Gondolok itt arra, hogy érdemes esetleg várni a 730 utódját azért, hogy az majd esetleg támogatni fogja a flash tartalmas megjelenítését?
Vagy ilyenre ne is számítsak?
Azért lenne fontos, mert játszok pár online klikkelgetős játékkal, ami flash alapú, böngészős játék és jó volna a magic remote-tal, de ez a 730ba ha tudom nincs benne.
-
őstag
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
sz.z.csicsi
tag
válasz #94529552 #46332 üzenetére
Igazad van Átfogóan akartam írni.Már az LW sorozatok óta olvasgatom a fórumot,de inkább az LM-nél voltam jobban benne és lehet csak úgy kellet volna írnom,hogy a nagy általánosságban a 6-os sorozatok egy kategória a 7-es már egy lépcső és így tovább.Sorozaton belül eddig a külső vagy egyébb extra különbözött(volt magic vagy csak előkészítés, wifi vagy csak elők)..De lehet rosszul tudom én csak felhasználó vagyok.
Tehát nekem csak a lépcsőnél történő hasonlat vagy azonosság keltette fel a figyelmem.Mondjuk én soha nem visszafele logikáztam,mindig felfele akrtam ezt úgy értem pl.mint jelen esetekben a 670 mivel tud kevesebbet mint a 730?(És ezt nem itélem el)Azért is kacsingattam feljebb a 8-as sorozatra mert fillérek volt a különbség.Régebben meg 100 ezres nagyság rendek. -
törölt tag
válasz sz.z.csicsi #46331 üzenetére
Azt halljuk hogy a hatos sorozatok ugyanazok(640-650-670-) de a hetes nem különbözik a hatostól.
Akkor hogy érted? Én csak megpróbáltam megfejteni a felsorolást, mert idén van 650-670, de nincs 640. -
Zirowe
nagyúr
válasz LaptopSystem #46327 üzenetére
Nem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
brendonka23
tag
kérdésem lenne,a nem web-osos smartos tévéken gyengébb játékokat lehet letölteni mint a nem webosos smartosokra?
-
törölt tag
válasz sz.z.csicsi #46316 üzenetére
LB640-esről még nem hallottam, 650V-re még szerintem senki nem mondta hogy egyezik 670V-671V-vel. Sokszor leírtuk már itt a különbséget. 670-671V vs 700-730-731V csak sejtés hogy majdnem ugyanaz lehet, a tudása alapján. Pontos ismereteket csak egy belsős tudna mondani. Bevilágítási hibáknál fontos, hogy ne legyen túlhúzva a háttérfény és a fényerő, pl. alapnak én ezt néztem, és szép képe lett apróbb finomhangolások után: LB7xx settings
A kijelzőre itt tudnának választ adni: [link]
alfa156 OLED-nél voltak aggodalmak pl. a tartósságával kapcsolatban, nem tudni, hogy most milyen szinten vannak a gyártók.[ Szerkesztve ]
-
őstag
tehát akkor az Edge Led jobb
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
huncutka1029
addikt
válasz LaptopSystem #46323 üzenetére
Legyen igazad, akkor jövőre én is veszek.
De most megütne a guta, ha 450K-ért vennék egyet, fél év múlva meg 200-ért dobálnák hozzám!2011-ben a 42" LW5590-et még 220.000-ért vettem meg.
Ma ekkorát már 130.000-ért adnak.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Mddx28 #46318 üzenetére
Szóval
Direct led:
a megvilágító diódák blokkokban a kijelző mögött helyezkednek el, egy olyan réteg mögött, mely "elteríti" a fényüket.Edge Led:
A kijelző alatt felett, és (időnként oldalt is) vannak a fényforrások.
Kicsit nehezebb beállítani az optimális fényerőt, mert hajlamosabb a bevilágításra.
Ha a bekapcsolod a helyi sötétítést, és magas értékre állítod, + a gammát is maxra veszed, akkor jön elő a sávosodás, amiről írnak.
Az edge led az LG-nél néhány éve még a felső kategóriás tv-kben volt mostanra, inkább a direct ledet nyomják.
szerintem olcsóbb és azért, nem azért mert jobb.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
őstag
válasz huncutka1029 #46322 üzenetére
Nem kell annyi idő hozzá
ha belegondolsz 3 hónapja még jóval 1.000.000 felett volt az áruk most meg már ha jól szét nézel 600.000 környékén megkapod!
-
huncutka1029
addikt
válasz LaptopSystem #46321 üzenetére
pár hónap mulva jönnek a 2015-ös modellek, (április környékén WebOs2.0-val.
És valóban, az olednél már nem lesz felhősödés, bevilágítás, foltosság.
De szerintem még minimum 2 év mire olcsósítják.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
őstag
vagy várok pár hónapot és OLED lesz belőle
-
őstag
-
Mddx28
csendes tag
válasz LaptopSystem #46307 üzenetére
Sziasztok!
Én a 730at néztem most ki, de látva a 870et elgondolkoztam . Mivel a hang része engem nem érint, csak a kép, 1 kérdés maradt bennem.
Kérdés:
Direkt LED és Edge LED között mi a különbség, melyik jobb? -
Plebi
senior tag
Találkoztatok olyannal, hogy hiába kapcsolom a menüben ki a készenléti lámpát nem kapcsol le kikapcsolt tv-nél.
Tudom ragasztószalag, de mégis...
LM620S
Frissítés előtt is megvolt, áramszünet hatására jött elő. Amint visszajött az áram a kikapcsolt (áramszünet előtt is) tv bekapcsolt.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
sz.z.csicsi
tag
válasz huncutka1029 #46309 üzenetére
Lehet az épp elég(képjavítók)
Azt halljuk hogy a hatos sorozatok ugyanazok(640-650-670-) de a hetes nem különbözik a hatostól.
Akkor lassan mind ugyanaz?(Nem kifejezetten neked szól,ne értsd félre)
Nekem az lm660 mozgásmegjelenítés kaki volt(trumotionnal szétesett a kép)
A mostani lb730 mozgása jó az előző jelenséget nem produkálja..viszont annyira dicsérve lett a direkt led az edge ledhez képest . Nem tudom .Mindegyiknek meg kell barátkozni a maga kis hibájával.A direkt led elég "koszos foltos" főleg fehérnél. Az edge bevilágít a keretnél ami orvosolható(ha minden igaz) a keret csavar lazításával.Most még nem tudom melyik a jobban elviselhető.
Néztem videot az edge vs directről. Ez a james bondos valami okosság...és elijesztett az edge ledes oszlopos fehéredés fekete háttérnél mikor mozog a pötty.A direkt lednél nem volt(de csak a videon )
A valóságban nem így van.Igaz nem oszlopos hanem körülötte kockában.Egy kutya mind kettő.
Bár még lehet állítgatnom kell valamit még ,mivel csak pár napos.
De a mozgás megjelenítése kicsit nyugtat..az előzőnél sírni tudtam volna./csak betört a kijelző)
Kapok az alkalman: Nem tud valaki 55 colos kijelzőt LM660-hoz? -
hadogabi1
senior tag
válasz LaptopSystem #46314 üzenetére
Ennél olcsóbb a media-ba. 5 év garival 400. Ha hozzáadod a teljeskörű garit akkor drágább mint 400.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
őstag
de gondolom ez lenne a legjobb választás [link]
-
TRob1
veterán
válasz huncutka1029 #46309 üzenetére
Én csak mondtam mi a különbség. Amúgy igazat adok, nem is érdekelnek ezek a hókuszpókuszok, bőven elég nekem a 650v is (és tökéletes a képe, nem kell nekem semmi plusz Hz meg egyéb néphülyítő elektronika bele) Ráadásul ezek a "szalagtalpak" sem igazán tetszenek.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Kinéztem két LG monitor tv-t, erről szeretném a véleményetek kérni. Ezekről lenne szó:
LG 24M45H-B
LG24MP56HQ-TKisszobában lenne használva, főleg esti tv-zésre, és egy régi Ps2-t is rákötnék, ritkán játékra. Szerintetek megéri valamelyik tv (monitor)? Van valamilyen hátránya, hogy ezek monitor tv-k, és nem "sima" tv? Egyáltalán mi a különbség?
Egyébként azért néztem ki ezeket, mert most jó áron hozzá lehet jutni (50 ezer ft környéke), és ráadásul ezekre 3 év garancia van, míg a tv-kre max 2, de a legtöbbre csak 1.
Én ahogy néztem, a fő különbség a kettő között, hogy az egyikben IPS panel van. Ez a gyakorlatban mit jelent pontosan?
-
őstag
válasz huncutka1029 #46310 üzenetére
Oled TV-re szerintetek megéri várni?
szerintem max 1 év és 300-400.000 környékén lesznek de megéri várni rá,hogy lemenjen az ára?
-
huncutka1029
addikt
válasz LaptopSystem #46307 üzenetére
A 870V a full HD felső kategória, annál már csak a 4K "jobb"
tehát (U) "ez"(/U) a jobb.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
megeszem a kalapom, ha valaki az MCI 700 Vs800Hz közötti különbséget szabad szemmel normál használatnál észreveszi!
Hagyjuk már ezt a HZ mizériát.
Mindegyik 100 max 200 Hz-es panel, csak képjavítókkal szoftveresen nyúlnak bele. ( ki-be kapcsolgatják a háttérfényt a folyamatosabb képhatás érdekében....[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
ja csak ennyi, oksi igaz már megrendeltem a kisebb számút, csak kíváncsi voltam
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
őstag
-
TRob1
veterán
válasz zsolt19900 #46304 üzenetére
Hááát hogy az egyiknek csúnyább a lába mint a másiknak. Jah, meg 700 vs 800Hz.
Amúgy: Összehasonlítás
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
zsolt19900
őstag
-
Ricsi87
újonc
Sziasztok!
Köwszönöm még 1szer mindenkinek a hasznos tippeket,amiket TV vásárlás előtt kaptam,és végül meg is fogadtam,egy LG 47 LB 670 V-el gazdagodott a nappalimés persze új TV-hez új állvány is dukál
Abban kérném még a segítségeteket,hogy akinek esetleg van ilyen TV-je,vagy tud ilyen TV-hez egy beállítási paramétereket a tökéletes képminőség elérése érdekében,azt nagyon megköszönném...nem a csöves kável TV minőséget akarom felhúzni,hanem a jó kis FULL HD filmek minőségét szeretném éklevzni maximálisan az új TV-men...előre is köszi a segítségeket!!! -
keljoe1970
csendes tag
válasz TaylorPro #46298 üzenetére
Pár szó a fekete péntekhez:
a blackfriday.hu alapján az általános fekete péntek november 28-án lesz és a mall.hu, valamint az e-mag is részt vesz benne. Előbbinél a 42LB671 aktuálisan 140.000,- forint. Itt a nagy kérdés, hogy vajon akkor akcióban mennyiért lehet majd elhozni, ha benne lesz az akciós termékekben. Mert az edigital pl. a HVG cikk szerint (http://www.napigazdasag.hu/cikk/28095) csak 300-350 árucikkre ad kedvezményt. Egyébként gondolom, azért hozták előre egy héttel saját fekete péntekjüket, hogy mindenki ott költekezzen....
Kérdés: mivel fenti tv-t szeretnék vásárolni, meg tudná mondani vki mekkora a távolság a két láb közt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.