Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz gabaly #54227 üzenetére
30éves vagyok de láttam az imdb top 250 film 90%-át köztük a Jó a rossz és a csúf címűt is
úgyhogy tudom mi a jó film. annyi hogy engem a minőség is érdekel és igen ha már manapság vesz egy 3D TV-t az ember akkor néz rajta olyat is, függetlenül hogy filmnek tartják-e a kritikusok vagy csak egy nagy semminek.
konkrétan pl az Avatar mai napig a legnagyobb látványt nyújtó film, láttam már vagy 3-4x 2D-ben de amint meg lesz a TV megnézem 3D-vel mit mutat. igen tudom egy 42-es LG-n sosem lesz olyan mint moziban anno de nem volt lehetőségem elmenni úgyhogy erről lecsúsztama 40felettieknél meg tényleg azt láttam hogy csak azért veszik a nagy TV-t mert megnyugtatja őket hogy már modernek de továbbra is csak híradó meg barátok közt megy rajta, és filmet is max xvid-ben pedig lenne mód normálisabb forrásra. arról már nem is beszélek hány csaj ismerős mondja azt hogy ő nem tölt le filmet amikor online is nézhető ilyen youtube oldalakon... igen ahol még rottyosabb a minősége, de hát nekik jó az a TV-re az emberek nagy része megveszi a TV-t sosem fog rajta semmit állítani, csak benyomja és menjen azonnal valami néznivaló és kész. azért sem értem mit bohóckodnak a filmstúdiók BD meg UHD BD-vel amikor rotty minőségben online fillérekért tudnák eladni a filmeket mert a népnek az is bőven sok.
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
huncutka1029
addikt
válasz gabaly #52848 üzenetére
pont most írtál is egy égbekiáltót!
Miből gondolod, hogy csak Pesten vannak üzletek?Minden városban van műszaki áruház, minden nagyobb városban van egy MM, vagy Euronics, vagy hasonló, esetleg Tesco, Auchan ahol szintén ki lehet próbálni.
az igaz, hogy a demo módban, csalóka a kép, ezért javasoljuk, hogy vigyenek magukkal pendrivon valamit, és nézzék meg több tévén is.Én is kisvárosban élek de 30 km-en belül van legalább 30 üzlet ahol ki tudtam/tudom próbálni!
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz gabaly #50151 üzenetére
Köszönöm az értékes észrevételt! Am gratulálok kedves kolléga, h ennyire szúrja a szemed. Az gondolom fel sem merült benned, hogy itt sokan munka mellett, néha úton az esetek döntő többségében valamilyen mobil eszközről segítünk egymásnak.
Ha számodra ez ennyire zavaró azt megértem és elfogadom, te pedig azt fogadd el légy oly kedves, hogy ilyen esetekben számomra a gyors információ közlés az elsődleges prioritás gyakran rövidítésekkel.
Amikor asztali gépről vagyok van időm figyelni a helyességre és meg is teszem.
Szerk.: a személyeskedő hangnem miatt én is szeretnék írni egy két dolgot, de annyit nem ér az egész. Ha más is jelzi, hogy ez ennyire zavarja akkor ígérem befejezem a kommentelést. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
stancy
tag
válasz gabaly #48400 üzenetére
nekem is 2.5 éve upc direct van, semmi baj nincs vele.1 évig ingyen kaptam a hbo-t és társcsatornáit. most kértem a superpak csomagot, abban alapból vannak hd adások. eddig csak a direkt+ csomagom volt.
Nimfas!
3000 ft rögzítős beltérivel.. és 108 csatorna.és van benne discovery is..HD-ben.
ha érdekel itt a link a upc-hez: [link]
az austriasat kicsit drágább mert ott kb.50 csatorna ennyi. [link]
-
*H*
aktív tag
válasz gabaly #47920 üzenetére
Feltételezem eszter23-nak problémája/kérdése volt és akkor jött elő az általa említett stílus. Egy "sima" vásárlásnál ahol "nem problémázik" a vevő semmivel, ritkán hallani, hogy az eladó minősíthetetlen stílusban szolgálta ki a kuncsaftot. Odamegyek, ezt kérem, nem érdeklődöm hogyan is van a gari, stb. Az eladó mosolyog és kész. Esetleg műszaki nincs a toppon, de ez más kérdés.
Rendes dolog ez a figyelemfelhívás is, mit hogyan csináljunk, mert ugye ugrik a gari, ha nem úgy szereljük össze, szállítjuk, stb. Ehhez képest az LG hivatalos szerviz házhoz jön, simán lefekteti a tv-t, darabjaira szedi, kicseréli a komplett LCD panelt, összeszereli és semmi probléma vele.Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
eszter23
csendes tag
válasz gabaly #47920 üzenetére
Elhiszem,de csak azt tudom írni amit tapasztaltam.Nem is értem,hogy egy ilyen primitív alak,hogy is lehet kereskedő?!Nagyon sokszor vásároltam neten,még soha ilyen viselkedéssel nem találkoztam.Vajon miért is áll halomba nála a tv???? Kívánom,az ilyen kereskedő,húzza le a rolót minél előbb!! Egyáltalán nem ajánlom az ATOMTÉVÉT!!!!Kritikán aluli a kommunikációja a tulajdonosnak!
-
DonMenyet
tag
válasz gabaly #47802 üzenetére
A lábakon van 2-2 kis kiálló pöcök aminek be kell pattannia a megfelelő helyre. Így garantálják, hogy a láb a megfelelő szögben álljon és ne lehessen kicsit se csálén feltenni.
Ezek eltávolításával lehet megcserélhetők, de én ilyet nem tennék.
Itt a kézikönyveknél meg tudod nézni. -
törölt tag
válasz gabaly #47704 üzenetére
Szerintem a 95 cm széles tévéhez pont elég a 95-ös lap, mert így mutat a legjobban.
razzorr A 3D be, és ezután persze ki is kapcsolható az LB650V-n, és semmi zavaró nincs rajta alapból. Ha bekapcsolod, csak akkor vedd fel a szemüveget, amiből 2 db-ot adnak hozzá. Nyugodtan megveheted, 32-es méretben most ez a legjobb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest