Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Szoktatok itt SSD-vel kapcsolatban írni.
Corsair Force3 GT 240GB-os SSD-vel kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak?Bocs, az offért.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
fkenny
senior tag
válasz fi:zi'k #39491 üzenetére
Nekem Dell E6410 és x200 van. masszavitásra szerintem mind2 teljesen korrekt. Nekem mind2 gépnél más szempontok voltak fontosak vásárláskor. A Dell fiatalabb, erősebb garis, az x200 olcsó és erős. Előny a Dell javára az optika cserélhető HDD-re. A Dell-t nem minden nap cibálom magammal, mert ahhoz nehéz, de az x200 a minden napi hurcolásra lett kitalálva. Ha konkrét dolgokat kérdezel úgy jobban tudok véleményt írni a kettőről.
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
Gondwana
addikt
Első körben halkítsd le a mikrofont (pl. ezzel - Fn+F6 - az ne zavarjon, hogy olyan a sebessége, mint a régi szép modemes időkben), és ha akkor is ezt produkálja, találgathatunk tovább.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
franc0
őstag
Exemnek ez a céges gépe, úgyhogy volt alkalmam tapogatni (mármint a laptopot).
Nekem akkor T60 volt, nem is említhető egy lapon... Én akkor döntöttem el végleg, hogy csak ThinkPad.
(Bár a HP 2530p nem rossz, csak túl nehéz, túl meleg, túl szar a trackpoint. Így belegondolva, mégiscsak rossz )
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Jag
senior tag
Sziasztok!
R400-on problémám van a hanggal.
Az a tünet, hogy eleve elég halk és néha hullámzik a hang. Meg olyan, mintha leszabályozná a magas hangokat, vagy nem tudná egyszerre megszólaltatni az egész tartományt. Ha mondjuk csak egy féle hang szól, tegyük fel mély, akkor az szépen, hangosan szól. Ha bejön egy magasabb hang, rögtön halkul az egész és tompa lesz.
Elég fura.
Volt valakinek ilyesmi problémája? A gyári driver/szoftver van fent (smart audio).Köszi,
-
soldi3r
veterán
nem egy kategória a kettő, ha sokat kell cipelni akkor x200, asztalra szerintem jobb a nagyobb monitor, de a t400 meg sokkal olcsóbb
illetve alfánál láttam x200s-t, amit meg lehet nézni, nyomogatni, szagolgatni és van rá fél év gar
de ha kell a nagyobb teljesítmény, akkor a latitude, nekem semmi gondom nem volt vele, zavaróan hangosnak sem éreztem, igaz az enyém e6400 volt, de tény, hogy kicsit melegebb volt a gép alja, mint az x200-é
a garanciát ne említsük egy lapon (elvileg az e6410-ek még garosak 1-2 évig)
ami nagyon idegesített az a köcsög nagy kék led a töltőn, azt le kellett zsugorcsöveznem[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
MrSealRD
veterán
Van esetleg olyasmi a Luxnote-ról amit érdemes tudni?
(( Szintén megfordult a fejemben egy rendelés onnan...))Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
félisten
Ilyesmivel van tele az eseménynapló..
A gép amúgy gyors, és attól az egy BSOD-tól eltekintve stabil is, de azért ez eléggé nyugtalanító.
Van valami tippetek, hogy mi okozza?
Minden driver friss, hivatalos, win update naprakész.. -
fi:zi'k
nagyúr
Nem akarok parázs vitét indítani, de érdekelne mi a véleményetek az X200 vs Dell E6410 felállásról?
Előbbi esetén értelemszerűen tisztában vagyok vele, hogy van hozzá AFFS panelem. Illetve már ODD-s dokkolóm is.
Ha X200 mellett döntök végül, akkor biztosan a Luxnote-tól lesz. Már beszéltem is velük online, bár még nálam is rosszabb volt az angoluk.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
btudos
nagyúr
válasz all6atos #39488 üzenetére
Kellemetlen Sajnos kétségtelenül igaz hogy "ez a Thinkpad már nem az a Thinkpad", bár számomra továbbra is a legmegfelelőbb. Amire kíváncsi lennék, majd megkérdezem édesapám, hogy a T530 hűtése is ilyen pocsék lett-e, vagy az normálisabbra sikerült.
Bár érdekes módon nálunk nem produkált ilyen extrém melegedést az i5 az integrált GPU-val a T420-ban. (mondjuk nem is méregetem direktben meghajtva, csak a normál felhasználási körülmények között, de ott se volt semmi irreálisan meleg)
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
all6atos
tag
válasz btudos #39476 üzenetére
Öcsém T420-asára van rálátásom, és az én 2 GPU-s R400-asomhoz nézve félelmetesen rossz a hűtés. Elvileg ez az i5 még rendes ragasztott, szóval nem tudom mitől lehet.
Alapjáraton 50 fok, kis net meg videó és máris 60-70 között van.
TDU alatt 15 percenként felvisít a hővédelem miatt, közben csak simán hangos. Prime + Furmark 15-20 perc és szintén megvan a 100 fok, jön a ~4300-4800 körüli (már nem emlékszem) védelem és lemegy 95-re...Ezzel szemben az R400 ATI-val max terhelésen: CPU ~60 GPU ~80, és nem sok hangja van, max szélzaj, nem úgy, mint ennek a T420-nak. Pedig a P8400 és a 3470 egyűtt kicsit többet eszik, mint az i5 a beépített GPU-val.
Amit kifúj levegőt az is bazi meleg, szóval nem valószínű, hogy a hő beragad a CPU-ba, valószínűleg kevés a hűtés (főleg a fém).
-
félisten
-
audi100td
nagyúr
válasz FoxiestFox #39484 üzenetére
Itt intel wifi driver okozott valakinek ilyen hibát. érdemes az intel honlapjáról a legfrissebbet leszedni, azokkal nem volt eddig soha gondom
eseménynapló mit ír egyébként?
-
félisten
Kék halál..
BAD_POOL_CALLER
Win7 64pro eredeti
T61p
Teendő? -
soldi3r
veterán
válasz Shatterstar #39475 üzenetére
én is maradnék, de ha most gépet veszek, akkor garanciával veszem, ezért dell
de hogy legyen egy kis on is,
betettem a wan és a gps antennákat, összerakás után megnéztem a kapcsolatokat, hogy minden oké e, de nem volt ott a bt, gondoltam biosól ki volt kapcsolva, most megint ránéztem és látszik, működik, mitől lehetett?létezik az, hogy a jobb oldali antenna alatt van még egy antenna? máshogy nem fért el a webcam miatt
E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
-
Sensei
aktív tag
válasz FoxiestFox #39462 üzenetére
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
btudos
nagyúr
válasz Shatterstar #39473 üzenetére
Én nem vagyok egy nagy grafikazabáló valaki, így én vígan elvagyok a T430-cal. A keyboardot kezdem megszokni (bár még nem mindig tudok napirendre térni a rövidebb billentyűutakon, sokkal puhább volt a régi billentyűzet, ez hiányzik ), mivel a dGPU gyakorlatilag felesleges, így a hűtés sem problémás, masszivitással meg leszámítva a fedlap közepét nyomkodva jelentkező benyomódást nincs gond. Az üzemidő jobb mint amit édesapám T420-án sikerült elérni, hasonló használat mellett.
T420-at én egyébként csak i5-tel/HD3000-rel láttam, ott nem volt gond a hűtés De szerintem elmérték a hűtőnyilást a 30-as szérián. Bármennyire nem zavar, azért foglalkoztat, hogy miért lehet ilyen...
Ha valami egyéb hibát tapasztalok a T430-nál, úgyis jövök és szólok, nem szoktam kímélni az eszközeimet, ha véleménynyilvánításról van szó
-
soldi3r
veterán
-
Shatterstar
aktív tag
válasz btudos #39472 üzenetére
Nos a 30-as szériát nézegetve az tényleg pocsék és még senkit nem hallottam isteníteni akár egy modellt is belőle
A T410/T420 típusokkal kapcsolatban pedig emlékeim szerint nem is a küllemmel vagy a strapabírósággal volt a baj hanem inkább a hűtésre panaszkodott mindenki! Ebből megint mi igaz? Mert elnézve a T420 ventijének szellőzőnyílását bizony eléggé kurtára sikeredett...
Még jó hogy nem állok gép vásárlása előtt mert jelen pillanatban kb azt se tudnám melyik fajtára tegyem a voksomatWhy are you wearing that stupid man suit?
-
btudos
nagyúr
válasz Shatterstar #39471 üzenetére
Kinek mi, ugye.... Én napi szinten találkoztam a géppel, és nem volt vele komolyabb probléma (valamiért mindig a legújabb széria a legsilányabb, ezt is megfigyelted? )
Nyilván nem pár hónap alatt művelte ezt, mivel tavaly a megjelenéshez közel kerültek beszerzésre a céges Thinkpadek. Előtte Dell-eket használtunk, de annak ellenére hogy a Dell szerverpark miatt olcsón lehetett volna újra Latitude modellekhez jutni, a cég maradt idén is a Lenovo-nál, nem véletlenül...
[ Szerkesztve ]
-
Shatterstar
aktív tag
válasz btudos #39469 üzenetére
Csodálkozom ezeken a pozitív tapasztalatokon, mikor pár hónapja még a T420 volt a legsilányabb gép itt a fórumozók körében
Félreértés ne essék nem kötekedni akarok csak számomra azért is érdekes ez az egész mert azalatt a pár hónap alatt milyen radikális változásokat tud művelni ez a lenovoWhy are you wearing that stupid man suit?
-
Omni
aktív tag
válasz Shatterstar #39468 üzenetére
ha nem hajlik, akkor eltörik
-
btudos
nagyúr
válasz Shatterstar #39468 üzenetére
Azért nem kell halálos dolgokra gondolni, csak kicsit jobban horpad a burkolat közepe mint a T420, bőven az egészséges határon belül, máshol semmi ilyen probléma nincsen.
Én mondjuk fogtam T420-at (sajnos huzamosabb ideig nem tudtam használni) a bal sarkánál, nem volt ilyen gondunk vele
-
Shatterstar
aktív tag
-
btudos
nagyúr
válasz FoxiestFox #39464 üzenetére
Sikítanánk az eredmények láttán Mondjuk kíváncsi vagyok a T430 mit bírna, a kijelző burkolata nem tűnik annyira masszívnak, mint az elődmodellé, bár sajnos nem volt lehetőségem közvetlen összehasonlítást csinálni, hamarabb távozott a cégtől az utolsó T420, mint szerettem volna
-
audi100td
nagyúr
válasz Shatterstar #39461 üzenetére
nem azért de ennyit minden rendes TP ki kell, hogy bírjon
-
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz FoxiestFox #39462 üzenetére
Azért kicsit más. Ott egy félig-meddig hivatalos szervezet végzi a teszteket, itt meg csak egy barom az isten állatkertjéből úgy gondolta erre szükség van (persze, van értelme, de nem így)....
Amúgy nem lenne rossz, ha lenne egy ilyen szervezet, ami azonos körülmények között teszteli minden notebook strapabíróságát.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz Shatterstar #39458 üzenetére
Gratulálok a parasztjának, biztos sokat elért azzal hogy földhözvágta a gépet...
-
audi100td
nagyúr
válasz Shatterstar #39455 üzenetére
Kik mondják? nem mintha kételkednék, csak az összefüggéseket nem értem a múltkori vitából kiindulva
T510 nekem felépítés szempontjából szimpatikusabb, de a hardver miatt valószínűleg a T420-at választanám, fogyasztásban is jobb.
Egyébként masszív gépek ezek mind, nem is értem ezt az aggodalmat.
-
Shatterstar
aktív tag
Mondjátok feleim vajon egy T420 és T510 közül melyik volna a jobb választás? T420-ról azt mondják rendkívül kemény a burkolat felépítése, és belbecs terén sem gyenge.
Na meg a méretéből adódóan szimpatikusabb is!Why are you wearing that stupid man suit?
-
ro_bert17
őstag
válasz metal01 #39444 üzenetére
Nekem két fajta után gyártott keretem van. Az egyikben a hdd a "hálójában" van csavar nélkül, a másikban "háló" nélkül, csavaros rögzítéssel. Egyébként szimpla hdd csavar kell hozzá. Erre gondoltál?
Szerk: Más. Durva, hogy június óta egy ilyennek is a felére esik az ára: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Mondjuk első körben átdobom belőle a T60-ból a vinkót. x200 után ment a T60-ban a win, talán menni fog megint a T500-ban. Végülis ugyanaz mint az x200, csak még ott van az ati vga.
szerk: Egy darab autós játék van amit nem tudok megunni és az csak xp-n megy. Ezért tartalékban lenne majd egy xp is
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mustang28
tag
válasz Chaser #39449 üzenetére
Csak meg ne csípjenek a Kékek! Sok kavicsért szólnak, hogy lejárt!
Miért ragaszkodsz az XP-hez! Én is nehezen váltam meg tőle, de most már jobban szeretem a WIN7-et! Azért a HDD-re a CADDY-ben telepítettem egy kis XP-t, ha mégis kellene, mert néhány progi csak azon futna el!brekiisti Biztos igazad van! Így gyakorlatilag használhatatlan az oldal!!
-
Chaser
legenda
válasz mustang28 #39446 üzenetére
kösz hogy mondtad, nekem lejárt 2 éve, nyáron csináltattam de még nem mentem be érte..majd a héten
szerk: brekiisti: Köszi. Ha xp-t rakok fel akkor only intel v ati? Vagy választani nem is lehet és csak intel?
[ Szerkesztve ]
-
mustang28
tag
Nektek is nehezen tölt be a lenovo oldala? Nekem konkrétan lejár a személyim mire bejön egy-egy oldal!
-
Chaser
legenda
Ha minden igaz lesz egy T500-am. Intel+ati verzió. Vga drivereknél először intel, aztán ati?
-
metal01
őstag
Hol tudok szerezni caddybe való vinyócsavart? Vagy kell egyáltalán csavarozni a vinyót amit a caddybe teszek?
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz FoxiestFox #39441 üzenetére
Ha körülötte nincs semmi amit bánt ez a meleg akkor zéró para. Amitől én is fosok, az az alaplap kis vezetői, amik ilyenkor azért kapnak hőtágulásból rendesen. De kopp-kopp nálam megy a gép elég sokat, videót is vág, volt már 95 fok is bőven sok órán át, de semmi baja. Hűtőpadon mondjuk 87 a max.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
-
tototos
őstag
Sziasztok!
nincs valakinek eladó 2GB-os DDR2 memóriája?
-
Tikakukac
titán
válasz FoxiestFox #39438 üzenetére
Le fog oldani, 105 fok körül ha jól emlékszem, nekem a Pavilionban ennek egy rokona van.
Fórumok pedig ilyen 85 fokról regélnek, én paszta+takarítást ajánlanék. Esetleg hűtőpad és polcolás talán.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
T61p-ben lévő Quadro570M meddig mászkálhat fel hőmérsékletben, mi a normális?
A2-es, de azért jobb félni, mint..
Asszem ezekben a régi NV chipekben még nincs belső hővédelem..
Némi DXHR játszás közben simán nyaldossa a 90 fokot alulról.[ Szerkesztve ]
-
eddie1978
senior tag
Ok. Köszi mindkettőtöknek az infót. Megpróbálom majd. Lesz rá időm a 2-3 hét táppénz alatt
Erről a billentyűzetről van szó. Ilyen kiosztást nem találtam wikipedián. Igazából UK, kivéve a két pár felcserélt karaktert.
Egy baleset érte szegényt és nem tökéletes. Beleborítottam egy 3-4 deci kamillateát véletlen. Kicsúszott a kezemből és az előttem a földön lévő gépre is került belőle. A gépnek nem lett baja, bár lekapcsolt. Szétszedtem a gépet rögtön, megnéztem nem folyt-e bele. A tápcsati kapott egyedül, azért kapcsolt le. Azóta random kattognak a billentyűk, amik kaptak a teából. Ez még nyáron volt, azóta sem jelentkezett semmi hiba. Túlélte.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz franc0 #39428 üzenetére
Ez van. Anno engem olyan szinten húzott fel a windows, hogy 1 évig csak Linux alapokon nyugvó oprendszerekkel foglalkoztam. És bizony nem 10-20 órát öltem bele, hogy sikerüljön pár dolgot megtanulni. Windowsba meg már szerintem hetekben mérhető az összes bug, registry meg egyéb kacifántos dolgok megtanulására fordított idő. Az én szememben egyformák.
eddie1978: Finoman szedd le, én egy pöcköt eltörtem, mikor pakolgattam át a billentyűket. Lassan le kéne mérni a dolgokat, mert félek, hogy elhagyom az egyik tetejét.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
eddie1978
senior tag
X200s billentyűzeten roncsolásmentesen le lehet venni a billentyűket? Most néztem meg a hivatalos UK kiosztást és az enyémen felcserélte valaki a z-y és a 0-"kilences utáni" karakterek billentyűit. A zárójeles 0 volt fura, hogy az 1-es előtt van. Az X31 US billentyűzet után tűnt fel. Bár egy éve megvan a gép
-
audi100td
nagyúr
"2013 hajnalán tényleg ott tart ez a fos rendszer, hogy a trackpoint finomhangolásához terminalba kell pötyögni?"
Nem parasztság kicsit fosnak nevezni egy olyan rendszert amiért még csak fizetned sem kell? Arról nem beszélve, hogy rengetegen önként, ingyen dolgoznak a rendszer jobbá tételén, fejlesztésén.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Viszont az UltraNav gombokat lehet normálisan használni....
Linux alatt a középső gomb egyszerre használható trackpointos görgetésre, és középső gombnak is, ha valamit új ablakban szeretnék megnyitni.Windows alatt miért nem működik ez így? (Tudom, át lehet állítani smooth-ra, de az olyan, mint ha az egér középső gombjával böknél valahová, és az az ostoba nyilas mozgatás lesz, nem a jóféle tracpointos scrollozás).
Erre nincs valami Win-es mókolás?
Mert így kénytelen voltam a középső gombot a jobb gomb helyére scriptelni, a jobb gombot pedig a Windows gomb helyére... De ez elég proli megoldás -
franc0
őstag
Ma feltettem a legújabb Ubuntu LTS-t, végeztem egy kis guglizást. Mielőtt berserker módba kapcsolok, gondoltam megkérdezem:
2013 hajnalán tényleg ott tart ez a fos rendszer, hogy a trackpoint finomhangolásához terminalba kell pötyögni?
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
btudos
nagyúr
válasz audi100td #39426 üzenetére
A "dokkolható" akksi megvan persze, de az rohadt drága a normál 9 celláshoz képest, akkor inkább az. (bár egyelőre elég a 6 cella is, 4 óra így is megvan közepes használattal - Outlook, böngésző sok lapfüllel, VS, zene)
Mivel a grafikus kártyát egyelőre nem használom ki, elégedett vagyok a hűtéssel is, nem melegszik a burkolat az említett használat mellett
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz btudos #39424 üzenetére
Nem, de 9 cell slice akksit lehet tenni az aljára. Ultrabay akku már csak a T430s-nél van.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
T430-hoz létezik ODD helyére rakható akku?
-
MrSealRD
veterán
(#39416) audi100td: Elírtam. Kösz. Javítva.
(#39421) Tikakukac: Akkor neked is....fentebb egy sorral...(#39420) Tim82 : Igaz, bár azért nem ajánlottam figyelmébe, mert ha az akkuidő fontos neki akkor annyira nem jó...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
válasz MrSealRD #39415 üzenetére
Volt T-s CPU-s X200 is... (mondjuk T400-ból is, de mivel annál cserélhető a CPU, tulajdonképpen mindegy)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
sagit
veterán
válasz audi100td #39416 üzenetére
csak azért akarom váltani a 2530p-t mert kevés a felbontás
jók a szemeim mégdrága lehet egy ilyen kijelző?
sutszi:mindkettőben intel 4500MHD van ha jól tudom, és az már megbirkózik a flash-el
elég is nekem9 cellás akku nem probléma, most is az van
megszoktam márx200 nem odd nélküli masina? hogy lehet akkro ssd+hdd-t megoldani vele?
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
MrSealRD
veterán
T400:
- 14"
- van 1440x900
- Integrált VGA-val talán 6-7 óra meglehet( 9 cellás akku kell)
- SSD + HDD kombó szintén van
- DDR3
- Intel P sorozat...erő és fogyasztás harmóniája...
- flash gyorsítás...passz.
kb 60-80k között felszereltség és állapot függvényében bármi lehet.Ettől kisebb az X200/s
- 12"
- 1280x800 többnyire, de ritka darabok esetén kifoghatod az 1440x900-at.(de ez nagyon ritka)
- lehetőség AFFS panelre(CCFL 1280x800-as panel esetén)
- Ugyanaz az integrált vga van ebben is.
- 7-8 talán 9 óra akkuidő lehetséges...( 9 cellás akku, + dokkolóba mehet egy kiegészítő akku)
- SSD + HDD kombó Win esetén nem működik, Linux esetén kicsit körülményesen de megoldható...kérdezd lapa-t.
- DDR3
- SL és P sorozatú CPU-k
- flash gyorsítás akár a T400-nál....
kb 70-90K között felszereltség és állapot függvényében bármi lehet.[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
sziasztok
olyan thinkpad kellene ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
14,1" alatti vagy akkora kijelző
1440*900-as WXGA+ felbontás
7-8-9 óra üzemidő wifivel, netezve közepes fényerőn
ssd+hdd kombó kialakítható legyen ( cd helyére megy hdd, a gyári helyre meg ssd)
ddr3 de ddr2 is jó ha nincs más
processzornak a jelenlegi SL9400 is megfelel nekem, de ettől ne legyen gyengébb
gpu mind1, flash-t gyorsítsahasználtan venném, 100-130k
van ilyen?
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
soldi3r
veterán
ez a jobbik vagy a rosszabbik wan kártya?
költözésben vagyok és nincs időm ebayezni egyet(#39405) audi100td, akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam sz@rakodik
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Lenovo ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256 NVMe SSD, type-c +SZLA! +GARANCIA!
- ACER NITRO 5 15.6" FHD 144HZ-INTEL CORE I5 10300H/ GTX1650/ 8GB/ 512GB M.2 SSD
- 1008 Eladó Új 34Hó Garis Legion Slim 5 /16/ 3K /Ryzen 7 8845HS 512/16 RTX 4060 140W Ajándékokkal
- Lenovo LOQ 15AHP9 15,6" RTX 4060 8GB-Ryzen 7 8845HS
- HP Pro x360 Fortis 11 hüvelykes G11-2 in 1-Ultrabook/Tablet-legolcsóbban-garival.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest