-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
Hardware Maintenance Manual-ja közös a T400s-nek, T410s-nek.
Hinge kit: 45M2654, 45M2655
Erre pl. kínai találat: [link]A törött cuccon bemarva: 45N4900 RH KT, 45N4901 LH KT
ez alapján találtam ezt a bontottat USA-ból: [link]Szerintetek melyiket lenne érdemes megrendelni?
Szereléstől kicsit parázok. Debrecenben tudtok valakit aki vállal ilyet?
Deltánál 12600+áfa az alkatrész és 6900+áfa a szerelés. Szóval kb. ~25e[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
köszi, próbáltam már, csak az volt a gond, hogy nem kompatibilitási módban. ( )
Nagy nehezen minden driver felment win10-re. (Jó pl. "Hotkey Features Integration" nem, de a driver igen és így működik.)
HW-eket is kicseréltem tegnap, így egész szépen szalad a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
SL300 amatőr kérdés:
Mit kell feltelepítenem, hogy a bal oldalon lévő kék gomb alatti hangerőszabályzó gombok működjenek? (OS: win10 ... ) -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz westlake #84957 üzenetére
A hőleadása nem megfelelő (fagyás, leállás túlmelegedés miatt ... 80-90fokos CPU). Sűrített levegővel már volt fújva, az segített valamennyit, de szinte biztos vagyok benne, hogy valami nem stimmel belül. Ez teljesen vagy részben lehet a paszta, elégtelen kontakt miatt is.
Heat pipe betegséggel nem vagyok képben, erről mit kell tudni?[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Chaser #84947 üzenetére
T9400 lett végül, elvileg ma már meg is érkezett minden, úgyhogy délután beleműthetem. Ahogy néztem szerencsére nem tűnik bonyolultnak, jól hozzáférhető.
Öcsémnek T400s van, gondoltam azt is érdemes lenne újrapasztázni mert nagyon melegszik szegény... De szerelési videó láttán inkább lemondtam róla.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Köszi!
Kicsit fejleszteni akarok rajta. Kap egy SSD-t meg kicserélem a RAM-okat.
Ez az Elpida rendben lesz ugye? Most ilyen van benne.
A 2Rx8 2Rx16 mit jelent?[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Sziasztok
Van egy SL300-am, abba gond nélkül simán belerakhatok egy T9400 SLGE5 procit ugye?[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Hello!
T400s-el akadtak túlmelegedési gondok. Kétszer már lekapcsolt, illetve még filmnézés közben is elkezdett szaggatni. Ki lett fújkálva a hűtő, azóta lekapcsolás nem volt, de Aida-s stressz teszten 90fok körülre felment hűvös szobában. Öcsém gépe, annyira nem vagyok képben vele, hogy korábban mennyire melegedett, de ennyire szerintem biztos, hogy nem. Proci C2D SP9400 van benne.
Azt mondtam neki, hogy első körben sűrített levegővel csapassa majd ki rendesen, ill. lehet újra kellene pasztázni. Nekem jobb ötletem nincs.
Elméletileg még garis, csak ugye nem szívesen nélkülözi. Persze a vége valószínűleg ez lesz.
Csak érdekelne, hogy szerintetek mi okozhatja, vagy volt-e már ilyen probléma valakinek. -
Tamoo
MODERÁTOR
T400s-be raktam a dvd helyére egy vinyót kínai fiókban. Sikeresen beleszorult. az alján az a kis kilökő pöcök nem ugrik vissza a helyére, szabadon lehet összevissza tologatni némi akadással.
Kifeszíteni nem lehet. Nagyon macerás lenne lebontani addig, hogy kibírjam szedni? Működni egyébként működik, csak ez így nem az igazi. -
Tamoo
MODERÁTOR
T400s kérdés:
ujjlenyomat olvasónak van egy kis zöld ledje.... ez nem szokott lekapcsolni lecsukott állapotban se? -
Tamoo
MODERÁTOR
Sziasztok!
Adott egy T400s
Vezetékes "hálókártya" nem akar működni... mintha nem is lenne benne... (router sem villog ha be van dugva). Ubuntu se látja, mondom kipróbálom a win7-et is, kikerestem a driverét hogy feltelepítsem, erre azt nyögte hogy nincs ilyen hw....
Van valami trükk hogy le van kapcsolva? Biosban én nem találtam, hogy le lehetne tiltani... Wifi-t azt láttam, hogy le lehet, de az működik is. Kábel tuti hogy jó.... laptoppal lenne gond? én ezt tartom valószínűnek. -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #27688 üzenetére
Köszi, nem hiszem hogy vissza akarnám állítani a vista-t... Akkor felszalad rá az ubuntu
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #27680 üzenetére
A recovery partíció törlésével lehet bármi gondom?
Elég ha szimplán törlöm partíciókezelővel vagy esetleg valami beállítást is módosítani kell bios-ban? -
Tamoo
MODERÁTOR
Hello! Megvettem a T400s-t. A helyzet az, hogy Vistával adták, amit én speciel nemigazán szeretek. Az gáz lenne ha letörölném egy az egybe recovery partícióstól mindenestől? Ne foglaljon már el 4-5gigát a 64-es SSD-ből.
Ha esetleg valamikor használnám, akkor egy letöltött Vistát tudok "aktiválni" a matricán lévő kóddal ugye? -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz !Overdose! #27445 üzenetére
ssd, egyértelmű
-
Tamoo
MODERÁTOR
[link] Végülis akkor mit gondoltok, megéri a 167e-t? Csak mert megrendelném.... gondolom az ára már nemigen megy lejjebb. Vagy van értelme még várni?
-
Tamoo
MODERÁTOR
Hello!
LENOVO ThinkPad T400s-el valakinek tapasztalat? [link] Ennyit megér szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest