Új hozzászólás Aktív témák

• atosz

őstag

válasz atosz #38278 üzenetére

Nagy nehezen sikerült összehozni, hogy menjen az Rapid Start.

Mindenesetre a Lenovo által megadottak alapján még nem ment - ritka szar e témában az írot szupportjuk. Végül feltettem az Intel Rapid Start Drive-t (ami csak asztali lapokhoz való elvileg). De ezzel kaptam végül egy kis ikont az állapotikonoknál, ahol engedélyezni lehet (mondjuk minden létező helyen meg volt téve az előtt is) és csodák csodájára megy a dolog, még akkor is, ha a Thinkvantage Power Management fent van. Sajnos az alábbiak viszont bosszantóak:

- A ThinkV Power Management rendszeresen kikapcsolja (gyárilag az is van mondva, hogy a deep sleep csak 3 óra után lép működésbe, attól függetlenül, hogy a BIOS-ban mi van beállítva, és ezen nem is lehet állítani => szerencsére ezt csak felül írja ez az Inteles cucc)
    - Ha rá van dugva a konnektorra, akkor nyilván nem megy deep sleepbe, de akkor sem, ha utána lehúzásra kerül.

Nincs valakinek ötlete erre a két dologra?
    1. Hogyan lehetne rávenni, hogy menjen deep sleepbe, ha amúgy sleepben van már és utána van lehúzva a konnektorról?
    2. Megbuherálni úgy, hogy ennél az Inteles cuccnál mindig ON állapotban legyen a deep sleep mód? (Ez rendszeresen deaktiválódik, vszeg a Power Management miatt) Valami registry buherálás lehetne talán a megoldás, de nem találtam semmi konrétat sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák