Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozso073
tag
válasz nemurea #72813 üzenetére
Az előző fülesem - sorban a hatodik - egy ALDI-s MEDION volt; ár-érték aránya miatt és a digitális 2,4 GHz-es működés miatt vettem; meglepően jól szólt, zenehallgatásra tökéletes volt, de tévézésre alkalmatlan. Ugyanez volt a probléma; ha egy néma rész volt a filmben, lekapcsolt, majd ha a filmben újra volt hang, akkor újra bekapcsolt, de lemaradtam mindig a mondat első feléről. Nem volt hibás darab, egyszer ki is cserélték nekem, de ugyanaz volt a probléma a másikkal is. Nem tévézésre találták ki - ez volt a németek visszajelzése (mondjuk ezt ráírhatták volna a dobozra, vagy a specifikációban megjelentethették volna).
Ezért vettem a szintén digitális 2,4 GHz-es AKG K-915-öt; ez tökéletesen működik filmnél is. Már kb. két éve nyúzom minden gond nélkül. Még aksit sem kellett cserélnem azóta. Az elődje, a MEDION csak egy kényszer szülte vásárlás volt; akkor épp meg voltam szorulva anyagilag; azelőtt szintén egy AKG-m volt (nem digitális) és megadta magát; eladtam egy szervizesnek, aki azt mondta meg tudja csinálni. -
markymango
tag
válasz nemurea #72514 üzenetére
Most találtam a facebook oldalukon egy választ, márc. 25-ei: "Jelenleg nincs tervben a TVGO fejlesztése televízió készülékekre. A Samsung Smart TV esetében is kizárólag a 2014-es modellekig érhető el az alkalmazásunk. Sajnáljuk, amennyiben ezzel kellemetlenséget okoztunk Neked. De jó hír, hogy mobiltelefonon, táblagépen, notebookon bárhol, bármikor használhatod."
És amit már tegnap kiderítettünk, a telefonok/táblák nagyobb része se műxik vele együtt. Így jártunk.. -
-
ricsip
addikt
válasz nemurea #72514 üzenetére
Pff, ma reggel még nem kapcsoltam be a samsung TV-met, de ez komolyan szánalom hányadék.
Hónap elején ugye volt a skype kaputt, aztán rá 1 héttel volt vmi másik 3D explorer tökömtudja mi, most ez a TV GO... Várom áprlisban akkor a Youtube-ot és a Facset is leszedjék róla, aztán többet én okostv-re pénzt nem adok a qrva annyukat. <okádik ikon>
-
-
LilProphet90
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz nemurea #72487 üzenetére
HDMI kimenetes tableten lenne kényelmes, de azok közül meg szörnyen válogatós, egy csomó tabletet nem támogat (hol root miatt, hol csak simán morciból). Nem értem, miért nem áldoznak rá több erőforrást, hogy jól megcsinálják.
Nekem egyszerűen megmondták, hogy csak az általuk forgalmazott cuccokat támogatja, és ennyi.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
IRO21
aktív tag
válasz nemurea #72439 üzenetére
Talán mégsincs akkora különbség
Van a NAS-on egy másik szolgáltatás, kb. video szerver funkcióval. Ezt azt csinálja, hogy a NAS-on tárolt különböző kategóriájú videofájlokat streameli HTTP-n keresztül. Ha támogatott USB-s tunerkártyát dugsz bele, akkor annak a jelét is képes küldeni. Ezt még nem próbáltam.
Viszont ha olyan készülékre kell továbbítani a jelet, ami alapból nem képes lejátszani, akkor transzkódolja, és ilyenkor az ffmpeg-et használja, látszik a futó processzek között. Nem tudom, hogy pl. ezek a kapcsolók mondanak-e Neked valamit, én nem foglalkoztam vele: ffmpeg -ss 0 -i /volume1/video/Spectre.mkv -threads 0 -vcodec libx264 -vsync 2 -preset superfast -vprof12742
Ez az ffmpeg által kódolt jelfolyam egy html5 video tagbe kódolva simán megjelenik tv-n, ezt próbáltam.
(Hogy hogyan lesz az ffmpeg kimenetből URL, azt nem tudom, én a NAS-tól egy API hívásra válaszként kapom meg a video source-t).
Szóval elképzelhető, hogy ez hasonló ahhoz amit Te akarsz elérni? -
IRO21
aktív tag
válasz nemurea #72432 üzenetére
Sajnos nem értek a tuner kártyákhoz. Milyen protokollt használ? Nem kell hozzá semmit telepíteni?
Van esetleg egy böngészőből megnyitható oldala?Ahogy én játszottam le videót HTTP-n:
Van egy NAS-om, amin fut egy Apache webszerver. Egy tesztmappába bemásoltam a 4k videót, mellette létrehoztam egy html5 indexfájlt, ahol a video tag (pontosabban azon belül egy source element, de kb mindegy) src attribútumának megadtam a film linkjét. Ha mondjuk html5 kompatibilis videót szolgáltat a kártyád, akkor ezt meg lehet póbálni.[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
válasz nemurea #61339 üzenetére
Számomra az nem életszerű az egészben, hogy:
1. miért kell minden szobában ugyanaz az 1 adást nézni?
2. ha van tévé minden szobában ugyanarra az 1 adásra, akkor miért kell azt még a tévéken kívül az összes mobilra, tabletre, stb. is átirányítani?
A több szobában az a jó, hogy mindenki nézhet mást is, ha akar, te meg Nagy Testvér módjára előírod, hogy mindenhol csak azt lehet nézni, amit te beállítasz. De hogy a tévéken kívül a mobil és a tablet is ugyanazt a képet adja ugyanabban a szobában, mint a tévé...
Egyébként meg vegyél a tévé mellé egy médialejátszót, ami fogja a HTPC adását.
De én inkább függetleníteném az összes készüléket. Melyik szolgáltatónál vagy?[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz nemurea #55647 üzenetére
miért kell pendrivera a plex?
Pc re telepíted, és van webes felülete is ahol konfigurálható.Ráadásul a gyárilag telepített smart share ugyanazt a plattformot rejti, csak más névvel.
Sokkal kevesebb gondod lesz, ha egy NAS-ról, vagy pc ről futtatod, akkor a bemenetek listájából kiválasztod a megjelenő DLNA klienst, és a tv -vel betallózod a tartalmat.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest