Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
fgordon
senior tag
"azért nem ugyanaz a kettő dolog, hogy bármelyiket hibernálod, vagy csak egyiket és emellett nem is választhatsz visszatérést."
Lapa: Nekem multiboot használattal akár mindhárom (az összes) operációs rendszert is hibernálhatom, és bármelyiket tudom folyatni, ha újraindítom. SSD-vel az egész kb 20 másodperc? Bár hibernálást keveset használok, mert a boot eleve kb 15 másodperc, és kevés esetben kell valamit folytatni. Vagy egyszerűen sleep, úgy kb 5 másodperc a folytatás.
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
fgordon
senior tag
Lapa: "nem tudod párhuzamosan futtatni őket, és hogy restart kell hozzá"
Hát, én soha nem akartam párhuzamosan futtatni 2 operációs rendszert 1 gépen. Biztosan az én korlátozottságom, de én 1 operációs rendszeren is meg tudok mindent oldani, nem kell 2. Nekem minden fontos fut bármilyen Windows alapú operációs rendszeren. Például portable Firefox, Libre Office, stb... Azzal lehet helyet spórolni, ha mondjuk az adat partícióra telepíted a közösen szükséges programokat, amit telepíteni kell.
Nem akarok győzködni senkit, a virtualizáció is előnyös sok szempontból, kinek mi vállt be. Az én felhasználásomban az másra való. Például a T500-as 4 GB-os notebook-omon nekem a nyers erőre van szükségem...
-
soldi3r
veterán
Hat igen, csak ha a mindenfele hekkek miatt pl elpukkantok egy lufit, akkor az rohadt draga lesz.
Ami meg a klon interfeszek eseten alapbol elofordulhat.(#63354) rgeorge, A E5-os sorozar 30-as szeriaja is csak ar/ertek aranyban jo, az E6-oshoz kepest messze elmarad.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
-
Dhampir
félisten
megintcsak más a win 8.1 update 1
Nekem az volt fent.
Lenne egy Linuxos kérdésem:
Két partíciót használok. Egy NTFS partíción tartom a mindig megmaradó adataimat, mentéseket.
Viszont amikor Ubuntu Linux 14.04 telepítése során felhasználom és szeletelem az egyik szabad partíciót, akkor a végén nem tudok /home-ot létrehozni.
Körülbelül így szokott kinézni a Linuxos partícióm:
sda1 500 MB primary ext4 /boot
sda2 2GB primary swap
sda3 30GB primary ext4 /root
sda4 (a fentmaradó hely)GB primary ext4 /homeEz utóbbit nem tudom valamiért létrehozni. A másik NTFS-partíció "kavar" be?
Amikor nem használtam külön NTFS-partíciót, hanem a teljes lemezterületet engedtem át az Uborkának, akkor ilyen gondom nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
scarbantia
aktív tag
Nem igazán tudom mi a nagy baj a T61-el. A T500 ugyanaz, csak halkabb venti(amit a T61-be is be lehet szerelni), meg van lekapcsolható dedikált GPU. Kb. ennyi a főbb különbség, amúgy kicsit újabb, kicsit gyorsabb, apró ez-az más/kicsit jobb. A zsanér annál is ugyanolyan vacak.
Építési minőségre nincs semmi különbség. A csatlakozók elhelyezése a T500-nál se egy csúcs, lásd jack dugaljak. A halódó T61p nvidia gpu-k tényleg gázosak, de eddig még megvagyok vele.
Mondjuk nekem 4:3 15" T60p házban van minden, de tesómnak 15.4"-os T61p-je van, és nem tűnik rossznak. -
-
Fifi
őstag
+1 Eztmegmondtad!
Van otthon Arctic mx4 paszta, de a 4 éve nálam lévő T410s sűrített levegőn és citromos Clin ablaktisztítón túl mást nem látott. Szerintem hűvös és halk. Szétszedhetném, de minek. Azért a pár fokért? Inkább azt a fél/egy órát az asszony olajozásával töltöm. Na meg amilyen a formám tuti, hogy vagy szarul raknám össze vagy szétszedésnél eltörnék valamit. Majd ha az ultrabayben lévő hdd-nél hangosabb lesz a venti vagy égeti a golyóimat, akkor megkapja a nagytakarítást.
-
stojesz
tag
Kösz a kifejtést!
Azért gondoltam a pasztára, mert asszony (off) Acerje hetven-nyolcvan fokon sütött és visított a venti. Aztán széd lett szedve, újra lett pasztázva és 55-60 lett belőle. A kérdés abszolút tájokozódó jellegű, mert nem tudom ennek mennyi a normális üzemi hőmérséklete. Meg még nem is találkoztam fetisiszta tulajokkal, akik X200s belekben turkálnak A fórumot is csak kb. másfél hete olvasgatom.
Kösz mégegyszer!
www.stojcsics.hu
-
félisten
-
Tikakukac
titán
Ezért akarom összekapni a nagy laptesztet és letolni 5-6 lapot...
Általában azok az emberek rinyálnak a 60 fok feletti értékektől akik nem fogtak még gépet...aminek a burkolata 60 fokos terhelés alatt. Na az igen, Van bétás gép nálam most, amin még kicsit csiszolnak remélem, mert középen éget, de szó szerint, Na ez igen, ez gáz. Egy 60 fokos proci 40 fokos kilépő levegővel picsafüst...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
Ez egy megoldás, ha beüt a gond. Ennyi erővel ne vegyünk már kb semmit 300k-s új gép is be tud halni 2 hónap után. Na ugyanennyi erővel be tud halni bármi és be is hal, csak idő kérdése. De egy ilyen gép akkor sem ablakon kidobott pénz, mert az árának nagy része visszajön.
alcsa: Jóval kisebb rizikós T61-nél egy intel vga-s. De az is be tud halni. Ami sok tekintetben jobb egy T400, de azt meg nem dobálják még 35k-ért leghitványabb verzióban sem.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Rez_Grof
őstag
Igen, tudom, ha nagyon izlgetni kell akkor van külső kicsit komoly athreos-os eszköz is késznelétben , de azért ott is vanna gondok a monitor módba kapcsolással.
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
lapa
veterán
nemtom ez a panel jó-e, de nesze.
root@iv:~# i2cdump 1 0x50
No size specified (using byte-data access)
WARNING! This program can confuse your I2C bus, cause data loss and worse!
I will probe file /dev/i2c-1, address 0x50, mode byte
Continue? [Y/n] y
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 a b c d e f 0123456789abcdef
00: 00 ff ff ff ff ff ff 00 30 ae 11 40 00 00 00 00 ........0??@....
10: 04 14 01 03 80 1a 10 78 ea d0 a3 96 5b 57 94 26 ???????x????[W?&
20: 23 52 59 00 00 00 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 #RY...??????????
30: 01 01 01 01 01 01 8a 1b 00 ab 50 20 0a 30 30 20 ????????.?P ?00
40: 33 00 05 a3 10 00 00 18 8a 1b 00 ab 50 20 0a 30 3.???..???.?P ?0
50: 30 20 33 00 05 a3 10 00 00 18 00 00 00 0f 00 81 0 3.???..?...?.?
60: 0a 3c 81 0a 3c 1e 09 00 30 64 00 08 00 00 00 fe ?<??<??.0d.?...?
70: 00 4c 54 44 31 32 31 4b 58 36 42 0a 20 20 00 87 .LTD121KX6B? .?
80: 00 ff ff ff ff ff ff 00 30 ae 11 40 00 00 00 00 ........0??@....
90: 04 14 01 03 80 1a 10 78 ea d0 a3 96 5b 57 94 26 ???????x????[W?&
a0: 23 52 59 00 00 00 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 #RY...??????????
b0: 01 01 01 01 01 01 8a 1b 00 ab 50 20 0a 30 30 20 ????????.?P ?00
c0: 33 00 05 a3 10 00 00 18 8a 1b 00 ab 50 20 0a 30 3.???..???.?P ?0
d0: 30 20 33 00 05 a3 10 00 00 18 00 00 00 0f 00 81 0 3.???..?...?.?
e0: 0a 3c 81 0a 3c 1e 09 00 30 64 00 08 00 00 00 fe ?<??<??.0d.?...?
f0: 00 4c 54 44 31 32 31 4b 58 36 42 0a 20 20 00 87 .LTD121KX6B? .?
root@iv:~#[ Szerkesztve ]
-
Nem mindegy, hogy egy hivatalos helyről származó drivert tesz fel az ember némi rásegítéssel, mert csesznek aláírni, vagy egy internet bugyorból származó darabot.
Nem a kókányolással van bajom, hanem a származási hellyel.Közben a 2. linked bejött, az jó is lenne (hivatalos driver csak rásegítéssel), de nem 8.1 tették fel, nincs infó, hogy azon vajon jól megy-e
-
Az első link jól hangzik, de ide hiába jutok el, telepíteni nem tudom (linkeken semmi, nincs egy telepítés gomb vagy semmi sehol, hiába adom hozzá, kosár megtekintése link se megy, kiüríti az egész kosarat.
A 2. link nem megy az oldal.
A 3. link nem igazán tetszik, mediafire-ről nem szívesen telepítenék unsigned drivert.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ja, nem akartam Linux-temetni, egy csomó területen, ahogy írtad is, már ott van jó ideje, én arra céloztam, hogy az asztali pc-re, illetve laptopra szerintem az átlagfelhasználó Wint választana, ha sokkal olcsóbb lenne mint most, egész egyszerűen azért, mert az Win. Az elég kevés embert érdekelne, hogy egy adott disztro jobban a keze alá tudna dolgozni, mint egy W8, könnyebben szoknak meg valamit, aminek Win a neve.
Winből pedig csak a 8-ast temetem, mert szerintem jelenlegi formájában egy pocsék valami, pedig csak a tabletes szarokat kéne kivenni belőle, hogy alternatíva legyen. Az, hogy én telepítsek pl fizetős programot, hogy legyen valami start-szerűség, az számomra nem teszi vonzóvá.
Sajnos ez van. -
félisten
Értem.
A mi felhasználásunk akkor merőben eltér. Az mondjuk tény, hogy akinek csak netre+médiára kell a gép, esetlegesen jobban járhat egy Linux disztróval.Csak mindig felkapom a fejem erre a nagy, többnyire indokolatlan Windows-temetésre.
Mondjuk arra is, mikor egy bevált, még egyáltalán nem elavult rendszerről (W7) akarnak feltétlen egy alapjaiban jó, de khm kiforratlan izére (W8-8.1) váltani, és még támogatást is szeretnének alá a >3 éves business gépekhez. Agyrém.
A Linux mellett szól az ingyenesség, de ha az MS gondol egyet, és a W8 árát leveszi mondjuk negyedére (és a fogadtatását tekintve, ha nem mérséklik az árát, gondjaik lesznek), azzal kb vége is a nagy opensource forradalomnak (ami amúgy kúl elképzelés, csak a környezet nem érett még rá eléggé). -
félisten
-
soldi3r
veterán
Ha magambol indulok ki, szerintem az otthoni felhasznalok nagy resze csak jatekkor hasznalja ki a windowst. Azon kivul nagyjabol minden mas megoldhato linuxon, a hiedelmekkel ellentetben altalaban egyszerubben.
En nem ismerem annyira a Debiant, mint pl az XP-t, nem volt szuksegem a megismeresere, feltettem es mukodik. A wlan driveren kivul mast nem kellett manualisan telepitenem.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
fgordon
senior tag
Win7-hez képest érezhetően gyorsabban reagál a gép mindenre. A Core2duo szerintem még ezekre tökéletes, fürge. Win7 az i3/i5/i7-től jó igazán, de ez a gép még nem az. Példaként: olyan gyors Core2duo-val az XP 64 / 2003 x64 érzésre (jól beállítva), mint Win7 + egy jobb i5/i7.
-
félisten
-
fgordon
senior tag
Compatibility módban is próbáltam természetesen, de nem vezetett sikerre.
Nem néztem még a temp könyvtárat, de sok állomány tömörítetlenül ott van a setup mellett, nem sokat másolhat oda, de köszönöm, ki fogom próbálni.
Nem jut el a hitelesítésig a Power Manager, egyszerűen a telepítés el sem indul, hogy nincs megfelelő operációs rendszer. Pedig megy Vista 32+64 / Win7 32+64, Win8 is. És ott van a 32 bites XP változat, de az sem megy fel a 64 bitesre természetesen.
32 biten valószínű menne. És a "vicc" valamint biztos tudod, hogy a Windows 2003 DE és EE 32 bites változat 64 GB memóriát tud címezni, a standard változat csak 4 GB-ot szokásosan mint a normál XP. Mondjuk ha ezt a nagyobb memória címzést mint patch kiadják az XP-hez, még lassabb lett volna az áttérés bármilyen más MS operációs rendszerre...
-
Francia91
veterán
El is feledkeztem rola, hogy modBIOS-om van, es az Intel 5100 helyett tehetek a T500-amba egy frankobb Wifi kartyat
Am mi ez a sokat emlegetett lateny jelenseg? Nalam olyan fordul elo, hogy mikor filmet nezek a T500-on, akkor bizonyos idokozonkent serceg a hang, de csak pillanatokra. Akar IGP-vel, akar ATI-val filmezek. Ez lenne az? Vagy itt masrol van szo?
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
HSM
félisten
Azzal a Dell-em nem dolgoztam kültéren, de szerintem nem lenne vele gond, matt felületű, és kellően fényerősnek is tűnt.
A notebookcheck-en is azt írják, jó: "Thanks to the brightness of the screen combined with an anti-glare surface, use outside isn't a problem in any weather conditions. " [link]Ehhez képest a T410-esnek borzalmas a kontrasztja (136:1 szemben a dell majdnem 600_1 értékével szemben), és nem is elég fényes. "A matt surface and a maximum brightness of about 200 cd/m2, which are also available in battery mode, also allow the notebook to be used outdoors. However, the built-in screen could be a bit brighter for this cause, especially for working in sunlight." [link]
Sokkal szívesebben használom amúgy a T410-esem, de kijelzőben ez a Dell klasszisokat ver szegényre.
-
félisten
Olvasgattam most, de nem találtam rá normális megoldást.
Az, hogy már program is van arra, hogy legyen a lemezre írva beállított időközökben, elég gáz, ezt mondjuk tudhatná a Win alapból.Amúgy kissé elcsodálkoztam, mikor szereztem ezt a vinyót, és több 10k leállás-indulást olvasott ki a HDSentinel.
Gondoltam, valami anomália. Aztán persze rájöttem, hogy nem.
Nincs nekem bajom ezzel a lemezzel amúgy, hisz terhelve is halk, hűvös, de ez a firmware.. legalább lenne választható, hogy pörögjön, vagy kímélje magát.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
Colonel993
senior tag
Az első megoldás tetszik...
Ha duplázható az irány/olvasási idő akkor OS futtatásra is volna elég gyors...
Nem hiszem hogy megfeküdne egyhamar; ha igen akkor csak egy OS veszett oda.... és lenne egy tartalék másutt...Eljátszottam a gondolattal, hogy 2 HDD és 1 mozgó alkatrész nélküli meghajtó a rendszer számára....
így rendesen kitolva a kapacitást de mégis megvolna az esetleges "esek/kelek" ellen való védelem amivel már csillió meg egy notiban nyírtam ki, ennél is több HDD-t... de Linuxal nem tudnék élni... Winfos párti vagyok már és maradok is egy darabig[ Szerkesztve ]
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
Tim82
félisten
Elképzelhető, hogy az, nem tapasztaltam eddig igazán érzékelhető üzemidő-növekedést az X200-nál. (Az X301-en csak nemrég csináltam meg.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Amúgy a P8600-at jobban alul tudtam feszelni RMClock-kal, mint az U9400-at (annál 0,9000 V a legkisebb VID, az U9400-nál 0,9888).
Egyébként most néztem, SU9400 = U9400 a speckók szerint, persze Intel mindkét néven kiadta.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Szerintem az Aida64 rosszul ismeri fel, U9400 lesz az. (Mer' ugye ez egy X301. Az X200-am meg P8600-zal van szerelve.)
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Néztem közben heavy moddingokat is, amikor a régiféle drótozós/grafitozós módszerrel kötögetnek ide és oda ezt azt. Ha lesz időm majd megszülöm.
Remek kérdés viszont, hogy hol lehet a power on, ugyanis nekem feltett szándékom a kicsi szervert kapcsolhatóvá tenni, tehát WOL és AC-ra indulás annyira nem elegáns, kivezetni kéne őkelmét. Dokkportból is elvileg ki lehet hozni, meg a gépből is. Na ez az ami inkább érdekel most.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Fifi
őstag
Ugyanaz a helyzet, mind debian alatt Fn+F7 vagy csinálta vagy Power Save Mode-ba kapcsolta a Dell monitor.
Sőt Ubuntu alatt nem tudtam elérni, azt hogy a notebook kijelzője kikapcsoljon és a Dell monitor más felbontással hajtsa meg, ekkor mindig Power Save fogadott
Próbáltam a System Settings-ből összekattogtatni és terminálból a
xrandr -d :0.0 --output DP2 --mode 1920x1200 --primary --output LVDS1 --off paranccsal, melyből a xrandr -d :0.0 --output LVDS1 --auto --primary --output DP2 --off parancscal váltottam volna vissza.Most teljes erőmmel DP kábelt keresek, ahol meg van szakítva a 20. PIN, de nem lesz egyszerű az eddig tapasztaltak alapján. Lehet, hogy felhívom Dell-éket és tőlük rendelek kábelt aranyáron.
Bye, Fifi.
-
cadeyrn
aktív tag
-
félisten
-
Tim82
félisten
Nem kívántam állást foglalni, kb. az első releváns Gugli-találatot linkeltem be.
-
Arlekim
aktív tag
Semmiképpen sem tapicskolós, feltétlenül csak a ceruzás jöhet szóba, erősítvén a kreatív vonalat. Az itt elhangzottak, a nehézkes beszerezhetőség, a súlykompromisszum, a thinklight hiánya meggyőztek.
(#57303) Chaser: Valamelyikben stereo mikrofon van.
(#57301) Chaser: Apróból aligha fogja tudni az eladó. Sokszor a mekkora a hdd rpm kérdésre is bamba nézést kapok, és hogy ne kérdezzek ilyeneket, mert ő csak facebookozik, meg angry birts-ezik, nem igazán szokott "számítógépezni".
(#57299) Tikakukac: Az első 2-4 hétben biztos nagy öröm lenne ez a fícsör, de hamar megunnánk, azután meg terhet jelentene a töbletsúly.
Köszi a válaszokat
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
Tim82
félisten
Persze, láttam, ma este elő is kaparom valahonnan a pendrive-ot. Tegnap viszont tényleg csak az Ubuntu lemez volt kéznél (meg egy USB-s optikai meghajtó - tudom, tiszta kőkorszak).
-
félisten
-
Gondwana
addikt
A szalagkábel csatlakozó nem egyforma hosszú X200 vs. X201-nél, de nem lepne meg, ha drótozható lenne, még nem elemeztem, hogy melyik buszon ül, de lsusb nem látja, tehát LPC-nek kell lennie, csak azt meg nem olyan triviális drótozni, mint USB-t egy miniPCIe slotból (ami még akár foglalt is lehet egyébként PCIe eszközzel, csak a D+/D- ne legyen letiltva)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Tim82
félisten
Ne vállald be, mert utánanéztem közben, nem lesz jó az X200-hoz, csak a hülye eladó úgy hirdeti.
Szerintem is jó klubtagnak lenni, köszönöm.
Bár nálam is kicsit zajosabb a hűtés töltőn használva, mint várnám, pedig nincsen terhelve a noti. Igaz, még nem szórakoztam sem alulfeszeléssel, sem TPFC-vel.
-
Fifi
őstag
Viszont itt már kiderült, hogy x200-hoz mégsem lesz jó Neked.
-
MrSealRD
veterán
-
Tim82
félisten
Igen, nekem is kell, de majd 1-2 hónapon belül eBay-ről megoldom, ha addig nem jön össze csoportos rendelés.
-
Tikakukac
titán
Már ez sem fényes, mert ugye a matt fóliát megkapta
Meglátom mi mennyiért megy most, lehet még egy utolsó szoppantásfaktort ráküldök és bevállalom
xcds+ Fifi: Megesik, ez van ha bonyolult nickeket kreálsz
abacsx: Amúgy igen, tehát kikevert üvegszálas lökösjavítóval, esetleg rendes gyanta+üvegszál kombóval is, vagy akár 2 komponenses ragaccsal olyan dolgokat lehet csinálni, hogy kész. Anyagában lehetne színezni, aztán egy kis textúrát adni neki, szinte gyárira lehetne hozni minden palmrestet/bezelt. De így is jó, tart. mint a beton.
-
Colonel993
senior tag
A nyáklemez "vezető pálya" fóliát én nem fogom kapirgászni sorry, jól látom, hogy nem külsős idegen anyag... ürülök, hogy egyáltalán működik...
ha a Memória modulon ez tök normális... Lelkem rajta legyen, de akkor gondolom az is tök normális, hogy Sípol és félre renderel komolyabb grafikus munkákban a fény és árnyékok tesszelációja, testvér notiján egy másik T500-on ugyan ezzel a konfiggal (sőőt átpakoltuk az SSD-met, tehát ugyan az a rendszer) semmi ilyen nem tapasztalható[ Szerkesztve ]
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Autós topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Új ASUS Vivobook Go 15 OLED laptop, i3-N305, 8GB/256GB, Windows11 Home, garanciával
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WWINDOWS 11 Pro
- Asus X415EA / Intel Core i3-10110U / 8 GB RAM
- Lenovo gépek,X240,X250,X1Carbon
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest