Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iscsu
tag
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem.
Anyum a levedlett AFFS moddolt X200s-emet használta, ami már túlélt egy alaplapcserét is. Most megint se kép, se hang, így - ráadásul látva a gyér apró kínálatot X200 vonalon - elkezdtem gondokozni a cserén. A gond, hogy hozzászokott a jóhoz, és "enyhén" leszűkítette a lehetőségeimet a 12"-es, rendes kijelzős ThinkPadek körére. A keret 50-60e körül, erő nem lényeg, a C2D-val is vígan elvolt, viszont:
én az X201 után elvesztettem a TP-fonalat a céges Latik miatt . Mi az X220-X230-X240 trióból az a gép, amire még duzzogva rá lehet fogni, hogy hozza a régi színvonalat* (vagy legalábbis nem állatorvosi ló) Vagy X201, és rakjam át az AFFS kijelzőt? A T4xx szériában ugye nem volt IPS ebben a korban?Köszi előre is, ha van tippetek.
*szerk.: most olvasom, pont jókor nyúltam bele a topicba...
[ Szerkesztve ]
-
iscsu
tag
Sziasztok!
Elég reménytelen kérdés: nincs valamelyikőtöknél az esetleges gyűjteményben KÉT 240 (v. 240X v. 240Z), amiből az egyik az naaagyon foglalja a helyet, és meg szeretnétek tőle szabadulni?
Köszi előre is!
(Nem, nem néztem el az évszámot ) -
-
iscsu
tag
Én ezt rendeltem/raktam az X200s-be, és gond nélkül megy.
Kérdezek én is: X200s meglehetősen elvetemült hőmérsékleteket produkált (felszaladt 90 körülig terhelésen), kapott egy újrapasztát, most már "csak" 50-55 alapjáraton, és 70-75 körül terhelésen. Venti oké, kosz nincs, pasztázni tudok, tpfancontrol belőve. Mi lehet a probléma? Hűtőcsere?
[ Szerkesztve ]
-
-
iscsu
tag
Urak,
TP-knek van valami ismert SSD-allergiája? X200s-be lenne véve egy, többé-kevésbé le is szűkült a kör, csak nem szeretnék belefutni valami közismert inkompatibilitási sztoriba.
Amiken gondolkozok: Corsair Neutron GTX vagy Plextor M5P (esetleg Intel 520, Samsung 840 Pro is szóba jöhet). Valakinek esetleg van bármelyikkel tapasztalata?Köszi előre is!
-
iscsu
tag
Urak,
F3507g vs. X200s/W7x64 témában van valakinek receptkönyve? Végigpróbálgattam a driverek különböző kombinációit és permutációit, de a végén a GPS enabler mindig azt írja ki, hogy: "The current wireless WAN connection is being managed by another client utility. Close the client utility and try again."
-
iscsu
tag
Volt már valakinek olyan problémája, hogy a FPR lassan "éledt fel"? Általában első belépésnél oké, de ha lezárom, akkor a loginnál Please wait-el idétlen időkig. Ugyan nem mindig csinálja, de idegesítő tud lenni.
MSE-ből ki lett véve a megfelelő fájlok ellenőrzése (X200s, W7 Enterprise x64).
-
iscsu
tag
Urak,
AFFS-re tett végül valaki matt fóliát? Nem is a mattítás miatt kérdezem, csak ha már bekötöm a wacomot, akkor félnék a ceruzával közvetlenül a plexitlenített képernyőt b*zerálni.
Megjött a kamera, meg az antennák, és kapnám már szétfelé... -
iscsu
tag
válasz mitulabattyi #44279 üzenetére
AFFS mod még várat magára. Először beszerzek egy antennát, meg kamerát (meg a WACOMhoz csatit, kábelt, ésatöbbi...), hogy csak egyszer kelljen bontani. Mindenesetre az jó hír, hogy elfér. Nem tudom, minek nekem MIMO, de kifelé nem szívesen szednék semmit.
Szerk.: kiderült, hogy valószínúleg mi okozza a BIOSos mizériát: a chipnél forrasztási nyomok vannak, valószínűleg anno valaki cserélte (bár nem értem, hiszen a S/N stimmel). De elvagyok vele, mint a befőtt, szóval továbbra sem gond.
[ Szerkesztve ]
-
iscsu
tag
Jegyzet a hajónaplónak: ha valakit érdekel, az X200s anntennáiról a következő irományt találtam, valamint a HMM 127. oldalán ábra is van róla.
Ergo a kamera + WWANhoz vagy kiirtom a harmadik WLAN antennát (az 5100 úgysem használja ki), vagy arrébrakom. Aki már szedett szét kamerás példányt: vajon erre van hely? -
iscsu
tag
válasz soldi3r #44111 üzenetére
A 2x2, 3x3 megnevezést thinkpads fórumról, meg a lenovo konfigurátorából nyúltam.
A SIM-foglalat tényleg mintha mindegyikben lenne, most már csak az a kérdés, hogy van-e ruhaszárító nélküli clearplate...
+még ami érdekes lenne: melyik az az antennakonfig, ami akadályozná a kamera beépítését? (Tényleg kellene egy jó hosszú első hsz... )
[ Szerkesztve ]
-
iscsu
tag
válasz audi100td #44108 üzenetére
Ha már WWAN,
valaki fel tudna világosítani a különböző antennakonfigurációkról (2x2, 3x3)? Utánaolvastam én, de még mindig zavaros. Az X200s-emben van egy 5100-as WLAN, ami ugye két antennás. Van egy harmadik antennakábel, le'műanyagzsákozva', az szürke. Namármost, ha az a WLAN harmadik antennája lenne (ami pl a Reserve-ben is szürke a 4965-nek), akkor nem értem, hogyhogy mégis van a clearplate-emen ruhaszárító ikon, meg SIM foglalatom.
A parts lookup nem ad ki gyári WWAN-t (ez sejthető volt), de előkészítést sem. -
iscsu
tag
Urak,
AuthenTec AS2810 fpr-t (X200s) valaki idomitott mar be sikerrel linux ala? (Nem mintha eletbevago funkcio lenne, de ha mar ott van, probaljuk meg eletre kelteni alapon...)
-
iscsu
tag
válasz buvartacsko #43304 üzenetére
Biztooooos? Olyan határozatlan voltál... Ok, akkor ezek szerint egy strigula a rossz tapasztalatokhoz. Eredeti viszont heroinárban van, akkor inkább vadásszak használtat?
-
iscsu
tag
Urak,
X200s-nél egy ilyet berakva a feles mini PCI-E slotba megoldható lenne vajon a kamera és WACOM egyszerre? Valamint: ha gyárilag nincs webcam, akkor ugye valószínűsíthető, hogy szalagkábelt is kell cserélnem hozzá? Harmadik, és egyben utolsó kérdés: 6 cellás akksit rendelnék bele; az utángyártottak közül van bármelyikkel van valakinek tapasztalata? Eredetit meg sem kérdezem, hogy van-e valakinek felesleg, úgy látom itt az ilyesmi heves indulatokat kelt...
Köszi előre is a válaszokat!
-
iscsu
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy Reserve Edition mennyit érhet? Ebayen még régebben 1100$-ért láttam egyet, a thinkpad-forumon idén 850€-s áron írt ki egy srác egy szép állapotban lévőt, azóta viszont nem találok...
(Ja, read-onlyban már régebben jelen vagyok, meg már az AFFS klubtagságim is megvan, már csak gép kellene hozzá... )
-
iscsu
tag
válasz brekiisti #29771 üzenetére
Ahha, köszönöm. Akkor nekiállok vadászni.
Demo gép lesz, a matricán legalábbis az van. Ami érdekesebb, hogy hogy viszonyul ehhez vajon a Lenovo... elvileg van ezeknek hivatalos kiadási eljárása, de hol azt írják, hogy bukó vele a gari, hol azt, hogy elfogadják gond nélkül. Elvileg még fél év gari lenne rá.
-
iscsu
tag
Sziasztok!
Egy X61s-ben lévő WWAN kártyát (Cingular, FRU: 42T0933, Sierra MC8775) életre lehet valahogy kelteni Vodán? A gyári Access Connections-el próbáltam, de nem szeretik egymást.
Másik kérdésem: valaki ilyen:
This machine is registered as a Lenovo internal asset. For service and support, Lenovo employees should contact their local internal HelpDesk.
garanciával találkozott már személyesen?
Köszi előre is a választ!
-
iscsu
tag
Sziasztok!
Ha már TrackPointról van szó: az X32-mben tegnap egyik pillanatról a másikra betojt. Annyiban érdekes, hogy nem csak az egyik irány, vagy egyik gomb, hanem gombostól-mindenestől nem látja a gép. A BIOSban automatic és enabled beállításon is próbáltam.
TP-forumson volt pár ilyen thread, ott volt olyan is, akinek másnap újraéledt, volt akinek a csati csúszott ki (ezt is kipróbáltam, nem nyert).A kérdés: volt valakinek ilyen tünete (szokásos-e, hogy így hal meg a trackpoint); illetve nincs-e véletlenül valaki itt debrecenből, akinek van bármilyen X3*-e egy billentyűcsere erejéig? Az utóbbinál természetesen a sört én állom.
Előre is köszi, ha valakinek van ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Dell Precision M4800
- ASUS ROG Strix G16 - i9-13980HX/32 GB/4 TB SSD/4080 RTX 12 GB/2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest