Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Nagy nehezen sikerült összehozni, hogy menjen az Rapid Start.
Mindenesetre a Lenovo által megadottak alapján még nem ment - ritka szar e témában az írot szupportjuk. Végül feltettem az Intel Rapid Start Drive-t (ami csak asztali lapokhoz való elvileg). De ezzel kaptam végül egy kis ikont az állapotikonoknál, ahol engedélyezni lehet (mondjuk minden létező helyen meg volt téve az előtt is) és csodák csodájára megy a dolog, még akkor is, ha a Thinkvantage Power Management fent van. Sajnos az alábbiak viszont bosszantóak:
- A ThinkV Power Management rendszeresen kikapcsolja (gyárilag az is van mondva, hogy a deep sleep csak 3 óra után lép működésbe, attól függetlenül, hogy a BIOS-ban mi van beállítva, és ezen nem is lehet állítani => szerencsére ezt csak felül írja ez az Inteles cucc)
- Ha rá van dugva a konnektorra, akkor nyilván nem megy deep sleepbe, de akkor sem, ha utána lehúzásra kerül.Nincs valakinek ötlete erre a két dologra?
1. Hogyan lehetne rávenni, hogy menjen deep sleepbe, ha amúgy sleepben van már és utána van lehúzva a konnektorról?
2. Megbuherálni úgy, hogy ennél az Inteles cuccnál mindig ON állapotban legyen a deep sleep mód? (Ez rendszeresen deaktiválódik, vszeg a Power Management miatt) Valami registry buherálás lehetne talán a megoldás, de nem találtam semmi konrétat sajnos. -
Mathematics
csendes tag
válasz Shatterstar #38297 üzenetére
Ha nem szeretsz cikkeket olvasni, akkor a linux nem valószínű, hogy neked való. De akárhogy is, a kérdéseidnek megfelelőbb topicok is vannak.
-
zserob
csendes tag
Sziasztok!
Egy R60-nal rendelkezem mar majdnem 2 eve. Most dontottem ugy, hogy fejlesztem egy kicsit a vasat. Atneztem a kezikonyvet es az alapjan kerestem bele uj procit. A v@teran talaltam egy Core Duo T2500-at, amit elvileg az alaplap, az eszaki hid tamogat. Az elado szerint a proci tesztelt es mukodik, nekem viszont behelyezes utan vsak a venti porog fol semmi mas. A BIOSig sem jut. Otleteket varnek, hogy mi lehet a gond? Elore is koszi!Üdv: Zsembery Róbert
-
-
Borote
addikt
válasz Shatterstar #38295 üzenetére
-
Shatterstar
aktív tag
Okay még egy utolsó és nagyon fontos kérdés: Hol tudnám beszerezni a magyar változatot?
Gondolom a neten fent van csak kérdés az melyik site-on? Maga a telepítés hasonlóan zajlik mint egy windowsnál vagy teljesen más minden? Mert ahogy elnéztem a felületük hasonló sémát követ.Why are you wearing that stupid man suit?
-
Gondwana
addikt
válasz Shatterstar #38291 üzenetére
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Tikakukac
titán
A Linux egy átfogó név, ez alá tartozik rengeteg disztró, amikből mindegyiknek megvan a maga jó és rossz tulajdonsága. Ez emberfüggő dolog, te tudod melyik jön be. Idő viszont kell mindegyikhez.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
audi100td
nagyúr
Az Ubuntu egy linux disztribúció, mint a Debian, Suse, Fedora, stb.
-
Shatterstar
aktív tag
-
Tikakukac
titán
válasz Shatterstar #38289 üzenetére
Első körben tisztázzuk a Linux és az Ubuntu fogalmát, mert itt egy kevés kavart érzek.
Másodszor pedig ha váltasz akkor nagyon sok minden meg fog változni, elbúcsúzhatsz elég sok dologtól és max részben lesz olyan, mint egy win7. Egy oprendszer váltás nem fog megoldani hardveres gondokat.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Shatterstar
aktív tag
Hali!
Nemrég megfordult a fejemben hogy a jó öreg vindózt nyugdíjba küldöm és kipróbálnám helyette mondjuk a Linuxot vagy az Ubuntut! A kérdésem pedig az volna hogy a kettő közül melyik a pengébb oprendszer és mennyiben térnek el a win7 architektúrájától?
Aztán van egy visszatérő problémám az pedig a vga buzgálkodás amin semmi sem segít az égvilágon és félek nehogy én is a szériahibás T61-es kollégák sorsára jussak
Why are you wearing that stupid man suit?
-
szektamokus
tag
válasz szektamokus #38285 üzenetére
Megoldódott, nem tettem vissza még a jeladó másik felét, így fura is lett volna ha működik.
-
1egaly
aktív tag
Sziasztok!
Kérném hozzáértő segítségét,próbáltam keresgetni,de nem találtam választ...T60om van,expresscardos USB3 adapterbe betett pendriveról lehet-e boottal op.rendszert telepíteni,neadj Isten op.rendszert működtetni pl.rádugott 3.5"merevlemezről??
Esetleg biosban átállítás??
Kösz a válaszokat!
-
szektamokus
tag
Sziasztok,
Beépítettem az AFFS panelt, de amikor lecsukom nem akarja a lekapcsolni a kijelzőt, ez meg dokkolón használva nem a legjobb.
Valaki megtudná mondani, hogy mi lehet a probléma? -
sbazsi
veterán
Adott egy T410.
2x2gb memóriával.
System info windows szerint csak 8gb tehető bele.
Ez mennyire szokott tévedni?
Kingstonnal mennyire szokott kompatibilitási gond lenni?
8, vagy ha lehet, 16-ot szeretnék bele... -
atosz
őstag
válasz furdancs #38277 üzenetére
Sikerült megoldani a RAXCO PerfectDisk program segítségével. Futtattam vele egy defragot és áthelyezett olyan fileokat amik gátolták a dolgot. Így már közel 17GB-nyit lehetett volna csökkenteni. Amúgy a DriveMAP-en is szépen látszott hogy volt egy blokk ami "útban volt", míg utána az szépen visszább került.
-
atosz
őstag
válasz furdancs #38275 üzenetére
Közben kikapcsoltam a hibernálást és a lapozót áttettem másik disk-re, gondolván, hogy ezek akadályozzák meg, de nem sajnos. Továbbra sem enged több helyet. Újratelepítés nem jöhet szóba...
Most megnézem még az FSUTIL parancsot, ami elvileg meg kellene mondania, melyek az át nem helyezhető fileok. -
furdancs
csendes tag
Elvileg jobban kellene tudnod csökkenteni (volume free space 38GB), de most látom van nem mozgatható file a végén...
Más program esetleg (pl. gparted live cd)? Bár szerintem legbiztonságosabb lenne, ha átmásolnád másik vinyóra ami adat kell (akár az egész partíciót, nehogy kifelejts valamit), és törlés/újraparticionálás.[ Szerkesztve ]
-
atosz
őstag
válasz furdancs #38273 üzenetére
Huhh lehet... nem tudom miért, azt gondoltam, hogy majd elvesz onnan...
Akkor gondolom ccsökkenteni kellene 8GB-al az elsődleges pkötetet/partíciót és úgy tovább. Viszont ez úgy tűnik bukta számomra, mert max 2GB-nyi helyet tud felszabadítani. Vagy próbálkozzak valami mással/Diskpart-tal, vagy egyéb ötlet?
-
soldi3r
veterán
mitől lehet, hogy a fényerő szabályzó nem mindig működik?
E30 (oo=[][]=oo)
-
buvartacsko
addikt
manapság ki tud hozni / rendelni olcsóbban TP X220at vagy X230-at? IPS kijelzővel meg bill háttérvilágítással?
-
a000
őstag
Köszönöm a válaszokat.
-
a000
őstag
Sziasztok
T520 érdemes megvenni? Vannak valami hibák, hátrányok?
A NVIDIA® Quadro® NVS 4200M and Intel® HD Graphics 3000 kombósról lenne szó.
Part number: 4239CTO -
atosz
őstag
Ahogy kutakodtam, igazából elvileg nem túl bonyolult visszaállítani, hogy menjen az Intel Rapid Start, de a partíció létrehozásánál már megakadtam.
A Lenovo Forum alapján csinálnom kellene egy (GB-os partíciót a megadottak szerint, viszont én az alábbi DISKPART parancsra:
CREATE PARTITION PRIMARY SIZE=8192 ID=84
(A disk ki van választva)Nincs hely, vagy sok a partíció, esetleg nem MBR (ahogy olvastam a Lenovo ezt használja, de hol tudom megnézni, hogy MBR vagy GPT?)
Van 5lete valakinek mit csinálok rosszul?
-
MrSealRD
veterán
Ha telepíted a drivereket, akkor érdemes figyelni a c:\-n létrehozott "telepítő" mappákra amik a folyamat után törölhetőek. Pl. Drivers, SWTools...ilyesmi.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Bizony. De nem kell tartanod a fogyasztástól, mert elhanyagolható.
Úgy működik ahogy mobal írja.Elvileg BIOS-ból tudod állítani a módot, vagy inkább valamelyik lenovo-s szoftverből. Pont nem jut eszembe a neve. Valami Security...izé.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
mitulabattyi
aktív tag
Az x200-ban a GPS csak akkor működik, ha kapcsolódva vagyok a mobilnetre?
A hét elején akartam használni külföldön, úgy hogy nem voltam mobilnetre kapcsolódva de egy simkártyát raktam bele (wifin viszont volt net), és nem akart műhodat találni.
Eddig úgy tudtam, hogy elég bele egy akármilyen sim és működik a GPS.Elég bosszantó volt, a saját kártyámmal nem akartam mobilnetre csatlakozni, biztos rohadt drága a roaming...
-
Tamoo
MODERÁTOR
T400s kérdés:
ujjlenyomat olvasónak van egy kis zöld ledje.... ez nem szokott lekapcsolni lecsukott állapotban se? -
Tikakukac
titán
válasz franc0 #38254 üzenetére
Most már tényleg nagyon érdekel a dolog. Ha a tollas kolléga visszajött akkor elmegyek a panelért és megvizslatom a dolgot. Mondjuk nekem a kültér/napfény használat annyira nem is durva, nekem a betekintési szögek a fontosabbak, mert sokat mászkálok a gép körül és olyankor ugye semmit sem látni szegény TN panelből.
-
soldi3r
veterán
létezik az, hogy nehezebb az affs kijelző, vagy 2 nap alatt kigyengült a zsanérom?
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
negyedes
addikt
Udv, van egy t400-as amire fel van telepitve az osszes driver es a lenovos power manager program. Egy bizonyos ido utan, ha nem nyulnak a gephez akkor megszakitja a netet. Mintha kikapcsolna az ethernet kartyat. Mar beallitottam h ne tudja kikapcsolni a win(az eszkozkezeloben), de meg mindig ugyan az a helyet. Valamit otlet arra hogy megszuntessem?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Tikakukac
titán
válasz mitulabattyi #38247 üzenetére
Elég kései példány, az enyém még az elsők közül való, ott azért még majdnem 1,5 év nyúzás van.
-
Tikakukac
titán
válasz audi100td #38244 üzenetére
Igen, ez a repedés tervezési hiba, a csavaros menet nagyon a szélén van, így óhatatlanul is repedezik. 2 komponens anyag kell neki és tök stabil lesz. Kis csiszatolás, esetleg fekete festék és alig látszik. Mondjuk nem érdekel, munkás gép, püfölni van, mechanikailag és szoftveresen tartom rendben, kinézet már mindegy
-
Chaser
legenda
válasz Frenky89 #38242 üzenetére
AFFS-t panelest gyárilag nem találsz. Amire figyelj, hogy ccfl legyen a világítás, akkor cserélheted majd affs-re. x200s esetén még arra is, hogy ne 1440x900-as felbontású legyen, hanem 1280x800. Van azért különbség egy sl9400 meg egy p8600 között. Pláne ha még gyorsabb P van a gépben. ami fontos, ezekben cpu integrált, nem cserélheted. tehát érdemesebb minél erősebb cpu-sat venni sztem, azt utólag sw-ekkel alul lehet feszelni, így nem lesz túlzott melegedés vagy kis üzemidő, sőt
Külsőségekből meg ahogy mondták, ép legyen a gép. Ha törés, repedés van a burkolaton az már valamit jelent. Palmrest szokott törni x200s-eken, nekem egy 2.5 éves x200-am volt, azon hibátlan volt a gyári is. Ez nem is olyan nagy tétel, de pl az alsó burkolatnak igen szép ára van még használtan is. Esetleg ha kell BT vagy 3G nézz olyat eleve, könnyebb/olcsóbb mint utólag bele szerelni a gépbe a modulokat. akkunál figyelj hogy gyári legyen, ne ugy._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
audi100td
nagyúr
válasz Tikakukac #38243 üzenetére
Igen, a palmrest szériahiba, nálam eddig 2/2 kettő "repedtsarkú" (X200s, X200), az X201-em rendben volt.
Ventire is érdemes már odafigyelni ezeknél a több éves gépeknél, igaz anyagiakban nem nagy tétel, de szét kell bontani a az egész gépet a cseréhez, nekem nem gond, de nem mindenki mer/szeret szerelgetni.
-
Tikakukac
titán
válasz Frenky89 #38242 üzenetére
Nekem az alap kijelzővel sincs gondom, de az AFFS az azért elég komolyan megveri a gépek 90%-át.
Óriási különbség teljesítményben nincs, azonos órajelen. Egyik sem konvertálásra való meg renderelésre.
Bukó különösen nincs, át kell nézni alaposan, keresni mindenféle barkácsolást, repedést meg elváltozást. Palmrest sarka kiváltképp, azok szerednek repedni, javítható, de azért jobb az ép.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Hordozásra keresek egy notit az itthoni használatú R500 mellé, így a HP 25x0p széria mellett a Lenovo X200 sorozat, illetve a T400s körben járkálok egyelőre.
Itt olvastam, hogy az X200-ba elég korrekt kijelzőt lehet szerelni, ha a gyári nagyon béna lenne, illetve a 2,5"-os SSD-kkel is minden gond nélkül kompatibilis, mert a gyári HDD is 2,5-es, ezért is hajlok egyre inkább valamely X200 felé.
Viszont szeretném megkérdezni, hogy milyen panelre érdemes vadászni az X200-nál (AFFS/IPS-esíthető, vagy alapból jó/jobb minőség, mint a normál TN-esek); teljesítményben van-e óriási különbség a P8x00 és az SL9x00 procis verziók között; van-e valami rejtett buktató, amire érdemes odafigyelni.
(#38243) Tikakukac: Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
bads1
aktív tag
Vettem egy UB keretet T510-be, minden frankó csak a takarólemezt nem tudom felpattintani, mert az uccsó harmadnál a gépen lévő műanyag egy fél centivel beszűkül, a lemez meg persze nem, így nem megy rá.
Akitől vettem ajánlotta hogy a gyári DVD íróról szedjem le a lemezt és azt pattinstam rá, namost feszegettem kicsit de nem akar lejönni, ez leszedhető vagy nem?
Nyilván letörni nem akarom. -
Tim82
félisten
válasz decens #38230 üzenetére
Netből mindentől, ami flash-hez köthető, szenvedni fog. Filmből nyilván 720p alattit érdemes, vagy egy-két kevésbé megterhelő 720p-t. Az alaplapi hangkártya egyik notinál sem egy nagy etvasz, az R50e-nél sem, de erősítőre kötve azért ez nem fog különösebben átjönni. (Én is egy Technics erősítőre kötve hallgatok zenét a T60-amról.) Szóval a fenti kitételekkel mindenre jó lesz, amire szánod.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
brekiisti
tag
Igen ebben igazad van. Azt is meg merem kockáztatni hogy az Nv chip miatt hangoskodik mert ugye egy venti hűti a cput és a Nv karit és a többi thinkpadnál is a Nv karik a forrófejűek.
no mindegy 1-2 hónap azt úgy is jön valami BIOS tekergetés amiben nem írják bele mit is csinál -
dabgergo
őstag
Ismeritek a Lenovo IdeaPad vonalat? Nagyon durván gáz egy TP-hez képest?
(Hogy lehet h ezekre 2 év gari van a TP L- szériára meg csak 1?!) -
brekiisti
tag
válasz csokicsibész #38223 üzenetére
Üdv ezekre vannak kitalálva nem fog túlmelegedni stb az biztos ha meghajtod és jó 4000 fordulat van annak van már hangja nem zavaró de nem is az a kripta csend amit sokan szeretnek itt a fórumon
Az infóim szerint a Smartban fel van töltve a bemutató pult elméletileg X230-E530-T430-T530
megnézhető tapogatható ki mit szeretne velük gondolom kérésre meg is lehet hajtattni őket valami szintetikus cuccalSzerény véleményem T430 nál nem mindnél van a nagy zajos gond ill mindenkinek más az inger küszöbe szerintem jó gépek a bill változtatás ellenére de természetesen mindenkinek más az ízlése ha teheted menj el valahova és nézd meg őket
-
MODERÁTOR
válasz csokicsibész #38223 üzenetére
Szia! Nekem T430 -van, megy a hűtés engem nem zavar. 40 - 50 fok között van általános használat mellet. De pl. multkor be se kapcsolat a venti (i5 + NVidia)
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Tim82
félisten
válasz decens #38222 üzenetére
Strapabíró gép. Vastag, nem kecses, nem ezt fogod könnyedén cipelni. Az e betű "economy"-t, "gazdaságos kiadást" jelöl - nincsen dokkolócsatlakozó pl., meg az optikai meghajtó is rögzített csavarral a helyén.
Hátulütők: max 2*1 GB so-dimm DDR RAM (drága), 400 MHz FSB-s Pentium M-es processzor, harmatgyenge integrált Intel videovezérlő (Extreme Graphics 2, ha jól rémlik, mondjuk ez előny is, mert nem melegszik, nem fog megdögleni stb.), PATA notivinyó (SSD drága bele, ha abban gondolkodsz).
Ha Windows, én kétszer meggondolnám, hogy XP-nél újabbat tegyek rá. (Ha mégis Vista/Win 7/Win 8-ban gondolkodsz, az Aero nem fog működni.)
Másod-, harmadgépnek jó, egészen használható, bár szerintem már 720p videókkal is csak épphogy fog elbírni. Viszont évek múlva is egyben lesz és működni fog.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
csokicsibész
csendes tag
Sziasztok. A közeljövőben szeretnék venni egy T530-at. Azonban ez lesz az első notebookom, így lenne néhány kérdésem a ThinkPadekhez értő szakmai fórumhoz. Az elképzelésem a következő lenne: Intel Core i5-3210M Intel HD Graphics 4000.
A hűtést nagyon sokan szidják. Pontos információm nincs arról, hogy mi alapján, de ha esetleg www.notebookcheck.net oldalán írt review alapján, akkor ott egy Intel Core i5-3520M NVIDIA NVS 5400M - 1024 MB konfigurációval rendelkező gépet vetettek tesztelés alá. Jól gondolom-e, (ezt tanulmányozva: http://s14.directupload.net/file/d/2937/62zr25ta_png.htm) hogy az általam elgondolt processzorral és videokártyával jóval gyengébb melegedésre számíthatok? A használatát tekintve, különböző természettudományi programcsomagot futatnék, melyeknek a számítási igénye már fokozottabb terhelés alá veti a gépet. Van-e valakinek tippje, hogy a melegedés mennyire jelenthet gondot egy ilyen terhelés mellett? Ér-e valamit, ha ezeknél a számításoknál egy notebook hűtővel kiegészítve dolgoznék? Az interneten keresgélve találtam két specifikációt.
http://www.lenovo.com/products/us/laptop/thinkpad/t-series/t530/t530-datasheet.pdf
http://www.mysoft.hu/docs/Lenovo/Lenovo_ThinkPad_T530.pdf
Ebben a két leírásban azonban más a WIRELES. A Gobi 4000 LTE Sierra és az Intel® Centrino Wirelessek között milyen különbségek merülnek fel? A válaszokat előre is köszönöm! -
decens
tag
mesterek, mi az általános vélekedés (ha ugyan van ilyen) az r50e thinkpad-ről?
csak azért kérdem, mert könnyen lehet, haveri alapon hozzá tudnék jutni egyhez... szép állapotban van, meg minden, jórészt irodai gép volt, persze újra kell majd húzni a windows-t, de amúgy semmi nyűgje. aksi kb félóra...óra.
mire jó az öreg a háznál...?
-
hatpersze
tag
udv
gondoltam megosztom az informaciot (esetleg mas is szeret "jatszani") hogy az x30-as es az x40-es kijelzo nem csere kompatibilis. rament egy delutanom hogy rajojjek. mostmar csak az a kerdes egyaltalan van olyan termek aminek a kijelzoje egyezik az x4x sorozattal?
-
-
Tamoo
MODERÁTOR
Sziasztok!
Adott egy T400s
Vezetékes "hálókártya" nem akar működni... mintha nem is lenne benne... (router sem villog ha be van dugva). Ubuntu se látja, mondom kipróbálom a win7-et is, kikerestem a driverét hogy feltelepítsem, erre azt nyögte hogy nincs ilyen hw....
Van valami trükk hogy le van kapcsolva? Biosban én nem találtam, hogy le lehetne tiltani... Wifi-t azt láttam, hogy le lehet, de az működik is. Kábel tuti hogy jó.... laptoppal lenne gond? én ezt tartom valószínűnek. -
soldi3r
veterán
válasz buvartacsko #38209 üzenetére
tegnap megjött a kijelző (kössz mégegyszer!), megjött a szalagkábel na meg az inverter
ki is cseréltem még este, aztán rájöttem, hogy a szalagkábelről hiányzik a thinklight (szerencsére úgy kicserélik, hogy ezt nem kell visszaküldeni)
úgy is szét kell szednem mégegyszer, mert a gps antenna meg az érintőpanel még nincs bekötveaffs, a betekintési szögek tényleg hihetetlenek, de ez nem az a dolog, aminek a hiánya kizáró ok lesz a következő gépemnél
E30 (oo=[][]=oo)
-
Chaser
legenda
válasz buvartacsko #38209 üzenetére
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
buvartacsko
addikt
tegnap sikerült egy jó pár bor és tátratea után ráállni az x200 tabletre. hát nem lett semmi baja. a repülőből kiesős képek buzdítottak fel.
-
n0_gAboR
őstag
T430-hoz HDD caddy-t szeretnek vasarolni. Tudtok boltot ahol joarasitva lehet kapni?
-
audi100td
nagyúr
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Mobil flották
- LG LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- ASUS ROG Strix G512LV - i7-10870H RTX 2060 6GB 144Hz 16GB 3200Mhz 512 SSD
- Acer aspire e15
- Asus ROG G512 gamer laptop - 6GB RTX 2060 & i7-10750H
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest