Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Nekem az LG Electronics Magyar-nál azt mondták, hogy náluk csak az a készülék garanciális, amelyiknek a dobozán a sok vonalkódos típusadat-címkén kívül van egy másik címke is, rajta a forgalmazó LG Electronics Magyar felirattal. Az LG-s garifüzet jellegzetes azonosítóiról is írtam már, de Te olyat nem is kaptál.
42LM660S
-
Plebi
senior tag
Először is hívd fel az LG ügyfélszolgálatát ott készségesen segítenek a garanciával kapcsolatban. Nekem ők azt mondták, hogy a TV mellé járó, (eddig mind a két tv dobozán oldalt volt) ragasztott fólia tasakban lévő pár lapos teljesen magyar nyelvű gari papír ami érvényes hozzájuk, feltéve, ha rajta, mint importőr az LG Electronics Magyar Kft. szerepel.
Online vásárlás esetén 8 nap amíg elállhatsz a vásárlástól, bolti vétel esetén 3 munkanap.
albgab: Mást úgy sem tudsz tenni, az első dolga a TV-nek az lesz, persze, ha hálózatra dugod, hogy talált frissítést, telepíteni szeretné. Amint megvagy vele, még egyet leszed, aztán nekem a youtube-hoz is leszedett még egyet.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Plebi
senior tag
Szia!
Még TV vásárlás előtt beszéltem az LG ügyfélszolgálatával garancia miatt. Ami biztos, hogy a hivatalosan forgalmazott LG tv-k mellé 2 év gari jár. A hivatalos garancia (ami LG-hez szól) feltétele, hogy teljesen magyar nyelvű, kis méretű, pár lapos, LG Electronics Magyarország Kft (erre most nem emlékszem pontosan) az importőr rajta. Ezek teljesülése esetén él a hivatalos, 32 col feletti tévékre érvényes, háztól-házik garancia.
albgab: 47LM620S-t vettem nemrég. Teljesen meg vagyok vele elégedve, szerintem, ha jó áron jutsz hozzá és a keretbe is beleférsz, ne gondolkodj kisebben, mert csak meg fogod bánni. Ahogyan már mások is említették, én is 32-ről váltottam és bazi nagy. Van a családban 42LM620S láthatóan kisebb.
Nézz szét a helyi tesco-kban, én 80km-re mentem el érte, mert 180 náluk, hivatalos magyar garival. Igaz ezek már sokat állt kiállított darabok, de a 2 év gari megvan rájuk, szóval nem probléma.
Én esetemben valami fix részlet "beleégett" a képbe, már egyre halványabb, remélem el is tűnik, ha nem, jönnek érte....
Médialejátszója jó, van olyan jó eddig mint a Samsungomé, Plex egyszerűen szuper, 3D-s ts-t szó nélkül vitte. Ipadről kezelni megint nagyon hálás. Több dolog szokás kérdése, át kell állni egy samsung után, főleg a smart rendszer miatt. Kézikönyve nagyon kevés infót ad, de már lassan teljesen belakom. Kezelése is egyre egyértelműbb.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.