Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz Dave Crank #92575 üzenetére
Igen, vissza lehet állni az eggyel korábbi update-ra. Google a barátod.
Szerk: http://www.drivethelife.com/windows-10/windows-10-high-cpu-usage-after-creators-update.html
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
válasz Dave Crank #92570 üzenetére
Akkor azt első körben le kell gyakni. Ismert hiba, hogy nagyon pörgeti a procit. Én is így jártam, legyaktam és jó lett.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4300U-vs-Intel-Core-i5-3320M
Egyébként meg azt kellene pontosabban kifejteni, hogy a hasonló ár mit jelent.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Nem azért gyors az ssd, mert sata akármennyi, hanem azért, mert nem tengelyes, hanem memória alapú Fájl elérési sebességben nagyságrendekkel gyorsabb, mint a hdd, szekvenciális másolásban inkább számít a sata.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
Sziasztok.
Egy kérdés. Úgy néz ki, hogy sikerül szereznem egy i7 2620m procit a t520-as masinámba, de a beszerelésre nem vállalkozom. Akadna-e itt köztetek valaki, aki Budapesten megfelelő díjazás ellenében belerakná?
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
válasz donjohnson #88881 üzenetére
Jó az, ha nem akarsz ilyen trükköket csinálni. Megveszed, bekapcsolod, használod, kikapcsolod. Kb. erre jó
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Köszönöm a válaszaitokat. Nagyon úgy néz ki, hogy marad a mostani..aránytalan befektetés valóban
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Üdv.
Lenovo T520-am van, nagy megelégedéssel használom, de néha kevésnek érzem a benne ketyegő I5-ös procit. Szeretnék beletenni egy 2670qm-et, szerintetek hűtés el fogja bírni? Üdv. AE
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
válasz donjohnson #82693 üzenetére
1 db. wifi van a 6-os csatornán a szomszéd házban. Én az 1-esen.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Egy ssd, de bármilyen háttértár esetén fontosabb az, hogy sok, pici fájl elérési sebessége milyen. Ilyen szempontból mindegy, hogy 180 vagy 180000 Mbyte/sec. szvsz
Gondolom, hogy nem ssd-n akarsz mkv-t tárolni, hanem valami os alá kellene...
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Üdv kollégák
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e T420-hoz Windows XP 32 bites drivercsomag? Hivatalos oldalon van pár driver, de távolról nem teljes a történet. Ne kérdezzétek, hogy miért nem húzom le magam az XP-vel a WC-n, most ez van, illetve lehet, hogy ez lesz...
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
válasz FoxiestFox #78088 üzenetére
Nos, ez nem egyértelmű. Ha be van állítva, hogy 30%-80% között ne töltsön, akkor a szinten tartás mondjuk 52%-on minek számít ebben az esetben? Töltésnek? Nem teljesen értem...
Egyébként érdekes, mert nekem is 52%-ra állt be....
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
válasz Razermazer #77926 üzenetére
Nekem ez vált be, picike, de mégis jól használható.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Igen, ezt magam is tapasztaltam. A T400 után horror volt a hűtés Linux alatt a tpfancontrol segítségével lehetett konszolidálni, de az architektúra miatt valóban volt melegedés bőven. A T420 teljesen korrekt, belekerült egy msata SSD, így teljesen okés. Annyi bajom van vele egyébként, hogy Linux alatt az istenért sem tudok az msata-ról bootolni, ha van a normál satán valami cucc, de ez már az én bajom
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Persze, ezek is megfontolandó szempontok. Mindenesetre igaza van a kollégának, ha időtálló cucc kell, de nem akarja az ember a gatyáját is kifizetni, akkor Sandy.
Plusz akinek sok RAM kell, a Sand elvileg 8GB fölött is megy, az előzőek nem. Kb. ezért cseréltem le a T410-et.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
válasz barnam_ #77397 üzenetére
Sőt, az Arrandale sem kevés. Egy 560M-mel azért jó sokáig el lehet lenni, a 4 magos I7-esek meg még durvábbak. Hálistennek a szoftverek fejlesztése a kevesebb erőforrás irányába megy. Nyilván a gond az, hogy a vasak régiek és hol ez, hol meg az dobja el magát....
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
válasz metal01 #77384 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de hasonló dilemmáim vannak nekem is, bár a megoldás nálam mindig egyszerűbb. Végigmentem T60,T61,T400,T410 vonalon és közben volt Elitebook meg Dell Vostro kitérő is, de ha nem akarok hibázni, mindig visszajövök a TP-hez. Most éppen T420. A T430-as vonalat még nem tudom, idén nem váltok, de TP-t kábé vakon is megveszem....
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
válasz degas2428 #77238 üzenetére
Az szívás. Elvileg ha jó driverrel próbálkozol, akkor látnia kellene(feltéve ha van). Volt egy T410-es Lenovom, ott valami olyasmival szívtam, hogy a lenovos driver nem működött korrektül és valahonnan az nvidia honlapról kellette vadásznom valamit, ami használható volt.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a T410-es lapim elmegy a háztól, mivel egy hordozhatóbb cuccra kell váltanom. Egy X220-ast néztem ki, 80K körül meg lehetne venni. Szeretném kérdezni, hogy van-e valami különleges gyíkja, ami miatt esetleg óvakodnom kellene tőle vagy vegyem meg nyugodt szívvel. 2. generációs i5-ös proci van benne, 4GB RAM....ilyesmi.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Aethelstone
addikt
Tegnap megtisztult és újrapasztázódott a T410-em.
32-35 C üresjáratban. Terhelve 60 C max. Jó dolog a takarítás
Arsenal FC - Go Gunners!
-
-
Aethelstone
addikt
válasz barnam_ #68363 üzenetére
A DVI elvileg nem ad ki hangot. Tehát hiába alakítódik át a HDMI-re, már nincs hang. Ergó a jack kábeles megoldás helytálló.
Az AMD kártyái tudtak olyat, hogy DVI-re kiadták a hangot is, ehhez egy spec. DVI-HDMI átalakító+driver kellett. Milyen GPU van a T400-ban?
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest