Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #38498 üzenetére
Te tudod
metal01: Persze fog menni. Kingstonnal biztosan bajod se lesz. Kit-et se kell feltétlen venni, én még soha nem vettem úgy ramot - illetve csak kényszerből - anélkül is működtek mindig DC-ben az egyformák.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
metal01
őstag
Hello!
T400-ba szeretnék 8 giga ramot (2x4). A chipkészlet (Intel GM45) 1066-ig támogatja a ram-ot, de csak 1333-as ramot láttam 2x4-es kitben. Fog az működni?
-
félisten
-
Chaser
legenda
Én úgy emlékszem kell, ha nem így van elnézést. Vagy a sata2-höz kell modbios? Ahhoz biztos.
dying_star: Ha 8GB ramot akarsz belerakni egyértelműen T400/T500 kell neked. Amennyivel olcsóbb egy T61 annál többet költenél a ramokra. T400-asoknak most nevetséges ára van.
Dhampir: Szívesen.
-
félisten
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #38492 üzenetére
Nem, azoknál 8 GB a maximum.
Nem kell ahhoz modbios, nem tudom, ez honnan jött...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #38492 üzenetére
Csak T60-ra. T61 modbios-szal 8GB-ot is lát és kezel.
-
félisten
valaki irta itt, hogy a T60 nem lat 4 gb ramot sem
ez a T61-re is igaz, es a T61p-re? -
Chaser
legenda
válasz Dhampir #38490 üzenetére
Neked kell tudni. Én nem adnék érte annyit, árából kijön két használt magyar billes is. Van most fenn több is 60k-ért, ha veszel rá új lcd covert meg esetleg palmrestet - ha kopottas a touch része -és billt akkor is 100k alatt vagy. És akkor olyan mint az új.
-
dabgergo
őstag
Légyszi vki írjon tapasztalaton az újfajta TP billentyűzetről! Mennyire más? Könnyen megszokható? (Minek cserélték le?!)
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Szerintetek új T400-at elfekvő készletből lehet valahol kapni? Tudom, hogy régi gép, de hátha.
-
audi100td
nagyúr
válasz mitulabattyi #38477 üzenetére
Hm, én eddig nem tapasztaltam ilyet se Win7 x64, se Win8 x64 alatt.
Milyen oprendszer?
-
RnJ
tag
Sziasztok,
hogy tudom felvarázsolni a w7 64bit re az OSD-t? A neten csak xp-s vistás verziót találtam. Korábban fent volt. Tudna adni valaki egy linket?
TP R500 2732A28
köszönöm
-
rgeorge
addikt
-
kraftxld
félisten
Ja, valakit nem érdekel 2x4GB DDR2 memória meg N-es Atheros wifi amit a T61-ből bontanék ki?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
Gondwana
addikt
válasz kraftxld #38466 üzenetére
Itt ugye, 1000EUR.
Hasznàlt 1 éves T520-at (2.2 helyett 2.0GHz, a többi pont ugyanez volt) többhavi hirdetés utàn 900-ért sikerült eladni (ràadàsul akkor is belterjesen) - úgyhogy ha munkàra lesz és nem rakòdik rà màs költség, szerintem még akàr meg is érheti a kiìrtat.[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
kraftxld
félisten
Ez a W520 bontatlanul még 2 év garival mennyit ér kb?
[link]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
MrSealRD
veterán
Ez mekkora....
Nem iszol rendesen...látszik már mindenhol azt látod.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
i400
senior tag
Hát annyira sikerült jutni ezzel a power gomb nyomkodással hogy utána az akksit visszatéve majd bekapcsolva felvillan egy pillanatra az akku ledje és semmi sem történik... és tápra is csak egy villanás...
-
i400
senior tag
Hogy ontopik is legyek nyugdíjaztam a T42p-t a régebben említett vinyóhiba miatt, a helyét egy Edge 530 vette át (kicsivel volt csak többe mint egy új vinyó céges támogatás rulz )
Szerk.: Tim82: szerintem visszarakom a régi vinyót ha megtalálom aztán családon belül odaadom valakinek. Eladni nem akarom mert alig kapnék érte valamit és új a hűtő is benne.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Shadowfax #38457 üzenetére
Pont most találtam meg én is a pontos leírását.
i400: nálunk még van egy UXGA IPS-es modell a családban, napi használatban.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
i400
senior tag
Sziasztok!
Haverom T43p-je tegnap egyik percről a másikra elhalálozott. Működött majd kikapcsolás és táskában szállítás után nem kapcsolt be, tápod rádugva sem világítanak a ledek nem kapcsol be semmire nem reagál.
A helyzetet súlyosbítja hogy holnapután megy vissza németországba és vinné a gépet.
Tud esetleg valaki olyan szervizt/embert aki képes lenne megcsinálni 1 nap alatt vagy legalább kideríteni a hibáját.
Előre is köszi a helpet mindenkinek!!! -
Chaser
legenda
válasz mustang28 #38450 üzenetére
Ki kell venni a hűtőt. 3k-ért nekem gyanús a hűtő, mindenképp kérdezz rá FRU-ra. Sokan a T60 ventit adják, ami jó bele ugyanúgy, csak hangosabb.
Kivágták booss mestert, tán nem megfeküdte az x200 a gyomrát?
-
mustang28
tag
válasz soldi3r #38449 üzenetére
Neeeem nálam még nem olyan borzasztó a helyzet csak megszoktam, hogy nem hallom a ventit, most meg már olyan mint ha egy asztali gépem lenne......
Akkor azt mondod nem lesz gond? Ha pár évet kibír megint akkor sztem megéri, mint olajozgatni, szétszedni összerakni, aztán megint szétszedni, mert nem lett jó.....
Nagy operáció, vagy egy halandó is el tudja végezni a cserét? Én úgy nézegettem, hogy nem venném le a hűtő bordát, csak a venti 3 pici csavarja "change" majd vissza! Lehet azt felülről ki tudom cserélni? -
soldi3r
veterán
válasz Gondwana #38436 üzenetére
golyóscsapágyas a t500 hűtése? esetleg a x200-é is?
(#38437) mustang28, szerintem az olaj minden formáját kerüld, a wd40-et pláne
amit Tikakukac ajánlott "fehér izét" látatlanba szerintem teflonspray-nek hívják (én azt is kerülném, nem erre való)
zsírsprét vagy lánckenősprét használnékE30 (oo=[][]=oo)
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #38441 üzenetére
Az R400 - T400 és R500 - T500 között nincsen sok különbség. Az R szériás modellek valamivel gyengébb VGA-t kaptak T-s megfelelőikhez képest, vastagabb, súlyosabb kivitel, viszont a T-knek strapabíróbb volt valamivel a váza. R-ben nincs rollcage, ha jól rémlik. Ja, meg pl. WWAN opció sincs R-eknél.
R40-ből annak idején kétféle chipsetre épülő kivitel volt, különböző, csak foglalat-szinten kompatibilis procikkal. Volt i845 és i855GM/PM chipset-es is, az előbbi Pentium 4-M-eket fogadott, a másik Pentium M (Banias, de akár Dothant is bele lehetett tenni). Az utóbbi hardvere hasonló a T40-éhez.
-
félisten
-
audi100td
nagyúr
válasz FoxiestFox #38441 üzenetére
Lényegében annyi, hogy pár mm-rel vastagabb és nehezebb a T500-nál és esetleg gyengébb a hardvere, de ebben is van már rollcage, minőségre ez a széria ugyanolyan jó szerintem, mint az akkori T-k.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
more
tag
Ma lefoglaltam a smartban a kiállított t520i-t 170nettóért. 3év garancia ugyanúgy megvan. Mit gondoltok jó vétel? Mit érdemes megnézni rajta? Milyen ssd-t ajánlotok hozzá?
-
Tikakukac
titán
válasz Gondwana #38436 üzenetére
Első körben kompresszor, másodsorban ecset, aztán megint kompresszor, aztán WD40-es pancsi, aztán takarítás, szárítás, és lapátok visszamosása. Amelyik venti golyóscsapágyas az kap műszerolajat, vagy olyan fehér izét, amit fater hozott haza, állítólag germán cucc és nagyon csúszik, hát biztos. A ventik fajtájáról hallgatok, azt mindenki keresse ki magának, odáig nem jutottam még el lapos témában, de gondolom inkább golyó, mint csúszó, de passz. Asztalimban van vegyesen, összesen talán 20 darab, azoknál a fentebbi módszer bevált.
Külső radin van 5 venti 6k-s rpm-et is tudnak, na ők voltak azok akik kiverték azt a fehér kocsonyás-folyós anyagot. Kellemetlen.[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
mustang28
tag
Sziasztok!
Kezd zajos lenni a T500-am! A venti is kifejezetten zajosabb lett, meg a HDD is nyekereg, pedig 100%-os sentinel, és csak 56 nap van benne. 3 hónapja vettem Alfától akkor még maku hangtalan volt! Szerencsére vettem egy SSD még az asztalon figyel, de a hétvégén repül bele! Több kérdésem lenne:
-Mit csináljak a ventivel, és mennyi lehet ha venni a karok bele egy újat?
-Pár napja kinyúlt az oprendszer, és újratelepítettem azért még a HDD-re a wint. A drivereket a system update rakta fel, de felpakolt mindent a világon, de minek! Van valakinek egy listája, hogy mit jelöljek a system update-nek telepítéskor, hogy felesleges dolgokat ne rakjon fel.Köszönöm előre s segítségeteket
-
mitulabattyi
aktív tag
Van itthon egy R31. 2éve használja testvérem, azóta nincs különösebb baja. Az egyik zsanér eltört, de a másik így is erősen tartja az LCD-t, max 2 centi holtjátéka van! Nem tudom, ez jellemző-e erre a szériára.
/na ez a nem mindegy, egy 10 éves gép kijelzőjét egy zsanér is megfogja, a T400-ét meg kis használat után kettő se../ -
félisten
-
audi100td
nagyúr
válasz FoxiestFox #38421 üzenetére
Csak T61 nvidia ilyen, T400/T500-ból jó az összes. Ha türelmes vagy szerintem 75-ért is találsz T500-at, német ebay-en meg simán.
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #38421 üzenetére
Ne aggódj, azoknak nincsen ilyen nyűgjük.
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #38419 üzenetére
Múlt héten még volt fenn alfanál 1680-as, T9400 procival, ati vga-val 83-ért, ő fél év gart is ad. Érdemes rákérdezni. 70k kürül volt 1280-asa ati nélkül.
Tim82: azaz
soldi3r: T400 60-ért most is van magyar billes megbízható tagtól intellel, meg vakerán is ugyanennyiért láttam egy zsákkal, azokra is fél év gart vállal a tag.
szerk: "mondjuk ha abban matt az ips panel, akkor talán" Ezt nem egészen értem.
Matt panel T61-ekben is, de IPS nincs.[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
válasz FoxiestFox #38419 üzenetére
le kell szokni a játékról és 68-ért már van t400
E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
T400-akat nezegettem mar, nemelyiket talan meg is tudnam venni..
Ne mondjatok, hogy azoknak is leolvad a vga-juk...soldi3r: teljesen nem szeretnek leszokni rola.
Nyilvanvalo hogy nem jatekra termett gepek ezek, de egy alkalmi jatekot toleralo teljesitmenyt szeretnek.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Chaser #38418 üzenetére
70-75k lesz a keretem csak..
Nemi alap jatek (nem jatszom sokat), cs source, RUSE, regebbi CNC-k az igenyem.. es a hw dxva jol jonne, sokat filmezek.
Egy 168px1050-es nvs140-el szerelt gpu hiba kikuszobolese utani T61-gyel szimpatizalok most, es akkor meg egy rendszer-ssd-re is maradna penz talan.. -
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #38417 üzenetére
Ati 3470 v 3650? Mindenesetre dxva-sak, és kb asztaliban egy 8600gt szintjét hozzák. Ráadásul ezek már lekapcsolhatóak. És az intel x4500hd is tudja az 1080p-t hw-esen. Sztem sokkal jobb választás egy T61-nél. 80-100k körül találhatsz. Függ cpu-től, kijelző felbontástól, 3G ready v sem, modem van-e, kamerás-e, bill nyelve, stb.
-
félisten
-
audi100td
nagyúr
válasz FoxiestFox #38415 üzenetére
ugyanúgy érintett, keress inkább T500-at, ha van rá keret
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #38402 üzenetére
Volt már erről szó, 140m nem igazán áll a helyzet magaslatán amennyire még emlékszem. Hiába dxva-s geforcra épül.
-
Gondwana
addikt
Volt egy ilyesmi, hogyaszongya T2# Blink of Death
(amikor a 3.3V-os feszültségszabályzás egy picit megzavarodik és onnatól a gép már nem bootolható.)
Persze méhecskéknél sohaselehessentudni (Micimackó©), hogy melyik példány meddig bírja, illetve, hogy a hasonló korú R-ek mennyire érintettek ebben.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Pekin
csendes tag
Egy a dilemma: R31 vagy T22? Segéljetek, kérlek benneteket. Ár azonos. Illetve, itt van hirdetve egy T22 10-ért is, ami túlszép. 15-15k amúgy.
-
xcds
őstag
-
félisten
-
félisten
-
zooleeb
csendes tag
sziasztok!
T500as gép egy hosszú két rövid sípolás és nem kapcsol be!valaki tudna segíteni?remélem nem alaplap!
köszi:zooleeb
Ami nem kínai az hamisítvány!
-
félisten
válasz FoxiestFox #38401 üzenetére
Ja és még egy kérdés.
Ezek a Geforce 8 alapú Quadro-k ugyanúgy képesek a HD videók gyorsítására, mint az asztali társaik? -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Asus ROG G512 gamer laptop - 6GB RTX 2060 & i7-10750H
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Dell Precision M4800
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest