Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz soldi3r #60897 üzenetére

    mondjuk nekem debian leolvasztotta az agyam, miután az 1993-as típusú vizuált (fontok, smoothing, stb) sehogyse sikerült normálisra reszelni. de gondolom ha valakinek nem tetszik az ubuntu akármiért is, akkor ott a mint, out-of-the-box műx. én wlant vagy wwant se telepítettem soha, uccsóra még több éve az nvidiát a t61-re. de mostanra az is magától vagy klikkre telepszik tán.

    windows mindig kellhet, akármilyen okból. virtualbox felrak, aztán vagy egy clean win install bele, vagy akár meglévő fizikai win is elindítható rajta különösebb molyolás nélkül. szóval nem veszti el az ember azt a világot, aztán ha nagyon jáccódna akkor még mindig bebootolja a fizikai gépen ugyanazt a wint (nyilván xp-nél ez sysprep nélkül nem megy, de az újabb winek elvileg kezelik a változó hardverkonfigot).

    de pár gamezra a wine is elég fejlett már, hozzáteszem először és utoljára cmr2-t futtattam, másról nem tudok nyilatkozni. meg érdekes lehet a virtualbox 3d támogatása is.

    nekem wine-vel nem ment fel a 2007 vagy 2010 excel, azaz felment csak nem indult, pedig kellett volna. de virtualbox, legkényelmesebb tool ever.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák