Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz Leki78 #54683 üzenetére
Szia.
Én és egy helybeli barátom egy héten belül rendeltünk tőlük egy lb 671 lg-t és 24 órán belül itt volt!
Azóta olvasom a fórumot és egy hölgy kivételével senki semmi rosszat nem mondott az atom-ról. A hölgy sem rendeléssel nem volt megelégedve hanem szerinte telefonon minősíthetetlen hangnemben beszéltek vele. Ezek alapján dönthetsz, hogy megbízhatsz-e bennük. -
gabaly
tag
válasz Dave567 #52844 üzenetére
Másik 8 ember 10-ből meg azt írja, hiába megy el valaki megnézni az áruházi fényárban semmi érdemleges döntést nem lehet hozni. Megint más emberek, köztük én is és még rengetegen nem Bpesten lakunk nem gondolod?! Több ezer ft-ért utazzunk fel ahhoz, hogy áruházi szemfényvesztő beállításokkal bámuljuk a millió készüléket, pedig a futár olcsón kihozza?! Vagy azt hiszed mindenki szaki?! Egyesek csak firkálnak itt össze vissza, te is. Ilyen hülyeségeket én is tudnék írkálni, ha hsz-t akarnék növelni.
-
gabaly
tag
válasz Stevenstyle #50149 üzenetére
Az "am" beszúrásaidra szeretnék valamit mondani de nem tehetem a fórum szabályzata miatt. Magyarnyelv tekerész, divatőrült.....írjad már azt is, hogy: váááááóóóóó......tudod, bohóc amerikából jött neked való.
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Mindenkinek köszönöm akik leírásukkal az ilyen bénákat is segítették mint én, sikerült nekem is a legújabb frissítést feltenni az Lg42lb671v -készülékemre, közreműködésetekkel meglehetősen könnyedén. Így már meg lett a csatornák másolása-visszamásolása menüponty nekem is amiért a legjobban akartam frissíteni és biztonságban leledzik a csatorna listám 1 pedrájvon.
Boldog új évet mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
gabaly
tag
válasz nimfas #48360 üzenetére
November elején vettem meg a Tv-m és még 1 hétig a T-home-nál voltam, egyébként összesen 5 évig. Aztán olvasgattam a Upc Direct fórumokat kérdezősködtem és már 1 héten belül Upc-s lettem és valóban jobb az. A T-nél hiába kértem fejbeállítást stb, kis borulásnál is kinlódott, a Upc a multkori ónos esős, nagyon borult stb időben sem maradt ki és nekem a minőség is jobb mint a T-nél volt. Mikor átléptem a három betűshöz maradt a T-tányérja a fejjel együtt csak a szerelő értelem szerűen belőtte a Upc-s holdra.
CI kártya modult vettem amelyet a legközelebbi Upc-s kirendeltségen kellett megrendelni ez nekem közel 15 e ft-ba került. Így nincs beltéri meg ami azzal jár. A kártyamodult kártyástól te is elhozhatod a hozzád legközelebbi Upc kirendeltségtől és akkor te szereled, vagy kérhetsz szerelést is. Én szerelést kértem és a kiszállás miatt nem olcsó de a srác mikor belőtte műszerrel a jelet annak erőssége a 100-at verte nagyon örültem mert el kell mondanom a T-nél hiába kértem az újra beállítást ennek a közelébe sem járt, több csatorna jelerőssége vagy mi 50 alatt volt. Nos, nem akarom egy hónapos Upc-isként agyon dicsérni az új szolgáltatómat én azt szeretem ha ilyen váltás előtt állok több fórumon kérdezek és tájékozódom mert cseberből vederbe nem szívesen estem volna.
Igen, a csatornákat sorba lehet rendezni!
Mivel nincs beltéri pár 100-assal olcsóbb az általam rendelt direct+ csomag. Vigyázat, CI kártyával némiképpen lassúbb a csatorna váltás de ez pl engem semmiképpen sem érdekel,
mint ahogy nem azért vettem ilyen Tv-t sem, hogy miután a futár kiszállította lázasan keressem a feketét és itt a fórumon lázongjak mert akárki szerint nincs, meg a felhőket sem kerestem nagyítóval és akkor ebben az évben már nem is alszik a tulaj. -
gabaly
tag
válasz eszter23 #47873 üzenetére
Nem akarok kekeckedni de november elején egy barátom, majd én is az AtomTv-től rendeltük a lg-42lb671v készüléket a többi bolthoz képest jóval olcsóbban és 2 távirányítóval az az magiccel is és most megint megnéztem kaptunk a számla mellé garancia jegyet is. Hogy hogyan bonyolították le a szállítást? Hétfőn 14-óra előtt megrendeltem mert akkor másnapra vállalták nos, ki is hozták másnap. Közben több imélt kaptam arról, hogy hol tart a folyamat, pl rendelését elfogadtuk stb, rendelése csomagolva leadva a futárnak, másnap még 2 imél, hogyan szereljük fel a talpakat ne fektetve, stb stb. Én így veled ellentétben és az itt olvasottakhoz képest - van aki hetekig várja a tv-t és akkor elárulják neki, hogy meg van rendelve - igenis ajánlanám az Atom tv-t de eszem ágában sincs mert egy bazi nagy felelősséget vállalnék vele nekünk jó volt lehet, hogy másnak nem lenne.
-
gabaly
tag
válasz eszter23 #47801 üzenetére
Nagyon sajnálom. Most megnéztem ismét a lábakat és valamit felfedeztem: ha a 2 lábat fordítva szerelnénk fel tehát a baloldalsót a jobb oldalra és viszont, akkor a terpesz nem kifelé irányulna a Tv sarkai felé hanem befelé ezáltal a mostani 92 cm-hez képest kb 82 cm lenne csak, a hátulja felé mutató két láb viszont fordítva, a Tv sarkai felé terpesztene csakhogy az most is alig terpeszt tehát a mostani 80 cm-ből lenne mondjuk 88 cm így elférne a szekrény soron. A Tv-hez csatlakozó két láb a furatokkal együtt teljesen egyforma és bár nem próbálhatom meg úgy de egy utána érdeklődést megérne (bolt?), hogy tényleg össze lehetne-e így szerelni. Nem nagy esztétikai hátrány lenne, hisz senki sem a lábakat bámulná és a borulás veszély ugyanilyen lenne mint most tehát veszélytelen.
[ Szerkesztve ]
-
gabaly
tag
válasz kuruc01 #47787 üzenetére
Nos én novemberben léptem tőlük, dec.13-án jár le a hűségem így szerencsém volt. Mivel pár napig még T-s voltam azzal lett kipróbálva először az új Tv és a kártya. Féltem az SD műsoroktól mert azt nézek legtöbbet és nem is voltam elégedett, több napig állitgattam mindent. Közben átléptem a 3 betűhöz, emezt kiiktattam és azóta bebizonyosodott, hogy jobban jártam. SD adások is szebbek, az előfizetett HD csatik nem a Atv, dunák, m2, rtl c., stb stb, hanem sokkal jobbak. Pár napja volt az a jeges, nagyon borús idő (azóta is tré idő van) és eddig egyszer sem ment el az adás t-nél ilyenkor már több csatorna kiszállt a játékból, de ez így van több ismerősnél is. A 3 betűsnél a jelszint vagy jelerősség szinte fullon van (maradt a t tányéra) amannál igen gyatra volt pedig egyszer egy szerelő majd' 1 órát kinlódott a tányér/fej beállításával. Szóval eddig bevált a csere.
-
gabaly
tag
válasz kuruc01 #47769 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Én a UPC direct-nél kb 3 hete kértem a CI modult kártyával (lg-42lb671v). A T-nél tudtommal nem lehetséges ezért (is) léptem át a három betűshöz. A te tévéd is tudja a DVB-S2 ezt a tv hátulján láthatod csavaros (menetes) bemenet ide jön a "fejtől" a kábel, a CI Slotba meg a kártya modul kártyástól. Én az üfélszolgálattal beszéltem le de új szerződésem volt nálad más a helyzet. Üfélszolg-al megkötöttem a szerződést utána a lakhelyemhez legközelebbi településre irányított ahol az ő kirendeltségük van és oda vagy be kell menni és elhozhatod és akkor nincs szerelési díj, vagy kérsz szerelést de mivel a kártyát vásárolod pénzbe fog kerülni a szerelők kiszállása nem is akármennyibe. De mondom ha te kéred ott a kártyát és kifizeted elhozhatod, berakod a CI Slotba a koaxot a csavaros csatihoz majd telefonálni kell ahonnan hoztad a kártyát (előre megbeszéled velük) és ők aktiválják.
Viszont cserébe nem lesz beltérid, pár száz ft-al kevesebb a havidíj, stb.[ Szerkesztve ]
-
gabaly
tag
válasz #94529552 #47705 üzenetére
Elhiszem, csakhogy én mindent túl biztosítok ezért erre a bútorlapra mindkét végére tettem 1-1db 2,5 cm széles műanyag "lécet" (műanyag ablak beépítésénél marad ki és jól néz ki) amelyet a lap oldalára (végére) fogattam és így a TV 2 széle éppen passzol a 2 léc belső széléhez, a teljes méret 100 cm meg így jött ki.
Így földrengés esetén nem tud oldalra lecsúszni. -
gabaly
tag
válasz eszter23 #47686 üzenetére
Szia.
A TV teljes szélessége 95 cm.
A 2 láb előlről nézve szétfelé terpeszt jobbra és balra a TV 2 sarka felé néz ennek teljes szélessége: 92 cm.
A lábak teljes szélessége a TV hátulja felől nézve: 80 cm. Tehát itt meg kissé összefelé tart.Egy láb "keresztbe" lemérve 22 cm tehát minimum ennyi helyen fog megállni, persze én is szélesebbre csináltam a "pót" bútorlapot.
Ez már nem ide tartozik de én 100 cm-es hosszú bútorlapot tettem alája és jól elfér rajta, szélességbe meg szabadon választott, a 22 cm-es távot figyelembe vébe. -
gabaly
tag
válasz keljoe1970 #46784 üzenetére
Szia.
Akkor te jó olcsón meg kapod a CI+ kártya modult, enyém jóval 10 e fölött volt.
Ilyesmi:Én szerelőt hívtam mert az antennát is rá kellett hangolni a műholdra, majd miután sikerült a hangolás telón aktiváltatta a központban a kártyát. Nem tudom melyik szolg.-nál vagy az Upc-nél a hozzád legközelebbi településen lévő Upc-s forgalmazóhoz kell menni vagy a kártyáért vagy a szerelőt hívni aki meg buherálja az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
gabaly
tag
válasz Papi86 #46537 üzenetére
Szia.
Nekem 2 hete van meg egy lg 42lb671v és a következő héten már upc direct+ csomagom lett amihez az általad kérdezett kártya megoldást választottam. DVB S2-nek kell meg lennie a tévéden az az a tv hátulján lennie kell egy csavaros csatinak amibe a parabolád kábelét dugják/csavarozzák és ehhez kell 1 CI kártyaolvasó modul amit a szerelő egyben hozott ki kártyástól és bele dugta a tévén a helyére. Én azóta a beltérit kiiktattam (t-volt).
De: amikor megrendeltem a upc-t az ügyfélen nem ők adnak CI modult a csomaggal, hanem a hozzád legközelebbi forgalmazójuk amelynek a címét telószámát az ügyfelestől megkapod, majd vagy elmész ehhez a forgalmazóhoz és elhozod a kártyát persze fizetsz érte, vagy velük szerelteted be nálad de az kiszállással nem semmi pénz. Bármelyiket választhatod. Tulképpen a kártyát a tévébe dugni nem nagy kunszt de a parabolát is be kell lőni, majd amikor bejön a jel telefonálni kell és aktiválják a kártyát és utána lehet csatikat lekeresni. Én jobb a békesség alapon a szerelős megoldást választottam. -
gabaly
tag
válasz #94529552 #46358 üzenetére
Szia.
Köszönöm a tanácsaid a TV készülék vásárlásától a csatornák szerkesztésén át mindenben. Nagyon jó volt a lista főleg az összes adataival. Most már nézhetem a tv-t világba. A LG- 42 lb671v-ben nem csalódtam mint írtad is az SD adásokkal sincs már problémám vagy fenntartásom igaz, ehhez szolgáltatót váltottam azt hiszem amelyiknél te is vagy.
Üdv, I.Sholom!
Én a helyedben meg gondolnám a lapos távirányítód eladását csak hadd porosodjon valami fiókban. Kb 10 napos a Tv-m és mint tudjuk eleinte rengeteget használjuk a távirányítókat. Én általában a m.r.-val lőttem be a készüléket majd tegnap délelőtt letettem szépen egy szekrénykére és amikor este elővettem a gyors menüje nem működött, egészen ma délutánig, csak a léptető, hangerő és a ki-be kapcs. De ott volt a másik és azzal meg tudtam csinálni amit még akartam, volt még mit állitgatnom, csatornákat keresnem stb. Most képzeld, ha nem lett volna hova fordulok, hogy minél hamarabb tudjam használni?! Elteszed, tudod azt szokták mondani nem kér enni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.