Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz VegyesTamás #64965 üzenetére
Aida, powermanager?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
azbest
félisten
Üdv a klubban
Két hete nekem is meghalt a sanyo akkum, most várok helyette egy ilyet a 14.1"-es t61-hez. -
Francia91
veterán
Kuka
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
Ja.
-
bitpork
nagyúr
válasz VegyesTamás #64256 üzenetére
srvhost. Faló/ maleware. Irtható de kell az eseménynaplót bújni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
válasz VegyesTamás #64252 üzenetére
Nem kérdés, hogy reinstall... ha egy gép egyszer megfertőződött, nem szerencsétlenkedünk vírusirtókkal
Majd máskor nem huncutkodsz az interneten, vagy virágbolti motyókkal -
WestBam
senior tag
válasz VegyesTamás #64252 üzenetére
Az jó, mert a virnyóirtók tudnak ott is ügyködni, míg a vírusok jelentős része nem. Több gépet is megtakarítottam már így, szóval tuti működik. Már csak azt kéne tudni, hogy melyik vírusirtó volt amivel ezt megcsináltam... esetleg eset-tel megpróbálhatod. Mióta őket használom havi kóddal semmi virnyó nem jutott még be.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
VegyesTamás
senior tag
válasz VegyesTamás #64251 üzenetére
Ugyanúgy F8 csak tunkolni kellet ...csökkentettbe nem jön a hiba...ez jó vagy rossz jel?
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
VegyesTamás
senior tag
válasz VegyesTamás #64239 üzenetére
Leszedett 1 pagefile.sys es trójait, de ugyanúgy a feladatütemező motor működése leállt. Nem találom a csökkentett módot, win7en van egyáltalán?
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
HSM
félisten
válasz VegyesTamás #64233 üzenetére
Ez egy régi vírus szvsz. Volt, akinél találkoztam vele.
-
soldi3r
veterán
-
Chaser
legenda
válasz VegyesTamás #61540 üzenetére
Minden elromolhat. De mondtam ne bonyolítsd túl, majdnem annyit ki lehet belőle árulni mint amennyiért vetted Azért akármilyen régi TP-t veszel, a működése biztosabb bármelyik hasonló korú vagy akár jóval fiatalabb konzumer gépnél.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz VegyesTamás #61534 üzenetére
Mint mikor a 60-as PS-t adták volna el nekem: vigyázva volt rá, nem lesz baja. Mondom ok, ezt hogyan kell elképzelni? Ült a GPU-n egy adag manó, akik simogatták a chipet, hogy lécci, ne pusztulj meg, igen tarts még ki? És ilyenkor jött egy adag mosoly és melléduma/besértődés, hogy bunkó vagyok. Ez van, akkor is átb@szni akartak a pasztázás megold mindent dumával, meg keveset használttal, meg ma is ez megy minden hasonló géppel itt és ott is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
btudos
nagyúr
válasz VegyesTamás #61534 üzenetére
Vigyázhatsz akárhogy, időzített bomba marad.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
soldi3r
veterán
válasz VegyesTamás #61514 üzenetére
Az a tu is osszezarhatott 2 olyan alkatreszt, amit nem kellett volna. Ha Inteles lapra cserelned, akkor nem kellene felned.
E30 (oo=[][]=oo)
-
Tikakukac
titán
válasz VegyesTamás #61519 üzenetére
Ahhoz képest, hogy ez egy x éves gép, és manapság minden 3. laptop a dobozból már kuka állapotban lesz 1 héten belül, megbízható.
Egy olyan géept venni amiben erősen kukásodnak a lapok, nos, az kevésbé. Intel only verziók már okésak, hja. Ha még olcsó is a lap nem para. Csak kérdés kimetszi-e a belerakott pénzt a megtérülés.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
fungi
aktív tag
válasz VegyesTamás #61517 üzenetére
Ne erőltesd, az első Dell gépem is hasonló szériahiba miatt ment tönkre, /akkor még nem tudtam erről a bajról/ teljesen lutri hogy meddig bírja,
/az utána vett T61-em Inteles, az tartósabb/ A T400 jó ötlet, ott nincs ilyen veszély, meg újabb is. Használtnál érdemes rákérdezni milyen betegségek lehetnek, szerencsére Tp-knél kevés akad.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz VegyesTamás #61519 üzenetére
Mert az. Még az elhullós chippel is kevesebb döglik, mint a legtöbb consumer kakkancsból.
Ja, meg ne feledjük, hány éves gép is a T61.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz VegyesTamás #61517 üzenetére
Az x200s-nél örültem a lapvételnek. Ha egy T61-em lenne akkor annak örülnék ha sikerülne mindenét eladni. Bombagyárat építeni azután, hogy felrobbant, nem túl jó ötlet szerintem.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
lakkusjj
aktív tag
elbontod, egy kicsit hozzáraksz az összeghez, és veszel belőle egy t400/t500-at
-
Tikakukac
titán
Alaplap helyett komplett gépcsere, az úgy a biztos.
-
rgeorge
addikt
válasz VegyesTamás #61274 üzenetére
Szóval az Rev.A2-nek semmi köze a BGA problémához. 2008/08-tól már javították a BGA problémát, Rev.A2-esek jóval korábbról is vannak.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Gondwana
addikt
válasz VegyesTamás #61280 üzenetére
Tanulság:
Könyvet, biciklit, asszonyt és laptopot nem adunk kölcsön.
(Tudom, leültem magamtól is)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
rgeorge
addikt
Láttam én már rev.A2-es 140-est 2008 áprilisban is (konkrétan akkori az R61-em), sajnos nem a rev.A2 számít. Talán a chip feliratozás pontosabban mutatja, hogy már a javított sorozatról van-e szó. Persze a kártya nem tudja magáról, hogy neki most szabad, vagy nem szabad megfőni. Csak lenovo-s driverrel, karban tartott hűtéssel és módjával terhelve elmennek ezek sokáig.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Tikakukac
titán
Én is reménykedtem a revA2-ben, tippelj milyen HP volt szervizben reflowra várva...
Ja Anno én is kiválogattam de hát sajnos sohasem lett biztos a dolog, adtam is el, paráztam is fűtött is tököm kivolt.
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
-
félisten
válasz VegyesTamás #60941 üzenetére
Az akku alatt megnézheted, hogy a műanyag borítás mindenhol bepattant-e a kis fülekkel.
-
Blue Eagle
őstag
Nem. Viszont ha az asszonyt hajtom laposba, akkor dudorodik aztán... még
(#60942) kecsawi : Mit szereztél be az alfából?
[ Szerkesztve ]
-
kecsawi
senior tag
Üdv! Nekem nem dudorodik, igaz újszerű, nemrég beszerzett alfától.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz VegyesTamás #60848 üzenetére
Nem nehéz abszolút, szerintem nekiállhatsz, csak pár csavart kell kitekerni, leszedni a memória feletti panelt, a bill-t meg a hangszórók fölötti panelt, menni fog!
Köszi a biztatást TomCat sikerült is szétszedni, tényleg ki volt tekeredve a bal oldali zsanér lefogató csavar, még vidit is csináltam,poénból, hogy hol kell meghúzni. A felére csökkent a holtjáték
Tényleg köszi!
-
4ckatro
csendes tag
válasz VegyesTamás #60851 üzenetére
Ahogy nézem, ez T510, W510 meg ennél újabb gépekhez van. T500 vagy w500-hoz nem találtam sajna
-
MODERÁTOR
válasz VegyesTamás #60538 üzenetére
Ugyan így van beállítva. Nem ez lesz a gond, mert akármit csinálok 99%-on megáll - tölt - megáll - tölt stb...
Próbáltam már mindent, Win7, Win8.1...
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Tikakukac
titán
válasz VegyesTamás #59994 üzenetére
Az is CCFL csőnek tűnik, csere.
megoldják, nem hiszem nehezebb lenne a többinél.
X pénz, paneltől függ, maga az anyag 2-3 ezres. Plusz gondolom 1 óra munkadíj, ami hát változó.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz VegyesTamás #59992 üzenetére
Mármint miként? Nekünk fénycső csere kell, ennyi a baja, egyébként pico bello a cucc
-
soldi3r
veterán
-
Tikakukac
titán
válasz VegyesTamás #59985 üzenetére
Na azért mondom, azért az az IPS ami itthon van még mindig kinyírja az általam kihozott gépek 99%-át.
Ennyi volt az anyag, munkadíj nincs, mert engem szeretnek
-
Tikakukac
titán
válasz VegyesTamás #59976 üzenetére
Max háttérvilágítás tud szökni, ezt 3 ezresért megcsinálják, nem para, csak anyám gépét kéne elcsaklizni pestig egy körre.
IPS-el vetted a T61-ed?
-
Tim82
félisten
válasz VegyesTamás #59976 üzenetére
Hacsak nem raktál össze egy FrankenPad-et egy 15", 4:3 1400*1050 vagy 1600*1200 képpontos felbontású kijelzős T60-ból és egy T61 alaplapból, akkor nem, nem IPS van a T61-edben.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB DDR5 RAM - 1,5TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest