Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistewe
tag
válasz mustang28 #83520 üzenetére
Dell E6430 NVS5200-al és Win7-el is ismerte ezt a játékot, ha táp bent volt és úgy volt készenlét vagy hibernálás .. lement és jött is vissza miután 3 -ig számolt mint a bújocskában ...aztán egyszer padlót fogott .. adatmentés.. új HDD és történetesen nem az 1-es számú hanem a 2-es számú IT mindenható telepítette újra a legfrissebb driverekkel valószínűleg ügyelve a sorrendre és láss csodát alszik fekszik nyugszik...minden ok..
stewe
-
kistewe
tag
Egy hozzávaló telepítőről telepítesz ( ugyanaz a nyelv ugyanaz a verzio ,Win7 Professional a te esetedben) beírod a kódot telepítéskor és vagy activate lesz vagy sem , ha sem akkor aktiválás telefonon, leírod azt a rengeted számot, felhivod Microsoftot bepötyögöd ök visszamondanak egy masik számsort ,beírod és jó eséllyel jó lesz. nekem is ment mert nem volt recovery particiom , igaz az Dell laptop volt...
persze ez akkor működik ha nincs az adott kód más gépre már aktiválva...
de ez itt már nagyon OFFuff stewe
[ Szerkesztve ]
-
kistewe
tag
válasz kmisi99 #81258 üzenetére
Ha mindenképp Lenovot akarsz akkor kis méretben használtan mondjuk X220 még belefér 6 hó garival meg SSD vel , de ha más gép is szóba jöhet akkor a kérdésed inkább itt tedd fel miután kitöltöd a kérdőívet, sajna ma újonnan 100k -ért műanyag ajtótámaszt vehetsz ami áramot fogyaszt és vannak rajta valami gombok is....
uff stewe
-
kistewe
tag
válasz Wolfskin #80331 üzenetére
" de hát győzzél meg erről egy lányt"
pl :
1) W510 újonnan 330k ( forrás pcworld) az ipszilonakármi 170k
2) W=workstation valszeg képes lehűteni a 45W TDP-t
3) ha a CAD nem arra kell, hogy kockáslapot rajzolj akkor a Quadro van átalában ajánlva a CAD gyártója által.
4) használt gép is van garival sőt kis plussz pénzért még extra garit is lehet venni helyenként
5) ha az ipszilon mellett dönt ne jöjjön hozzád , hogy lépjél fel erélyesebben a szervizzel szemben ahol lehet már 3 hete pihen a garis gép....ha épp gari időben romlott el...
6) nem emlékszem , hogy W510 miatt telesírták volna a fórumokat típushibákkal...de majd Tika megmondja ha így van...
7) világosan írd le egy e-mailban ( amit elmentesz) , hogy te az ipszilont nem ajánlottad...ufff stewe
-
kistewe
tag
válasz FoxiestFox #73950 üzenetére
... hogy az NV140-es bombáról ne is beszéljünk... az már csak hab a tortán...
uff stewe
-
kistewe
tag
válasz FoxiestFox #72186 üzenetére
Szerintem ez nem gép függő, nekem Dell E6430 a céges, W7-el , gyakorlatilag képtelenség készenlétbe tenni vagy hibernálni mert véletlenszerüen visszajön és bekapcsol, van , hogy rögtön van, hogy 3 óra múlva a táskában pontosítok: hibernálásbólnem jön vissza ha kihúzom a tápot és berakom a táskába de, készenlétből táp nélkül is visszajött már és még nem volt az akksi sem lemerülve , és persze forró is volt..... megszoktam... együtt lehet vele élni csak kellett kis idő míg rájöttem, hogy a táp okozza... ha ki van húzva nem jön vissza azonnal , készenlét, hibernál , kikapcsol amit akarok, ha bent a táp akkor 10 -ből 8-szor visszajön előbb vagy utóbb.... a saját hurcolós gép most E6230 linux Qiana-val, ül , álll , alszik , fekszik , hempereg csinálja mit kell táppal és táp nélkül...szóval szerintem valahol a W-ben keresendő az ok.....ja és mindegyik gépben ki van kapcsolva a "wake on AC power" a biosban...
uff stewe
[ Szerkesztve ]
-
-
kistewe
tag
válasz FoxiestFox #69984 üzenetére
-n = kimenete-n
uff stewe
-
kistewe
tag
-
kistewe
tag
válasz FoxiestFox #68462 üzenetére
Teljesen az , hiszen mondta , hogy az THINKPAD X200 -at kell tudja helyettesíteni időnként.....
uff stewe
#Chaser: mennyi volt ez a THINKPAD X200 helyettesítő eszköz ??
[ Szerkesztve ]
-
kistewe
tag
válasz Biluxzsolt #68454 üzenetére
E62XX, E6220-ba is már i-proci van...
uff stewe
-
kistewe
tag
-
kistewe
tag
-
kistewe
tag
-
-
kistewe
tag
válasz Gondwana #67344 üzenetére
Köszi.
Ez is egy opció, bár ez esetben a keyboard csak HUB szerepét töltené be... a két 1.1-es port kb 15 centire lehet a COM porttól és nem igazán szerencsés toldani a zaj miatt... most még jön egy teszt egy asztali lappal ai már megvan és ha müxik akkor egy A31-es tökéletes lesz a célra , csak ahogy most körbenéztem eléggé ritka és ami van az a géphez képest magas ár szerintem...bár itt ez utóbbi nem számít inkább az , hogy tuti jó legyen és működjön megbízhatóan...soldi3r: sokan mondják 2D-nek a 2,5D-t ...
uff stewe
-
kistewe
tag
válasz FoxiestFox #67333 üzenetére
Ha még lehet találni 1.1-es USB-t akkor ez egy jó opció...( ma már minden 2.0 vagy 3.0...)
köszi[ Szerkesztve ]
-
kistewe
tag
válasz vikcsi #67331 üzenetére
Erre gondoltam én is de akkor az is valami nagyon régi HUB kell legyen...amúgy egy USB 1.1 -en kommunikáló I/O kártyát kell kezelnie ami WIN XP alá van driverezve. azért kell mindenképp BIOS-ból butítás mert XP alól 10-ből 2-szer látta de végül nem kommunikált ...
stewe
-
kistewe
tag
Köszi!
Az a gond , hogy mióta felmerült az igény azóta nem sok régi lapos fordul meg a kezemben.. sajna az automata butulás 2.0-ról 1.1-re nem müxik, asztali alaplappal már próbáltam, asztali alaplapnál létezett olyan P4-es amin volt ilyen opció BIOS-ban... laposnál sosem néztem ilyet mert nem volt rá igény...
soldi3r: D630 -as kolléga szabin van, ha van esetleg egy neked kéznél megnéznéd nekem a BIOS-t?
stewe
[ Szerkesztve ]
-
kistewe
tag
válasz FoxiestFox #67324 üzenetére
A dokk az plusz hely.. ennek egy szekrényben kellene majd elférni , az újabb gépek meg nem tudják a BIOS-os butítást USB1.1 -re vagy csak én nem találom a menüben...
stewe
-
kistewe
tag
Helo
meddig kellene visszanyúlnom ha egy olyan TP-t szeretnék amin van COM port és az USB 1.1-es vagy 2.0 de BIOS-ból butítható 1.1 -re ? "A" széria vagy még régebbre? WIN XP kellene fusson rajta...uff stewe
-
kistewe
tag
válasz FoxiestFox #66717 üzenetére
Inkább szeretjük , korai még az a temetés...
tegnap visszaraktam a HDD-t a T61-be ami dedikált vidikari típushibás, vettem egy monitort, rákötöttem és szuperül működik...először csak win alatt de utána addig nyomogattam a gombokat míg már a BIOS is a külső kijelzőn jelent meg... happyness így most asztali gép lesz belőle és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
ha rádugok egy külső billentyűzetet akkor be lehet úgy állítani a BIOS-ban hogy valamilyen billentyűre ébredjen? vagy kénytelen leszek venni e falin kívüli csengőkapcsolót és párhuzamosan beforrasztani a bekapcsoló gombbal?uff stewe
-
kistewe
tag
válasz FoxiestFox #66711 üzenetére
Csak a profit számít...
-
kistewe
tag
válasz Chaser #66399 üzenetére
jaja 6 bárral kondit s egyebet is lehet röptetni és mindig megtalálja a fekete lyukat mert soha többet nem kerül elő... de a sürített levegő spray is egy élmény, megvettem elolvastam: tűzveszélyes , ok fél év múlva karácsony táján laptop kipucol majd egy pillanatban jön egy láng az asztalon és felgyújtja a laptopot, innen 1 másodperc alatt sorrendileg: mi a fax van?, tisztára mint Die Hard -ban, ég, fújjjjjjaaad, elfújom elalszik , majd látom hogy teamécses asztalon ég , aham rémlik, hogy tűzveszélyes! , na mostmár először körbenézek.. van e nyílt láng a közelben....
-
kistewe
tag
Helo,
van valakinek ötlete , hogy hol lehetne ilyen [link]
alaplapot szerezni? Tudom , hogy nincs köze a TP -hez de hátha valaki látott már ilyet.uff stewe
-
kistewe
tag
válasz FoxiestFox #66168 üzenetére
JAJA win 8.1 -et még az Atarira , ZX Spektrumra és a Commodor64-re is SENKI se maradjon ki a jóbol
uff stewe
-
kistewe
tag
válasz beloadjoker #64567 üzenetére
btw : X200 ba nincs ODD ...nálam anno ezért esett ki meg a tapipad hiány miatt...
-
kistewe
tag
Láttam 14" alaplapot T61-hez 15k-ért, tudom hogy ez nekem nem jó de reális ez az ár szerintetek?
stewe
-
kistewe
tag
Köszi a válaszokat,
akkor arra figyeljek ha veszek lapot akkor kérjek hozzá hűtést is? a procit gondolom át lehet rakni (7100)stewe
-
kistewe
tag
Helo,
szerintetek egy T61-be ki lehet cserélni az alaplapot NVS140M-es videokarisról sima mezeire? egyezni fog a kábel , meg a hely a gépben stb.? a kijelzője 1680x1050 -es ha ez befolyásol valamit.
stewe
btw:: nincs valakinek egy felesleges sima vidikaris T61 alaplapja ?
[ Szerkesztve ]
-
kistewe
tag
válasz soldi3r #64353 üzenetére
Ilyet még nem hallottam , hogy elhagynak egy csomagot.... régebben másfél évig naponta postáztunk mindegyik 3 betűs céggel és kaptunk is rengeteg csomagot de soha nem tűnt el...olyan volt hogy logisztika félrement a futárszolgálatnál és Vecsésről kiszállítás helyett visszament németbe majd utána hozzánk...
-
kistewe
tag
válasz Tikakukac #64037 üzenetére
Ez a pink akármi övön aluli volt... jaj..
[de itt a 63 milla megtekintés jelent valamit]uff stewe
-
kistewe
tag
válasz hamika93 #64033 üzenetére
Szia,
itt tedd fel a kérdésedet:
[beárazós topic]uff stewe
-
kistewe
tag
válasz Tikakukac #63943 üzenetére
Na beültettétek a bogarat , és most megkerestem egy régi HP laptopot és annak az eredeti tápján nincs földelés, eleve csak 2 tűs mint a régi magnókábel , szerintem a földeléses verzio az EU szabványok miatt lett bevezetve...
soldi3r : bekapcsolt gépnél sem lehet teljesen kikapcsolni ha jól értettem...
[ Szerkesztve ]
-
kistewe
tag
válasz Tikakukac #63943 üzenetére
Arról nem szólt a fáma , hogy csak egy helyen vagy bárhol így csinál a notija.....amúgy nálam jó a villany mert sk. csináltam nagy részét.. viszon akkor azt nem értem nekem mért nem volt ilyen gondom sehol soha pedig már anno az első notinál lecseréltem a kábelt földelés nélkülire mert az jobban elfért a táskában ( egy régi magnókábelre , ha emlékszik rá még valaki) és így ment több évig a Fuji, Acer, T61, minden hiba nélkül 100 helyen bedugva dugaljba ... és mielőtt megköveznek , igen tudom , hogy nagyon fontos a földelés.....
[ Szerkesztve ]
-
kistewe
tag
válasz Declare #63937 üzenetére
Röviden : ha sötétben látszik valami akkor az nem visszaverődő fény illetve csillogás és ha garis akkor találjanak ki valamit ...szvsz...hál Istennek eddig én még nem gariztattam de a válasz elvileg igen azért világgaris, és ha történetesen 3 hétig dolgozol Hamburgban akkor igenis ez munkaeszköz és csinálják meg asap. de ez megint csak szvsz.
uff stewe -
kistewe
tag
válasz Declare #63933 üzenetére
Szia, ha jól gondolom a Thinklight-ra gondolsz, azt kellene megnézni, hogy ha be van kapcsolva a gép akkor ki -be kapcsolgatva a Thinklight világítást akkor is égve marad egy kicsit amikor kikapcsolod, hogy ne világítson, és ha ez így van akkor szvsz nem normális és ha garis akkor nézze meg a szerviz...végülis mikor a kocsin lekapcsolom az ablaktörlőt akkor is elvárom hogy kikapcsoljon és ne pedig egész lassan mondjuk óránkét 1 törlés sebességgel tovább töröljön....
uff stewe -
-
kistewe
tag
válasz Alien13 #62994 üzenetére
Szia,
1. ha kiszolgálod a piacot akkor megy a bolt és lehet fejlődni.
2. Nálam is meghalt egy T61 DE ! az NVS140M gpu-s szériából ( fenn van a HA-n) ennek ellenére az integrált verziót nyugodtan merem ajánlani, másodjára is hasonlót vettem volna ha nem nőttek volna az igények és a pénz is meg volt erősebb géphez. T400 -as nem volt a kezemben de a T61 szerintem veszett jól össze van rakva, az enyémnek lötyögött a zsanérja de ezen kívül 2 évig más baja nem volt, amíg az NVS megadta magát.
3. Azok a cégek akik programozókat foglalkoztatnak elég sok T61-es használtak anno, utána T400 most nem tudom mi van helyette.
4. mindenképp olyat vegyél ahol a garit érvényesíteni is tudod ha kell.
5. ezt így mondani hogy az XY gyártó egy f.s az túlzás , minden gyártónak megvan a krémje meg a túrója is használtan a TP, Elitbook vagy a Latitude lehet jó választás és ott érdemes utána olvasni a konkrét típusnak is.Én soha nem vennék X200 mert nincs rajta tapipad ( igen lehet engem kövezni ) és nekem nélkülözhetetlen, és E6220-at sem mert nincs DVD-je stb...
6. van itt a HA-n is pár kolléga elég sok pozitívval , garival , és ha nincs meg a pénz lehet még félre is teszik neked főleg ha több darab van neki.
7. szvsz a T61 jó választás de ha Tika azt mondja érdemesebb egy T400-ra gyűjteni akkor az úgy van... -
-
kistewe
tag
válasz soldi3r #62140 üzenetére
Elvileg a Linux nem "beszélget" a Microszofftal folyamatosan, és a Libre office sem dob random piros fejlécet hogy lejájrt a licenszed mint a 2013 ofisz ami full legális mert céges... olyankor az oulok sem ir levelet igy marad a webmail...ennyiből talán jobb a Petra és ingyenes is
Új hozzászólás Aktív témák
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- ASUS ROG Strix G512LV - i7-10870H RTX 2060 6GB 144Hz 16GB 3200Mhz 512 SSD
- Acer aspire e15
- Asus ROG G512 gamer laptop - 6GB RTX 2060 & i7-10750H
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest