Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
"2012-es LM-nél és 2013-as LA száriánál a beállításokban meg lehet adni bármikor a smart régiót, utána megint kéri, hogy fogadd el az ilyen meg ilyen szabályt és utána már más országé él." -> Hogyne, csak pl egy osztrák, vagy német modellben nincs Magyarország...
(#24725) AMDaZERG_1 -> Azért a Q. menu-ben annyira nem komplikált beállítani az alalváskapcsolót.
(#24728) tomiee85 -> 2013-asoknál LN570S, LN575S-től mindben van Tru Motion az LA6130-at kivéve.
(#24738) berbatov2 -> Öt év garancia rövid ideig már volt, egyelőre rövid távon semmi extráról nem tudok.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
vadmajomka
tag
-
Plebi
senior tag
Keves LG TV tulajok és számtalan 2012-es LG tv tulaj: A fenti kérdésben tudtok segítséget nyújtani, vagy senki sem használta az adott gombot, ahol a régi tv-knél pl simplink gomb volt. Gondolom programozható, de nincs róla sehol leírás, vagy nem találok.
Pirossal jelölve!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
rubico
csendes tag
Azzal kezdtem mielőtt írtam hogy visszaolvastam de nem derült ki számomra pontosan mit is "vesz el" és mi az amit ad pluszban,pl.azt sem látom sehol hogy a 200 Hz különbség miben mutatkozik meg,mi a konkrét hátránya az LA-nak ilyen szempontból.
Azt sem olvastam hogy a drágább modellek miért Edgék akkor az idén is ha a Direkt megoldás biztosít jobb képminőséget
Végül is akkor a vastagságát leszámítva jobb vétel lenne az LA? -
Hege1234
addikt
rossz helyen nézed keress egy olyat hogy médiahivatkozás
ha telepítve van a plex a gépen akkor meg kell hogy találja a filmjeidet és akkor már látványos is lesza tekereéssel nem tudsz mit csinálni
sztem film hosszhoz igazítja mert egy sorozatnál 20mp-et teker míg fimnél 3-5 perc is szokott lenniha kilépsz onnan folytatja ahol abbahagytad
+ ha wifis routerrel kötöd össze a tv-t (ha vezetékkel akkor is)
akkor tabbal irányíthatod is a tv-t!fuso-val nekem semmi gondom nincs visz mindent szépen
-
Cselo
csendes tag
Szia,
én épp 47lm620s vásárlás után vagyok, nem kaptam hozzá kis garanciafüzetet, csak a kézikönyvhöz járó garancia lett kitöltve, de ez is teljesen hivatalosnak tűnik. (le van benne írva, hogy ilyen olyan rendeletek alapján 2 év gari van) Namármost: hiba esetén nem fordulhatok az LG szervízhez, csak a bolthoz ahol vettem? És ha az megszűnik, akkor bukta az egész???
Van lehetőség "visszacsinálni" a vásárlást?
Köszönöm előre is!
-
Laca0
addikt
Szia!
Nekem Humax HD UD-Fox beltérim van, az -szinte- tökéletes!
Kártyaolvasóval csak az olyan kártyák mennek, amik nincsenek párosítva a beltérivel. Az enyém párosított, de talán a Plilips-es nem az. Ki kell próbálni.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
törölt tag
Ez is olyan dolog, ami évről-évre az elektronikák fejlődésével egyre jobb lesz, minthogy eddig is látható volt a fejlődés. Egyre kevesebb a hiba, egyre kevésbé természetellenes, stb. Minél több képkockát tudunk bevonni az analízisbe, annál jobban fog az algoritmus reagálni a nem-lineáris sebességű elmozdulásokra, de ehhez egyre több számítási teljesítmény kell, és az inputlaggal sem lehet elmenni a béka segge alá. Persze könnyen megeshet az is, hogy amire ez tökéletes lesz, már okafogyottá válik, és eltűnik a világból az alacsony frameráta A felhasználók szempontjából szerintem mindegy hogyan oldódik ez meg.
Csodákat sem szabad tőle elvárni, illetve jó azt tudni, hogy ez sem kis dolog, hogy ez ilyen minőségben elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.